Meg nem innám,de itt meg ugy isszák a kávét,hogy csak forróvizzel leöntik a sima darált kávét,képzelheted milyen szép látvány mikor a fogával megszűri,mert ugye nem mindenki várja meg a fizika törvényét, hogy leüljön a pohár aljára a kávészemcse.
Ezzel én is kalkulálok,de mivel rendeltem víz automatát(itt a csapviz nem iható) abból jön hideg és meleg is,igy teát fogok adni hozzá(néha gratis),ezek mindenhez teát isznak még a leveshez is::::))))
Lehet... bár érdekes, itt azt mondják az angolok, hogy túl meleg van a kürtőskalácshoz (jelzem ma 15 fok volt... meg tegnap is), szerintük télen fog jobban menni, mert jó meleg, és egy forró kávéval nagyon jó lesz.
Elgondolkozom... itt most úgyis kicsit döcögősen megy... viszem a párom is, nagyon jó a tekerésben! Nem tudom, hogy hol vannak a többiek, ritkán látni itt őket...
Én ugy csinálom(hogy jól vagy nem azt nem tudom) 30 perc után felcsikozom a tésztát,feltekerem a beolajozott fára,kétszer az asztalon megnegergetem hogy egybeálljanok a csikok,majd a cukorba jol meghengergetem és a sütő tetején van egy lekesztőállvány abba teszem,ott van a legmelegebb,majd kb 30 perc mulva sütöm(néha forgatom),addigra a cukor kicsit megolvad.Nem tudom más hogyan csinálja de eddig bevált.Olvastam van aki olajjal,vajjal,sziruppal keni be,de ugy gondoltam ha bekenem lezárom a tésztát,nem tud levegőzni,a cukorszemekkel nincs teljesen lezárva.Biztos majd lesz aki kritikát fog mondani erre,de én igy "tapasztaltam".
Na most akkor még egy kis szines sünit eszem,mégiscsak tudnom kell mit adok majd a gyerekeknek,persze egy üveg ásványviz is itt van,mert biztos megszomjazom,küldjek neked emailben egy kicsit???:::::::))))
Így legalább van kin tesztelni... gondolom a szomszédasszony mindig megmondja a véleményét... hamár így követeli a fahéjasat, akkor gondolom nem rejti véka alá a véleményét sem... :-)