AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Az eladók felhasználó neve mellett ott egy szám, hogy hány sikeres üzletük volt és azokat a kommentárokat is el lehet olvasni róluk amiket a vevők írtak (és fordítva). A pénzt kp-ban kell küldeni, de lehet csekket is és kártya is megoldható. A legjobb persze kp a levélben elküldeve. Nekem eddig pozitív tapasztalataik voltak.
Először is regisztráltatod magad és minimun 40 percig böngészned az oldalon, hogy benntmaradj, mint felhasználó. Gondolom a kereső használata nem okoz gondot.Nem árt némi angol nyelvismeret sem. Olyan cuccokat keress, ahol az eladó jelzi, hogy a világ bármely országába hajlandó postázni a cuccot.Szóval mint mondtam ez egy licitálós izé.Ha te vegy a legnagyobb téttel licitáló és letelik a licit idő(ezek mind fel vannak tüntetve) akkor kapsz egy mailt hogy hogy, s mint tovább. Általában neked kell levélben a pénzt előre elküldened.Ha megkapja a delikvens a zsugát máris küldi a cuccot. Bocs, ha zavaros, de egyszerű az egész és tényleg fasza ritkaságokat, miegymást lehet találni. Ha kérdésed van itt válaszolok, ha tudok.Ájvé!
Hogy működik ez a ebay izé? Küldik postán és dollárban kell fizetni, vagy forintban?
Mer' én már hónapok óta keresem a Guano Apes: No speech Limited Edition Digipack-ot, valaki azt írta, hogy az MCD-ben meg a CD pincében van, de egyik helyen se hallottak róla. És még van egy tonna CD ami kellene, pl: Maiden maxik.
Csak, mert írtad, hogy az Ulver nem szorult a CM-ra.
A Head Not Found tevékenysége alapján kb. ötezer embernél többen nem ismerték meg őket. Nagyobb interjúk, reklámok már csak a CM szerződés után jöttek.
Bocs.
Matrica? Nincs matricám, bocs.
Haunted pólót egyet ismerek, a logósat, aminek hátul valami 100% Metal Thrashing Mad felirat van, de azt nem ajánlom, mert Saturnék kitagadnak :-))
Egyébként olyan szokott lenni, szóval rendelhető.
Most hogy így kérdezed, nem is tudom... valszeg a Blake-es lemez volt a megjelenéskor. Nem vagyok az az ős-true, mi? Egy ideig egyáltalán nem vonzott az Ulver, de az Arcturusok beszerzése után egyértelműnek tűnt a dolog. De ne kérdezd, hogy a Marriage után miért kellettek nekem az előző lemezeik is, holott a stílus még véletlenül sem hasonló... nem mintha egy kicsit is megbántam volna!
ez egyébként keresztkérdés volt? mert akkor nem értem...:(
OK, itt bukik a dolog, én vagyok a hülye... nem tudom, hogy fogom kimagyarázni magam, talán meg sem próbálom, de nem tudtam, hogy a CM független...
Márpedig egy igazán a zenekar érdekeit figyelembe vevő, FÜGGETLEN kiadó nemcsak hogy kell, hanem egyenesen létfeltétel! Ebből is látszik, hogy nem árt a pofázás előtt utánanézni a dolgoknak. Teljesen igazad van, egyben bocs, hogy lemultiztam a CM-t, de én csak egy lelkes amatőr volnék.
Még szerencse, hogy a Necromantia & Ulver esetében nem kerülnek szóba a fesztiválok...
A Century Media nem multi, hanem független kiadó, igaz azok közül a nagyobbak közé tartozik.
Azért szerintem nem mindegy, hogy egy banda a nyolcórás akármilyen munkája után megy le a próbaterembe vagy éppenséggel van lehetősége kevésbé stresszes alkotásra.
Nem feltétlenül az Ulver miatt írom ezt, de a nagyobb kiadók legalább kifizetik a jogdíjakat, rendes stúdiót fizetnek a bandáknak és elintézik nekik a jobb turnékat, beteszik őket fesztiválokra.
Pont te említetted, hogy kár a Necromantiaért, mert a kis kiadó miatt eltűnnek. Most akkor hogy van ez? Kell-e a jobb független kiadó egy bandának vagy sem?