Keresés

Részletes keresés

SOWHAT Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8316
Moseley: FNM után a Cementbe volt, most nem mit csinál.

Drotmalac-manson: Az lehetett az igazi amit supertzarék láttak 96 végén akkoriban erösen kokozott, ötször intenzivebben zúztak. Talán a iskolai lövöldözés miatt, mostanra visszavett magábol, már nem kelt annyira ellenszenvet, megütközést.

clisHe Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8315
azert kellemetlen lesz neked, ha lecsorog
:o)))

na paaa

:o))

eljenek a sznobok!!!!!!!

c

Előzmény: Törölt nick (8314)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8314
gizdázzon a faszom 185 ezerér...:)))))

mellesleg csörögj föl!

Előzmény: acidangel (8309)
drotmalac Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8313
Hehe, annyi zsét már felmarkoltak asszem hogy ne kényszeredjenek ilyesmire...
Előzmény: supertzar (8312)
supertzar Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8312
Mondom, semleges. Nem zavar, vagy ilyesmi, de nem is tetszik igazán. Úgy tűnik, kiszerettem belőlük. De a régieket most is szívesen hallgatom. Félek azonban, hogy hamarosan meg kell tanulniuk a "majonézzel vagy ketchuppal kéri?" mondatot! :-)))
Előzmény: holdkölyök (8311)
holdkölyök Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8311
és neked, vélemény, lost ügyben?
Előzmény: supertzar (8310)
supertzar Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8310
Hogy ti mikre emlékeztek?
Nektek érdemes újságot csinálni :-)))
Laberinto nincs a boltban, sajnos nem is tudom, honnan lehetne szerezni. Nekem sincs itthon, de koncerten nagyon jók voltak.
Plostról UN ír. Szó volt KBP-ről, de együtt hallgattuk meg és jobb, ha nem ő ír róla :-)))

HP ügyben írj az újságban található mail címemre!

Led Zep egyes tényleg nagyon jó. Cseppet sem eredeti, de olyan hangulata van. Nekem is az volt az első igazi belépőm a Zep világába - nem '69-ben :-)))

Chuck/FNM-ről semmit sem tudok, Rage-ről sincs frissebb hír. Hová is kapkodjanak?

MM: Enchant - Break

acidangel Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8309
Vincent:Ahhoz képest olcsó,hogy jól lehet gizdázni vele,meg beszarni a súlya alatt:)))
Sowhat:Nem tudom,de nekem a LedZep-től rosszulléteim vannak.Lehet,hogy nem a Göbölyös-könyvet kellet volna előszőr olvasni???HA súly,akkor a Neurosistól az Enemy of the sun és Rollins End of szájlencséje marad.
atus:Én Bad Brains Revival-t akarok!!(kár,hogy HR egy állat...)
Tzár:Jut eszembe.Chuck Moseley-vel mi lett?Olyan "nyafogó náthás csecsemő" hangot elég nehéz utánozni...jó lenne tudni mi lett vele,ha már a Faith Nyomor Klasszikus lemezén énekelt.
És nem jött még hír,hogy a "klasszikusokat dolgozzunk fel úgy,hogy azok nem is klasszikusok"lemez után kiváló(kitünő,hihihi) delaróka után ki lesz a rézagancs frontkomcsija???aa.
Espé Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8308
Tzar írt róla, tuti. 9 pont.
Előzmény: adamskij (8301)
Nausea Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8307
tzar!

1 kérdésem lenne:hogy lehet bekerülni a Hangpróbába pontozni?

SOWHAT Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8306
Igérem pótolom hamarosan :)
Előzmény: holdkölyök (8305)
holdkölyök Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8305
szal akkor csak futtatod itt magad a zeppel, közbe meg nem is hallottad a lemezeiket?
Előzmény: SOWHAT (8304)
SOWHAT Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8304
Azt még nem hallottam :(

Tool-t lekonfirmálták a Rock im Parka is ma !

Előzmény: atus69 (8303)
atus69 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8303
Led Zep I
na ja, Dazed and Confused-nal tenyleg nem sok sulyosabb szam van, Communication Breakdown meg How Many More Times is elegge tele van energiaval, de azert van ott egy Your Yime is Gonna Come, az pld. oldja valamennyire a feszultseget, meg az utana kovetkezo szam is, aminek most nem emlekszem a cimere.

Presence nincs olyan sulyos szerinted Sowhat?

Előzmény: SOWHAT (8302)
SOWHAT Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8302
Kis töprengés után rájöttem legsúlyosabb albumok a Led zeppelin I és a Rollins band End of silence-e. Lehet mélyre hangolni a gitárt meg gyorsan játszani, zajt csinálni, hörögni, károgni nincs ezekhez fogható energia feszültség, dinamika, erö egyik lemeznél se. Szivesen megnéznék egy fiatal zenekart akik megközelitöleg úgy játszanak mint a Led Zepp. 69ben, Hol van ettöl Rudán Joe és a Coda ? :)
adamskij Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8301
Ami a Laberinto-t illeti, igen, ők voltak 97-ben a Dynamo-n.

Ami pedig a Kovenant-Animatronic lemezismertetőt, ha emlékeim nem csalnak, KBP irt róla, de úgyis itt van supertzar, ha tévednék, tőle biztos infó származik.

atus69 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8300
Nem errol a Laberintorol irt Supertzar a 97-es Dynamo-beszamolojaban?
Előzmény: adamskij (8298)
Kátai Tamás Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8299
KBP írt a Kovenantról? Nem Supertzar?
Előzmény: adamskij (8298)
adamskij Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8298
Nem, én egy 7 pontot saccolok a részedről.

