Keresés

Részletes keresés

litván80 Creative Commons License 2021.03.16 -7 3 1562

1. Azért lesz ciki mert sokkal több pénz van beletéve az idei Falcoba mint az Olajba.

2. Kiegyensúlyozott az idei bajnokság. Csak rá kell nézni az eredményekre és az ember ezt látja.

Ha ennek a megállapítása kettős mérce és magas ló, akkor te nyertél. A hülyék mindíg legyőznek a rutinjukkal.

Előzmény: Ryland (1558)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.16 -3 2 1561

Pont ezt akartam én is írni, hogy ez elég ellentmondásos vélemény volt részéről. Sőt, még azt is írta, hogy "a Falco kúrvára nem emelkedik ki , sem állományban ,sem a mutatott játékban." Akkor meg miért lenne ciki, ha nem a Falco nyerné a bajnokságot?

Pár reagálás egyes véleményekre.

- Szerintem nem kell feladni az alapszakaszt, mert egyrészt ilyen sportolóknál és edzőknél sincsen, másrészt ebben az esetben a padlóról kellene felállni a playoffra, ami lehetetlen küldetés lenne. Valamint mekkora hőbörgés menne, ha mégis így tenne a csapat. Szóval ezt felejtsük el, a sport nem erről szól.

- A sérülések miatt a kulcsjátékosok valóban most meccsenként 7-8 perccel többet játszanak, de nem hiszem, hogy ezt a többlet időt pár nap alatt ne lehetne kipihenni.

- Bruinsma helyzete különösen érdekel engem. Azt nyilatkozta Gasper, hogy holnap megy (Lake-kel együtt) MRI vizsgálatra. Nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, ezért kérdezem csak, hogy ez akkor azt jelenti, hogy eddig úgy éreztük csak kisebb sérülése van és rendbe jön, de mivel nem így lett, ezért következik holnap ez a vizsgálat? Mert , ha erről van szó, akkor ez nem valami fasza.

- Jelenleg én sem tudok sajnos hinni abban, hogy idén még fogunk teljes csapattal játszani. Persze egy-egy alkalommal egy játékos kiesés még nem szabadna, hogy megpecsételje a sorsunkat, de kettő (főleg, ha két kulcsjátékos) hiányzása már eldönthet az ellenfél javára egy meccset, ami pedig lezárhat egy párharcot is sajnos. Persze sérülés nem csak a Falconál lehet (és nem is kívánom, hogy bárhol legyen), de jelenleg nyilván mi látjuk pesszimistábban a helyzetet a jelen állapotok miatt.

Holnap se számítsunk könnyű meccsre, főleg, ha végül csak egy légióssal lépünk pályára (utoljára talán csak Benitez idején történt ilyen), ráadásul a Sopronnak is "élet-halál" kérdés ez a meccs.

Előzmény: Ryland (1558)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.16 -2 4 1560

Akkor meg miért mondtad, hogy a világ égése lesz ha kikapunk tőletek? Most akkor döntsd el. A Falco vagy kimagaslik a mezőnyből, bárhol legyőzünk bárkit és ezért égés lesz ha kikapunk az Olajtól. Vagy ez egy kiegyensúlyozott bajnokság ezért nem lesz égés ha kikapunk. Nem lehet mindkettő igaz, ugyhogy kérlek válassz ki egyet és azután csak az egyikkel érvelj. Meg nem tudom feltűnt e hogy hol vagy. Ez egy Falco szurkolóknak fenntartott oldal ugyhogy ne lepődj már meg ha mi a saját csapatunkat tartjuk esélyesnek. Én se szoktam Olaj fórumokra regisztrálni és osztani az észt meg szembe menni az autópályán. 

Előzmény: litván80 (1559)
litván80 Creative Commons License 2021.03.16 -6 2 1559

Az hogy melyik csapat milyen formában lesz a playoffra megjósolhatatlan. De az biztos, hogy az ott mutatott forma lesz a döntő és nem a pályaelőny. Mert az idei rájátszásban a pályaelőnynek az ismerős gyűrű és környezet, illetve a kevesebb utazáson kívül semmi előnye nem lesz. Csak a nyomás kényszer marad meg a hazai csapaton mint minden rájátszásnál. Nincs nagy különbség a csapatok között , gyakorlatilag nyitott könyv mindenki. A taktikai fegyelem és a napi forma lesz a döntő, ha ez a kettő rendben lesz az Olajnál, akkor megtudjuk verni háromszor is a legerősebb összetételű Falcót ,ha nem, akkor kitudunk majd kapni a tartalékostól is....

