Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.29 0 0 209
A tanfolyamon, ha nem vagy szerencsés, akkor valóban csak nagyon az alapokat sajátítod el. Sajnos nekem is olyan volt a műkörmös oktatóm, aki nem túlzottan volt adakozó a tudásából.:)
Sosem dolgoztam a szakmában, viszont van egy csoportom, ahol a fellépésekre én készítem el a körmöket a barátnőimnek, és a magamét is én csinálom évek óta.
Egyébiránt azt mondják, hogy ha nem kezdessz el mindjárt vizsga után dolgozni, akkor sosem lesz belőled körmös. Ehez nem tudok hozzászólni, mert én sosem akartam műkörmös lenni, csak meg akartam tanulni, miután olyan rossz körmösökkel hozott össze a sorsom, hogy folyton leesett hol a zselém, hol a díszítésem, stb. és nem volt időm hetente kétszer a körmösnél ülni, hogy kijavítgassák.
Már nem tudok ajánlgatni linkeket, mert régen kitöröltem őket a magam gépéből, de a YUTUB-on is van film, ha jól emlékszem, menj fel rá és írd be, hogy műköröm, vagy zselés köröm, vagy körömdíszítés, vagy valmi kulcsszóval keresgess, meg ha googl-ba keresel akkor is találsz.
Ne vedd meg a tanfolyam előtt a könyveket, mert minden suli másikat használ.:) Nehogy kiadj olyanért pénzt, amit később nem tudsz úgy használni, ahogy a többiek körülötted.
Az anyagokat is a suli szokta megvenni, kötelező avval dolgozni a foglalkozásokon, és jobb is, ha azt használod, hiszen vizsgára ismerni fogod a tulajdonságait, már nem kell kitapasztalni, hiszen minden anyag más és más.
Nálunk emlékszem 8-as porcelán ecsettel kellet dolgozni, ezzel szemben az életben sokkal jobban lehet dolgozni a tizessel és hatos zselés ecsetet kaptunk, evvel szemben a négyessel sokkal szebben és könnyebben lehet megépíteni egy körmöt.:) Mindegy, asuliban azt kellett használni, aztán kész. A helyi terjesztőtől felvásároltak olyan zselét, ami szerintem nem kellett már senkinek, olyan opálos színű építő, amit tulajdonképpen senki nem igen használ, mert ha fel kell építeni egy körmöt, azt 99 százalékban úgyis francia véggel építjük. Három éve végeztem, de ma is megvan az a hulladék zselé...mindegy, az volt a csomagban.:)Néha ha letörik valakinek a körme akinek nem lehetne hivatalosan műkörme, mert nem engedi meg a melója, annak azért fel lehet vele építeni a szabadszélet. Egyszer csak elfogy.:)))
Előzmény: Akina (208)
Akina Creative Commons License 2008.01.27 0 0 208

Szia Zahra!

 

Köszönöm szépen Neked az őszinte véleményedet. Igazán sokat segítettél vele.

Akkor ezek szerint a tanfolyamon csak nagyon az alapokat fogják tanítani. Van egy műkörmös, aki szóba jöhet, hogy mutasson dolgokat. Remélem pozitívan áll majd a kérésemhez. 

Te, hogyan kezdted? Mindjárt a tanfolyam után dolgozni kezdtél vhol, vagy először kerestél vkit, akihez bejártál ellesni folyamatokat?

 Milyen linkeket ajánlasz, amiken a tanító filmeket meg tudnám találni? Szerinted a tanfolyam megkezdése előtt megvegyem a tankönyvet és mélyedjek el az anatómiában? Vagy az interneten le tudom tölteni magamnak ezt az anyagot is?

A tanfolyamot  legkorábban márciusban tudom elkezdeni, így addig is hasznosan tudnám tölteni az előkészületi időt.

Mégegyszer köszönöm szépen a " jó tanácsokat " és, ha időd engedi kérlek válaszolj a kérdéseimre.

