Keresés

Részletes keresés

SOWHAT Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4699
..tegnap ment 1 órás ..trail of dead müsor + új J Mascis klip ! (elég Ziggy Stardustos gitárral, nem hiszem, hogy véletlen,mert csinalt mar Bowie feldogozast), még Sleater Kinney is volt amit eddig csak neten láttam.
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4698
Mer én kire céloztam szerinted?
Előzmény: acidangel (4697)
acidangel Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4697
kultúrálóggy!!!Mellesleg én spec.az Uzska Norbitól tudok kifutni jaz világból,de mégis elviselem...aa.
Előzmény: leos carax cornelius (4696)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4696
Mondjuk színház inkább ne legyen többet az újságba, ha lehetne kérni, mer ha színházról akarok olvasni, amit különben nem akarok, de ha valami hirtelen rosszullétből kifolyólag mégis akarnék, akkor vennék egy olyan újságot, ami arról szól... BMÁ horrorfilm kritikáit akarom olvasni, nem Douglas Adamset meg Thomas Mannt bazzeg.
acidangel Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4695
...pedig olyan jazz-ek mennek rajt',hogy összefosom magam.Bár én egy Trio Midnight-Dresch Miska koncsertó óta hangoztatom,hogy takarodjon még a Szléjer is a francba.Olyan intenzitással muzsikált az az öt ember,ahogy én még JAzzt senkitől nem hallottam.a Dresch folyamatosan hajlongott játék közben,mint valami nagykövet,de úgy nyomta,hogy lefútta a hajam.aa.OFF!!!
Előzmény: Kátai Tamás (4694)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4694
Penderecki tényleg kult. Nálunk meg nincs Muzzik.
Előzmény: acidangel (4693)
acidangel Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4693
...és ha még tudnátok,hogy millyen fasza dógok tudnak lenni a többi adón is(Fred Durst TV,stb.)Az Alternaiv Nation,meg a Péntek esti Dáridó a VH1-gyen Az analóg hangú Tommy VAnce-szel(Honnan hozták a csávót?Mert állat!!!).Ott már azon sem lepődtem meg ,mikor a Watch the children pray klippet adták,vagy egy régi békebeli Mammoth dalt...BTW:Mi van cárunk azzal a letequilázott Quorthon interjúval???És Mayhem-ék még mindig gyüjtik a káromkodásokat???(Le is Deathmetáloztad
őket anno...Emléxel még erre egyáltalán??).
OFF!!Minden érdeklődőnek üzenem,hogy most pénteken Penderecki vezényel Sosztakovicsot!!(Utóbbi a finn csellisták egyik kedvence,előbbi"A Hiroshima áldozatainak c. müvéről pedig a hetvenes években azt hitték,hogy elektronikus zene,pedig vonósokra csinálta!!Aki eccer hallotta,garantáltan visszamaradt a fejlődésben legalább egy évet!!Klasszikus zenén belül kevés progresszivebb és súlyosabb van!!A Muzzikon lesz.)Metalistáknak:Ez kábé olyan,mintha az Immortal dógozna föl régi Bathory dalokat...aa.
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4692
mikor volt?
fenebe, ejjel olyan k.jo klipeket meg zeneket tud adni a z+, nemigaz, hogy napkozben keptelenek, mindegy.
ma reggel pl. a scratch the surface-re ebrebtem:))
Előzmény: SATURNEMBRYO (4691)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4691
Perfect Circle: The Hollow - élő - tegnap Z+, Ki látta? Milyen jó volt már. Nem? De!

Az új Monster Magnet meg tök szar, akárcsak az előző!

Namindegynemszóltam!

Deepfreeze Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4690
supertzar

érkezett mostanság valami újdonság a Barlangbe?

leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4689
BMÁ IN MHH !!!!!!!!!! YESSSSSS, WE WANT MORE !!!!!!!!!!!!

Kripták, dimenziókapuk, torz lények, halál. YES !!!!!!!!! YES !!!!!!!!! YES !!!!!!!!!!!

SZ.I. Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4688
ja, biztos direkt csinaltatok:)
ezt kapjak az antirockerek:)
Előzmény: supertzar (4686)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4687
telleg:)
Előzmény: supertzar (4686)
supertzar Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4686
És még a képaláírás sem stimmel :-)))
Előzmény: SZ.I. (4685)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4685
tovabbolvasom, aszongya, semi-attached:)
Előzmény: SZ.I. (4684)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4684
en is meghallgattam tegnap, es szerintem is nagyon jo.
ja! MHH! a Therapy?t mindig kerdojellel irjak...
Előzmény: Albatross (4679)
supertzar Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4683
PeCsában most nem lesz Cool Head Clan
Ez a program:
Stainless Steel
Messenger
Demonlord
Kalapács
Ossian
Rozsdamentes, nem igaz? :-)

Albi: ez olyan, mint te meg a Reinventing. Neked nem tetszik, szerintem meg úgy jó, ahogy van :-)