Előzmény: Törölt nick (1550)
Ryland Creative Commons License 2021.03.16 -2 6 1558

Szerintem pedig az bődületes baromság, ha valaki két egymást követő hozzászólásban leírja, hogy:

1. A világ legcikibb dolga lesz, ha idén nem a Falco lesz a bajnok.

2. ez az utóbbi évek legkiegyensúlyozottabb Bajnoksága.

Már megszoktam, hogy az összes internetes fórumon ha a Falco a téma, jön a kettős mérce és minden Szolnoki és körmendi kolléga felül a magas lóra, csak nem szeretem, ha ezt a Falco saját fórumán beszéltek…

Előzmény: litván80 (1549)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.16 -2 2 1557

Azért én nem úgy ismerem a fiúkat, hogyha van esély az alapszakasz elsőségre akkor csak úgy feladnák. Aki tud annak kell játszani.

Előbb említették a Szegedet. Nálunk a négy légiós, Govens, Dickey, Brown és Dzeletovics egész szezonban annyit átlagolnak mint a mi kulcsembereink ebben a pár hétben. De aztán ott van még a Szolnok, a Sopron stb. A legtöbb csapatban a 4-5 kulcsember hasonló számokat produlkálnak mint most. Ugyhogy szerintem Zozó-ék nem rettennek vissza, ha most néhány meccsig nekik kell többet játszani a hiányzóio helyett. Vagy ha ennyire félsz a sérülésektől, akkor ilyen alapon bárhol lehetnek sérülések. A Szolnoknál is simán lesérülhet mondjuk Cakarun. És azért nekik nehezebb lesz pótolni ha az egyik légiósuk kiesik. Szóval szerintem ne adjuk oda ilyen könnyen az alapszakasz győzelmet a Szolnoknak

Előzmény: nForce (1547)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.16 -1 3 1556

közben azért Szegeden valahogy csak nem sérül meg senki a csapatból, pedig kurva sokat játszanak, szóval azért nem csak a játékpercek döntik ezt el, főleg, hogy a rájátszásra szűkiti be szinte minden csapat az aktív rotációját 8 főre (még az nba-ben is)

Végre nem repülőről játszunk már meccseket, nem hiszem, hogy Zozó vagy Beni mondjuk ma még bármit érezne abból, hogy mennyit játszottak szombaton...

Előzmény: Jr. Benitez (1554)
falco Man Creative Commons License 2021.03.16 -2 1 1555

Szerintem holnap és hétvégén az Olaj ellen meg így fog menni, bár holnap már lesz Benke így valamennyit csökkennek ezek a számok. Amíg van esely az alapszakasz első helyre, addig nem Fogjuk elengedni. Kérdés, hogy ez mennyit fog szamitani, meRt ugye a szezonban már nézők nem lesznek, így a hazai pálya nem lesz annyira lényeges.

Előzmény: Jr. Benitez (1554)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.03.16 -1 0 1554

Ha most sérülések miatt a maradék pár kulcsembert csapágyasra járatjuk, akkor semmi sanszunk nem lesz. Engedjük el alapszakaszt aztán pihentessünk gyógyuljunk a dolgok érdemi része később lesz. Egyszerűen nincs más választása Gaspernek. Ha most mégis minden meccsen Beni Zozó Ákos Anderson lenyom 36-37 perceket, mérhetetlen károkat okozna. Remélem ennél több esze van.... 

falco Man Creative Commons License 2021.03.16 -2 0 1553

Sajnos nincs rendben, de ha Benke családjában nincs ez a tragédia, akkor nem jatszanak ennyit a mezőnyjátékosok. Evan sérülése pedig borítékolható volt, hogy nem tudjuk megoldani, kivéve ha Kovács nem kap nagyobb szerepet.

De ettől meg a legfontosabbb időszakra rendben leszünk szerintem, csak előtte kell ido gyakorolni.

Előzmény: nForce (1547)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.16 -3 1 1552

Egy szoros meccset játszottunk center és Anderson nélkül, de biztos az Olajka az erősebb majd a playoffra..🤦🤦🤦🤦

PHX Valley Creative Commons License 2021.03.16 -3 4 1551

Na én meg egyáltalán nem szoktam, de erre azért kell reagálni. És ki állítja, hogy ez "bődületes baromság" volt? Ja, csak Te? Bocs, ha mi máshogy gondoljuk...

