AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Sean Reinert...jelenleg Aghora...qrva jó a lemezük...kritikát lásd az aktuális Hammerban, ha pedig meg akarod rendelni, tedd nálam, hehe negative art distro rulez :-) bocs areklámért, de egy ilyen zenekart, mint az aghora, meg kell hallania minél több fülnek
Wiseblood: igen, ő lehetett az, ott dolgozott egy időben. Bár a nyugisságtól azért távol állt az a srác...:)
honnan ismered egyébként?
Tomiboly: lehet ott is jobban énekelnék, mint te az AoD-ben, ehehehehehehehhee.... Egyébként deadsy mesterrel oda lukadtunk ki, hogy Tom Jones lenne a megfelelő RATM vokalista...:)
Hogy miert? Hat, en nem ismerem sem planart, sem araya-t, de kotve hiszem, hogy egy ember hasznalna mindket nicket vagy hogy annyira hasonlitsanak egymasra, mint egyik tojas a masikra. Amugy a SR videora adott valaszodba (vagy 3-al lejjebb) kotogetek bele, mint allat.
Igen, amennyire nagyszerű a Mother North, mint dal, annyira idétlen a képi változat. Amikor mennek a tűzkörben összeláncolva hároman..., viszont az album borítójában a fényképek nagyon el lettek találva szerintem.
araya: én meg tudom szerezni, de csakis jó pénzért... :) Szóval ha kell, írjál, és megbeszéljük. Ne számíts fasza minőségre, de azért jó látni a mestereket.
Egy ostoba szóvicc jutott eszembe ennek kapcsán:
Decemberben Debrecenben.
Bocs. :))
acidangel, igazad van, de azért a Painkiller igen súlyos.
A DT témát nem tovább boncolgatom, mert leszednek érte a fanok :)
Viszont minden kedves nézőnek és hallgatónak javaslom
a Gene Hoglan - Devin Townsend duó eddigi összes munkáját,
kezdve a Strapping Young Lad City-től. Zseniális XXI. századi metal.
Sőt, nagybetűvel írom: METAL
patek, biztos igazad van Satyricon ügyben, az csak az én
tudatlanságom, hogy nem vagyok otthon náluk, csak a slágerek,
Mother North és Filthgrinder. A Mother North klipje nagyon nevetséges.
Skacok! Aki szombat esténként Debrecenben jár jöjjön el az Egyetem klubba, ahol haveromék adják a zenét a bulihoz. Beugró 300 pénz, 2-3 hét múlva koncertek is lesznek. A zene pedig kb. minden ami a Hammerbe belefér. Gyertek sokan, hozzátok a nagyit is! Ja aki nem tudná az Egyetem klub a volt Klinika mozi, kinn a pbe akarom mondani a Pallagi úton van!
Hat, ugy tunik, ebben a DT vitaban ahany ember, annyi erzes (ez ismeros valahonnan, de honnan?)viszont a Dark Angel temaban egyetertek: I wanna Dark Angel reunion!!!!!!!
...en elaludtam rajt Tamas batyo.De akkor mar idevehettyuk Domjan maestro favoritjat a Painkiller projectet is...Carunk!!Beleferne az archivumba,konnyes szemmel nemdebar???aa.
Es mit szolsz Sean REinert-hez??En a Human lemezes Death-dal klippjeben a Lack of Comprehension-ben lattan eloszor,es ha nem latom,nem hiszem el,hogy o csinalja...HIHETETLEN!!!Gene Hoglan a masik,csak rangassak mar ujra oszze a Dark Angelt.Emlekszem,meg CArunk irt roluk,hogy a floridai foldrenges altal leszakadt feluljaroval a fejukon erezhettek igy magukat a nepek...BTW:Carevicsunk!!Kompromittalo adataim vannak arrol,hogy te eccer tequila-ba folytottal egy interjut Quorthon-nal!!Ejnyebejnye!!!Es a Mayhem-tagoknak meg mindig kulgyuk a magyar karomkodasokat??:)))))))))))))))))))))