Előzmény: Wisey_ (4678)
BreZol Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4682
HK jól lehúzta az új Mansont a hangpróbán...
Fafara Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4681
Albatross: mint írtam régebben, csak négy számot tartalmazott a promó, és az nem még győzött meg, de nem mondom, hogy ha az egészet hallanám, ugyanezt mondanám. Hülyeség lenne ítélkeznem ennyi alapján. Szívesen meghallgatnám, aztán járhatna a szám, hogy mi a véleményem.
Előzmény: Albatross (4679)
Albatross Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4680
Ja, Reed M. BROWN nevű projectjét hallottátok már? Reed énekel és gitározik, a másik gityós Jon Custer!!! www.brownrocks.com - amolyan dallamos, grungeos muzsika, Reed pedig kifogástalanul énekel - ami azért mégiscsak túlzás.

a.

Előzmény: Wisey_ (4678)
Albatross Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4679
Supertzar, Fafara és egyéb botfülűek :)

De most komolyan: én nem értem, mi a bajotok az új COC-vel. Most már vagy ötször végigment, elsőre furcsa volt a dobsound (jó, ez tényleg lehetne jobb itt-ott), de már akkor is kikészítettek a nóták. Szerintem iszonyatosan erős, gyilkos dalok vannak rajta, feelinges mint az állat, húzós, fogós, Pepper nagyszerű, szívszorító dallamokat énekel, mondom, fel nem tudom fogni mi ezzel a bajotok? Stare Too Long (az előzetesről hiányzott a női vokál, pedig nagyot dob rajta) az év legfeelingesebb dala. Pont. De sorolhatnám a többit is - kábé a végéig. Imádom. Supertzart külön nem értem: ez a lemez sokkal dalközpontúbb (na végre!), meg súlyosabb is mint a Wiseblood, és még ikerszólók is vannak :). Tényleg nem értem.
Szóval nem t'om Ti mit vártatok tőle, én annyit amennyit kaptam: gyilkos új COC nótákat. Azt meg ne várja senki, hogy ismételjék magukat, eddig se volt ilyen: én például rettentően örülök, hogy van egy ilyen Deliverance-album stílusú dal is a lemezen (13 Angels - mekkora téma!), de nem lennék boldog, ha ilyen lenne az egész lemez, mert már volt egyszer egy ilyen.
Szóval alapjaiban rendült meg az értékítéletetekbe vetett amúgy is ingatag hitem :)

Azzal pedig ne is jöjjön senki, hogy elfogult vagyok: ha egy ilyen nekem (nagyon) kedves zenekar gyenge lemezt csinál, azt általában úgy fogom fel, hogy személyesen velem csesztek ki :). Most semmi ilyen: csak lelkesedés, szeretet, béke...

@

Előzmény: SATURNEMBRYO (4674)
Wisey_ Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4678
"Egyébként most hétvégén Petőfi Csarnok: Demonlord, Kalapács, Ossian :-)))"

Ezzel még nincs is probléma, de fellép a Cool Head Clan is! :-)
"Még a szar is le van szarva" :-)))

Előzmény: supertzar (4623)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4677
nekem végül is mindegy, csak úgy kérdeztem
:)
Előzmény: Fafara (4676)
Fafara Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4676
nyugi, semmi
Előzmény: Törölt nick (4675)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4675
és mik ezek a him hatások amiről hallani lehetett?
Előzmény: Fafara (4673)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4674
Végülis nem baj, ez a Downset szám nem teszik. Csak a 2. albumuk nagyon bejött nálam. Az énekesük szerintem bevállna a Rage-nél.
Cradle-t továbbra sem értem, pedig élőben is láttam. Amúgy meg a Slash tetszik a legjobban, pedig az sem az én műfajom.
Előzmény: supertzar (4657)
Fafara Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4673
képesek voltak megújulni, nem klisékből építkeztek, na jó, van rajta gyors szokásos téma, de nagyrészt súlyoska. még a gyorsak is súlyosabbak, nem úgy, mint. telefonon keresztül egyik számot megmutattam vkinek, találja ki mi ez, azt mondta: slayer? hehe.
asszem kénytelen leszek majd megvenni életem első helloween cd-jét, mert a szemetek a promón lekevertek minden dalt :(
Előzmény: Törölt nick (4672)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4672
milyen? mesélj!
Előzmény: Fafara (4671)
Fafara Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4671
röhögni fogtok, de tök jó az új helloween lemez. meg fogtok lepődni rajta. szóval tetszik, pedig én és az ilyen zene...
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4669
Steve DiGiorgionak törjön el a keze jól. :)

De komolyan: egy Atheist újjáalakulást úgy el tudnék viselni ezzel az emberrel az Iced Earth-be való beszállása helyett, ha már Tony Choy latinpopfiúbandázik.
Kelly Shaefferrel mi van egyébként?

Előzmény: Don Roberto da Capo (4649)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!