Keresés

Részletes keresés

sunny22 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 566
Olvasgatok, tényleg szupi jó a leírás! Köszi Ati...:))))
Előzmény: Lisalotti (561)
ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 565
Ez a Kay nevű lány eddig az egyik legcsinosabb, legszebb nő jó ideje a sorozatban. Típusra hasonló Mandyhez, de talán még annál is cserfesebb, huncutabb arca van. Ugyanakkor van tartása is, nem csak egy plázacica. És látszik rajta, hogy odavan Bobbyért. (Ő nem az Leslie Stewart-féle okostojás, aki mellesleg elég rút is volt.)
Nem tudom, hogy hívják a színésznőt, de rendkívül jellegzetes, szép arca van.
Bobbyra rámosolygott a szerencse, mióta Pamela eltűnt. Szerintem semmi furcsa nincs abban, hogy több nő is számításba jön nála egy ilyen krízis után. Keresi azt, aki pótolhatná Pamela helyét, s érthető, hogy hirtelen sok nő között kell válogatnia. Ugyanis Pamela, aki egykor a biztos pontja volt, elment mellőle.
Előzmény: ati86 (564)
ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 564
273. rész - Nicholas titka
Rendezte: Patrick Duffy

Jockey: meglátogatja Casey Denault, s elmeséli neki, hogy Kimberly Cryder kereste meg személyesen. Elmeséli Jockeynak, a nő azt kérte tőle, álljon a West Star mellé, ha szavazni kell. Jockey örül az értékes információkra, s továbbra is javasolja, maradjon a nővel, s tudjon meg tőle minél több dolgot. Egyik este beront feleségéhez, s kijelenti, ami köztük van, minden, csak nem házasság. Ő válni készül, Samantha továbbra sem akar. Később felkeresi Aprilt, s a részvényvásárlással üldözi minduntalan. Aprilnek kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy Jockey dolgaival foglalkozzon. Végül beleegyezik, de kéri, tűnjön el az életéből. Kimberly apjával próbál beszélni arról, hogy egészségi állapota miatt ne forszírozza a háborút Jockeyval. Az apja nem hajlandó engedelmeskedni.

Bobby: a tárgyalás után meglátogatja Cliff, miközben épp Washingtonba készül. Cliff kéri, hallgassa meg Lizát, ugyanis el akar búcsúzni tőle és Christophertől. Először elutasítja a kérést, majd végül belátja, hiba lenne haraggal elválni. Liza elnézést, s bocsánatot kér Bobbytól mindazért, amit elkövetett ellene, s Christophert is kéri, bocsásson meg neki. Bobby és Christopher is megbocsátanak, mikor a nő kijelenti, hiba lett volna, ha elveszi a férfitől a kisfiút. Ezután Washingtonba utazik, ahol a tárgyalás előtt a bájos Kay fogadja. Bobbyt szemmel láthatóan lenyűgözi a nő esze és szépsége. Mikor visszaér Dallasba, közli Aprillel, hogy nagyon jól érzi magát vele, de csak barátjának tekinti. April csalódottan veszi tudomásul a hallottakat.

Samantha: közli férjével, tudja, hogy miért akarja elvenni Kimberly Crídert. Nem hajlandó tőle elválni, azt az elégtételt meg pláne nem akarja neki megszerezni, hogy ős segítse hozzá a West Star birtoklásához. Jockey arca teljesen elkomorul. Később felkeresi Kimberly az irodájában. Mielőtt még elkezdene nyíltan hepciáskodni, leállítja a nőt, s tudatja vele, férje csupán csak a West Starért venné el feleségül. Kimberly feldúltan rohan ki az irodából. Nicholas Pearce a szüleinél tölti idejét, s megpróbálja megvédeni őket a fenyegetőktől. Kiderül később, hogy Aprilt már ismeri az a bűnbanda, aki Nick után nyomoz, s kapcsolatba akarnak lépni a nővel. April csak most döbben rá, mekkora bajt okozott kíváncsiságával, s nagyon feszültté válik, végül, a félresikerült találka után Bobbyval, meg is lepik a lakásán.
Nicholas Samanthával való találkozásakor bevallja, el kell mennie egy időre, ugyanis családi problémái vannak.

