Keresés

Részletes keresés

Emeshe Creative Commons License 2005.05.08 0 0 846
Konkrétan azona wigwamos a bulin szerintem nem részeg volt P. van bevolt szívva vagy nemtudom de lényegébena fél koncertnél már megállni sem tudott két lábon és artikulátlanul kiabált. Szóval szánalmas volt. Egész jól indult a buli de a vége az nagyon gáz volt, pedig teltház volt. Talán nemsokkal utána bontották el a wigwamot is ott a MoM-ban.
Nos a lemezárak amiket írtál hát változó. Igazából azért már új lemezeket menő dizsi bandáktól lehet 2-3 ezerért is venni, bár igazából én magyar zenekaroktól utoljára talán a Mex-től vettem cd-t. A külföldi bandák cd-jei vannak ilyen árban. Most volt egy kollégám Angliában és mesélte hogy ott 4-5 fontért már lehet venni cd-t.
Szóval fene tudja hogy ennyi pénzért melyiket vegyem meg. És még csodálkoznak hogy virágzik a zeneletöltés a neten.... CSúnya dolog de ha valakinek nincs rá keret akkor elkezdi letölteni.... És félreteszi a lelkiismeretét....
Előzmény: e_dora (845)
e_dora Creative Commons License 2005.05.08 0 0 845
hát igen, anno Pele '96os jelenése érdekes lehetett. ugy mondanám, nem o az egyetlen a bandabol, akinek setét v fura korszaka volt egyes idokben.. mindenkinel mas. neked melyik 2 kazi volt meg? - és a mai hun. cd áraknál mi az átlag? . ami Pockyt illeti, nagy kár h nem jelent meg az a bakelit korong, zeneileg is nagyon tetszett es a hangja is.. (bocs nincs sortördelés ezen a gépen)
Előzmény: Emeshe (836)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.05.08 0 0 844

Egyébként azóta már beugrott a piros ruhás hölgy kiben-léte!

 

b.

Előzmény: Green Tara (837)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.05.08 0 0 843

Szia Tara!

 

Ismerjük egymást?

Nem értek Veled egyet, a stúdiómunka épp olyan véresen komoly, mint a szinpad - talán komolyabb is, mivel a koncert elszáll, a lemez meg-marad!

 

b.

Előzmény: Green Tara (837)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.05.08 0 0 842

Mester Tamásnak nem kellettem, még megy a "verseny", de már nélkülem.

A MM számokat szerintem valójában Dandó Zoli írta, mivel egy ilyen felállású csapatban többnyire a gitáros a zeneszerző. A szövegeket András meg Raga, szerintem.

Előzmény: Emeshe (840)
Emeshe Creative Commons License 2005.05.08 0 0 841
:):):) Kicsi a világ :)
Emeshe Creative Commons License 2005.05.08 0 0 840
És mia helyzet a Mester Tamásékkal? Még nem döntöttek? Tulajdonképpen kész van már ott valamilyen zenei anyag? Vagy az új bandával készíti csak el a nagy visszatérő albumot? Az új MM-nek ki írta a dalokat nemtudod? És szöveget? Már az új dalokra gondolok természetesen :)
Emeshe Creative Commons License 2005.05.08 0 0 839
Bizony jó lenne! :):):)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.05.08 0 0 838

Szia Emese!

 

Legutóbbi publikus munkám pl. egy Soproni sör film zenéje, mostanában sokat megy. Sörözői életképek, nagy mellű nő mellei közé repül a söralátét, hamburgerből kifröccsen a cucc a másik tag arcára - győztesek és vesztesek, erről beszél  a hang.

Aztán van egy másik, egy piros ruhás nő táncol mediterrán urbánus közegben, Pantene reklám, a hang pedig azt énekli, hogy "Dance, dance, dance Seniora" - nos, ezt speciel én is énekeltem.

Új számok vannak, publicitás nincs.

Zenekart nincs, de jó lenne.

Köszönöm érdeklődésed

 

bence

Előzmény: Emeshe (833)
Green Tara Creative Commons License 2005.05.08 0 0 837
Sziasztok,

