Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Think Tank Photo Retrospective 5 fotós válltástka táska
Eladó a képeken látható, használt Think Tank Photo Retrospective 5 fotós válltástka. Újszerű, keveset használt. Miskolcon személyesen átvehető. Szállítás is megoldható postával vagy csomagautomatába (MPL vagy Foxpost). A táskában elfér egy DSLR vagy mirrorless váz és 1-3 objektív. A zipzáras belső zsebben elfér egy 8 colos tablet. A belső blokkok az igényeknek megfelelően alakíthatók az elválasztóelemek segítségével. A táska külső felüetét víztaszítő bevonattal látták el, de a tartozék esővédő huzattal megvédhető a felszerelés zord időjárás esetén is. Külső méret: 25.4 x 15.2 x 21.6 cmBelső méret: 24.1 x 11.4 x 19.8 cm
Ezt valahogy benéztem, .com a mailcímem vége, nem .hu (..én meg csodálkozom, hogy nem zárporoznak az üzenetek)
tehát: olyan hengert keresek,amivel a víz nagyobb részét el tudom távolítani a fotópapírról hívás után. Aki tud ilyet használtan vagy lelőhelyet az újhoz, kérem írjon a davidberczi kukac gmailpont com-ra, köszönöm! Esetleg olcsón szárító is érdekelhet, meg hívótálak.
Novoflex Noflexar 400mm 1:5,6 Novoflex "Pistolengriff"-el , Leica adapterrel(fénykép csatolva) eladó ha valakit érdekel. (elvileg létezik hozzá több adapter is..) Egy szépséghiba van, hogy a lencse néhány helyen foltos, de használható.. képeket csatolom. Olyan 22.000-ezer körül megválnék tőle. Van hozzá "Makro Balgengerät" nem tudom magyarul, de képet csatolok. Szériaszámot nem találtam, de ami szám van, mindent befényképeztem.
Novoflex Noflexar 400mm 1:5,6 Novoflex "Pistolengriff"-el , Leica adapterrel(fénykép csatolva) eladó ha valakit érdekel. (elvileg létezik hozzá több adapter is..) Egy szépséghiba van, hogy a lencse néhány helyen foltos, de használható.. képeket csatolom. Olyan 22.000-ezer körül megválnék tőle. Van hozzá "Makro Balgengerät" nem tudom magyarul, de képet csatolok. Szériaszámot nem találtam, de ami szám van, mindent befényképeztem.
Koncepcióváltozás és helyhiány miatt eladók a következő Hoya HD UV-szűrők, gyári dobozukban:
Hoya HD UV-szűrő 58 mm: 1 db, 6000 Ft
Hoya HD UV-szűrő 72 mm: 2 db, 8000 Ft/db
Hoya HD UV-szűrő 77 mm: 2 db, 10000 Ft/db Hoya HD UV-szűrő 77 mm: 1 db új-bontatlan, 14000 Ft
Hoya HD UV-szűrő 77 mm: 1 db hajszálkarcos, 6000 Ft
Csomagban is mehet, egyedi megállapodás alapján.
Ugyanitt eladó egy élesben soha nem használt, hibátlan "Manfrotto E-702 PL" esővédő huzat eredeti csomagolásában. A váz és a rászerelt (rövid) objektív védelme mellett lehetővé teszi a kijelző és a kereső használatát, a kezelőszervekhez oldalról való hozzáférést, és a váz állványra rögzítését is. Hosszabb objektívekhez egy kiegészítő vásárlása szükséges. Linkek további, nagy felbontású fotókhoz, és a gyártó weboldalához:
Sziasztok, rendszervátás miatt szeretnék megválni az alábbiaktól (az ár mindenhol irányár):
SMC Pentax –DA 50-135 f2,8 (sn.: 9304753) A napellenző kicsit laza, de ez minden, egyébként kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban van. Első tulajdonosa a Camera Kft-nél egyszer javíttatta, azóta tökéletesen teszi a dolgát 159.000,- Ft
Pentax K-50 váz (sn.: 6018476) szintén megkímélt esztétikai és műszaki állapotban 11.800 expóval. Egy szenzortisztítás ráférhet, egyébként semmi baja, szerettem, óvtam. 60.000,- Ft
Sigma AF 17-70mm f/2.8-4 DC Macro OS HSM Contemporary (sn.: 013), szintén kifogástalan állapotban van. 90.000,- Ft
Pentax D-BG5 gyári markolat K3-hoz dobozában 40.000,- Ft
Pentax D-LI90 akku (K-3, K-3 II, K-5, K-7, 645D, 645Z) 7.000,- Ft
Eladó egy 2019 májusban vásárolt újszerű Loupedeck + (még garanciális). Számla megvan. Csere nem érdekel.