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.16 -3 3 1550

Figyelj ez a keretunk december vege óta. Sztem idén egyetlen meccset sem jatszottunk teljes kerettel, 3 hónapja minimum 1 hianyzonk van de inkabb 2. na most ilyen szűk kerettel jogosan teljesen hullámzó a jatekunk viszont azt gondolom hogy inkabb az lesz a valósann kep teljes kerettel, ami 15 ponttal vezetett Debrecenben ill kevesebb mint 40 pontot kapott Körmenden a második felidoben

Valamiert elhiszem Badernek aki finyomán fogalmazva sem kedvel minket hogy a keret ereje és tapasztalata a rajatszasban fog kijönni 

persze ehhez teljes keret kell, ha folyamatosan lesz 1-2 hianyzonk akkor el fog fogyni a csapat fixen az elodöntőre már hiszen nekünk nem

volt lehetosegunk osszeszokni ill pihenni februarban mint mindenki masnak

Gyere máskor is!

litván80 Creative Commons License 2021.03.16 -5 2 1549

Akkor szoktam ide írni ,ha valami bődületes baromságot hoztok össze. Ez neked most sikerült. Mert azt gondolni ,hogy ezt a bajnokságot, ha nem lesznek sérültjeitek,csak ti nyerhetitek meg.... miközben az eddigieket látva a játékotok finoman szólva is több sebből vérzik, hogy téged idézzelek "pofa kell"

Előzmény: Törölt nick (1544)
litván80 Creative Commons License 2021.03.16 -4 1 1548

Rendelkezésre fog állni. Persze. Úgy hogy egy éve már nem lépett pályára, és az első edzéseken be szedett egy olyan sérülést ,amitől kórházi kezelésre szorult. Nem lesz teljes értékű játékos a playoffra, sem a kupára, innentől fogva az u23-as szabály is teljesen irreleváns,mert egy Rudner használhatóbb lesz nála.

Előzmény: falco Man (1545)
nForce Creative Commons License 2021.03.16 -1 0 1547

Ha ezek a játékpercek szerinted rendben vannak, akkor tényleg nincs több kérdésem:

Barac 30, 33, 39, 33

Váradi 27, 37, 34, 32

Perl 35, 32, 26, 34

Anderson 27, 34, 34, 36

Ezek a márciusi adatok, amikor 3 naponta játszunk meccset és állítólag Andersont is fokozatosan terheljük a visszatérése után.

Előzmény: falco Man (1543)
litván80 Creative Commons License 2021.03.16 -6 4 1546

Na ezért van nagy arc, mert elhiszitek hogy ez egy kétpólusú bajnokság. Miközben az utóbbi évek leghomogémebb szezonját látjuk. Szinte kb bárki megtud verni bárkit, bárhol. De ti higgyétek csak azt, hogy ez csak rátok igaz. Miközben teljes csapattal égtetek Sopronban, ez majdnem sikerült oroszlányban ,és otthon a Szeged ellen is. Akkor mire ez a kincstári optimizmus? " Ha majd teljes csapattal leszünk" hát persze.... csak attól még egy Anderson nem lesz jobb védő, vagy Lake használhatóbb játékos.. Minden csapatnak meg van a maga keresztje amit cipelnie kell ,nem kell  azt gondolni hogy ti most hánnyatatotabb sorsúak vagytok az átlagnál.

Előzmény: zizou0005 (1539)
falco Man Creative Commons License 2021.03.16 -1 1 1545

A szezon legfontosabb részére, a kupara és a PO-ra rendelkezésre fog állni, ahol már nem kell fiatalokat kötelezően jatszatni. A szezon igazából akkor fog elkezdődni, ami addig történt, az semmit sem fog számítani. Bármi megtörténhet. Persze nyilván fontos az alapszakasz első hely, de hányszor láttuk már, hogy nem garancia semmire. 

Előzmény: litván80 (1542)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.16 -4 6 1544

Ha már egybol szemelyeskedsz, azért kell ahhoz pofa hogy idejossz és a saját legiosaitoknal kihagyod, hogy a legiosaitok milyen csapatokban jatszottak az elmúlt evekben (volt ott Serie A, Bajnokok Ligája, Cibona, Manresa) elfelejted a 2 valogatott és az egyik legjobb U23-as jatekost

Szolnokról meg eljatszani a szegeny gyereket az elmúlt 13 év után, na ehhez pofa kell

Tok elismeri mindenki itt is hogy egy szerethető csapatotok van, de mi rengeteget erosodhetunk azzal hogy nem lesz u23 szabály, bár jelenleg 2 centerunk van összesen lehet hogy a Szezon végéig max 3 lesz...

