AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Hát én már korábban is bejártam ezeket a boltokat, de írásodra reagálva tegnap is, de még csak nem is hallottak róla egyik helyen sem! Persze az a baj hogy csupa olyan ostoba eladó dolgozik a lemezboltokban akik Mozartot nem tudják megkülönböztetni a Cannibal Corpse-tól. Tisztelet a kivételnek. A CD Pincében holt bunkók az eladók, pedig pár 10 ezer forintot már otthagytam náluk!
Mióta elolvastam 2-3 MilGra irást, azóta az újabbakat már értelmeznem se kell nagyon, mert az elso mondat után már könnyezek a röhögéstol, még ha nem is mindig értem, hogy mirol van szó. Mindegyik igy kezdodik, hogy "Szóval az úgy volt, hogy együtt söröztünk/kimentem/meghivtak..." Innentol kész vagyok. :))))))))
A Mezokalász MGTSZt azóta emlegetjük. :)))))))))
Szerintem legyetek Upc direct elöfizetök mer mpg2be cd minőségű hang tökeletes kép.Kell délre néző fal + 30000Ft + havi 4100 Ft : mintha egy cd vennél ki lehet birni és jönnek a metal müsorok :
Vh-1: 2 órás Friday night rock show: pallos metaltol kezdvde black metalig minden ami rock
Viva 2: minden nap rock müsor most indul péntekeként metalos 2hard
Mtv-2: ezen foleg alternativ zenek mennek + metal is
Wdr: jo koncertek pl. most szombaton Mr. Bungle,Deftones, New bomb turks ! aztan késöbb Richy Blackmore's rainbow, Social distortion stb...
Dwarves (Toronto 2000), nem igazán értem ezt a zenekart, mert a többi tag teljesen "normális" kinézetü, tehát nem egy Irigy hónaljmirigy szerű parodiára kell gondolni.
Ilyen se volt még! Életemben először tetszik egy Rammstein szám! Most vót a tévébe, egy kellően nyomott hofehérkeésahéttörpe adaptáció a klipje neki, bár
kicsit elbaszták a szilikonszájú hófehérkével, de a zene az kerál.