Kicseréltem a 20e km-t sem futott jobb első kerékagyat, mert szarrá volt kopva. Most visszatettem az egyik régit, ami hibátlanvolt, megszünt teljesen a morgás. Ámerikai utángyártó monnyon le.
Difi olajcsere is megvolt, ha már át voltam öltözve melósba.
Igen erre gondoltunk mi is, meg is vettünk egy ilyen 2000 Ft-os kompresszort.... Hát kár volt :). Lehet hogy pont kifogtunk egy kivételesen gyatra minőségűt, de arra gondoltam hátha maradt valakinek bontottból.. De köszi a tippet :)!
Miért kell hogy E-s legyen? Csak mert nekem egyiken sem az, rendőrt nem érdekli, és válogathatok, hogy hol vizsgáztassam le. Amúgy sem értem hogy ami Amerikában jó, azt szerintük itthon miért nem használhatom. Azt persze nem mondják hogy nem európai szabvány, úgyhogy ne fizessek utána súlyadót meg kötelezőt... :))
merci csere érdekel de csak ha neveden és ha megosztod miaz......csere gép explorer 117000km egygazdás jövőhéten hivatalos benzin gáz, értelem széarüen 2év műszaki, uj korában a legtőbb extrával rendelve..bőr ülés és elektromos tető....szervizkőnyv.bakker 10 éve 13millo volt
1.kiválasztod a file-t(choose file),mellette-feltölt gomb alatta megjelenik a kép és mellette pirossal aláhúzva a beszúrás gomb,ha jól csináltad mejelenik-ez azután legalul-feltölt gomb...és ennyi elég faszul van megoldva