Cliff: megkéri Bobbyt, hogy Liza elköszönhessen Christophertől és tőle. Örül, mikor végül látja, sikerül békében elválniuk egymástól. Később Jockeyhoz megy, s kéri, adhassa el a részét a West Starból az értékpapír árának esése miatt, a férfi azonban sakkban tartja a gázvezetékkel.

Ellie: telefonon beszél Claytonnal, aki még mindig oda van kirándulni. Az már a beszélgetésükből is kiderül, fél beszélni férjével, s attól, milyen következménye lesz annak, ha egyszer kérdőre vonja Lorennel kapcsolatban.

Clayton: David megzsarolja, hogyha nem fizet neki 50000 dollárt, elmond mindent feleségének Lorenről. Clayton megfenyegeti a férfit, hogyha meg meri ezt tenni, lapáttal kell összesöprögetni maradványait. Loren időközben beszél a volt barátjával, aki magával vinné Angliába. A lánynak azonban esze ágában sincs visszamenni. Közli barátjával, a szerelem már rég kialudt iránta. Clayton felkeresi Lorent a Dave-vel való incidens után, s megkérdi tőle, ő kérte-e erre a férfit. Loren alig hisz a fülének, s kijelenti, nem tudott aljas szándékairól.

Ray: megállítja Charlie-t, amint az éjszaka közepén már éppen lopakodna ki a házból. Eldönti végre Jennával, ideje végre tiszta vizet önteni a pohárba, s leülni vele beszélgetni. Charlie-nak így, Randy helyett, a szülei társaságával kell beérnie.

Jenna: aggasztja Charlie egyre romló teljesítménye az iskolában. Megtiltja ismét lányának, hogy iskolán kívül bárhol találkozzon Randyvel, mindaddig, amíg nem tisztázzák, miért hamisítja az ellenőrzőben az aláírásokat, s amíg nem kezd el javulni a tanulmányi eredménye.
Előzmény: ati86 (550)
ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 563
Igen, tényleg ő az, a régi Dave Culver. Ilyenkor már AIDS-es volt, meglehet, azért is alakult át egy kicsit az arca, őszült meg a haja. Plusz, amit már írtam, régebben festette a haját,s nem volt bajsza.
Előzmény: szokimi (554)
ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 562
A mai és a tegnapi rész összefoglalóját ma este teszem fel.
Köszönöm a dicséretet!:)
Előzmény: Lisalotti (561)
Lisalotti Creative Commons License 2009.09.17 0 0 561
Olvasd el a 350. választól Ati összefoglalóit! Az Ati nagyon ügyesen leír mindent!
Előzmény: sunny22 (557)
Lisalotti Creative Commons License 2009.09.17 0 0 560
Igen! Én is így gondolom! Az Ellie a kivétel!
Előzmény: szokimi (559)
szokimi Creative Commons License 2009.09.17 0 0 559
az rendben volt szerintem, amikor mindkét Ellie-nek ugyanaz volt a hangja.....tényleg könnyebb volt megszokni az újat....de a többi esetben, nekem sem tetszik ez
Előzmény: Lisalotti (556)
szokimi Creative Commons License 2009.09.17 0 0 558
szia!

Olvass viszza......Ati nagyon konkrétan leírja melyik részben mi a történés.
Előzmény: sunny22 (557)
sunny22 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 557

Sziasztok!

 

Kis segítséget szeretnék kérni: július 15-én láttam utoljára a Dallast, aztán vidékre költöztünk ahol nem volt story tv. Most jöttünk vissza és azóta sok minden történt és nem értek semmit.

Vki röviden, nagy vonalakban leírná, hogy mi történt? Addig láttam, h felbukkant egy fickó, aki Jock-nak adta ki magát. Pamela összejött Bobyval, Jockey Mandyvel volt, Samantha megvett egy céget, Donna terhes volt

Pl. hol van Pamela? Donna? Mandy? Jamey?

