Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 350
Üdv Mindenkinek!

Szóval én, mint hétközi, amatőr csatár, csak most találtam ide. Az egész topicot még nem volt időm végigolvasni, egyelőre csak annyit:

A külföldi "bevásárlókkal" kapcsolatban lelki skrupulusaim nincsenek :-(((
Ha a csapat össze tud tartani: RULEZ:o)))
Szeretnék én is a T.asztallal/csapattal tartani
Hajrá Ny. A.!!
:))))

mekkÜdv

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 349
Nem minden rosszindulat nelkul szeretnem megjegyezni, hogy nagyhirtelen Telnet hirdetessel lett tele a fooldal, ami mint tudjuk egy az internettotol regebben kirugott szemely tulajdona.
"Nemes" bosszurol lenne szo?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 348
Nem működik az RA az Irisznél.
Mi a túró van, már most terhelt a szerver, vagy még kell egy kis szén a kazánba ?

NaNe

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 347
Azért az elgondolkodtató, hogy az IDG-nek több nap után erre a a két mondatos teljesítményre futotta, miközben korábban... (ezen kívül egy szó nem változott az oldalon, szerintem megkezdődött a halála...)
Nyírőék meg ezalatt szerintem dolgoztak mint az állat, hogy minden mehessen tovább. Akkor most ki a dolog gazdája (nem jogilag - az engem nem is érdekel - hanem a köznyelven "jó gazda módjára..." kitételre gondolok) ?!?!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 346
A "Velünk jössz, ha akarod, ha nem" cím alatt leírtak valóban felvetnek néhány morális-etikai kérdést, pártállástól függetlenül.
Na jó, én elindultam a sajtótájékoztatóra. Mindenesetre kíváncsi leszek az eseményekre.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 345
És a Nyírőt meg a Mónikát is klónozzák? Mert az eredeti szabályokban ők is benne voltak, hiába fikázott mondjuk zsoltu ezek ellen, a tények tények maradtak. :-))))))))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 344
Most másolják át az új hozzászólásokat, hogy nyitás előtt naprakész legyen a fórum.
Képzeld micsoda munka és elszántság.:))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 343
Eredeti formában, eredeti szabályokkal? Na, az kurva érdekes lenne... :-))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 342
Az én szimpátiámat pedig azzal vívtad ki amikor cseszdmegeléssel köszöntél be !
Ja igaz, akkor még nem tudtam, hogy moderátor vagy :))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 341
Ezt most copyztam az Internettó cimlapjáról:Közlemény

[május 16. 09:10] Kedves iNteRNeTTo olvasók! A Fórumot ill. Törzsasztalt illegálisan és szabálytalanul eltávolították az iNteRNeTTo szerveréről. A szervert jelenleg karbantartjuk, visszaállítás után a rovatok ismét az eredeti formában és szabályokkal fognak működni!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 340
Veletek vagyunk!(hem.hu)
Zúgolódjunk össze!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 339
A helyszín nem biztos, előzőleg úgy tűnt, hogy a Fonó Budai Zeneházban jönne létre egy kis "rögtönzött" Asztal Találkozó némi kis zenekoncerttel....
pontosabb infokra még várni kell sajna....

sec.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 338
András, én a helyedben nyitnék egy külön topicot a talinak, hogy a netizenek észre vegyék...:o)
Üdv, rahell
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 337
Kedves András !

Én megijedtem amikor péntek délután először felröppent a hír....
Korábban már a HÁDESZban próbáltuk találgatni, kérdezgettem utána, vajon mennyire lehet fontos Nyírő Andrásnak a Törzsasztal és fórumai ?

Egy rakás ember még nagyobb rakás nick mögött folyamatosan vitázik, veszexik időről időre csap egy jó nagy vihart a szerkesztőség pohárkájában.

Akkoriban gondolkodtam el, hogy miért csinálják ezt Nyírőék ? Nem fizetünk érte, az ég egy adta világon semmi előnyük nem származik a Fórumok létéből, sőt állandójan csak követelődzünk, meg különféle apró-cseprő problémáinkkal és sérelmeinkkel csesztetjük a stábot és a moderátorokat. Úgy éreztem, hogy valószínűleg csak egy púp vagyunk a hátukon és ezt a púpot csak a híre és a Trebitsch kartács által említett 200-300ezer load tette arra érdemessé, hogy megmaradjon. Üzleti érdek 2ségkívül NEM lehet. Mindezt csak feltételezem.

