hogy március 15-e hivatalos nemzeti ünneplés - zászlófelvonás, parádé - amit a mindenkori kormány tart az egyéb főméltóságokkal együtt és - röviden - vannak másfélék.
Nem tartom illendőnek senki részéről sem, hogy az ünnepen aktuálpolitikáról beszéljenek és szivárványos jövőről meséljenek.
Az ünneplésnek a fiatalokhoz kellene szólni példamutatásként. Persze ez az amitől a kommunisták ma is, mint 90 előtt is, rettegnek.
Vajon mit gondolhat egy mai fiatal, hogy milyen nemzeti ünnep ez. Érdemes lenne egy közvéleménykutatást végezni - lehetőleg egy független civil szervezetnek.
". pár szélsőjobbos egyed, akik ugye töpeminoritás (copyright by seszták Ágnes):"
Nem Sesztak, Antall Jozsef, 90-bol amikor a szegedi egyetem auditorium maximumaban egy valasztasi gyulesen az onkormanyzati elott kifutyultek,akkor hangzott el a hires szoosszetetel eloszor es ott otole az oket kifutyulokre vonatkoztatva. Szem es fultanu vagyok ra mert ott voltam.
Mellesleg erzodott mar elore ,hogy botrany lesz mert elotte harom napos sztrajk volt az egyetemen es eleg hulye otlet volt odahozni a gyulest,gondolom Raffay-e volt akki ott dolgozott elotte a bolcseszkaron,radasul a kormanyt cikizo feliratokat par oraval a gyules elott tavolitottak el az epulet belso falairol.
Eldönthetnétek, hogy hányan is fütyülték ki Gyurcsányt.
Ugyanis az egyik pillanatban azzal védekeztek, hogy minek elhatárolódni pár szélsőséges nézeteket valló törpeminoritástól, hiszen darabszámukban is annyira jelentéktelenek, hogy még a légynek sem tudnak árta,
máskor pedig ugyanzt az embermennyiséget a teljes népnek, szerebb esetben a teljes jobboldalnak állítjátok be
Most akkor ki is fütyülték ki Gyurcsányt és mennyien is voltak?
1. pár szélsőjobbos egyed, akik ugye töpeminoritás (copyright by seszták Ágnes)
2. a teljes jobboldal, akiket megsértett GyF
3. a teljes nemzet (beleértve gondolom a konzumidióta és TV2 médiabutítottakat - copyright by Seszták Ágnes)
Jóapámmal is vitáztunk erről, és ő azt mondta, hogy az nem hátrány a futbalistánál, ha az IQ-ja vetekszik egy cipőtalpéval, feltéve ha jól tud legalább focizni.
Folyamatosan azt hajtogatod, hogy nem tudjuk megemészteni, hogy a Gyurcsányt kifütyülték... Olvass már vissza bogaram...!
Te tényleg kevered a szezont a fazonnal vagy csak tetteted, hogy hülye vagy?
Egy nemzeti ünnepen fütyülték ki... Láttál itt bárkit is beirogatni pl. a debreceni fütty miatt? Megemlítettük, de ennyi...
Egyébként pedig pontosan beleillik ez a kifütyülés a Gyurcsányról alkotott képbe. Túl jó, úgyhogy ilyen eszközökhöz kell folyamodnia a jobboldalnak...
De egyébként várható volt, hiszen az olimpikonok fogadására is csak azért ment ki pár ember, hogy nagyokat füttyentsen. Akkor is szarták le, miről szólt ez az egész! Úgyhogy ne aggódj, senki nem gondolta, hogy ez nem történik meg. Csak a jobboldal miatt reméltük, hogy mégsem! Az gondolta a józan magyar, csak nem állatiasodnak már le ennyire... De, megtették....
(Az átkosban - az előző átkosban - volt egy vicc, amikor a szovjet pártkongresszuson a megnyitó előtt egy darab kunkorit találnak a pulpituson. A testvérpártok vezetői sorra megtanulmányozzák, és mindegyik mond valami kifogást, hogy miért nem lehet a tettes az ő honfitársa. Végül maga Brezsnyev elvtárs is megnézi, megszagolja, és közli a verdiktet: Ez nem lehet szovjet gyártmány, mert nálunk minden szaron rajta van a Kiváló Áruk Fóruma jelzés.)
a népszavazási kudarc után a felajzott ottani habzószájúak most ihatják a levét a sértegetéseknek; jól visszaesett az oda irányuló idegenforgalom! de csak füttyögjenek tovább ők is, a fejükre hull vissza
Na ja. Faterom az osztrákokra dühös, mer' mikor kintvolt "bevásárlótúristaként" Gengszterváltás elött, akkor össze boltban ki volt írva, hogy "Magyarok ne lopjatok" ...
Bevonta az itteni polgárháborúba a határontúli magyarokat. Úgy gondolta, a KÁP-ra az euromagyarok vagy igent mondanak és akkor az általában szittya határontúliak az ő táborát erősítik vagy rajta vesztenek a nemen. Arra nem számított, hogy december 5.-e után majd úgy kell felkaparni a csalódott és csüggedt szittyákat a flaszterről határon innen és túl! ;-)
A forrás valódi.Nem hiszem, hogy azon kívül, amit leírtam, más is kell ahhoz, hogy valaki rendes magyar ember legyen. Egyébként nem tudom megfigyeltétek.e, de csak nálunk van ez a szörnyű kifejezés: jó magyar ember, rendes magyar ember. Sokfelé jártam, járok a világban, de sehol nem hallottam, hogy jó német ember, francia ember stb.
Nekem elég, ha valaki jó ember és ha mellé még magyar is, az nem különösebben baj...
Bevonta az itteni polgárháborúba a határontúli magyarokat. Úgy gondolta, a KÁP-ra az euromagyarok vagy igent mondanak, vagy rajta vesztenek a nemen. Arra nem számított, hogy december 5.-e után majd úgy felkaparni a csalódott és csüggedt szittyákat a flaszterről! ;-)