AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
nincs is már zsebesgatyám, öltönyben és nyakkendőben járok
prowlie, neked meg gratulálok az összes eddigi katartikus, felvilágosító, mély szakmai elmélyültségről tanúskodó, maximálisan objektív hozzászólásodhoz, remélem még sokáig. Egy ilyen géniusz mellett én.
Ja, nyomoztam, Night of the vampire was originally written and performed by Roky Erickson, és hülyeséget mondtam, mer nem a Wolverine előtt volt, hanem utána.
Obsolete-ről 2-3 nóta tetszik, összességében nagy csalódás a Demanufacture-höz képest. Nem tudom, mit várjak tőlük. Dino-nak újra rá kéne feküdnie a riffgyártásra, mert legutóbb ellustálkodta a dolgot szerintem. A rádiós próbálkozást meg el kéne felejteni.
amerikai hc/punk óriási dallamokkal, két gitárral, elsőrangú nótákkal, emo-core-nak is nevezik az okosok, amit ők csinálnak. Victorynál vannak, de szerintem nem sokáig...
Night Of The Vampire egy svéd ős-rocker csóka dala volt, a neve most nem ugrik be. Bitos larsson vagy carlsson :-)))
Mi a szösz, te Fear Factory-t is hallgatsz?
Szerinted az uj albumuk mennyire lesz radiobarat? (ezt csak a Cars es a Resssurection cimu szamuk miatt kerdem)
Es milyen volt szerinted az Obsolete lemezuk?
Nem nagy divat, szal szerintem használtba meg tudod majd venni kevésér, nem fogsz csalódni, az tutibiztos... mondjuk érdekes, mert magyar üzletbe én még nem láttam, pedig a haver a HMKtól csente a promót, érdekes egy cég...
Bocs, Neck Sprain gyártás alatt, ennél többet nem tudok. Egyszerre készül el a Nevergreennel, talán még a héten.
araya: Én? Még az enter gombot is használati utasítás alapján találom meg :-)) Épp akkor értem haza a postafiókról.
cornelius: NBT-től az At Rope's End van meg, az ölég böcsületes. Az újjal már kacérkodtam egy német lemezboltban, de annyi minden volt még ott :-(( Szerinted vegyem meg?
A Night of the vampire asszem, saját szám, az volt a wolverine-esedés első jele, de tényleg egy New Bomb turks-szel közös kislemezen jött ki... aztán a dobos csávó nagy r'n'r leleksedédébe megalakította a Hellacopterst, ami egy NBT kópia zenekar tulajdonképpen, csak kicsit szigorúbb hangzással, elég érdekes, hogy amikor a NBT elkezdett finomodni, a Hella is elkezdett finomodni, zongora, mittomén, viszont most meg a NBT egy totál ősHella hangzású lemezt csinált (super, követeld a HMKtól, mer tutira lecsavarja a fejedet, olyan tökös), szóval jól elvannak...
Bocs kornél a Rancid miatt, figyelmetlen voltam. Csak nagyon meglepődtem, hogy sowhattal milyen sok közös kedvenc van (nem az EN). Már-már ijesztő, lehet, át sem mennék egy true metal teszten :-)))
atus: mondom, az első két hely van kőbe vésve, a teljes lista majd a Top 20 lesz. Abban tuti ott van a Renegade is!
HMK-val nincs harag, miért is lenne?
Néha kapunk valamit, pl. NoFX, néha nem (Rancid), aztán írunk-írogatunk. Legutoljára a Pennywise live-ot küldték, az sem rossz. Szerintem az nem promóció, amit csinálnak, mellesleg.
Az egy príma klip, azt szeretem benne a legjobban, amikor egy ilyen tesztet vagy mit kell kitölteni, és a dagi tök tanácstalanul nézegeti a Szereted a trip hopot? kérdést, végül hosszas töprengés után beikszeli a talán választ...
KÜLÖNBEN VIDEÓLKIPEKET NÉZNI KURVÁRA NEM TRUE, SOWHAT, REMÉLEM, TUDOD! most ezt csak azér mondom, mer feszt a videóklippekkel jössz, nem kéne...
Megvan a megoldás a buszos olvasásra: mindig tartsuk magunknál permanens MHH borítónkat (lehetőleg egy olyat, amit nem szégyellünk kiteregetni - én ezt még nemigen találtam meg /talán egy Slayer, My Dying stb. okés lenne/), és ebbe finoman csúsztassuk be aktuális Hammerünket, amit így már fesztelenül, mosolyogva olvashatunk a BKV járműveken ;)