Köszi Alfréd a képeket! Nagyon jók lettek! Most beszéltem Barnával: az élménybeszámoló mához két hét múlva itt Herenden a kultúrházban lesz. Pontos időpontot majd ők mondanak. Alig várom! Utána meglocsoljuk a száraz torkokat. :) Fofa veled már úgyis régóta tervezzük a torok locsolást. Most végre meglesz!
Sikerült annyira összeszednem magam, hogy átnézem a képeket, felteszek belőle párat.
Első kép: Hajnal az örökbefogadott faluban
Második kép: Szavannán egy fa mellet
Harmadik kép: Korán kelő halászok a Nigeren
Egyelőre ennyi de folyamatosan fogok feltenni ide képeket és megpróbálok írni is valamit (remélem helyesen). A fogadtatást hihetetlen volt átélni, igazából még mindig nem fogtam fel hogy ez miattunk volt. Köszi mindent
Sajnos most kerültem csak gépközelbe,de a képeket ilyenkor is jó érzés nézni.Nagyon komolyan elkaptad a megfelelö pillanatokat van a képekbe öröm szeretet és ha jól..... látom csipetnyi erotika!!
Szeretném megköszönni a sok segítséget mindenkinek, ha csak egy jó szóval is bíztatott minket. Köszönöm minden herendinek és nem herendinek is, aki eljött a búcsúztatónkra, és persze a hazaérkezésünkre. Nem gyenge szervezés lehetett mögötte, szinte meg sem tudtam szólalni a meghatottságtól, vagy inkább nem is akartam elhinni az egészet. Sajnos Afrikában nem egyszerű internet közelbe kerülni, főleg, ha valaki Csepellel megy szinte éjjel-nappal. Ezért csak most tudom végignézni a fórumot is, és KÖSZI nektek is, hogy ennyi érdekklődést, bíztatást kaptunk innen is. Még a képeimet sem sikerült igazán átnézni, később rakok fel újakat.
Mégegyszer KÖSZÖNJÜK mindenkinek, Ti is kellettetek hozzá, hogy sikerüljön.
MALWIN: A nagy tolongásban csak kattintgattam, nem is néztem mit... ;o) Én voltam a fluffer, amíg meg nem érkezett a Csepel, a herendi gyerekeknek a Land Roverrel emeltem a hangulatát... :oD
Remek volt a hazaérkezés, megható és megindító volt látni, ahogy ünnepelt az egész város!
(Szolgálati közlemény: A saját domainemre nem fizettem reklámmentességet, ezért van felül csík, de a www.freeweb.hu/mlre -re igen, és a www.mlre.hu albumról elérhető rengeteg kép mind remekül elfér...)
Szia mindenkinek, aki figyelemmel kísérte a Csepelcsapat útját!
Nekem ne mondja senki, hogy nem tudunk örülni a más sikerének!!!! Nagyon sokan bebizonyították, hogy nem így van!:))
A tegnapi ünneplés Herenden fényes cáfolat volt! Már az indulásnál is meglepődtem, hogy hányan előlegeztétek meg a sikert és bíztatok abban, hogy megcsinálják! De a megérkezés felülmúlta az elképzeléseimet! Szép volt, megható volt és nagyon-nagyon jó érzés, biztosan nem sok csapat részesült ilyen elismerésben és szeretetben! Barátok, családtagok, ismerősök és ismeretlenek örültek együtt, és valaki még azt is elintézte az "égieknél", hogy verőfényes idő legyen!
Szóval: le a kalappal mindenki előtt, aki anyagilag, fizikailag segített és azok előtt, akik folyamatosan figyelemmel kísérték a Csepzon útját, bátorították, lelkesítették a fiúkat, és időt szenteltek arra, hogy ott legyenek az érkezésnél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jusztin Petinek, Balogh Barnának és Nagy Petinek ez az út biztosan életre szóló élmény, nekünk pedig nyitva maradt a lehetőség az ábrándozáshoz, hogy egy ilyen út végrehajtható akár számunkra is.
Ezután már átengedem nekik a fórumozást, biztosan lesz itt is még sok kérdés.
Szerintem eddig egy csomóan nem tudták, hogy mi az a spanifer:o) Az egyik csapat beszámolójában is olvastam valami ilyet, hogy beszélgettetek róla, ők nem tudták. Én sem, ezért megkérdeztem a google-t :o)