Anyázás? Nem valószinű. Szerintem már mindenki konstatálta,
hogy nem metal irányban alkotnak tovább (vagy nem elsődlegesen),
szóval egy metal újság már nem annyira az ő terepük. Ez van.

Igazából a mostani MHH stábból talán Szegedi András stilusa
áll legközelebb a Lost-hoz, esetleg KBP-é (azon meglepődtem,
hogy ő irt a legutóbbi Kovenant és Moonspell lemezekről, de
kifejezetten jókat irt).

Tényleg, supertzar, nincsen nálatok Laberinto CD? Vagy nem tudsz
valamit róluk? Ez egy holland/venezuelai banda, metalatino-nak nevezik
a stilusukat, szamba & metal, láttam régebben egy klipjüket, szerintem
roppant egyedi, amit csinálnak (kb. régi Machine Head vs. Santana).

Előzmény: supertzar (8294)
planar Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8297
Hejj,
gyorsabb voltál, mint a kérdésem!:)

Megyek!!!

uff

Előzmény: supertzar (8294)
planar Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8296
Supertzar,
lehet, hogy már válaszoltál erre, de szarakodik az index nálam, nem látok hátrafelé egy büdös hozzászólást se. Szóval: akkor ma délután mehetek az In the woods-ért (three times), vagy még várjak egy picit?

Előre is kösz a választ.

uff

Kátai Tamás Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8295
Arra kíváncsi vagyok, ki fogja írni a kritikát. Ez a herpeszes-gomorrheás hasonlat, hát durva :)
Előzmény: adamskij (8293)
supertzar Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8294
Én is kíváncsi vagyok! Miért, úgy ismersz, hogy nullázom a Lostot?
Képzeld, ha így fikkantanánk egy lemezt, milyen anyázás jönne egyből! Még akkor is, ha névtelen banda lenne és nem a péloszt...
Meghallgattam amúgy háromszor és olyan semleges. De nekem az előző is az volt, úgyhogy nem vagyok mérvadó. A One Secondot szerettem, de azt sem hallgatom, Draconiantől Gothicig szoktam hallgatni őket.

Más.
Nem tudom már ki volt az In The Woods kérő, de most kerül le a boltba, lehet felcsípni :-)))

Előzmény: adamskij (8293)
adamskij Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8293
supertzar, látom, készülődsz már a 0 pontra, de az az igazság, hogy a magyar MHH-nak a leszólás (azaz fikázás) kultúrájában is van mit fejlődni, hogy utolérje az angol szintet. Mindenesetre már csak a lemezismertetőért megveszem a márciusi Hammert, kiváncsi vagyok, mit irtok róla. Spec én ezt fogom hallgatni kilenc nap múlva éjjel-nappal, de elfogult vagyok.
Előzmény: supertzar (8287)
drotmalac Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8292
(SOfuckin)WHAT?!

Na ezér büntetlek :)))

Egy hete készült.

Előzmény: SOWHAT (8286)
atus69 Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8291
Es mi a te velemenyed a lemezrol, Supertzar?
Előzmény: supertzar (8287)
atus69 Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8290
Itt van az új Ross Robinson zenakar: Glassjaw: Deftones keverve Bad brainsel, nem váltják meg a világot...

Ezt nem allitja senki, de attol meg jok..

Előzmény: SOWHAT (8286)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8289
az én vigyorom mióta ad el egy hangszert is? :))

mellesleg nem tudom mi a büdös istennek fárasztja magát a doki ezzel a kétnyakú szarsággal, szerintem sok értelme nincs. én felülre raktam volna a fretless nyakat, és lehetett volna az is öthúros, ha lúd legyen kövér. a zenészmagazinban persze elég jó dolgokat írtak róla, de ott ugye puszipajtás a medgyesi, meg fő hirdető. talán nem véletlenül craftsman-hanxer volt az év basszusgitárja 2000-ben

Előzmény: acidangel (8257)
SOWHAT Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8288
Meglepő de az annihilator és a nevermore is tetszik :)
supertzar Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8287
Nincs még meg a teljes Kerrang kritika az új Paradise Lost albumról, csak ez a részlet, de ízekre szedték őket. 5K-ból egyet kaptak.

Bocs, hogy angolul, de ezt csak így érdemes szerintem. Fikázásban a britek verhetetlenek :-)))

The Downward Spiral

Paradise Lost: Where did it all go wrong?

If ever a band snatched defeat from the jaws of victory, it's Paradise Lost. In 1995, they were the darlings of the UK metal scene:
their 'Draconian Times' album had honed the Halifax quintet's early underground noise into a sweeping sound that was as epic as it was brutal. And then it all went shit-shaped. 1997's 'One Second' was, in theory, a bold step forward: nouveau gothic ambience, layered electronica and smoothed-out vocals were the order of the day. Unfortunately, as PL soon found out, boldness and bravery don't count for squat unless you remember to include more than two-and-a-half decent tunes.

Follow-up 'Host' from 1999 was even worse - a tuneless, gutless non-event of a record that castrated any guitars that dared approach the front of the mix without a flicker of guilt. It was a dead dodo, critically and commercially. And, quite frankly, it deserved to be.

If 'Believe in Nothing' was designed to rescue Paradise Lost's career from the dumper, then we'd better start ordering the wreaths now. Yes, it's marginally more interesting than it's predecessor, but that's like saying herpes is marginally more interesting than gonorrhea.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!