Keresés

Részletes keresés

bendeguz90 Creative Commons License 2025.01.03 0 0 9
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.01.02 0 0 8

"A 180 milliós óvadék röhejes, ilyen cselekmény miatt tuti nem engedik ki a gyanústottat."

Mondjuk az egész bemutatott "bűnügyi szál" valósághűségének elemzésébe inkább ne menjünk bele (kezdve azzal, hogy mindenhová kommandóshadsereg vonul ki, meg hogy az elfogást bonyolító kommandósok hordják el azonnal a villából a berendezési tárgyakat, stb., stb.), azt már a Nagyasszony korábbi sorozataiból is tudhatjuk, hogy azoknak mennyi közük van a valósághoz.... 

"Azok, akik hosszú hetek óta nézték a "kamu házasságok" történetét, nyilván az utoló részekre nem kapcsolnak el onnan."

De....

Vissza lehet azt nézni, sőt úgy még jobb is, mert az unalmas részekbe bele lehet pörgetni...:)

Előzmény: Ilhilla (4)
janderka Creative Commons License 2025.01.02 0 0 7

Hát eléggé betegnek tűnik. 

Előzmény: Ilhilla (6)
Ilhilla Creative Commons License 2025.01.02 0 0 6

72 éves, a szerep szerint is kb. ennyi lehet, de idősebbnek látszik. Nagyon le van fogyva. Beteg? 

Előzmény: janderka (5)
janderka Creative Commons License 2025.01.02 0 0 5

Csoma Judit nagyon rosszul néz ki. Reméljük nem ez volt az utolsó tévés szereplése...

Ilhilla Creative Commons License 2025.01.02 0 0 4

Vártam a híradó végét, amikor Szellő István és a Fókusz műsorvezetője közölte: "azonnal indul az új sorozat első része". (Utána a Fókuszt le sem adták). 

A nagy nézettségi verseny az oka, mert a TV2 napok óta trükközött a Házsság első látásra reality részeinek sugárzásával. Az Rtl ezt lépte, de szerintem rosszul tette. Azok, akik hosszú hetek óta nézték a "kamu házasságok" történetét, nyilván az utoló részekre nem kapcsolnak el onnan.

Én néztem, úgy döntottem -egyelőre- nézni is fogom, mert megkedveltem Árpa Attilát az Árulók... műsorban. 

Kicsit fura, hogy "visszaköszönnek" az előző Hámori sorozatok szereplői, meg kell szokni őket az új szerepkörben. 

A 180 milliós óvadék röhejes, ilyen cselekmény miatt tuti nem engedik ki a gyanústottat. Az akku gyárat építeni akaró kínaiak sztorija ismerős valahonnan, mintha már hallottam volna ilyen beruházásról. :D

Előzmény: tóttitkár (3)
tóttitkár Creative Commons License 2025.01.02 0 1 3

Senki?

Én 19, 40 es kezdést olvastam. De amikor odakapcsoltam , már régen ment az epizód.

Eddig rémes.

janderka Creative Commons License 2024.12.16 0 0 2

hámori barbi és a "siker"? teljes antagonizmus. 

Előzmény: Ilhilla (1)
Ilhilla Creative Commons License 2024.12.16 0 0 1

A sorozat alapját annak a horvát alkotópárosnak a műve adta, akik a DÖ-t és a Keresztanyut is írták. Ez a legsikeresebb a három közül, remélhetőleg nálunk is az lesz majd.

A szereplőgárda ellen nincs kifogásom, illetve úgy láttam "Nyuszó-muszó" úr is szerepel benne és szintén kocsmai részeget alakít majd. Ráégett ez a szerep, mást nem is tud?

A főnökasszony, Barbara bemutatta a Fókuszban a díszletet, a helyszínt, nagyot alkottak rövid idő alatt. 

janderka Creative Commons License 2024.12.16 0 0 0

Hátha j0 lesz :))

Ilhilla Creative Commons License 2024.12.16 0 0 topiknyitó

Az RTL új napi sorozata, a Pokoli rokonok, egy izgalmakkal teli történet arról, hogyan küzdenek meg egy kisváros rivális családjai a pénzért, hatalomért és a szerelemért. A főszerepben: Dobó Kata és Árpa Attila 2025 Január 2-től érkezik.

Barbara újabb "gyereke"! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!