Keresés

Részletes keresés

Chaina Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21905
Biztos is, hoyg rohanok 4 év játék után ingyenesre Ilcsit ütni. Miazhogy. Máris.
Előzmény: Zivos (21903)
Lord Sage Creative Commons License 2009.02.09 0 0 21904
nyilván ez a topic nem erről szól továbbra sem
Előzmény: Zivos (21903)
Zivos Creative Commons License 2009.02.08 0 0 21903
Es szerinted infot adtam/kertem? Leirtam mi a velemenyem a 3.5 eves jatekrol, a megunasrol, a kockulasrol. Valamint egy ingyenes alternivat ajanlottam azoknak akik nem szeretnenek/tudnanak ennyit kifizetni egy jatekert. Aki eredetirol jon at - igen van ilyen nalunk tobb is - az valamilyen szinvonalat kepvisel. Celom volt, hogy ha megkeres privatban, vagy online valaki, akkor hatha hozzank a mi klanunkba jonne. Ha csak 1 ember mar megerte. Leirtam, hogy van mukodokepes ingyenes WoW server, es nem az az altalanosan elterjedt nezet az igaz, hogy: Privat server csak rossz lehet, max 100 jatekossal, es az is csak este 8 -ig, mert anyuci utana elzarja a szamitogepet. A Taurin 2 darab clan van amelyik uti Illit. Mi Hyjal 3. eventjenek 8. hullamaig jutottunk egyenlore, BT -bol Najentus, es Supremust tudjuk utni. Taurin nincs az, hogy penzert T6, stb ... A bugokat eltikentve (haha), teljes a "jatek elmeny". Akinek nem tetszik azok elmentek az eredetire, ez a Blizzard uzlete az egeszben, ezert nem tesznek semmit a server oldal vedelmenek erdekeben.
A jatekok piaci ara valahol 10-15k kozott van, ezzel szemben az online jatekok pofatlan arat kernek. Evente ennek 3x -osat nem vagyok hajlando kifizetni. A WoW is ugy indult eleinte, hogy orok jogot lehetett venni a jatekert. Ezt minden tovabbi nelkul kifizetnem. Nem azert sirok, mert nem megy a Mana burn, vagy X boss olyan bugos, hogy uthetetlen, nem arra kerek tanacsot, hogy miert nem megy valami. Ingyenes szerveren jatszom, amelyek ilyen-olyan szinvonaluak. Nyilvan nem versenyezhet egy tobb 100 fos fejlesztogardaval.
Előzmény: Lord Sage (21902)
Lord Sage Creative Commons License 2009.02.07 0 0 21902
"DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

Ki kéne egészíteni, hogy nem is érdekel senkit a tört szerver
Előzmény: Zivos (21900)
Zivos Creative Commons License 2009.02.07 0 0 21900
En inkabb privat szervert mondanek :-), mert teljesen legalis a mangos barki-barmit mond. A legnagyobb kulfoldieket nem ismerem, igy megszavazom a vilag legjobb privat szervere cimet neki. A bossok spelleznek - Bigwig tokeletesen egyidoben irja -, 3k online magyar jatekos foidoben, stb ... Persze nem versenyezhet az eredetivel, de nem is 40k evente. Pre WoTLK, tehat mar 3.08 patch, csak nem lehet atmenni az uj szigetre.
Előzmény: hns (21899)
hns Creative Commons License 2009.02.07 0 0 21899
ez vmi tort xar?
Előzmény: Zivos (21898)
Zivos Creative Commons License 2009.02.07 0 0 21898
Mind a 2 taborhoz tartozom (persze csak elviekben). Kihivas kell? Gyertek a Taurira :-). Bugos spellek, bugos mobok, a bossok HP -je a WoTLK elotti butitas szintjen. Kihivas kell? Old meg Kaelt legendary nelkul (1 seced van kilootolni max), nerf elotti HP -vel, hunter mana toltes nelkul (Aspect viper minek is?), stb ... Persze nyilvanvalo, hogy Kael sem az igazi, mert igy lehetetlen lenne megolni. Vagy Voidot, ugy hogy a gombot amit dob 1-2 sec alatt ott van. Az eredeti Void taktikot ismeritek, ezert a Tauri verziot irom le:
23 ember befut Void laba ala, 2 hunter szaladgal korbe. A foldrengest (4-5k 12 secenkent) ki kell healelni 23 emberem ... Persze az enrage timer mukodik, 10 perc van ra, tehat 7 healernel nem vihetsz tobbet.
Ez kisebb kihivas, mint az eredetin? Aligha, sot. A jatekosok szinvonala meg ... Finoman szolva is valtozo. Van 10-15 ember aki barmelyik elite guildbe beferni, de ugye egy raid 25 fobol all. A maradek 10 jatekost ki van epp fent alapon valogatjuk. Tegnapi Hyjal wipenel valamelyik okos 3x rarakta a tankra bubit. Igy hogy tartja az aggrot? Be lett irva tobbszor: bubi nincs. 3x -ra is rarakta, Thrall halt, event vege ... 3.5 ev utan mindent meg lehet unni, foleg ha valaki sokat jatszik. A legnagyobb baj, hogy nem latok csere jatekot. 1xuen nincs, meg mindig az AO, es a WoW a legjobb MMORPG. Kiprobaltam WoW csere elott vagy 10-15 -t, nincs. Egyiknek ez a baja, a masiknak az. De altalanossagban az van, hogy olj meg 1k-10k-100k mobot, semmi jatek. Az egyikben kis zold izeket, a masikban nagy pirosokat.
Zka Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21897
"a gond az hogy masik hasonloan elhivatott 4-9-24ember kell ezekhez"

