AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Meg mindig jobb,hogy Olly Zolee-t hallgat,mint Sterbyt...Mellesleg ajanlom mindenkinek az uj Zeneszmagot!!EryBali Baratom folytattya a keresztes haborujat a muzenek ellen...
planar: szerintem érdemes. Nem hörögnek benne, inkább károgás, de nagyon ritkán. A faszinak extra király énekhangja van, mondjuk nem egy Simen (amúgy sem a "hősiességen" van a hangsúly), de sokszor csak mondja a szöveget. A zene az gyönyörű, dallamos, hangulat garantált, szerintem nem bánnád meg. De mondom, egyáltalán ne egy durva albumot képzelj el.
Az új Primordialt hallotta valaki?
Érdemes rá beruházni? Tudom, hogy benne volt az MHH-ban, de mégis... Mire számítsak? Szénné hörgik, énekelnek benne?
SOWHAT, vasárnap csomó At the drive-in-t árultak a németek, még Grand Royal előttről, skubiztad? nem mintha értenék hozzá, mer én is csak a hájppal találkoztam még, de az jókora tényleg.
Akkor ne felejts el utánanézni, légyszíves.Az Oversoul idén adta ki a debütalbumot, és ez nem más, mint a Revelation énekes csapata.Albi isteníti, de hát ez hihető is, hisz a Revelation ismeretében bizti jó a cucc.
Wiseblood: Revelation CD-k sokáig elég ritkák voltak, most állítólag volt újrakiadás, még nem találkoztam velük, de utánanézek. Viszont biztosan újra kiadtak St. Vitusokat, Count Raven-eket, ha már true doom...
Az Oversoult viszont nem ismerem, az mi?
Válogatásköltségekről konkrét esetben tudunk választ adni, zenekarnak, kiadónak, bármit nem vállalunk be, szerkesztőségé az uccsó szó.
Symphony X úton van, jelzem, ha megjött, jó?
Az At The Drive-In most tényleg a legnagyobb hype Angliában, de kétlem, hogy átgyűrűzne hozzánk is.
Írások színvonalát tekintve szerintem a Terrorizer a legjobb arrafelé, csak ők meg túlságosan nevelni próbálják a rókereket, szélesíteni a látókört, oszt az olvasók meg nem hagyják magukat :-)))
Hali!
Zero: nem ugy ertettem hogy dances az Ulver, mint a mr.president. De ha az elso szamot valaki meghallja, és mondjuk csak felcpercig teszi mindezt, nem fogja ra soha senki azt mondani, hogy hu bammeg, itt aztan szakitanak a gitarok rendesen. Igy ertettem. Mindamellett nekem ez a szam is bejon, haverjaim nagy banatara. Pedig, ha van az elektronikus zenenek jovoje, akkor szerintem ez a Of Wolf & Vibrancy az egyik megoldas erre. Igy oke a dolog?
Életem egyik meghatározó problémáját fogom most megosztani veletek:
HELMET mp.3 zenét (+video) keresek, ha létezik albumok szinten naná. Nagyon sürgősen.
Várom segítségeteket. Mindenféle megoldás jöhet.
Ez az atus69 ! Irjal a (tradicionális-metaltol) szabad Europábol :) Slipknotot már alázzák ? :) Limp bizkit meg ultra gáz már mi ? :) Az új reménységeknel az At the drive in ? Melyik újságban irnak róluk ? mert ök minden csak nem metal, múlt héten láttam egy negyedorás koncertet tölük, szimpatikusan elhatárolodtak a divattol. Koncertbeszámolot is irj !
oszt az olli bazmeg mit mondana?
kérem szépen most a kaszparov lép
SZIA ANYU!
huszár b7-re... ja és kedves nézőink, üzenem annak a két vehemens AC/DC fanatikusnak, aki anyáz engem, hogy szeretem őket, de dögöljenek meg.. na most karpov játssza a Surmó-megnyitást...:)
egy sakk-közvetítéshez qra komoly operatôri muka kell :-)
odaültetik a nyugdíjazás elôtti Józsit, aztán hadd szóljon...vagy olly-t, aki éppen le va hidalva az utsó ganxsta lemeztôl :-)
Aha... meg egyszer leírta, hogy az X lemezt csak fejhallgatóval hallgatja otthon, nehogy veszélyeztesse a kisfia egészséges lelki fejlődését :-)
Mingyá nyitok egy Zubor Olivér Fan Club toipicot... Na jó, nem. Egyébként az m1-en (a tévécsatorna, nem az autópálya) is dolgozik, láttam a nevét több műsor végén.
hogyne
és arra, amikor négy pontot adott az acédécé ballbreakerére, erre a fanok levélben elküldék az anyjába, ő meg boldog új évet kívánt nekik az anathema kritikában? :)
Azért aranyos volt, amikor az egyik kritikában úgy válaszolt néhány anyázó Korner levélírónak, hogy egy csomó szóba belerakta a "korn" hangsort... Emlékszik erre valaki?
Klassz így két fórumon párhuzamosan vitatkozni! :-)
graven mester, Ollynak humora? Húbazmeg, ezen röhögnöm kell...:)
egyébként szimpi a srác, mert lejön róla, hogy tökre szereti ezt a zenét meg minden, csak írni nem tud, de azt fájdalmasan nem.
Bár ha jól emléxem, a Suffocation: Pierced From Within kritikája tetszett, ha jól emléxem ő írta.