Keresés

Részletes keresés

Espé Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7713
Nekem az első a kedvencem. :))) De azért az, hogy mondjuk a LoK-ről több számot nyomnak (legalábbis nekem úgy tűnt) mint az újról, az elég furcsa. Egyébként is, nekik még csak három albumuk van, mi lesz, ha mejd lesz 5-6? Mindegyikről egyet, aztán jól van? :)))

Tényleg, most akkor a Maiden az hova tűnt a szerkesztőségi listákról? ennyire nem jött be az új album senkinek? Úgy látszik, a Brave-nek nagyobb volt a füstje, mint a lángja...

Előzmény: supertzar (7710)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7712
Szerintem be kellene tiltani a "zenekarujjáalakulás retro-hype miatt" intézményét. Aki nosztalgiázni akar az vegye elő a poros bakelitjeit azt nyomassa azokat, de 2001-ben ne a 80-as évek legigénytelenebb HM vonalát kelljen már erőltetni. Az rendben van, hogy némileg újra előkerül egy irányzat, stílus, de legalább ne egy-az-egyben ugyanaz mint 20 évvel ezelőtt.
Az a baj ezekkel a pallosokkal, hogy semmi új nincs bennük, ugyanazt a szűk keretek között mozgó zenét nyomják mint a hősidőkben, nekem meg már fáj tőle a fejem.
supertzar Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7711
Madball oszlásról csak én hallottam? Vagy rémálom volt csupán? :-)))
Előzmény: SOWHAT (7708)
supertzar Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7710
erre nem tudok mit mondani, mert még közvetlen környezetemben is elég komoly a szórás azt illetően, hogy melyik Hf a legjobb. Van, aki az első kettőt nem is szereti, csak az újat, mások az elsőt istenítik kizárólag, te most a kettest mondod :-)))
Nálam meg mindhárom elég gyakori vendég...
Talán tudják, hogy egy lemezbemutató turné nem attól jó, hogy lenyomjuk az emberek arcán az új lemez dalait (ld. Maiden).
Előzmény: Espé (7705)
supertzar Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7709
Írnék én LOA+Prong koncertekről most is, ha lennének, de egyik csapat sem él (bár LOA újjáalakulós pletyik már jönnek...).
Nem mi alakítjuk át a világot, a világ alakul folyamatosan.

Nem mondhatod komolyan, hogy pallos az újság.

Kétoldalas intik ebben a számban:
Sava - nem pallos, de neked mondjuk az
RATM - inkább sarló és kalapács :-)))
Megadeth - nem pallos, de metal (lesz?)
Árnyak - nem pallos (glamdark)
Land Of Charon - nem pallos (true dark)
QOTSA - homoerotikus sztóner

Szóval, annyira azért nem pallos ez szerintem.
Másrészt meg a Hammerfül bulin elég sokan voltak...

Előzmény: SOWHAT (7707)
SOWHAT Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7708
Ha mentek Madballra beneveznék én is ha lehet...
Előzmény: namton (7701)
SOWHAT Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7707
supertzar: Ahogy elnézem a közönségszavazást, még 2-3 év és teljesen sikerül pallosmetalosokká nevelni az olvasókat :) Összehasonlítottam egy 94es Hammert a mostanival: a 94esben volt max. 2 oldal Hammeres, a legutolsóban pedig 12 + negyed oldal Hammer Music Productions érdekeltségű hirdetés.Kik vannak a legjobban hypeolva ? Hammerfall Starto, rendszeresen Paksi a sztárfotó rovatban, minden számban (néha 2szer) Kalapács koncertbeszámoló. Ki adja ki ezeket ? :) Kazettamelléklet: lehet hogy, nagy kiadók nem látnak benne üzletet, végülis is az egész szinte csak reklámnak számit nektek.

Hammer egészen másrol szólt tíz éve, most kezd átalakulni Nuclearblast katalogussá az újság. 1000szer érdekesebb volt pl. LOA+Prong koncertbeszámolódat olvasni, mint most buzdító metal hirdetéseken szörnyülködni :-) vagy inkább :-(

Jól látom a dolgokat, vagy ?