ma szembesültem először a MM újjáéledésével egy EXIT-es oldal segítségével - aztán Google és már ide is értem. A fórumot olvasva elnevetgéltem, mennyire véresen komolyan is lehet venni egy - egy beszólást. Pocky, Laca, totál igazatok van, remélem, az új MM oldal megoldja a dolgot és helyére kerülnek a rajongók és a savanyú arcok is.
Én a zenekar eljéről lemaradtam, csak egy ősrégi acévillámdécé emlékkoncerten a régi E-ben figyeltem fel egy félmeztelen tetovált srácra, aki a színpadfeljárón toporgott és amikor felment és énekelni kezdett, csodálkoztam, hogy még nem is tudom, ki lehet. Aztán Joe újságolta, hogy játszik az MM-ben, nosza, nézzük már meg - egy-két bulit meghallgatva azt mondtam, lesz belőle valami. Ügyesek voltak, jó zenészek, pontosak. A mostani felállás is erős, bár nekem Pocky figurája hiányzik belőle - hiába, nagy fazon és erős egyéniség. Drukkolok nekik, mint mindenkinek, aki az élő zenében próbál a felszínen maradni. A '90-es években a szakma közelében dolgoztam és a magam módján mindig próbáltam segíteni azokat a zenekarokat, akik nem álltak be a play-back huszárok soraiba, mindezt tettem műfaji vagy tudásbeli megkülönböztetés nélkül. Hiszen a színpadon élőben derül ki csak, ki mit ér igazán. Ezért is furcsállom, ha valaki lemezt kritizál, mert az egy száraz stúdiómunka csupán. Gyerünk, menjünk buliba és arról beszéljünk, ott mit tudnak mutatni a fiúk!
Tud valaki közelebbit, mikor, milyen címen indul az új MM site?
Oda írnék szívesen - a fentiek miatt ugyanis ehhez a nosztalgia szekcióhoz nem tudok hozzászólni.
P. S.
Bence, a vendégkönyvben említett piros ruhás szőke, nos...:)

Tara
Emeshe Creative Commons License 2005.05.08 0 0 836
Szerintem is zárjuk le, nem állt szándékomban érzékenykedni, vitázni, félreérteni semmit, sőőőt.
Nos én lényegében kezdektől jártam MM bulikra, bár konkértan szinte minden bulira ami Bp-en volt akkortól mikortól már a Ficzkó volt az énekes. Mi egyébként Izom Bélának becéztük őt, és bár a külseje egy dolog szerintem jobb lett a MM, mint elötte volt (ez az én személyes véleményem és ízlésem.) Voltam a nagy visszatérés bulin a Wigwamban is anno, hát enyhén szólva vicces volt amit ott produkált a Pele. Most vagy nagyon izgult és azért volt hót koki vagy akkortájt mindig ilyenvolt nemtudom de elég érdekes volt...
Az igazat megvallva eleinte és spec a Pocky miatt figyeltem fel a bandára főleg, nade basszus akkortájt voltam 20-22 éves és talán így megbocsájtható. A zenéjüket imádtam és széthallgattam a két kazijukat. AMikor összejöttem a férjemmel örömmel nyugtáztam hogy neki is megvolt a két anyag és neki még egész jó állapotban úgyhogy addig nyúztam azokat is míg mostmár azok is rongyosra vannak hallgatva :)
Az ára az új albumnak hát igen elég húzós mert mégiscsak egy magyar bandáról van szó... úgy látszik nem találtak egykét ütős szponzort hogy a kazi árát lejjebb vigyék vagy csak kaszálni akartak? Fene tudja hogy így ennyiért mennyit fognak eladni.... Mindenesetre nem egy ócsóság az biztos.
e_dora Creative Commons License 2005.05.08 0 0 835
egyebkent mikortajt jartal anno mm bulikra, es szoktad hallgatni a reqieket? _ mcd-ben 4600ft az uj lemez- mit gondoltok, ez normalis ma magyar cdnel? e teren kisse lemaradtam, engem megdobbentett..
Előzmény: Emeshe (824)
e_dora Creative Commons License 2005.05.08 0 0 834
amit nem ertettem az irasodban, es leragott csontnak tunt az, amikor vki az esetlesges kritikakat szemelyes tamadasnak, gonoszsagnak, jujjuj indulatnak.. (irigysegnek, nem-orulni-mas-sikerenek..) veszi, ahelyett, h elfogadna, h masnak ez a véleménye, izlese -mégha a fikázás nemzeti sport is magyarhonban-, nem beszélve azokrol, akik a nézeteikhez érveket is mellékeltek. xy érintett zenészt nyilván sérthet v simogathat 1 vélemény, hiszen rola van szo, és ez benne van a pakliban, de ha egy rajongo leáll lelkizni.. hat nemtom. A másik, hogy ha ilyesmit irsz, mindazoknak cimezve, akik itt elotted megfordultak, akkor szerencsésebb konkrétumokra reagálni. De asszem ez a "jujmémontok csunyákat ejnye inkább örülnétek" téma télleg uncsi, nehezen tom elkepzelni h elkerulte a figyelmed, hányszor korbejartuk mar. maga a megjegyzesem talan telleg csipos volt, bocs, igy esett, meg bunko is vagyok :)
Előzmény: Emeshe (833)
Emeshe Creative Commons License 2005.05.08 0 0 833
Sajnálom ha félreérthető voltam. Nincs nagyobb baj velünk magyarokkal, mint bármely más néppel, értem ezalatt azt hogy minden népnek megvan a maga "hibája" De nem célom elemezni, az egészet csak arra értettem hogy kár hogy állandóan csak piszkáljuk egymást és nem örülünk egymást apró sikereinek. Vannak jó bandák, de én hiányolom a fiatal új csapatokat, azok közül egyre kevesebb aki tanul és tud is zenélni, akar próbálkozni, felmeri vállalni hogy valami újat hozzon.
"egy századszorra lerágott csont maradványai vannak a szádban"
Kedves Dóra! Nemtudom miből gondolod hogy kapkodtam. Aztsem hogy miért kell ilyen stílusban és ezt írnod én nem szóltam egy rossz szót sem rád... Na mindegy. Igen lerágott csont ezért írtam le hogy most olvastam végig az egészet és ezért tértem rá olyan témára amin már itt túljutottatok. De szólj ha ez a te személyes fórumod és csak arra lehet hozzászólni amit te aktuálisnak ítélsz, és ami mondjuk 2 hónapja volt arról már nem lehet hozzászólni. Nem hinném hogy rászolgáltam a megjegyzésedre...
EGy szót sem szóltam semmiféle irigységről szóval kedves as_roma én semtudom te mire gondolsz....
Bootlegger köszi az ötleteket, kifogom próbálni. Igazság szerint a legutóbb az Sex Action koncert után összefutottam egykét régi haverral akikkel anno együtt buliztam és kérdeztem hová járnak, mi most menő hely annak aki nem discoba akar menni. És igazából nemtudtak semmi okosat mondani... házibuliba járnak főleg azért mert szerintük nincs ma olyan hely mint az említett klubbok anno... de szívesen fogadtam amiket írtál és kifogom próbálni :)
Nos ennyi, nemakartam és senkit bántani, nemhinném hogy amit írtam abból az jött volna ki hogy én fikáznék bárkit is... mégis rögtön ketten is nekem estek.... elgondolkodtató, bár igyekszem nemtúlreagálni a dolgokat és úgy élni az életem ahogy nekem jó. Örülök a fórumnak örülök hogy még vannak MM rajongók, és kiváncsi vagyok az új albumra amiből még csak számokat hallottam.
Kedves Bence! Írtad hogy mindenféle zenéket írogatsz mostanában, ha jól emlékszem talán reklámzenéket is említettél... Mire írtál zenét? Mik a terveid? Vannak új számok a tarsolyodban? TErvezel új bandát? Köszönöm ha válaszolsz
Üdv mindenkinek!
bootlegger Creative Commons License 2005.05.08 0 0 832
Szia ig:)
várok....várok:)))
Előzmény: igito (818)
bootlegger Creative Commons License 2005.05.08 0 0 831
Sziasztok:)
már megint mindenki örömére hozzáoffolok...:)