Sok sikert Nektek és nyugodtan gyere máskor is ha ugyanolyan normalisan szólsz hozza mint a mostani előtt.

sztem nem nagyképűség az hogy nehezen képzelem el hogy bárki megverjen minket 3/3 alkalommal ha teljes a csapat. Ha lesznek serultek ahogy eddig rengeteg volt akkor meg természetesen itthon is kikaphatunk az Olaj, Alba, Paks, Szeged negyestol. Debrecentől én nem tartok annyira. 

Oszinten elődöntőBen jobban is orulnek egy Debrecennek mint sztem egy Albanak, akik bárkire barhol veszélyesek lehetnek

Előzmény: litván80 (1538)
falco Man Creative Commons License 2021.03.16 -1 2 1543

Lake nem a sok játékidőbe serult bele, tehát erre nehéz lenne fogni, ahogy Benke is személyes okok miatt volt távol. Evan szépen lassan visszatér és Barac is talan játszhat. A legfontosabb  időszakra teljes lesz a keretunk, reméljük. A kérdés inkább az, hogy lesz-e időnk kialakítani addig egy megfelelő szintű csapatvédekezést.  Mert ahhoz bizony idő kell, meccsről meccsre pedig nem fog sikerulni. 

Előzmény: nForce (1541)
litván80 Creative Commons License 2021.03.16 -4 0 1542

Ismerem. Hány meccsen szerepelt nálunk Gibson? Eddig többet volt kórházban mint edzésen. Még ha fel is épül, aligha lesz már idő őt beépíteni .

Előzmény: falco Man (1540)
nForce Creative Commons License 2021.03.16 -2 1 1541

Én azt tartom elképzelhetetlennek, hogy ez a csapat még fog idén teljes kerettel játszani - ld. Okorn mai nyilatkozat. És azért legyünk őszinték, covid és szerencsétlen körülmények ide vagy oda, ezért ő is tett szépen a néha teljesen érthetetlen 6 max 7 fős, második félidős rotációval. Tökéletes példája volt ennek a múlt hét, amikor Kecskeméten csapágyasra járatta a kezdőt a második félidőben, Körmenden már muszáj volt a fiatalokat is betenni pár percre, mégsem dőlt össze a világ. Egy olyan sérülés spirálban vagyunk, amiből kb. lehetetlen a kupadöntőre/play-offra kikeveredni.

Előzmény: Törölt nick (1537)
falco Man Creative Commons License 2021.03.16 -1 6 1540

A Cakarun, Gibson,Subotic, Warner és Badzim ötösből hirtelen melyik lett magyar játékos ? Legalább a saját csapatodat ismerd rendesen. 

zizou0005 Creative Commons License 2021.03.16 -1 9 1539

1. Eltévedtél komám, ez nem az a hely.

2 ... azaz két pólusú ez a bajnokság. Falco vagy szolnok.

litván80 Creative Commons License 2021.03.16 -17 3 1538

Arc az van csak nem tudom hogy mire?  Ez a bajnokság minimum 4-5 pólusú, vagyis a Falco kúrvára nem emelkedik ki .Sem állományban ,sem a mutatott játékban. Mondjuk ha a végén egy négy légiósos, meghatározó magyar nélküli Olaj előbb fog végezni, az valóban irtó ciki lesz rátok nézve.

Előzmény: Törölt nick (1537)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.16 -4 6 1537

Szerintem teljes felesleges ezt egy bajnoki döntőnek felfogni. A teher a Szolnokon van szombaton szerintem, mégpedig azért, mert ők ha nincsenek sérültjeink, akkor soha az életben nem nyer itt ebben a szezonban még egyszer, viszont mi teljes csapattal elképzelhetetlennek tartom, hogy 3 meccsből 3x bárhol kikapjunk idegenben.

Izguljanak ők azon, hogy elbukhatnak mindent a héten

Előzmény: hali79 (1535)
matt999 Creative Commons License 2021.03.16 0 3 1536

1. Nekem semmi bajom a fiatalokkal, sőt.

2. Annyit írtam, hogy Doktor védekezése, egy nagy lyuk a csapat védekezésben.

Előzmény: Lépéshiba_ (1534)
hali79 Creative Commons License 2021.03.15 0 3 1535

Viszont ha Szolnokon kikapunk akár 1 ponttal is..a Szolnok mind a két másik meccsén (Mte,Szeged)kikaphat akkor is első lesz!

Előzmény: Törölt nick (1532)
Lépéshiba_ Creative Commons License 2021.03.15 0 0 1534

Fiatalok nem lógnak ki szerintem 

Előzmény: Pick and Roll (1533)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.15 0 0 1533

Ezzel most mit akartál mondani?

Előzmény: Lépéshiba_ (1529)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!