 

 

Előzmény: Törölt nick (207)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 207
Jut eszembe, a jó műkörmösök azért olyan jók, mert évente járnak továbbképzésre, ahová csak lehet! Az új anyagokat és technikákat meg kell ismerni, hogy haladjunk a korral, tehát a továbbképzés elengedhetetlen, azt viszont már valóban nagyon meg kell nézni, hogy mely cég továbbképzéséért fizetünk és áldozunk kevés szabadidónkből.
Még valami: érdemes egy cég termékeit használni, mer azok az anyagok egymáshoz vannak gyártva, de ez nem kötelező, mert én sok márkát összekevertem már és nem okozott különösebb gondot.
Előzmény: Törölt nick (206)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 206
Alapjáraton az a véleményem, hogy legfeljebb az alapokat tanulod meg mindegyik képzés alatt, tehát szerintem tökmindegy, hol tanulsz. A fontosabb az, hogy keress magadnak egy olyan műkörmöst, pedi- manikűröst, aki nem irígyli Tőled a tudását és szívesen megosztja Veled saját tapasztalataid. Nagyon sokat segít néhány óra amit mellette eltöltessz, míg ő dolgozik. Megfigyelheted, mit hogyan csinál, mihez milyen anyagokat használ és egy profi körmös nem fogja tőled irigyelni, hogy ellesed a tudását, hiszen már úgyis kiépítette a vendégkörét, nem érez ellenfélnek.:)
Nekem sokat segített az interneten való keresgélés, még a gyakorlati részben is, hiszen tele van a net mindenféle filmekkel, ahol egyes körömkészítési technikák elkészítését mutatják be lassan, érthetően esetenként sokszor ismételve.
Az a másik nagy segítség, ha az összes barátod és barátnőd felvállaja a modellkedést, hiszen minél többet gyakorolsz, annál jobban elsajátítod a dolgokat.Simán mehet férfi modell is műkörmözésre, a férfikéz úgyis problémásabb, legfeljebb óra után még otthon gyorsan lecsiszolod róla a felhordott anyagot.Vizsgára viszont lányt vigyél, szép kezüt, és körműt, mert a szép kézen mégszebb lesz a munkád.:)
A pedikűr órákra nagyon jó lesz modellnek mindkét szülő, a nagyik, a férj és a szomszéd néni is, aki alig tud járni a tyúkszemei miatt.:)
A legfontosabb, hogy az elméleti anyag sok és nehéz. Ne reménykedj, nem könnyű átcsusszanni a vizsgán, minden csoportban van egy ember, akinek ki kell esnie, ne te legyél az, úgyhogy elejétől fogva vedd komolyan és tanulj!:))
Sok szerencsét "kolléganő"!
Előzmény: Akina (205)
Akina Creative Commons License 2008.01.24 0 0 205

Sziasztok!

 

Üdvözlök Mindenkit, mivel először jelentkezem ezen a Fórumon.

Minden pozitív és negatív tapasztalat érdekelne a " Kéz-és lábápoló" tanfolyamokkal kapcsolatban. Biztosan tudtok tanácsot adni: Melyik képzőhely fektet hangsúlyt a minőségi képzésre?

Mivel székesfehérvári vagyok a külső kerületek nem igazán jók nekem.

Várom őszinte véleményeteket.

 

Üdv. Ancsa 

Irigy-Mirigy Creative Commons License 2008.01.23 0 0 204

Sziasztok!

 

Budapesten szeretnék olcsó műkörömzselét venni, 30g-osat vagy 50-eset. Ha jó áron van építőset, ha nincs, akkor hígabb, saját köröm erősítésre való is jó, átlátszó ill fehér kellene. Ami boltot én tudok ott világmárkák vannak extrém árakon, de nekem egyszerűbb kellene, nem postán (csomó postaköltségért) és úgy, hogy nem vagyok körmös (barátnőm körmös és feltenné nekem de ő is drágát szokott venni).

Légyszi írjatok, hogy olcsó árkategóriában hol lehet kapni!

 

Előre is köszi!

dundinita Creative Commons License 2008.01.12 0 0 203
A szett tartalmából kihagytam a csiszológépet. A 40.000 Ft-ban ez is benne van.Több, mint 1 év garanciával.

Az ár irányár.
Ajánlatokat a vizani@freemail.hu e-mail címre, vagy a 70/216-53-50-es számra várok
Reny09 Creative Commons License 2008.01.10 0 0 202

hello!

konados körömnyomda érdekelne!csak korongot is vennék!puszi

szianita Creative Commons License 2008.01.10 0 0 201

Sziasztok! Nekem van egy eladó új, originált 20.000 U/min fordulatos körömcsiszoló gépem 7500 Ft-ért.
És CREATIVE-s Perfect Color Powder fehér Méret : 22,68 g 8/10 oz és hozzá való nagy flakon RETENTION+ Liquid Méret: 237 ml 8 fl oz. Mindegyik új, bontatlan, originált! Tavalyi Nagyker ár alatt eladnám őket, mert túlvásároltam magam és már nem nagyon dolgozom. e-mail: sziani@freemail.hu Szívesen küldök képeket.

