Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Ha ez a helyzet, ezen könnyű lett volna segíteni. Ha napra pontosan tudod mióta nem lép be az oldaladra a számítógép, el kell indítani a Windows Update-t, megnézni a frissítési előzményeket, majd el kell távolítani azt, amelyik azon a napon érkezett. Ezután újraindítod a számítógépet.
Sajnos a rendszervisszaállítás sok minden mást is megváltoztatott, úgy hogy nem biztos hogy ez a módszer eredményt hoz.
Én azt gondoltam (gondolom), hogy esetleg volt egy frissités (windows) és azóta makkant meg a gép. Ezért csináltam a rendszer visszaállitást is egy korábbi időre. Sajnos nem "gyógyult" meg tőle.
Nem, nem kell elemet cseréljél - láthatóan nem ez a gond.
Mikor lemerül, akkor teljesen alapra áll minden.
Viszont akkor lövésem sincs mi okozhatja, illetve egy malware keresőt még lefuttatnék (ezek nem vírusok, de például a böngészőket nagyszerűen el tudják irányítani).
Elemem van (otthonról kaptam), cseréljem ki szerinted? Nem szokott elállitódni a dátum és idö, de ha ez lenne gond akkor kicser´lem ezen ne múljon. Az elem kb. 2 éves ami benne van.
Lehet hogy hülyeséget kérdezek - de megnézted hogy a dátum és az idő helyesen van beállítva? Nálam akkor panaszkodott tanusítvány érvénytelenségre, amikor lemerült a Bios elem és elmentek a beállítások.
Ilyennek kellene lenni, ha megnyomom a personal entrar gombot:
Ismerősöm gépéről be tudtam lépni, de én az én gépemen szeretnék. Semmit sem állitottam el és egyik napról a másikra megbolondult. Nem tudom, hogy mi okozhatja, de olyan mintha nálam blokkolva lenne az oldal.
Lefuttattam viruskeresést, semmit sem talált és kizárólag a bankom oldalával van a gubanc.
Már mindent kipróbáltam.
Ezért nem szeretném igy karácsony előtt újratelepiteni a gépemet, csak kell erre valami megoldás.
Biztosan tudjátok csak én vagyok béna és mivel annyi minden más gondom is van (más eredetű), hogy még ilyenek is boldogitják az életemet :(
Én úgy szoktam beállítani a pct hogy ha dhcp-től nem kap ipt, akkor automatikusan fix ip-vel megy tovább.. nincs kavarás, mindkettőt tudja, nincs probléma.. :P
Itten egy kapcsolódásra köll, akkor meg pont annyi megnézni a címet, mint beállítani, cserébe nem marad fix IP-n véletlenül se utána, amiből megen fejvakarás van.
Ott ki kell deríteni minden bekapcsoláskor a kapott IP-t és átírni mindkét gépen a megosztásokhoz. Fixen beállított IP ugyanaz lesz újraindítás után is és keresgélni sem kell, újra és újra állítgatni sem kell a megosztást. Ezért nekem kényelmesebbnek tűnik..
Bármi, hasadra ütsz és választasz két címet, pl: 192.168.3.4 és 192.168.3.5 vagy bármi más is jó csak különböző legyen és a mappa megosztáskor azt kell majd beírni.. (de akár az 1.2.3.4 is jó lehet nincs korlát)