 

Ati, látom, hogy beszúrod mindig, hogy adott epizódban mi volt. Szerinted hanyadik résztől nem láttam? mert akkor visszakeresek, csak nincs sok időm a baba miatt.

 

köszönettel

sunny

Lisalotti Creative Commons License 2009.09.17 0 0 556
Véleményem szerint elég gáz, hogy ugyanazok a színészek néha 2-3 karaktert is szinkronizáltak akár egy- két rész elmúltával is. Pl. Szabó Sípos Barnabás, Trokán Péter, Détár Enikő, Kocsis Mariann, Sinkovits Imre és még folytathatnám. Számomra a hang ugyanolyan jellemző valakire, mint az arca. Azt még csak megértem, hogy a  Dallas hosszú éveken át történő forgatása alatt néha szereplő cserére szorultak de, hogy a magyarok ne tudtak volna szinkron szereplőket összeszedni? Hiszen ha másban nem is, de szinkronban mindig nagyon jók voltunk! (kivéve ezt a sorozatot!)
Előzmény: szokimi (555)
szokimi Creative Commons License 2009.09.16 0 0 555
korábban beszéltünk a szinkronhangokról.....Dave-nek ugyanaz, mint Jerry Kendersonnak volt a hangja
Előzmény: ati86 (543)
szokimi Creative Commons License 2009.09.16 0 0 554
nem mondod? biztos, hogy ugyanaz? nagyon más most
Előzmény: ati86 (547)
szokimi Creative Commons License 2009.09.16 0 0 553
a tévé újságban is azt írták még múlt hétre....én is vártam, de nem vettem észre....vagy csak kummantottam egyet annál a két percnél :))

olvastátok? Csoki visszatér!!! :)))
Előzmény: Plazma87 (552)
Plazma87 Creative Commons License 2009.09.16 0 0 552
Korábban azt írták, hogy Nicholas sikkasztani fog Samanthától.....erre hogy derült fény? Mert erre egyáltalán nem emlékszem....Mindenesetre ezt a Story tv honlapján olvastam egy részben, hogy sikkasztani fog a kis Lombardi-gyerek.....
ati86 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 551
Cliff: felkeresi Bobby azzal, hogy Liza ismét visszatért, s tud-e róla. Kiderül, Cliff nem tud semmit. Ellenben egész éjszaka egy nővel mulatozott, s úgy berúgott, hogy az irodájában is még tejet iszik. Elmeséli Jackie-nek, hogy a legrosszabb az, hogy nincsen senkivel normális kapcsolata.


Ez még kimaradt:)
Előzmény: ati86 (550)
ati86 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 550
272. rész - Megfontolt szándék
Rendezte: Larry Hagman

Jockey: próbálja győzködni Kimberlyt, hogy a fejlemények már nem rajta múlnak, de minden erejével azon van, hogy összejöjjenek. Nem is sejti, hogy Kimberly Caseyvel dolgozik össze a háta mögött, s a férfinak kiemelt pozíciót juttatna, ha a West Start támogatná. Casey mindenre elszánt. Jockey Bobbyval próbál beszélni arról, hogy nem tudott róla, Liza visszatért, de öcsét cseppet sem hatja meg az előadása. Minden erejével azon van, hogy Bobbynál maradhasson Christopher, s még Harry Mcsweent is ráállítja Lizára, hogy keresse meg. Aggódik anyja miatt, amiért egyedül ment el kirándulni. A tárgyaláson végig csak hallgat.

Bobby: nyugtalanítja a Liza Oldenes ügy, s szeretné, ha Christophert megtarthatná. Nem hajlandó bátyjával érdemi dolgokról beszélni, miután megpróbálta ügyesen megzsarolni. April rájön, mit loptak el tőle, s találkozót beszél meg az út szélén Nicholas Perce-szel. Kiderül, igaza volt a nőnek, s Pearce tényleg nagy bajban van. A férfi utasítja Aprilt, ne menjen vissza a lakására. Később meglátogatja Nick a szüleit, s próbálja ellátni őket tanácsokkal, ha esetleg bajba kerülnének.
Bobby a tárgyaláson elmeséli a kis Christopher történetét, kapcsolatát Jeff Faradayjel, s azt, hogyan vette át a kisbabát. Elmondja, Samantha tudott arról, hogy Jockey teherbe ejtette húgát. A tárgyalás végén magához hívatja a bíró Christophert, s ő apja mellett akar maradni. A bírót megerősíti véleményében, Bobbynál marad a kisgyerek. Liza pedig visszakozik.