PONTOSAN ez a probléma. Én, meg 5-10 másik kocka hiába akarunk valami erősebbet (ha egyéltalán akarunk) ha a többi 20-25 (casual felfogású) raidert nem érdekli.
Nem mellesleg a kockábbakat se nagyon érdekli a legtöbb ilyen hard mode dolog, mert egyszerűen öncélúak ezek a dolgok. Pl mi jár a 6 perces Malygosért? Semmi, csak ha megcsinálsz 20 másik fasságot is, kapsz egy titlét. Senkinek nincs kedve hozzá. Nem mellesleg most akkor a 10 "elit" ember játsszon külön, amíg a többi naxx10-et farmol, vagy hogy?
Előzmény: hns (21896)
hns Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21896
a gond az hogy masik hasonloan elhivatott 4-9-24ember kell ezekhez
sokat nem erdekel, akinek meg mar megvan, altalaban szarik bele hogy a tobbinek meglegyen, meg a vegen az e-peenje osszemenne ha masnak is meglenne...
Előzmény: Chaina (21895)
Chaina Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21895
No offense, de

Nekem is bajom van az ellustulással, és már nagyából hányok ha Naxxba kell menni (úgy hogy nekünk sincs Immortalunk még) de azért ez a szöveg picit hitelesebb lenne, ha nem csak Naxxot vennénk alapul. Csináltál Sartharion 3D-t? Maylgos 6 percet? Mindez megvan kiráztad a kisujjadból olyan dps-ekkel akik a tank alá ütöttek... Ha már ezeket is meguntad, piros heroicos protodraken villogsz, tied a twighlight dragon öt hete akkor még el is fogadom az ekkora nyávogást.

Btw Naxx 10-fős. Van ugye öcsi a The dedicated few-ra. Magyarul 8 ember le tudja pusztítani az instát. Innentől kezdve a plusz két bármilyen dps csak pluszt jelent. és igen meg lehet csinálni a pókszárnyat is 20 perc alatt még nyolcan is, ha nem tököl az ember a loottal.

Szóval, hogy neked nem tetszik az enyéni ízlés kérdése, és természetesen semmi gond, neked ez a véleményed, csak így egy kicsit érdekesen néz ki. Mondom mindezt úgy, hogy nekem sem tetszik a jelen állapot, és már nagyon várom Ulduart, hátha lendít valamit a helyzeten.
Előzmény: Törölt nick (21893)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21894
egy apro eszrevetelem lenne: elkepzelheto h Naxx lesz az uj Kara, amit azert a casual guildek is kipucoltak kis odafigyelessel, es az uj raid content, Ulduar meg ilyenek visszaadjak majd a szinvonalat?

vegulis BC-ben is volt egy ilyen raidhierarchia, aminek esetleg most mèg csak az alja jatszhato?

nagyon nagyon remelem. csakhogy BC-s kara olyan kemeny volt mint a gyemant nerfek elott, es vert izzadt aki ott progresselt.