dundinita Creative Commons License 2008.01.10 0 0 200

Fájó szivvel, betegség miatt megvállnék a következő (2-szer használt) műkörmös szettemtől:

4* 9 W-os, időkapcsolós UV lámpa (29.900 Ft) 2008.10.06-ig garanciális, 100 db-os tip box (2.350 Ft), Tippvágó (2.700 Ft), Épitő körömzselé (4.200 Ft), Fehér (francia) körömzselé (4.200 Ft), Fertőtlenitő spray (690 Ft), Gél fixáló (1.290 Ft), Savmentes zsirtalanitó (300 Ft), 3 db tipp ragasztó (450 Ft), Zselé ecset 6-os (1.500 Ft), Buffer (300 FT)

A zárójelben feltüntetett árak a bolti árakat mutatják, összesen: 47.880 Ft
A szettért 40.000 Ft-ot szeretnék kapni, de keress meg e-mail cimemen, vagy telefonon és megegyezünk.
Ajándékba adnék körömreszelőket (1 db banán reszelőt, 1 db nagy reszelőt, 5 db kis reszelőt)

Vizéli Anita
e-mail: vizani@freemail.hu
Tel: 70/216-53-50
suryandi Creative Commons License 2008.01.08 0 0 199

Szép estét mindenkinek!

 

Szeretném megkérdezni a pedikűrösöket, hogy lenne e igény 1-2 hétvégés talmasszázs tanfolyamra?

mukoromp Creative Commons License 2008.01.05 0 0 198
Boldog és Szép körömöket kíván a Műköröm alapanyagok és kellékek webáruháza
Előzmény: Törölt nick (197)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.04 0 0 197
Kedves Kéz- és lábápoló, műkörömépítő kollégák, B.U.É.K!
légüres tér Creative Commons License 2007.12.10 0 0 196
Nos megnéztem újra az oldalt, hiszen ez egy nyilvános fórum. Mindenek előtt gratulálok az oldal informatikai készítőjének, nagyon profi munkát végzett!
Sajnos a képek némelyike annyira homályos, hogy nem szabadott volna feltenni egy honlapra.:(
A zselés technikánál az a véleményem, hogy nincsenek meg a párhuzamra reszelések, nem szabályosak a mandulák és tisztán látszik több helyen is a zselé "hullámos" felterítése, mely építési , vagy töltési hiba lehet. Talán lehetne korrigálni, ha az utolsó előtti fázisaként átreszelné a köröm felületét szabályosra, s csak utána fedné, bár attól még sok helyen nem láttam a szabályos "C" iveket. Sok fotón látszik, hogy nincsen jól összereszelve a töltésnél a köröm s ezért átlátszik nagyon az előző réteg. Alapjáraton szerintem szerencsésebb lett volna vékony, hosszú újjakat fotózni, hiszen azon sokkal szebben mutatnak a műkörmök mint ilyen nagyon széles, rövid körmökön.
Sajnos a festések mintái nagyon vastagok, pacásak szerintem. A zselénél is látszik, hogy szétcsorog a mintázásra használt zselé. Megoldás az, ha az alsó réteg ekészítése után lefixálja, kissé megreszeli a felületet és utána mintáz zselével. Akkor több esély van arra, hogy vékonyak maradnak a csíkok, stb. ez után jöhet rá akár a fedő réteg is már, bár ebben az estben a minta érezhetően kiemelkedik, viszon ha meguntuk, sokkal könnyebb eltávolítani a felső rétegből.
Szívesen ajánlom a 3D technika elsajátítását, nagyon sokat segít a körmösök díszítési technikáiban, valamint a Díszitő tanfolyamokat, ahol nem csak a mintákat, hanem az elkészítéséhez való eszközöket is megismerhetik a hallgatók.
Minden estre kitartást és sok sikert kívánok a honlap tulajdonosának munkájához, hiszen Ő legalább megpróbálja megvalósítani önmagát.:)
Előzmény: margareta77 (153)
agi0228 Creative Commons License 2007.11.12 0 0 195
Most tanulom a műköröm rejtelmeit. Keresek ehhez modelleket. Természetesen INGYEN!!!!! Madách Gimnáziumba kell jönni, ami a VII. kerület, Barcsay u. 3.-ban van! Aki szeretne jönni írjon nekem. ilyesagi@freemail.hu  Várom a jelentkezéseteket. Köszönöm.
Brigi1201 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 194

Szia Edit!