"Ilyenkor én már kiegyeznék egy olyan klubbal is ami hozza azt a feelinget amit anno az E-klub,vagy a Total-Car. De ez megszűnt... nincs helyette"
hmmm.....hmmmm.....
A38, Mű-hely....izgalmas dolgok történnek ám néha...

persze nem feltétlenül az MM, vagy egyáltalán rock-style-ban...hát ez van...nem szabad beszűkülni:)
as_roma Creative Commons License 2005.05.08 0 0 830

szia!

 

Továbbra sem értem, az általad irígységnek definiált valamit...

Mitől lennének a magyarok irigyebbek mint bárki más????

Persze nem ismerem a világ összes országát a szokásaival együtt, és lehet, hogy rossz a mintavétel nálam, de ezt nem tudom elfogadni, mivel ilyet nem látok a környezetemben, és itt sem irigységtől teli sorokat olvasok.

  

Előzmény: Soffi (826)
e_dora Creative Commons License 2005.05.07 0 0 829

talán megint felkéne nőnie egy olyan generációnak aki igényes zenét szeret hallgatni és akkor megint lennének igényes zenét játszó bandák

 

ja hogy nincsenek? ...

Előzmény: Emeshe (824)
e_dora Creative Commons License 2005.05.07 0 0 828
teljesen érthető, hogy ilyen sok hozzászólást csak kapkodva néztél át, máskülönben feltűnt volna, hogy egy századszorra lerágott csont maradványai vannak a szádban :)
Előzmény: Emeshe (824)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.05.07 0 0 827
Ne feszítsd tovább a húrt! Ki vele....!!!
Előzmény: Alanis32 (819)
Soffi Creative Commons License 2005.05.07 0 0 826

Tökéletesen igazad van!

 

 

Sajnos, mi magyaarok, vagy irigyek vagyunk mások sikereire, vagy lusták jobbat csinálni, mint amit kritizálunk, illetve nem vagyunk képesek rá, és ezért jön az irigység :)

 

 

Üdv, Soffi .