Samantha: furcsállja Ellie viselkedését. A bíróságon azt vallja, férjéé volt a kisgyerek, s minden joguk megvan rá, hogy náluk maradhasson. Elismerik tudott róla, hogy férjének kapcsolata volt húgával. Próbálja nyugtatni Christophert, hogy nem lesz semmi baj a tárgyaláson.

Ellie: Maywisszel beszélget Claytonról. Kiderül, Punk is félrelépett már az életben, de felesége elég türelmes és megértő volt ahhoz, hogy mindent felrúgjon ezért. Ellie képtelen így gondolkodni, s ha egyszer kifakad az ügy, nehéz lesz rendezni mindent. Elmegy egymaga kikapcsolódni, de szemmel láthatóan nagyon szenved a becsületén esett folt, s a tehetetlenség miatt. Úgy érzi, Clayton már nem képes minden problémát vele megbeszélni.

Clayton: berendezkedik az irodájában. A festőművész ismét felkeresi, s pénzt csikar ki tőle megint. Claytonnak Loren festményének másolatát ajándékozza. David később együtt ebédel Lorennel, s közli a lánnyal, Claytont jobban is kihasználhatná. A lány nem hajlandó erről beszélni. Hirtelen meglátogatja volt barátja, aki nem tud róla továbbra sem leszakadni.

Ray: kiderül Charlie-ról, hogy tanulmányait elhanyagolja, s aláírásokat is hamisít. Ray aggódik emiatt, de próbálja Jennát nyugtatni.

Jenna: rábukkan Charlie ellenőrzőjére, s megdermedve tapasztalja, hogy lány szinte bukdácsol az iskolában. Azt tervezik, hogy azzal figyelmeztetik, hogy áthelyezik Dallasból egy másik iskolába.
Előzmény: ati86 (542)
studiok4 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 549

A jelentkezőnek magas jutalom :P Ez lemaradt :)

studiok4 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 548
Keresek valakit akinek megvan eredetiben, dvd-n, magyar nyelven a dallas összes része! Sürgős lenne, jelentkezőket várok! studiok4@freemail.hu e-mail címre! Üdv Dániel
ati86 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 547
Tom Fuccellonak hívták a színészt, aki Dave Culvert alakította. 1993-ban hunyt el AIDS-ben. Lehet, hogy ezért is látványos a leépülése, de a haját akkor is festette.
Előzmény: HG. (541)
encián Creative Commons License 2009.09.15 0 0 546
...én azért Ellie helyében ráutaló magatartást tanusítottam volna a férjemmel szemben, hogy tudom ám azt, amit ő még nem. Ennél erősebb jellem, minthogy hagyja magát lealázni.
Előzmény: ati86 (542)
HG. Creative Commons License 2009.09.14 0 0 545
a 30 éves összejövetelen is Bobby volt leginkább a régi önmaga, a többiek mind trottyok voltak :-)
Előzmény: ati86 (544)
ati86 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 544
Még annyit a külsőségekhez. A legjobban Bobby tartja magát az egész sorozatban. Azt viszont észrevettem, hogy újabban hátrafésülve hordja a haját, nem lóg a homlokára, kissé rövidebb is, illetve a visszatérése óta szinte mindig csillog, mintha waxolná. Viszont közeli képeknél látszik, hogy igencsak megszaporodtak az őszhajszálai a halántékán. Ennek ellenére nem látszott rajta az egy éves kihagyás.

