fasza, mire kinyomtattam a cumóimat, már meg is kerested, sőt dani is reagált :)) így pláne értelmes lesz amit írtam. Jó cuccnak tűnik ez a kereső, majd ha lesz kis időm megkuksizom. kösz a számokat meg a felvilágosítást nektek!!
nem lustaság van, hanem vizsgaidőszak-para és abból is a nagyobb fajta. Tanulok reggel óta és kurvára nincs időm erre, csak egy haveromon akarok segíteni. A keresőt soha nem használtam (sőt eddig le se esett hogy van), és nem most fogom megtanulni az tuti. gépelni pedig tudok mint a villám. szvsz mire beírtad ezt a választ, a 2 számot is bepötyöghetted volna. de legalább megtudtam hogy van kereső. a számokat viszont még mindig nem..
A tesóm pont tegnap kapott szülinapjára egy JVC KD-AVX2-t,ami az AVX1 utóda 2006-os modell.Tapasztalat még nincs vele,dobozban pihen de brutál módon néz ki!135eFt számlával,garival.3,5" Tft ami nagyobb,mint az AVX1-é.Akár filmnézésre is alkalmas ez a méret,pda is ekkorával bir és ilyen távolságból teljesen élvezhető tapasztalataim szerint.Főleg ha a hang a hifire be van kötve...
A leírt dolgok nagyon jónak tünnek, a DVD-s MP3-at is tudja, ami nagyon jó. A TFT mekkora amúgy benne? Mert ha picike, akkor nemsok értelme van filmnézésre, max. tolató kamerának. 120 ropi a Surányinál, v. te is ott nézted?
csörög hát!! Meg beindításnál is, de csak amég hideg!! valami típus hiba lehet, mert eddig mindegyik csörgött, amit hallottam. De csörögjön és koxoljon, attól lesz igazi a diesel :)
@dani: az is zsír ár!!
@syder: fog kelleni valamikor..csak várom, hogy meglegyen a maszk. amint ready, szólok!
fóliázásra: húzd le teljesen az első 2 ablakot, ha igazoltatnak és nem lesz belőle para. B oszloptól hátra éjfekete is lehet az egész. Ez a mutatvány ugyan télen kicsit furább, de megoldható..ha dohányzol, pl. gyújts rá... én nem dohányzom, viszont godnolkodtam azon, hogy veszek diliboltban olyan cigit, ami "mindig ég" aztán szevasz. de aztán a probléma megoldódott, a Stilon nincs fólia (..még)
Most már 90%-on áll a a Pioneer DRV-530. Sajnos még nincs rá meg a keret, meg hát ez a nyári időzítés sem szerencsés a családi nyaralás előtt.
Azért adok még egy esélyt a Panasonic DMR-EH55-nek is. Jövő héten jön ide Veszprémbe az egyik boltba, bevonulok egy két DVD-vel, CD-vel és probálkozom egyet.
ha komolyan gondolod a direkt szurot, akkor azt elotte csinaltasd meg a chip mindig az utolso dolog, mert a tobbihez kell igazitani. szoval ha akarsz direktet akkor elobb azt es utanna chip, igy hatekonyabb. de ha csak poen volt akkor mind1 :)))
Remélem a hozzáállással nincs baj, és szakmailag legyenek ott a topon. Elvileg ehhez nem kell komoly hely, csak egy jó pad, amin lehet mérni, meg komputerek :)))
A benzines elvileg nem fog füstölni csip után :D
Remélem én sem fogom megbánni... Ha nem hoz elegendő eredményt, akkor jöhet a direktszűrő is :D :D :D