A Nyírő-hajóskapitány hasonlatot nagyon találónak tartom. Ami Ny.A. feladatát illeti. Csakhogy itt nem az utasok jegyáraiból fizették a kapitányt.
Szeret(t)em az Internettónak, Nyírőnek és stábjának a hangulatát. Legalábbis azt ami átjött a hálón keresztül. Magam sem hiszem, hogy a főszerkesztő feladata az lenne, hogy parttalan vitákba bocsátkozzon a kocsmák közönségével. A vendégekkel való érintkezés a pincérek feladata. A pincéreket (moderátorokat) azonban Ő válogatja meg. Ez - ha tetszik, ha nem - tükröz egy szellemiséget.

A kocsmáros pedig időnként kiáll az embereiért, vagy megrója őket, hogy így alakítsa az étterem arculatát. Nekem általában nem volt bajom a moderátorokkal, bár időnként csodálkoztam tevékenységükön.
Volt azonban egy-két nick, akivel kapcsolatban igencsak meglepődtem, hogy Nyírő éppen őket és olyanokat választott (alkalmasnak tartott) arra a feladatra, hogy eldöntsék mi a szalonképes és mi nem az akik privát hozzászólásaikban nem igazán bírtak megfelelni saját válogatási szempontjaiknak... :-(

Amikor polüld és társnickjei elöntötték a maguk szennyével a Politika rovatot, Andrásék tettek néhány kísérletet, hogy bevezessék a moderációt. Többen szóvá tettük, hogy ami az újságokban leírva, TV-ben és Rádióban elmondva sértheti más emberek jogait, az talán nincsen másként akkor sem ha a neten olvasható. A válaszotok olyan volt, mint az ovó bácsié aki leszól a gyerekekhez, "maradjatok csendben vagy elveszem a játékotokat !"

Akkor és ott úgy tűnt, hogy egyszerűbb lenne bezárni az egész sz@rt, mert csak a baj van velünk. Most itt lenne a lehetőség rá Tessék !!!
Mi viszont mégis itt vagyunk és ugye menjünk Veletek András ?
Úgyis tudod, hogy megyünk. Az előbbieket nem sérelmek felhánytorgatásául írtam, hanem hogy megtudjam, minek is kellünk Neked ?
Minek tartasz bennünket ?
Olvasótábornak, szavazatszámláló pörgetőknek, veszekedő óvodásoknak vagy szellemi terméknek ?

Tehát megkérdezem, remélem András is idetalálsz és nem UGROD át a kérdést:
Miben áll a fórumok fontossága a számotokra András ?

bye

Donneck

Ui. ja igen, ez lemaradt: természetesen a magam részéről Veletek tartok és követem az új lapot, támogatlak benneteket minden szimpátiámmal !!!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 336
Szia Kisvacak!

A Nyírőék terveznek vmi talit a nagy megrázkódtatás örömére, úgyhogy riadóztasd akit tudsz, hogy legyünk sokan!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 335
Ez van kiírva a régi címen:
"B°rs FÓRUM
A Törzsasztal a volt főszerkesztő távozása miatt technikai
problémákkal küzd, a hiba elhárításán dolgozunk."

Kik lehetnek ezek a dolgos emberek. A törzsasztal osztódással fog szaporodni?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 334
Ma olvastam, hogy elmesz (elmentel) az internettotol, hejj Ny:A, igazan kar,
az volt a kedvenc lapom.
Olvasgattam itt a hozzaszolasokat, s hat latom, sokan nem szeretnek ilyen, meg olyan okbol.
Nem tudom kinek miben es mennyire van igaza,
azt tudom csak, hogy par eve, mikor indult a netto, jo fej voltal, s ezert en is megyek veled, s ha jo lesz amit csinaltok, akkor maradok is veletek.