BahnScorper Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7706
Heh... alakul... pont most néztem, hogy a napokban megreformálták a honlapjukat, ott is már csak ez a mostani négyfős felállás (Oliva-Caffery-Middleton-Plate) van megadva alapnak. Azért nem semmi, hogy már csak Jon az őstag, de néhány albumon ő is csak "vendégjátékos" volt... :-)))))))
Előzmény: supertzar (7704)
Espé Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7705
tzar: mi a véleményed arról, hogy feltűnően kevés új számot nyomtak tegnap hammerfallék? Az új lemezen a gyorsabb számok nem sikerültek túl jól, és van rajta egy két töltelék is (szigorúan szvsz). Létezik, hogy szerintük is a LoK a legjobb albumuk?
supertzar Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7704
1. Javaslat: küldd be a szerkbe, és kicseréljük. Mivel minden példányt nem nézhetünk át, csak úgy tudunk szólni a nyomdának, ha csúnyán nyomott pld. van a kezünkben.

2. Mivel a Sava felállás még alakul, nem voltak új promo-képek. A német Heavy Oder Was is ezt a fotót használta címlapra, náluk sokkal csúnyább és vörösebb lett, ráadásul meg is fordították véletlenül a fotót :-))) Annyira azért nincs miért szégyenkeznünk...

3. Vettük a véleményt.

Előzmény: Don Roberto da Capo (7703)
Don Roberto da Capo Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7703
Értékelem a szép megjelenés érdekében tett erőfeszítéseket, de - kizárólag jobbító szándékkal - engedjetek meg pár észrevételt:

1. Az általam vásárolt februári MHH több oldala olvashatatlanul szellemképes, ezt az okozza, hogy a nyomdában egy vagy több színkivonat elcsúszott, ez nagyon hanyag nyomdai munkára utal. Ilyen esetben a munkahelyemen pl. nem fizetjük ki a nyomdaköltséget, hanem újranyomatjuk a kiadványt.
2. A címoldalra egy gyenge minőségű kép került, valószínűleg jelentős mértékű nagyítás áldozata. Címoldalra olyan minőségű fotót kell tenni, mint pl. a topicban vitát kiváltó Rhapsody címlap-kép, ami fototechnikailag tökéletes volt.
3. A Metal Hammer logo nekem azóta nem tetszik, mióta piros. Nem a színe miatt, hanem mert túl erőszakosnak érzem a feliraton alkalmazott dombor-hatású effektet, egyszerűen nem szép. Hasonló, nem szerencsésen alkalmazott effekt ismétlődik a belső lapokon (havi metal, egyéb rovatcímek)is.

Ezeket a dolgokat kizárólag azért teszem szóvá, mert egyébként grafikailag jól szerkesztett, és tipográfiailag is jónak mondható az újság, és ezek az apróságok így még szembeötlőbbek.

adamskij Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7702
Majd meglátjuk. Ha elég lemezt adnak el, akkor nem valószínű,
hogy kenyértörésre kerülne sor. Bár az előző sem slágereiről
híres.
Előzmény: supertzar (7699)
namton Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7701
Ismét változás történt az S.T. soraiban: Brooks Wackerman dobos helyére a 18!!! éves RON BRUNER, JR. került. Gondolom ő is egy zseni, ismerve Muir ízlését. Kíváncsi vagyok mit tud a fiú. We Are Family

Más. Az Anthrax javában írja az új lemezt, és Scott szerint keményebb dühösebb album várható, mint a Vol.8, bár közel fog állni hozzá.Már alig várom! Not

Kátai Tamás Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7700
Pedig Greg mester még Roxette-es design-nal is próbálkozik...
Nekem különben bejön a Mouth, de tényleg nem slágernek való (a kiadónak jobban fáj).
Előzmény: supertzar (7699)
supertzar Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7699
Köszi!

Az "Album"-ot még mindig nem hallottam, de láttam az új klipet Németo-ban, szerintem ez a Mouth nem elég "slágeres" ahhoz képest, amit a kiadó a Host után várhat a bandától. Nem akarok vészmadár lenni...