H.
Előzmény: Evil of Malahide (21892)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21893
te figyelj, nem tettszik nem olvasod. ennyi.

egyebkent tenyekkel akarsz vitatkozni es ket acsit emlegetsz egyfolytaban, raadasul az egyik 10fos, de ha man 10 fos mutatok egy wws, h lasd mirol beszelek, mik a tenyek:

http://wowwebstats.com/phb5hlq3pb1mu

nem vagyok ra buszke h az en guildeme, de ez van. ha figyelmesen megnezed talalsz rajta 2 db azaz ketto darab olyan dpst akik tank ala utottek. Az egyik egy szarul gearlt alt, a masik egy olyan ember aki irl roppant intelligens, de a jatekhoz neha hulye. ez a csapt azt hiszem 3 vagy 4 acsit csinalt meg ezalatt a run alatt (Loatheb sporak nelkul, pokszarny 20 perc alatt, a ketto amire konkretan emlekszem.)

Erted bmeg olyan dpsekkel akik tank ala utnek ocsiket lehet csinalni siman, felkezzel naxx10ben. errol van szo, nem masrol. naxx annyira fos, hogy egyaltalan nem koveteli meg h 100%ig oda tedd magad, eleg az 50% vagy a 30%.

Ha nektek naxx nehez, es emiatt a kicsi lelked kompenzaciora szorul, es ezert baszogatsz minket, hat istenem. mindenkinek masra all fel, nem vagyunk egyformak.

btw reszemrol innen befejeztem, mek uj melohelyre munka alkalmassagit szerezni.

H.
Előzmény: Doktor Toka (21891)
Evil of Malahide Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21892

hat reszben mindenkinek igaza van

Naxxrol csak annyit h az uj guildemmel szerdan este 3(harom!!!) ora alatt full clear elso trashtol KT-ig, nulla wipe, osszesen talan 3 halott az egesz raidnek itt-ott elszorva, mindez heroicon

ez telleg..hmmm...nem olyan nehez lol

viszont a het tovabbi reszet Sarth-3D-vel fogjuk tolteni, tegnap mar volt is egy 2,5 oras session, legjobb kiserletnel Shadron 30% korul volt mikor leszallt Vesperon, szal lesz dolgunk mèg vele

nalunk nem lagos a server(Anachronos) nem is volt az jellemzoen, egy-ket rosszabb napot kiveve, igy Malygos kivitelezheto, a guild farmolja, nekem mèg hatravan

masfelol 3,5 ev wow az nem keves, en nem jatszottam preBC de hallomas alapjan a regi raidek tenyleg sokkal nehezebbek voltak

egy apro eszrevetelem lenne: elkepzelheto h Naxx lesz az uj Kara, amit azert a casual guildek is kipucoltak kis odafigyelessel, es az uj raid content, Ulduar meg ilyenek visszaadjak majd a szinvonalat?

vegulis BC-ben is volt egy ilyen raidhierarchia, aminek esetleg most mèg csak az alja jatszhato?

Előzmény: Törölt nick (21890)
Doktor Toka Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21891
Hát, ha valakik szarnak bele, az nem a Blizzard hibája szvsz. Ez nem elbutulás, inkább a focus hiánya. Én azt mondom, hogy vannak most is kihívást jelentő encounterek, nem teljesen triviális az egész. Vagy most rögtön csekkeljem le a guildedben az embereket, hogy megvan-e mindenkinek az Undying meg az Immortal, mert annyira triviális Naxx? Az, hogy sokakat nem érdekel, lelkük rajta, DB is már nagyrészt abbahagyta van ilyen. De ez a folyamatos sírás, hogy így könnyű, meg úgy könnyű... Komolyan elázik a monitor, ahogy Chaina írja. Ha abbahagytad, good for you, mehetsz sportolni meg kirándulni.
Előzmény: Törölt nick (21890)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21890
az alapveto problema az, hogy azok az emberek akik kaelnel takkra tudtak a taktikat, akik kepesek voltak kiallni a korbol amikor tickelt, and so on, azok ugyanazok akik most nem kepesek ugyanerre. ezt mi massal magyarazod mint elbutulassal? 2 honapja meg tudta ma mar nem tudja? wtf? nem is jo szo a butulas, inkabb elkenyelmesedes, beleszaras, a kihivas hianya miatt. tehat nem az a problema, hogy olyan benazik akirol tudtuk h esetleg gyengebb kepessegu, hanem arrol, van szo, hogy azok is elbasszak a dolgokat akik eredetileg jol nyomtak. massal nem tudom magyarazni mint azzal amit en erzek: annyira szar he leszarom az egeszet. hiaba na 3.5 ev utan meguntam.