Ellie: nagyon sokat öregedett, úgy mondanám, hogy egy kissé összefonnyadt, összeesett az arca. Ennek ellenére az egyik kedvenc szereplőm.
Clayton: teljesen kiőszült.
Jockey: legalább 10 évet öregedett 2 év alatt (paróka már nincs)
Cliff: nagyjából tartja a Jamie-s részek állapotát arcra, hajra, mindenre.
Samantha: sokkal jobban néz ki, mint az előző 3 évadban
Jenna: nem áll jó neki a Kleopátrás haj, túl kerek a feje vele
Ray: ugyanolyan, mint a rorozat elején, de hízott egy kicsit, s a loboncát is megnyírták
Előzmény: HG. (541)
ati86 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 543
Igen, ugyanaz a faszi.
Én is nagyon meglepődtem, mikor pár napja új fizimiskával állt elő. A színész a Dowling szenátoros részekig festette a haját (251. részig), és nem volt bajsza. A bajusz, ha valakinek még genetikailag is olyan adottságai vannak, tíz évet simán dobhat az emberre.
Ha valakinek megvan, nézze meg, milyen volt Dave a 4. évadban (dvd), amúgy 3. évadban, a jelöltetésénél. Sokkal vékonyabb, koromfekete hajjal. Többet öregedett 3 hét alatt, mint Jockey bármikor, pedig az is szép teljesítmény, amit ő elért az álomévadtól a 9. évad elejéig.
Előzmény: HG. (541)
ati86 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 542
271. rész - A Farlow üstökös
Rendezte: Steve Kanaly

Jockey: megkéri Slyt, hogy minden West Star részvényt, amit megvett, adjon el. Hamarosan a részvények ára elkezd zuhanni. Más tervei is vannak. Együtt sétálgat Kimberly Cryderral, aki már tűkön ül, mikor veszi el végre. Kimberly kijelenti, nem sokáig vár, egy erős férfi ugyanis ki tudná rakni a felesége szűrét Southforkból. Meglehetősen fagyos a hangulat Samantha és ő közte, az asszony azonban dicsekszik, milyen jót aludt egyedül. Később beszél Kimberly apjával, s kijelenti, ha másképp nem megy, s az apja nem támogatja az elnökség megszerzésében a házasság megkerülésével, kemény harcra számíthat a West Star. Casey már moziba is elviszi Slyt, s mindent elkövet, hogy a nő esetleges gyanúját elaltassa. Sly már éppen szóvá tenné, hogy a férfi tulajdonképp kihasználja, mikor egy óriási hazugsággal letöri a nő ellenkezését.

Bobby: Washingtonban tartózkodik, ahol a Ewing cég nevével kapcsolatos teendőkről beszélgetnek. Dave és a többiek kiállnak mellette, de nem garantálják, hogy 100%-os lesz a siker. Bobby mégis bizakodik. Mikor a reptér felé tart, elkíséri a csinos titkárnő, akivel szemlátomást jól összemelegednek. Később felkeresi Ray, s bocsánatot kér a múltkori incidensért, amely kettejük között történt. Bobby megbocsát neki, sőt még ebédelni is meghívná. Később találkozik Aprillel, aki felfed előtte mindent, s elmondja neki, korábban, haszon reményében lefeküdt Jockeyval. Bobbyban hirtelen megáll az ütő, egy szót sem tud szólni. Nem sokkal ezután betörnek April lakásába, s mindent felforgatnak nála. A nő csak találgat, mit akartak elvinni. Ezután szomorú ténnyel szembesül egy telefonhívás alkalmával. Ügyvédje bejelenti, visszatért Liza, s a tárgyalás a hetekben lesz.

Samantha: felkeresi Cliffet Nicholasszal, hogy megtudja, Jockey áll-e a részvények felvásárlása mögött, melyet Cliffel intéztetett el. Beigazolódik gyanúja, s próbálja megóvni Cliffet Jockey aljas üzelmeitől. Nicholas is tanácsokkal látja el. Egyik este meglepve tapasztalja, hogy Ellie részegen fekszik a hálószobában. Próbál rajta segíteni, de Ellie nem hajlandó megosztani vele a problémáját. Viszonya Jockeyval meglehetősen sivár, de örül neki hogy nem kell férjével egy szobában lennie.