Előzmény: adamskij (7697)
Espé Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7698
A Virgin Steelt kötelezővé tenném minden pallosmetálozónak, hogy legalább tudják, miről beszélnek. :)) Mondjuk azok a sikítások elég érdekesek voltak. Néha úgy tűnt, hogy ha eszébe jutott, akkor vonyított egyet, aztán énekelt tovább. Szóval nagyon király hangja volt élőben is, de azért szokni kell.
Előzmény: supertzar (7695)
adamskij Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7697
supertzar, gratulálok az új Hammerhez. Bár a tartalom nem
nekem szól (igazából a jövő hónap lesz fontos a cikkek alapján), de a
külcsínre egy rossz szavam se lehet, ez tényleg színvonalas lap. Bár
mindig lehet javítani, de ez minőség.

Viszont úgy néz ki, látatlanban is ráhibáztam arra a lemezre, ami
február 26-án jelenik meg. Egy az egyben eltaláltam, mihez lehet
hasonlítani, elég csak elolvasni az utolsó sort a híreknél, majd
összevetni az indexen általam leírtakkal. Az a lemez lehet utolsó
is, vagy akár nulla pontos is az MHH-ban, ettől függetlenül az év
egyik legfontosabb albuma lesz.

Bár nem számítok metalosnak, és The-vel kezdődik a zenekarom
neve :)

diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7696
a szűkszavúság azt jelenti, hogy részedről téma lezár, ne kérdezzek többet?
Vagy azért azt meg lehet tudni, hogy akkor az ő részükről volt a gond? Csak mert télleg sok helyen előjött, de konkrétumok meg sehol...
Előzmény: supertzar (7695)
supertzar Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7695
Semmi probléma Blindékkal, részünkről soha nem is volt.

Más.
Virgin Steele szerintem is nagyon killázott tegnap!
A Great Sword Of Flame nótánál meg nem is ártott az a lángoló pallos! Teljes bulit kéne látni tőlük!

Előzmény: diesel()diablo (7693)
holdkölyök Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7694
én john b-n ütöttem ki magam! :-)
Előzmény: Sleeper (7692)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7693
de végülis mi volt a probléma a blind-ékkal? MEr' én nem is hallottam a konkrét dolgokat, bocs. LÉcci, kösz!
Előzmény: supertzar (7690)
Sleeper Creative Commons License 2001.02.05 0 0 7692
Jó hétfő reggelt :-) emberkék, mi ez a nagy csend?
Mindenki kiütötte magát tegnap a Hammerfall-on?
Ha már itt tartunk, nekem a Virgin Steele jött be a legjobban, nagyon állatul nyomták.
Csak az az égő kard...
:-)))
Wisey_ Creative Commons License 2001.02.04 0 0 7691
Ma megvettem az új MHH-t!

Először azt hittem, a nyomdában rontottak el valamit a kapoccsal, de aztán elolvastam Cselő 'Havi Metal'-ját :-)

Tartalom volt már jobb is - ez persze abszolút magánvélemény...

Közönségszavazás tetszik, legtöbbjükre én is szavaztam :-) Kicsit furcsa, hogy bár a Maiden majd' minden listán bekerült a Top10-be, a három gitáros közül egyről sem mondhatjuk el ugyanezt...

Az élő fém rovat fekete festéke pedig ismét megfogta az ujjam ;-)

supertzar Creative Commons License 2001.02.03 0 0 7690
Eddig is írt már nekünk, a jövőben vszleg még többet fog. De azért a Ragyogás megy tovább
Előzmény: Espé (7689)
Espé Creative Commons License 2001.02.03 0 0 7689
Most a Schmidt Péter MHH-s lett?
Előzmény: supertzar (7680)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.03 0 0 7688
Skyforger-t a Hammerba! :)
Előzmény: supertzar (7686)
Viveca Creative Commons License 2001.02.03 0 0 7687
Természetesen megértem és várok türelmetlen türelemmel.
Előzmény: supertzar (7686)
supertzar Creative Commons License 2001.02.03 0 0 7686
Mi köszönjük :-)))
Előkerült az első is, persze...
Bocs az elmaradt mail miatt, de kicsit besűrűsödtek a dolgok. Nem marad el a válasz!
Előzmény: Viveca (7685)
Viveca Creative Commons License 2001.02.03 0 0 7685
Cárevics, köszönöm a Halfordos képet.
Előzmény: supertzar (7684)
supertzar Creative Commons License 2001.02.03 0 1 7684
vszleg egy korosztály vagytok, nem?

Még csak egy számot, de azért igyekszem :-)

Előzmény: atus69 (7683)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!