ahhoz h acsikat lehessen nyomatni kellene h tervezheto utemben, normalisan lag nelkul lehessen raidelni. mivel ez nincs, raadasul az emberek igen jelentos szazaleka leszarja az acsikat, meg a kockak is (pl. en), elegge nehez raporgetni az embereket. es en 25 fos raidelesrol beszelek mert 10 embert minden tovabbi nelkul el lehet menedzselni, de 25 fot, motivalni, porgetni, iranyitani mar nehezebb. h a rohadt tetves picsaba csinaljak undyingot, ha thaddiusnal 3-8 seces lag van. inkabb szarok bele az egeszbe ugy ahogy van.

asszem belso forumon irta valaki (vagy itt) h lurker komolyabb kihivas volt mint * boss naxxban.

naxx nem 95%ban konnyu es trivialis hanem 100%ban.

pl. ma leinditottama dkmat megcsinaltam 3 questet es amikor jott az a resz h mennyi ide, menj oda, merjed mega fasz tudja mit, el is untam az egeszet es quiteltem.

egyebkent nem a mi arcunkkal van a problema mert kvazi az osszes flehc guild ezzel kuzd. nalunk spec rajtam kivul meg 3-4 ember jelentette be h min. 3.1-ig felfuggeszti az elofizetest.

H.
Előzmény: Doktor Toka (21886)
Lord Sage Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21889
ja én meg továbbolvashatnék válasz előtt akkor :D
Előzmény: Doktor Toka (21887)
Lord Sage Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21888
te valamit nagyon benéztél. Mondom lvl 74 vagyok, ennyit játszom, milyen titleről beszélsz, sőt, milyen raidről? Ezért mondtam, hogy engem baromira nem mozgat, hogy ki hogy szenved a raideléssel. Én ennyit tudok játszani, munka, család mellett és élvezem a levelupot ilyen tempóban is, tehát tulajdonképpen az sem érdekel, hogy más unja-e az egész napos farmot vagy sem :)
Doktor Toka Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21887

Edit: sorry, ez utóbbit Horasznak írtam, nem Sage-nek.

Doktor Toka Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21886

Én nem értek egyet veletek a "butulással" kapcsolatban. Szerintem ez szörnyen nagyképű duma. Tegnap lenyomtuk Malygos-t 10-esben. Először. Nekünk ez nagy eredmény volt, szerintem ez a fight nagyon-nagyon messze van a /facerolltól. Kiváncsi vagyok, hogy a csodálatos "elbutult" társaság hogyan farmolja le minden héten első try-ra. (Dehát lag... QQ moar)

Oké Naxx 95%-a elég könnyű és triviális, de az én guildem pl. sose ölt volna régi Kaelt, meg régi SWP-t, mert az embereink nem olyan hc-k, mint ti. Bizony van köztük olyan, aki nem áll ki rögtön a tűzből, van, aki meghal Thaddiusnál néha-néha, mert nem figyel a charge-ra. Van, aki meghal Heigannál a tánc közben, stb. Szerencse, hogy a ti guildetek már réges-rég túl van a Sarth3D-n, meg az Immortal titlen, ugye Lord Sage?

Srsly... Picit vissza kéne venni az arcból szvsz. Én nem bánom, hogy az alap raidbossok könyebbek, mint korábban.