A Loupedeck, egy egyéni fotó- és videószerkesztő konzol, amely intuitív kialakítással készült. Gyorsabbá és kreatívabbá teszi a szerkesztést, A Loupdeck bejelentette az Adobe Photoshop CC 2019 első teljes integrációját. Ez a kompatibilitás tovább bővíti a termék felhasználhatóságát, több Adobe Creative Suite alkalmazásban történő szerkesztésre, beleértve a : Adobe Lightroom Classic CC és az Adobe Premiere Pro
Hali, olyan hengert keresek,amivel a víz nagyobb részét el tudom távolítani a fotópapírról hívás után. Aki tud ilyet használtan vagy lelőhelyet az újhoz, kérem írjon a davidberczi kukac gmailponthu-ra, köszönöm! Esetleg olcsón szárító is érdekelhet, meg hívótálak.
Canon 5d markIII DSLR fényképezőgép eladó. Serial:043023000353 Expo: 37.034, elég keveset használt. Jól működő fullframe vázam markolattal együtt eladó. Ára 350.000 Ft. Sérülést karcot nem látok rajta. Tánc és portréfotózásra használtam elsősorban. Mind kültéren, mind műteremben bizonyított. Eos-R-re váltás miatt eladó. Ugyanitt eladó egy 24-105 f4 objektív (125.000 Ft). Ha mindkettőt megveszed, kapsz egy kis kedvezményt. És egy azonnal használható szetted lesz. 2 akkumulátort adok hozzá, nyakpántját, kiskönyvét és a cd-t. Ha a vázat és az objektívet is megvásárolod, kisebb értékű Canon vázat beszámolok megegyezés szerint. Doboza is megvan, ahogy a képen látható. Pécsen van. Elsősorban személyes megtekintés és kipróbálás javasolt. Szükség esetén postázom is. Elnézést a gyenge minőségű képekért, telefonnal készültek, mivel más vázam nincs.
Eladó egy Sony Cyber-shot DSC-HX99 típusú ultrazoom kompakt fényképezőgép kifogástalan állapotban. Zsebrevágható fényképezőgép hihetetlen képességekkel: Képfelbontás 18,2 Mpixel Optikai zoom 30x (24-720 mm equiv.) 180°-ban dönthető érintős LCD kijelző Beépített Tru-Finder képkereső Kényelmes vezérlőgyűrű 4K videók rögzítése teljes pixelkiolvasással HDR és alacsony kontrasztú üzemmódok a beégés ellen Magyar menü További műszaki adatok és jellemzők: https://www.sony.hu/electronics/cyber-shot-kompakt-fenykepezogepek/dsc-hx99/specifications#features Dobozában, minden gyári tartozékával.
Canon 24-105 f/4 objektív eladó. Néhány porszem van benne, mely nem korlátozza a képalkotást. További hibája, hogy a tubus lefele tartva kizoomol. Az objektív Pécsen található. Ára: 125.000 Ft. Serial: 3039022. Én 1 éve vettem használtan, típusváltás miatt eladó. Mind fullframe, mind Aps-C vázakhoz használható. Doboza nincs, egy kis szütyőt tudok hozzá adni. Átalakítóval Eos-R és egyéb rendszerekkel is kompatibilis. Elsősorban személyes megtekintés és kipróbálás javasolt. Szükség esetén postázom is.
Továbbra is eladó egy Leica R 7 + Elmarit R 2,8/28 + R winder + elektromos átvitelű R markolat. A gépváz, az objektív és a markolat német, a winder portugál. A gépváz patyolat, az objektív tubusán látszik némi használati nyom, de nem vészes, inkább patinásnak mondható. A szett tökéletesen működik, minden funkciójában.
Ára 2019. dec. 31-ig 140.000,- Ft.!
sorozatszámok:
váz: 1921046
objektív: 2671248
winder: 70026
elektr. markolat: 14308
Adok hozzá ingyen még egy R motort mechanikus átvitelű markolattal. A motor használt, de működik.