Előzmény: Emeshe (824)
as_roma Creative Commons License 2005.05.06 0 0 825

szia!

 

mennyivel vagyunk érdekesebb (értékesebb)nép, mint bármelyik????

Attól, hogy a semmitől nem esünk hasra??? f...szopó B...gartner stb... erre csak annyit mondok, hogy Hajrá Talma, ha érted....!!!!

 

megadeth: láttad a some kind of monster dvd-t? amikor dave larsnak elmondja, hoegy egyetért a kirúgásával, és azóta árnyéka magának???? 

 

egyébként pedig örülök, hogy ennyi régi MM rajondó olvassa az oldalt :)))

Előzmény: Emeshe (824)
Emeshe Creative Commons License 2005.05.06 0 0 824
Sziasztok! Dóra oldalára is írtam már gondoltam ide is beleírok pár gondolatot. Mivel nemrég bukkantam az oldalakra és a fórumra is Dóra hívta fel a figyelmemet szóval beletelt egy pár órába míg végigolvastam az összes hozzászólást: néha bosszankodtam hogy érdekes nép vagyunk mi magyarok... abszolut nemtudunk egymás sikerének örülni hanem rögtön elkezdjük keresni a támadási felületet és jól belerugunk egymásba....Nemkéne! Max. nemkell megvenni az albumot, és hallgatni kéne a régit ha az annyira jó volt. Minden banda átmegy egyfajta változáson és ez így van jól. Az én másik kedvenc bandám a Megadeth-nek is vannak ilyen meg olyan albumai de attól még ők a Megadeth. Voltak embercserélődések de senki nem kezdi ki őket hogy ez most keményebb vagy nyálasabb lett mint a régi vagy ha meg is teszi inkább azért mert kiváncsi a banda terveire... A Metallicát is támadták egy-két albuma miatt mégis teltházas bulikat csinálna szerintem még most is. Persze ilyenkor jön az hogy nem muszály idejönni nem muszály olvasni a fórumot...
Dehát miért is ne jönnék és írnék anno nagy rajongója voltam a bandának, és volt idő mikor igyekeztem az összes bulin ottlenni.... Na mindegy, szóval igazából azt nem értem hogy miért baj az hogy ők ugyanezzel a névvel újrakezdték... és hogy ilyenre sikeredett az album... Örülni kell hogy a mai világban megint van egy afféle igazi zenét játszó és nem play-back mű banda. A világ változott és most erre van igény, amit őszintén sajnálok, mint ahogy azt is hogy úgy kb. 4-5 éve nemigen járok el bulizni mert született 2 gyerekem és döbbentem tapasztaltam hogy napjainkban megszűnt az a fajta klubélet és "rock" szórakozási lehetőség olyan emberek számára akik spec. nem a dajg-dajg zenére szeretnének vonagalni. Ilyenkor én már kiegyeznék egy olyan klubbal is ami hozza azt a feelinget amit anno az E-klub,vagy a Total-Car. De ez megszűnt... nincs helyette van a disco és talán ezért mentek el a bandák ilyen soft irányba, muszály olyan zenét játszani ami befér a TNT és a Fiesta közé a dizsibe... DE legalább már vannak próbálkozások, talán megint felkéne nőnie egy olyan generációnak aki igényes zenét szeret hallgatni és akkor megint lennének igényes zenét játszó bandák... Vagy rosszul látom? (én mindent megteszek az én gyerekeimnél bár még Halász Jutkánál tartanak :)
Alanis32 Creative Commons License 2005.05.06 0 0 823
Na igen, ez jellemző rájuk:o))))
Előzmény: e_dora (821)
Alanis32 Creative Commons License 2005.05.06 0 0 822
Aki kiváncsi hamar megöregszik......vagy olvasson mélt:o)))))
Előzmény: e_dora (820)
e_dora Creative Commons License 2005.05.06 0 0 821

amugy erdekes, hogy eddig csak a ket csajnak volt mersze irni a lemezrol, a nyuszik pasik meg nem :)

e_dora Creative Commons License 2005.05.06 0 0 820
miket kitol honnan? én csak hallgatok.. :)
Előzmény: Alanis32 (819)
Alanis32 Creative Commons License 2005.05.06 0 0 819
Hú Bence miket tudtam meg rólad:o))))))
igito Creative Commons License 2005.05.04 0 0 818
Tényleg nem játszottak tegnap.
Előzmény: e_dora (813)
bootlegger Creative Commons License 2005.05.03 0 0 817

köszi előre is:)

az S.A. illetve a Sing is érdekelne, huhúúúú de jók is voltak élőben:)

Előzmény: igito (810)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!