udvozlettel,
Poohy

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 333
Miután "rajongótáboromnak" sikerült előkaparnia a nevem, annak ellenére, hogy nem szeretem az offtopicolást, most kénytelen leszek egy kicsit ezzel foglalkozni.
OFFTOPIC ON
Pocak személyes ellenszenvét egy a feminizmusról szóló topicban érdemeltem ki ahol Mónikával egy álláspontot képviseltünk, ami igen távol állt Pocak véleményétől. Ezelőtt egyszer réges rég egy messzi messzi galaxisban a Szelíd Motorosok c. film értékei miatt "csaptunk össze", de ezen kívül nem hiszem, hogy valaha is kereszteztük volna egymás pályáját. Főleg a moderációval kapcsolatban. Ha erről és az általam elkövetett "elküldésről" bármi részletesebb információt, illetve "bizonyítékot" kíván adni emlékezetfrissítésül nekem, akkor emailben megteheti, ne ezt a topicot terheljük személyeskedéssel.

T. zsoltu!
Csak egy kis "moderáció történelem"
1. Nyírő András, Kádár Mónikára bízza a Törzsasztal moderálását, ami elkerülhetetlenné vált. A megbízás azért pont neki szól, mert ő az alt.internetto.hu szerkesztője, mely alá tartoznak az olvasói fórumok.
2. A Mónikával szembeni nagy felháborodás és ellenállás hatására egy három fős moderátor kör kelül létrehozásra a szerkesztőség részéről. Ezek a moderátorok hivatalosan csak a Törzsasztal fórumot moderálják.
3. A Politika fórumban annyira eldurvulnak a hozzászólások és a társalgás stílusa, hogy erre reagálva a szerkesztőség+moderátorok+bevont T.asztaltagok közösen megalkotják a feljelentési útmutatót.
5. A moderációt a szerkesztőség kiterjeszti a Politika fórumra. A fogadtatás nagyon vegyes. A szélsőségek moderációját általában helyeslik, de mivel politikáról van szó természetesen "egyik oldalnak" sem felel meg tökéletesen a bevezetett gyakorlat.
6. A moderátor kör 10 főre bővül, mivel az eddig "működő" 3 moderátor már nem tudja ellátni feladatait. A mostani moderátorok több időzónában helyezkednek el, ez a levelekre, illetve általuk "felderített" moderálandó üzenetekre való reakcióidő csökkenését, ám hátrányként a "közös állásfoglalások" idejének megnövekedését idézi elő.

Mindezek mellett a moderációt lehetővé tévő program folyamatosan fejlődött, fejlesztése még mindíg tart. Kezdetben szinte kezelhetetlen volt a rendszer, szükségmegoldásként született, keki ezt finomítja tovább javaslatainknak megfelelően. Ekkora bejövő adatmennyiség kezelése nagyon nagy feladat még a megnövelt létszámú moderátoroknak is.
Megértem, ha Mónikával szemben személyes ellenérzéseid vannak, de tudnod kell, hogy "fizikailag" nagyon régen nem vesz részt aktív moderátorként, hónapok óta eltűnt a Fórum tetejéről a neve és nem most, mint azt néhányan kárörvendően megjegyezték.
Amikor a Mónikát "méltató" üzenetek eltűnését firtattátok nem ő és a találgatásokkal ellentétben nem is én töröltem azokat.
Legutóbbi levelezésedkor a moderátorkörrel már nem volt annyi bajod a moderációval, mint amilyen súlyosnak most lefested a helyzetet. Persze lehet, hogy közben felmerültek újabb hiányosságok...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 332
Ideértem én is.

A jogi dolgokba nem akarok beleszólni, nem értek hozzá.
Bár véleményem van Nyírőék eljárásáról, de még magammal is vitatkozom a helyességéről vagy nemhelyességről.

A lényeg, hogy itt vagyok (mert itt lehet írni :-) )

Haladó

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 331
Itt vagyok és megyek bárhová is fújja a szél a tasztalt. És viszem a BÖGRÉMET!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 330
Rahell Kedves!
Hol lesz és mi pénteken?
Sajnos a topicok elejét nem tudom olvasni, így pont a lényegről maradok le!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 329
Azér' srácok az ürömbe egy kis öröm is vegyül: ez a "kis" változás felpezsdíti egy kicsit a Tasztal vérkeringését, amely lássuk be kezdett elposványosodni...:o))

Pénteken ott leszek! Nagy tacepaot tegyetek ki a helyszínről, hogy észre vegyem!;o)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 328
Ne adjátok fel!

