Úgy látom, ma is elég nagy a pangás...
s.k.: Kösz a képeket, gyorsan le is mentettem, nehogy megint olyan béna legyek, tudod! :)
Balthazar: Ne panaszkodj! Próbáltam emilt küldeni Neked, de ugatott, hogy tele a postaládád. Szólj, ha már ürítettél, akkor újra próbálkozom! :)
Köszi LBB! Amúgy nem tudom, mi történt a kedves kis dán kollegával. Elvileg tegnap hallgatta meg a kazit, és ma nem jött dolgozni...Amúgy van egy rossz hírem, a nickem marad!
s.k.: majd írok, de most lefoglaltak idebenn!
Helló MCSing! Épp kezdtelek hiányolni ... (Azt hittem azért nem jelentkeztél eddig, mert az új nickeden gondolkoztál! ;-) )Kaziügyben +nyugodhat; benne vannak a szövegek! (De azért mellékeld is, hogy a kollegád tutira megértse; ha ez nem menne neki pusztán hall(gat)ás alapján ... :-) )
Sziasztok! Gondoltam írok már valamit, nehogy azt hihessétek, hogy megszabadultatok tőlem!:))). Kérdés: Megvan valakinek eredeti kazin a DMH? Ugyanis megvettem ajándékba az egyik kollegámnak, de nem bontottam ki és nem tudom, hogy a szövegek benne vanna-e a kaziborítón, vagy külön mellékeljem. Előre is kösz, ha vki. tudja!
Sajnos inkább ő maga az. Meg a "zenéje".
OK, attól még nem kell nekem is azzá válnom, hogy a halálát kívánom. Nem is kívánom. Csak vonulna vissza szép csendben... :)
Persze, Amerikaban leesik ket repulogep, akkor fossuk ossze magunkat mi is, es ne engedjunk be senki a vendeglistarol.
Ez csak egy ujabb jo indok, hogy penzt szedjenek a bejaratnal :((
Meg a Malevnel is a nyugatinal sokkal szigorubb ellenorzessel streberkedve basszunk megint egy csomo emberrel...
Úgy volt, hogy a hónap végén indulnak és kb. 3 hónapig lesznek - nemtom, változott-e vmit a terv. A héten úgyis beszélek Lev-vel, majd informálódom... :)
Hááát ezt sohasem zárhatjuk ki, akkor már a büdös életbe többet ne üljenek gépre...
Vazze, az emberáldozatokat leszámítva, próbáljuk már magunkat függettleníteni ettől az egésztől!
Depeche Mode live tegnap: az amcsi "cirkusz" miatt fokozottabb ellenőrzés volt(röhej ez is), úgy hallottam, nem engedték be többek között Leventééket sem, vagyis azokat az embereket, akik fel voltak írva, mint "guest"... Legalábbis ez volt egy ideig, később nemtom, hogy alakult a helyzetük.
Azért ne csináljunk ebből is "America under attack" topicot.
Azok belföldi járatok voltak, kisebb ellenőrzéssel, és nem valószínű, hogy pont egy Ameikába tartó budapesti gépet térítenének el, amikor már alig van benne kerozin, mire odaér. Az nem csattanna akkorát... Meg ennyi erővel akkor szüntessék meg a légiközlekedést az egész világon, nem? :)
De inkább az FF legyen a téma itt, ne ez.