Lord Sage Creative Commons License 2009.02.05 0 0 21885
a legjobb, amit tehetsz, ha nem jön be a játék :) Bezzeg én, már lvl 74, hol van itt érdekes-e a raid kérdés :D
Előzmény: Törölt nick (21884)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.05 0 0 21884
valszeg nem sok, marmint azonkivul h kiirjam magambol. jelentem 26-an lejar az aktualis terminus, es onnantol kezdve egyelore felfuggesztettem az elofiztesem.

H.
Előzmény: Lord Sage (21883)
Lord Sage Creative Commons License 2009.02.05 0 0 21883
vagy csak fordíts le egyet (google translate is tud már magyarul, rém vicces btw) az official forumról, gondolom ott is van pár. Kérdés értelme mi lenne.
Előzmény: Törölt nick (21882)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.04 0 0 21882
napok ota gondolkozom azon h irok egy rovid esszet abban a temaban h: "miert szar a wow abban a formajaban ahogy van?"

ha lesz egy kis kedvem tenyleg raszanom magam.

H.
Előzmény: hns (21881)
hns Creative Commons License 2009.02.04 0 0 21881
ezek az intro raidek semmit nem tanitanak meg
semmit
akit erdekelt a dolog es total uj, az facerolling nelkul IS meg tudja tanulni az alapokat konnyeden
akit meg nem erdekelt, azoknak meg barmilyen kihivas jon, nemfog tetszeni

en tovabbra is ugy gondolom h marad a Naxx alapszint de tobb lesz a "sarth+3d" opcios megoldas, hogy a jutalom miben fog elterni, azt nem tudom
gyanitom kb semmi.
Chaina Creative Commons License 2009.02.04 0 0 21880
Ne zokogjatok már, mert eláznak itt a papírok a monitorom alatt :-))

Mi is szembesültünk pár napja a nagy ellustulással aztán csak megrázta magát a társaság. Ulduart sokkal nehezebbnek harangozták be (na jó Naxxhoz képest nem kunszt) addig meg elmolyol az ember a maradék ezmegazzal.
Zka Creative Commons License 2009.02.04 0 0 21879
Nem, nem úgy írtam le, csak szokás szerint beleképzeled, mert jó azzal baszogatni hogy sírok. Eltereli a figyelmet a saját sírásodról :)
Előzmény: Törölt nick (21878)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.04 0 0 21878
nezd te ezt a butulas dolgot valamifele orokkevalo, soha meg nem valtoztathato dolognak irod le amivel itt a vilag veg, erre a "soha nem valtozik majd meg" erzesre irtam h panikolsz. A sirast mar megszoktuk, hiaba van olyan aki 1 percig sem kepes oryulni valaminek..:D. Szerintem ha lehetoseg es szukseg lesz ra, mindenki ujra eloveszi majd a jobbik raid skilljet. nem csoda ha raidbutulas van, amikor olyan kibaszott egyszeru a teljes tartalom mint egy faek.

egyebkent nem azert nem jatszom mert a guild "raidbutul" hanem azert mert annyira konnyu a contetnt h nincs ertelme jatszani. es ez is csak az egyik osszetevo.

H.
Előzmény: Zka (21877)
Zka Creative Commons License 2009.02.04 0 0 21877
Nem szoktam ok nélkül "sírni meg pánikolni", amúgy ez egy érdekes beszólás volt közvetlen azután hogy gyakorlatilag teljesen igazat adtál nekem sőt az említett tényállás miatt nem is játszol...
Előzmény: Törölt nick (21876)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.04 0 0 21876
nezd, ebben a contetben csak butulni lehet. szerinted miert nem jatszom? nezd ha naxx kell ahhoz egy guildnek h legyen wasd skillje, meg annyi fegyelme h buffolja magat raid kozben akkor inkabb hagyjuk az egeszet a picsaba.

egyebkent szerintem meg szokas szerint csak sirsz meg panikolsz.

H.
Előzmény: Zka (21875)
Zka Creative Commons License 2009.02.04 0 0 21875
Ja hogy a VHhoz :) Nekik jó így, ők okosak :)
Bár őszintén szólva amíg mi 3.0.2 óta elbutulunk, ők megtanulnak lassan raidelni a könnyű contentben, ahova a casualokat is be lehet rángatni.
Kicsit elszomorít.
Előzmény: Törölt nick (21874)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!