És tsóközön az ideiglenes Tasztalért! :))

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 327
Az internetton, ha jól látom megszüntették azt az információt, amellyel a hétközi felhasználók idetalálhatnának. Ez vagy műszaki hiba, vagy ha nem, akkor egy nagyon gusztustalan dolog. Bármennyire is utálhatták egyesek a Fórumot, azért legalább egy hétig fenttarthatták volna az új címre vonatkozó információt. Ez a hálózaton mégiscsak így szokás.

Nagy hiba volt így tönkretenni az Internettót. Várom, hátha holnapra kiderül, hogy mi motiválta ezt a marhaságot.

Tisztelettel,
mint fent

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 326
Kedveseim

A Torzsasztal tenyleg nagyon fontos, de itt sokan mar egyenlosegjelet tesznek a tasztal es az internetto koze. Pedig az internetto sokkal tobb, mint egy beszelgeto forum, es ez biza - eszed nemeszed - NyA es csapata erdeme.

Es itt nemcsak az egesz vilagot behalozo mutaciokrol meg a lap tobbi reszerol van szo, hanem egy szellemisegrol. Az internetes szellemisegrol, ami nektek nyilvanvalo, egyertelmu es termeszetes, de a "valos" vilagban sokszor ertetlensegbe utkozik.

Ez a csapat olyan dolgokat vallalt fel, amiket senki mas. Kuzdott es sikereket ert el az internetezes tarifajanak leszoritasaban, amikor hulyeseget csinaltatok, megvedet titeket. Mutass nekem meg egy szerkesztoseget, amelyiknek batorsaga lenne azt mondani a rendorsegnek, hogy nem adjuk ki az adatait a felhasznaloinknak ! Ez volt az egyetlen csapat, amelyik kiallt az egyeni szamitogepezok erdekeiert, amikor a rendorsegi hazkutatassorozat megindult, hogy ujra csak a ti erdekeiteket vedje. Persze ehhez kellett a lap es NyA tekintelye, de a batorsaga ugyanugy.

Most szarban vannak.
Nem az a veszely, hogy eltunik a torzsasztal, hanem az, hogy megszunik ez a csapat. Az egyetlen olyan csapat, amelyik mindig hajlando volt kiallni az erdekeitekert. Nem tudom komolyan azt hinni, hogy pl az Origo fog ezentul az alacsonyabb telefontarifakert kuzdeni.

Nem azert kell a Nyirovel menni, mert o a legfaszabb gyerek a vilagon, es mindig tokeletes es fair volt mindenkivel. Azert kell veluk menni, mert szukseg van arra, hogy valaki kuzdjon az erdekeinekert, es nem hiszem, hogy ezt mas at tudna vagy akarna vallalni. Azt kene mar vegre megertenetek, hogy itt most sokkal tobb forog a kockan, mint egy szaros kis vitaklub.

Diolen Mobi, Pcsikvari es a tobbi kritikus:
Az, hogy nem az tortent, amit ti szerettetek volna, vagy ha a Tasztal nem ugy nez ki, ahogy nektek tetszik, az nem biztos, hogy azert van, mert magasrol le voltatok szarva, hanem inkabb azert lehet, mert ez a forum nem a ti vagy barki mas egyszemelyes jatszotere, hanem egy kozossege. Es bizony sokaknak nem tetszik benne sok minden, es ha minden kivansagot alandoan teljesitenenek, akkor csak kaosz lenne.

Most egy iciripiciri osszefogasra lenne szukseg.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 325
Itt vagyok!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 324
Ezeket véletlenül tudom (keki mondta).
14 000 körüli regisztrált nick van. Hogy ez hány embert jelent, azt a fene tudja.
A hírlevelet több, mint 40 000 címre postázta András; ez valszeg ugyanannyi embert is jelent, nem hiszem, hogy több példány rendelt volna bárki is.
A Medián auditálta a címlapot; átlagosan 20-30 000 közötti gépről töltötték le naponta, egyszer ill. többször. A tűzfalak egyetlen gépnek számítottak a mérésben (a komplett MATÁV belső hálózat, az MVM, a teljes kormányzati rendszer is).
A törzsasztalra napi kétszáz és háromszázezer körüli loadot/reloadot nyomtak.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 323
Eddig tok jol Gyere velu:nk! volt, de most már Gyere vel?nk! !

