Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Üdv! Érdekelnének az Airsoft fegyverek amiket feltett erre az oldalra ha még megvannak. Kérem e-mailben értesítsen (Pwinyp@gmail.com) amenyiben megvannak még a fegyverek és ha megvan a akkor hol tudnám megvenni öntől őket. Válaszát előre is köszönöm.
Üdv érdekelnének az airsoft fegyverek amelyeket meghirdetett és ha még megvannak megvenném mind a kettőt. Kérem tájékoztasson e-mailben (Pwinyp@gmail.com) hogy még megvannak-e a fegyverek És ha igen akkor hol tudnám ezeket öntől megvenni.
Vásárolni szeretnék jó minöségü airsoft fegyvert lehetöleg full fém legyen illetve játékra felszerelést ,Minden ha valaki megunta és abba hagyta a játékot.Ajánlatokat e-mailban kérném lehetöleg fényképel.
Eladó egy CYMA CM.031A AK-74-es. Nagy játékon sosem volt, csak haverokkal játszadoztunk néhányszor hétvégente és már vagy 7 éve a szekrényben pihen... A gearbox bontatlan, gyári állapotú. Kapott egy guarder hop-up gumit, fegyverszíjat, szereléksínt és 11 fokozatban állítható full fém red dotot. További tartozékok a széria high cap tár, akksi, töltő. Akkoriban, mikor vettem még nem volt ilyen MKH kártya cirkusz szóval olyat nem tudok adni hozzá. Én gitártokban hurcolásztam anno a metrón, igény szerint adom hozzá azt is. :)
Eladóvá vált kihasználatlanság miatt egy G&G CM 16 Carbine DST Desert mintázatú airsoftom!
1,2 alkalommal használtam szinte még teljesen új.Egyedül a tárrol kezdett lekopni a minta.Van hozzá érvényes MKH kártya.Dobozzal együtt adom.Ajándék hozzá 3000 BB.
G&G Cm 16 Carbine DST Realisztikusan működő BlowBack Tömege: 2250g Hossza: 786mm Belső csőhossza: 357mm Anyaga: ABS és fém Tárkapacitása: 300db BB Lő táv: 45m FPS: 340 Válltámasz:öt fokozatban állítható Működése: green gáz Hop-up: állítható
Airsoft lövedékes, ami 6mm-es BB. MKH kártya természetesen van. Ajándék +1 umarex patron és egy zacsi golyó. Szelep hibátlan, nem kell aggódni-javítva sem volt soha!
Nem volt használva mondhatni, mert díszként lógott a falon, így kihasználatlanság miatt eladó igazából.
Típusváltás miatt eladóvá vált 1911-es pisztolyom.
GBB (gáz szánhátrasikálsos). Utoljára az idei bombpatrolon lett kronózva akkor 324 fps volt.
Kb 2,5 éve személyesen az airsoftdoki-tol vettem. Full fém, Green gas-al müködik.Adom hozzá a tárat + fél palack green gas-t amit áprilisba vettem. Kb 2 játékon használtam ezért is szeretném lecserélni egy kisebb pisztolyra, eddig csak dísz volt a combtok-ban. Ha érdekel csörögj bátran vagy írj egy emailt.
Sziasztok. Eladó lenne egy Well L96 mesterlövész pusek. Jó állapotú, nagyon pontos, 470 fps, köpenycső eleje hangtompi kompatibilis, 1db fémköpenyes tárral, hordszíjjal. A képen látható szóráskép 15m / 5 lövés.