Már sajnos elkelt a lámpa.

Előzmény: Edith03 (193)
Edith03 Creative Commons License 2007.11.02 0 0 193

Szia Brigi1201!

Meg van még az az UV lámpa?

Engem érdekelne!

Vagy bárki akinek van olcsón UV lámpája az légyszi írjon!

Ide írjatok: edith87@freemail.hu

Előzmény: Brigi1201 (188)
dithke Creative Commons License 2007.10.31 0 0 192

Bocsi lányok, elnéztem, :D de olyan topicot nem találtam ahol modellt keresnek:(

 

Előzmény: dithke (191)
dithke Creative Commons License 2007.10.31 0 0 191

Sziasztok!

 

Hétvégékre, pld. pénteki nap 16-20:00-ig, szombaton pedig 9:00- max. kora du. -ig keresek modelleket műkörömépítésre.
Pedikürre és manikürre is várom jelentkezéseteket.
A tanfolyam Bp-en a deák térnél, Young Nails Kft. V. ker. Október 6. u. 3. szám alatt lennének.
Hétköznapi gyakorlásra is szivesen venném ha jelentkeztek.
dithk@citromail.hu

ninaniki Creative Commons License 2007.10.26 0 0 190
Sziasztok!
eladó műkörös díszek,dekor lakkok, tört kagylók, csillámporok,glitter szálak..stb... www.ninails.atw.hu nézzetek be.sziasztok
hhajnika37 Creative Commons License 2007.10.20 0 0 189
Sziasztok!Én szintén használt uv lámpát vennék!Aki tud ide irjon,köszi!
Brigi1201 Creative Commons License 2007.10.18 0 0 188

Szia!

Nekem van egy használt UV lámpám (ha még érdekel). Még Angliába vettem, 15W-os, használt. 4500Ft-ért eladom+ postai költség.

Brigi

Előzmény: Forty (187)
Forty Creative Commons License 2007.10.01 0 0 187
Sziasztok! Nem tud valaki egy használt csiszoloó gépet olcsón? Vagy egy UV lámpát???
Esetleg mind2-t:) Ha tud valaki, akkor légyszi írjon nekem! Köszönöm! sziasztok!
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.22 0 0 186
Proxton a legjobb.
Előzmény: A_Tatu (185)
A_Tatu Creative Commons License 2007.09.21 0 0 185

Sziasztok!

Most kezdtem el itthon körmöt csinálni magamnak és egy gagyi körömcsiszolót vettem (Babyliss, 3000 Ft), de rájöttem, hogy nagyon nem jó erre a célra.

Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy ti milyen gépet használtok!

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.19 0 0 184
Szerintem valami mást tanulj. Annyi műkörmös van, mint égen a csillag...sajnos.:)
Előzmény: anita+akos (182)
Brigi1201 Creative Commons License 2007.09.15 0 0 183

Sziasztok!

 

Van egy pár műkörmös holmim eladó.

 

Díszitő lakk (mindenféle színben) 300Ft/db

Matricák (színesek) 250Ft/db

Francia tip 1400Ft/100db

Reszelő 150Ft/db

Manikűrtál (fehér) 500Ft

Csiszoló tömb  200Ft/db

Narancsfa pálca 30Ft/db

 

Ha valakit érdekel, írjon a sutb@freemail.hu-ra.

anita+akos Creative Commons License 2007.08.19 0 0 182
szóval akkor te melyik iskolába mennél a helyemben???????nem tudok dönteni, és már nagyon el kellene kezdenem.,....
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.19 0 0 181
Nehéz kérdés. Nekem egyik anyag sem jött be, innentől kezdve passz.
Előzmény: anita+akos (180)
anita+akos Creative Commons License 2007.08.14 0 0 180

sziasztok!

 

hozzáértő tanácsa kellene. a napokban kezdem el a tanfolyamot. külföldön már megvan az állásom, csak még ugye a papírom nincs:(

tudom hogy kb. 3 hónap.....esetleg nem tud valaki rövidebb időtartamú munkát?

 

és ti melyiket ajánlanátok...a Tamát, ami egy picit drágább, de jobb anyagokat ad(105000+ 53000Ftért)

vagy inkább a Perfect Nailst?

köszi:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!