Su:ru:sodnek a kerdojelek

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 322
Legyen inkabb "Barátok ko:zt"?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 321
hát az sem volt teljesen magánál, aki jóval alább, a törzsasztalt jusztlaci nyitott száj c. műsorához hasonlította...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 320
Otleteket szedjuk ossze, van jo par es kuldjuk el!

Origo tok korrekten nyomja ide es az IDG-re is a linket.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 319
Tanúsítom, hogy pcsikvari régebben is ezt mondta. Azóta legalábbis biztosan, mióta a sok munkával szívességből összerakott galériáját egyszer nemtörődöm módon, késve rakták fel a nettóba. És amikor többet feküdt a nettó, mint ment, én is dilettantizmust meg nemtörődömséget emlegettem. Azzal együtt, hogy én is drukkolok Nyírőéknek, mert ha jól csinálják, ez egy igen kellemes hely lehet. És minden elismerésem Kekinek, nem is olyan rossz ez a progi. Ötletem persze nekem is lenne, hogy hogyan lehetne mégjobb, eddig tojtak rá, majd meglátjuk, ezután mi lesz...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 318
hat nagyon ugy tunik
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 317
Amit szerintem a menedzser elvtársak nem látnak az az, hogy a nettó annyival több a többi híroldalnál, hogy itt van a Tasztal, ami nagyon sok látogatót vonz, mert tele van hülyeséggel, és olyan pletykákkal, amit máshonnan nem tudhat meg, mert itt csak felelőtlen szerkesztő van. Szóval nekem is az a véleményem, hogy a Tasztal az tényleg nagy vonzerő, csak nem hiszem, hogy az IDG-sek ezt látják. (mA)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 316
Én például csakazértse olvastam soha szinte az internettót.
Szóval miattam nem lesznek olvasottabbak - én meg nem lettem ettől olvasatlanabb.
zsoltu
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 315
Sokan csak olvasgatjak a Tazsasztalt

De nem tudom a konkret szamokat, szerintem nem az atlag online napilap olvaso jon ide mert az nepszabit, mhirlapot vagy vilaggazdasagot olvasgat. vagy hasonlokat.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 314
namam!
Nem emlékszem a pontos adatokra, de ha a napi találat-számot, ami tízezres nagyságrendben van összehasonlítjuk a néhány száz aktív tasztal-taggal, akkor nem hiszem, hogy sírva fognak hozzánk könyörögni, hogy maradjunk. Üzleti szempontból mindenképpen értékesebb egy véletlen idelátogató, mert könnyebben elcsavarog egy banner irányába, mint egy tasztalos.
(mA)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 313
A Tazsasztal biztositotta a nagy latogatottsagot. A nagy latogatottsag a relative nagy bevetelt.

Lehet hogy nagyon ciki a sok szemet beszolas is, csakhogy ezt
vagy nagyon sok moderatorral lehet megakadalyozni (penz es ember)
vagy a nickek azonosithatosagaval

A T Szerk topicban mar merengtunk paran arrol, hogy hogyan lehet(ne) kiegyensulyozni a helyzetet.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 312
Az, hogy a Tasztal közönsége jött Nyírőék után - háááát, nehezen megfogható forma. Ugyanis ha az idg-ék profik lennének, akkor működne ott egy másik ilyen Tasztal, akkor lenne kavar és zavar a köbön. De nincs. Mint ahogy ha én rúúúgok ki valakit, aki - és most mindegy, hogy mit hordunk össze - Magyarország legnagyobb olvasottságú webhelyének és újságjának volt a főcsője, akkor azt tényleg nem így teszem.
Gen és Monikka kedves moderálása pedig többet ártott Nyírőnek, mintsem gondolná. persze rabszolgát találni nehéz lehet. /Mellesleg jegyzem meg, hogy azért találhatott volna olyanokat is akik kevésbé részrehajók - hopp egy moderálás./
Az, hogy miért nem tájékoztat minket Nyírő, érthető. Ugyanis ha itt mond valamit, azt akár a Kossuth rádióban is bemondathatná. Gondolom nem azon vesztek össze, hogy mennyit járt Nyírő kávézni, vagy hogy mekkora vlt a mobil számlája. Tartok tőle, hogy az amerikai nagybácsi akar másmilyen jogokat és lehetőségeket szerezni itt.
zsoltu
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 311
Csak találgatok.?
Az internettótól nem csak Nyírőt rúgták ki, hanem * másik embert? Az ***** alá kerül majd Nyírőék ****x nevű új lapja?