Cliff: felkeresi Samantha és Nicholas. Nagyon örül a nőnek, de később, mikor kérdik, milyen kapcsolatban áll Jockeyval, titkolózik. Samantha azonban rájön, férje zsarolja őt, ezért volt a részvényvásárlás.

Ellie: egyik alkalommal észreveszi, hogy Clayton épp Lorellel sétál ki irodaházának csapóajtóján. A férfi észre sem veszi feleségét. Maywisszel való találkozásakor sem képes figyelni a nőre. Később alaposan leissza magát, ami még az unokáinak is szokatlan látvány, majd a szobájába megy, és sírdogál. Samantha próbál neki segíteni, de nem hagyja, mert túl makacs ahhoz, hogy bármilyen tanácsot is elfogadjon. Később beszél Claytonnak, de neki sem említi meg aggodalmait. Az elfojtott élmények azonban egyre erősebben törnek fel benne, s egyre gyakrabban néz a pohár fenekére.

Clayton: egy képtárba kíséri el a fiatal lányt, aki nagyon szeret együtt lenni az idősödő úriemberrel. Loren miatt még annak barátját is kisegíti anyagilag. Ellie-vel próbál beszélni arról, mi bánthatja vajon, de felesége nem akar beszélni az érzéseiről.

Ray: bocsánatot kér Bobbytól a múltkori eset miatt. Belátja, hiba volt nekiesni, s talán túl szigorú volt a kamasz Charlie-hoz is. S hogy ennek nyomatékot adjon, elhívja házába Randyt, akivel megbeszélik, mik a játékszabályok. A fiú beleegyezik, Charlie örömmel veszi tudomásul a jó hírt.

Jenna: Charlie bocsánatot kér Raytől a múltkoriért. A férfi megbocsát neki. Jennával kitalálják, hogyan lehetne a két ifjút ismét egymáshoz közelíteni úgy, hogy esetenként rajtuk tarthassák a szemüket.
Előzmény: ati86 (536)
HG. Creative Commons License 2009.09.14 0 0 541
Esküszöm, nem tudom eldönteni, hogy ugyanaz a faszi-e vagy sem, mert nagyon hasonlít, de mégsem...
Előzmény: Plazma87 (539)
HG. Creative Commons License 2009.09.14 0 0 540
4 perc (az összes) az új Pamelából két részletben

http://www.youtube.com/watch?v=hzGnv6ls_dE
http://www.youtube.com/watch?v=Zr4qpLjnZd0&feature=related

Aki nem szereti lelőni a poénokat, az ne nézze meg :-)
Előzmény: ati86 (538)
Plazma87 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 539
Dandyt kiírták végleg? Ez a Dave Culver is nagyon sokat öregedett az előző évad óta....
ati86 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 538
Szia!
Ha vissza is tér Pamela, az már nem Principal lesz, s így hiteltelen lesz mindenkinek. Az Ellie-s csere sem volt épp túl jó, habár a második hölgy nagyon elegáns volt.
Lucy visszatérésének én is örülnék, ha kapna normális történeteket. Bár őszintén szólva nekem már nem hiányzott annyira a 7. évad után. Szerintem kár lesz visszahozni úgy, hogy, ha jól tudom, elválik ismét Mitchtől. Ő volt az egyetlen fiú, akihez illett Lucy. Még az öreg Jock is szimpatikusnak tartotta a maga módján.
Előzmény: Plazma87 (537)
Plazma87 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 537
Csütörtökön hamarabb fog kezdődni a Dallas a 5 perccel, mert foci lesz a Story tv-n!

Aki szereti Jennát, Rayt, Charlie-t és Brad Pittet az ragadjon a képernyők elé, mert ez az utolsó évad amiben "rendszeresen" szerepelnek. Tehát még kb. 10-11 részük lehet hátra. És újra felpörögnek majd az események. Visszatér Wendell végre, Lucy, majd Pamela is. Apropó ez a Pamela még vissza fog térni, az utolsó vagy azelőtti évadban is. Csak nem tudom, hogy mást fog-e játszani vagy Pamelát fogja, de álnéven....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!