AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
KBP is írhatna többet, csak nem ír.
Elfogytak a hatásai... :-)))
Nem baj. Akkor is o irt a legtobb kiraly lemezrol (Act III, egyes Mind Funk, COC-Blind, Violent New Breed, elso Tool, es akkor ez meg csak ami most jutott eszembe)
MM: Earthtone 9: arc tan gent (Supertzar, te hallottad mar? Szerintem eleg jo)
Nem fél-e attól, hogy ez az amerikai kiruccanás olyan lavinát indít el a magyar rockszakmában, amelyhez csak a zámolyi romák sorozatos kiköltözése hasonlítható? :)))
Komolyra fordítva: Több zenekar felöl is hallani, hogy ki akarnak menni.
De egyébként én is E-mailezgetek vele, azt is tudja már, hogy valószínüleg menniük kell majd a z+ba áprilisban.
Vélekedésednek némiképp ellentmond, hogy a szintén Nephilim kiadós Land Of Charon előbb végzett, mint a Falanx, és ebben a számban 2 oldalas interjúval szerepelnek.
A kezdetek óta olvasom a topicot, de csak most szántam el magamat arra, hogy hozzá is szóljak.
Egészen pontosan arról lenne szó, hogy a hangpróba pontozást nem találom korrektnek. Véleményem szerint az egész akkor vesztette értelmét, amikor a Hammer Records és a Hammer Music Productions megkezdte működését. Ugyanis ilyenkor a egyes embereknek anyagi érdekük fűződik ahhoz, hogy bizonyos zenekarok a megérdemeltnél magasabb pontszámot, jobb kritikát kapjanak. Ha ez még mindig nem elég, akkor következő lépésként le lehet pontozni a konkurens hazai kiadó által kiadott lemezeket.
Mint más sokan sejthetik az új Sear Bliss album lepontozása miatt ragadtam billentyűzetet. Ugyanis egyik kedves ismerősöm jóvoltából volt szerencsém már hallani az új lemezt (remélem zenekari tagok nem olvassák a topicot). Ebben a lemezben jóval több van, mint amit a "kedves" pontozók pontszámai sugallnak. Vagy talán csak arra ment ki a játék, hogy a Fallosz (vagy mi) zenekar jobb helyen végezzen? Kíváncsi lennék, hogy ha a zenekar Hammer Rec. kiadvány lenne, vajon milyen pontokat kapott volna. A szvsz jóval gyengébb Haunting eredményét valószínűleg überelte volna. Meglehet, hogy még a hegyekben élő nagydarab, szőröstestű barátunk (gy.k. Yeti) is a megérdemelt 10-est adta volna. De sajnos ez csak hiábavaló eszmefuttatás. Legalább annyira az, mint a HP táblázat figyelembe vétele lemezvásárláskor.
A Hammer-Nephilim kapcsolatra lehet ellenpéldaként felhozni a bámulatosan szar Pokolgép (HP 3. hely) albumot, de teljesen felesleges lenne egy a nevéből és a múltjából élő zenekarral példálózni.
Bocs a hosszú hozzászólásért, de ez mindenképp kikívánkozott belőlem. (A Hammerba meg úgysem rakták volna bele levélként.)
Az lesz ám a fájt a homokozóban:) A sok kockás inges csuklópántos kisfióka nekiesik a bőrrucis szegecses gyerekhadnak. Hát, már most könnybe lábad a szemem az örömtől...
Hát ezt jól elbasztam. Most én vagyok itt a Pj fan. :)
Nem baj, úgyis jön majd a truegrunge és mindent legyaláz. Kockásing, kockás gitár, ampulla a vénában, bőg a színpadon az egész zenekar, mindenki a tornacipőjét nézi. Hiába vagdalkoznak a fém rideg harcosai, mert a nőik úgyis önként fognak az új eszme hirdetőinek karjaiba hullani. Hehe. Milgra, nincs erről valami jó sztorid?
Ne aggódj, nagyon rullah vaskesztyűim vannak, meg kibaszott nagy vasalt fémpántok a karomon. Szóval no problem:)
Én már csak ilyen grándzser trú desz nordik mutáns vagyok;)
Az baj, hogy olyan emberek vannak, akik csak úgy ráunnak zenékre, meg hogy olyan zenekarok vannak, akik pár év múlva a "ciki" kategóriába fognak sorolódni. Nem szidtam a truemetált, csak aggaszt hogy ezek a metál zenék olyanok, hogy semmi más nem fér meg mellettük. (Vagy inkább a metál rajongók egy része olyan, hogy miközben a saját kedvencüket istenítik, a többi zenét a mélybe taszítják.)
Az a helyzet, hogy pl. a grunge, progresszív vagy stoner topikokban leírhatok oda nem tartozó műfajt játszó zenekarokat (metálosokat is), senki sem fog felnégyelni érte. De ha beírom egy metáltopikba, hogy nekem a Pearl Jam is tetszik, akkor számíthatok a lebaszásra. Ugyanez élőben is megy, nemcsak az interneten.
nem orulok, csak ereztem, erted:)
amugy tudod, hogy ha diterbólen neven tersz is vissza kozenk, mi akkor is szeretni fogunk, es pont.
amugy gratula az igenyes adatlapodhoz:)