Azt hiszem az a baj, hogy az Internettó a leglátogatottabb lap lett, és kezdenek szemet vetni rá üzleti szempontból. Ezt tényleg csak tippelgetem. (A Tasztal mellesleg nem játszik az üzleti szempontok között.) Gondolom én.

(mA)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 310
"Máskor is ezt mondtam/tuk"

Mit? Mondott itt valaki bármiféle építő kritikát? Én inkább az olyan megjegyzésekre emlékszem, hogy micsoda dolog, hogy a szerkesztőség a tevékenységével pénzt keres, meg, hogy miért nincs itt máskor is a Nyírő.
Szerintem egyik kijelentésnek sincs túl sok értelme, inkább a rugdalodzást hallom ki belőle.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 309
Udvozletem.

A helyzet egyszeru. Az IDG megunta a foszerkeszto bamulatos tevekenytelenseget, vagy az eluralkodo szelsojobbos flair-t, es elege lett, kirugta.
(Az, hogy most a software kie, jogos volt-e Nyirotol, hogy elhozta, stb. Ugy igazabol hidegen hagy. Van eleg programozo az orszagban.)

Nyiro elhatarozta, hogy maga csinalja tovabb a bulit, esetleg mas penzeszsakhoz tarsul. Ehez kellunk viszont mi, es ezert bedob egy-ket tobbe-kevesbe hatasos slogent (Gyere velunk), ami egyfajta erzelmi apellacio. A baj viszont az, hogy elegge sok tasztalos van, aki rettenetesen megunta azt, hogy az utobbi idoben sz*rtak a fejere (ld. pl. T.Szerk! topic), hogy a moderacio totalis es letagadhatatlan csodhalmaz (ld. Monika regebbi onkenyeskedesei, az anonimitas, a sokszori indokolatlan torlesek,stb.), hogy kesoi, sot lomha a reakcioido (ld. rasszista agymosas a la pol.uld+tarsai), es hogy gyengek a megoldasok (ld. feljelentesi utmutato). Ilyen emberek enyhen szolva nem vonzodnak a feltetlen huseg gondolatahoz.

Az IDG valoszinuleg rak egy uj szerkesztoi gardat az inetto - vagy annak utodja (a szerint, hogy mi lesz a jogi vita eredmenye) elere, es megprobalja majd megtartani/szerezni a tarsasagot.

En azt mondom, gyozzon az egeszseges piaci verseny. Nyilvan valo, hogy oda fogok irni, ahol jobban kinyaljak a seggemet. Minden tisztelerem Nyiro es a remek otelete irant, de nem fogok egy egyebkent szar forumba irkalni, csak azert mert Nyiro a fonok neve. Mi mindenkeppen csak profitalhatunk, mert Nyironek nem csak meg kell szereznie, hanem meg is kell tartania a tarsasagot. Ugyhogy most esetleg a valtozatossag kedveert le is kell izzadnia a kenyereert, el kell vetnie kenyelmes de eletkeptelen doktrinajat, miszerint a tasztal onmukkodo. Nem az.

A manager-irkalas problemahoz:
Ha en mint manager kiirom, hogy panasziroda telefonszama ez meg az, ide tessek telefonalni, es utana teszek az emberekre es nem veszem fel a telefont, akkor igenis en vagyok a szemetlada. Nem hiszem el, hogy annyi dolga lenne, hogy naponta egy felorat ne tudna azzal tolteni, hogy a hozza intezett kerdeseket megvalaszolja. Ha nem megy, allitson munkaba valakit maga helyett (a hires popsztarok is ezt csinaljak, nemde?).

Sok szerencset kivanok Nyironek egy uj, szinvonalasabb torzsasztal letrehozasahoz (es emlekeztetnem, hogy a forum-ot, mint "mufajt" nem o talalta fel), de ugyanezt a szerencset kivanom az IDG-nek is.

Amit viszont sajnalok, az a kozosseg. Valoszinuleg ket (vagy tobb?) partra fog szakadni.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 308
Szerintem azert meg kellene varni a Hetfot.

Addig is variaciok:

I.

1) A) IDG-s Internettonak nem kellett a Tazsasztal semmilyen formaban, s nem is lesz rajta semmi

1) B) IDG-s Internettonak nem kellett a Tazsasztal semmilyen formaban, s kitalanak helyette valami ujat

2) IDG-s Internettonak nem kellett, csak a Tazsasztal egy resze, mondjuk a topicok felet megtartottak volna ES/VAGY eddigi hozzaszolasokra megtartottak volna az eredeti kulcsint uj moderalasi szabalyokkal ES/VAGY raepittetek volna ujat

Mindharom fenti esetben a lomtalanitas esete forog fent, azaz a gazda kidobja a kukaba ami nek kell neki, es azt viszi aki tudja.

II.

IDG meg szerette volna tartani a Tazsasztalt mindenestul, csak az Inetton akart valtoztatni. Csak eppen a szoftver Keki szellemi termeke, es o inkabb hozta magaval a MI hozzaszolasainkal, amik a legerdekesebb jogi eset, hogy a hozaszolasaink hova is tartoznak.

Errol az a velemenyem, hogy a mienk, es ne kereskedjenek vele, de meg mindig jobb, mintha atmentve rakosgatva megmarad, mintha elveszik, s jobb szeretem ha azonosithato es leveit nyiltan vallalo csapathoz kerulok "kiszolgaltatva", mintha egy profitorientalt arctalan multihoz.

III.

Minden jogosan az IDG-e volt es mindent meg akart tartani, csak Nyirot kirugta, ezert Nyiro gonosz alattomos modon ellopott mindent.

EZT ugye ti se gondoljatok komolyan!!!!!!

En NEM andrashoz es csapatahoz vagyok lojalis, hanem a Tazsasztalhoz, es NYA jelenlete garancia, hogy a tazsasztal fennmarad. (kisebb nagyobb hibaival egyutt, amiket majd szepen lassan korrigalunk)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 307
" Elismerem, hogy csábító a gyengeség pillanata."

Pusztán azért csábító, mert most András ide dugja az orrát.
Máskor is ezt mondtam/tuk, csak akkor a fülebotját sem mozdította!
Nézzük más szemszögből. Miért ilyen készséges és figyelmes, összetartó most amikor bajban van és miért nem ilyen akkor amikor ő a nyerő?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 306
Azon gondolkozom, hogy vajon a az Internettó Képeslapküldés miért van az Inventrán, és nincs az Internettón???
Azok a képeslapok/kuncsaftok is követték Nyirőt? :)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 305
Ha Keki olyan tartalmú munkaszerződést kötött az IDG-vel, ami arról szólt, hogy az IDG-nek programot fejleszt, akkor az IDG-é a szoftver. Így megszerezhette a felhasználói jogokat. (cc: Diolen, így szerzi meg a Microsoft is, nem nagy ördöngősség) Esetleg még megszerezhette egy külön megkötött felhasználói szerződéssel. Ha azonban ilyen nem volt, és a Tasztal mindeddig egy hallgatólagosan megtűrt gyerek volt, akkor bizony nincs mit tenni.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 304
Ne hulyeskedj, tok jo ZH iro hely, bulizni meg megjobb, vagy meg csak elsos vagy es nem voltal az eddigi partykon (bar mint hallom az utobbiak elegge szegenyesre sikerultek)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 303
Na hát itt vagyok én is. Örülök, hogy többé-kevésbé épen itt a Tasztal.
András! Azon a holnapin ott leszek, remélem nem az egyetlen újságíró:-))))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 302
Hat igen ebben van valami....
Erre Miert nem reagal Andras?
Rby
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 301
A verseny szabad. Az IDG-t semmi sem gátolja abban, hogy beindítsa a törzsasztalt ott is, mármint a saját impotenciáján kívül. És akkor választhatnál.
Egyébként szerintem ez jobb is lenne, de hát Andráséknak ebbe már nincs beleszólása. Reklamálj az IDG-nél.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!