Keresés

Részletes keresés

isobel Creative Commons License 2000.03.03 0 0 875
:)
Coma Creative Commons License 2000.03.02 0 0 873
elcsúsztam egy kicsit az ünnepi joe-val :) igy most most vagyok így :))

...live ya life, like it's a...
Coma

Előzmény: Köpcös (871)
Vacskamati Creative Commons License 2000.03.02 0 0 872
Segítsek? :)))))))))
Előzmény: Köpcös (871)
Köpcös Creative Commons License 2000.03.02 0 0 871
OK. Legyen a fű napja. Én teljesítettem tegnap a követelményeket. Csúnyán beájultam. Alig tudtam ma felkelni. Az első rakéta után volt egy kis dolgom otthon, igy hát csöpögtetni akartam egy kis Visint a szemembe. Állok már vagy két perce, fejem felfelé, várom a csöppet, de nem jön. Ekkor veszem észre, hogy nem volt levéve a szemcsepp kupakja. Ez az intő jel nem volt elég. Nekem kellett még egyet tekernem. Súlyos ájulás lett a következménye. Még mindig szarul vagyok. Ja és a tegnapi zöld itt lapul a zsebembe, de olyan komoly szaga van, hogy érzem ahogy ülök az asztalnál. Asszem el kéne raknom valahova, mer igy nem lehet kibirni...

Üdv. mindenkinek
Köpcös

Előzmény: Vacskamati (870)
Vacskamati Creative Commons License 2000.03.01 0 0 870
Egyetértek, indítvány elfogadva, ezentúl márc. 1. A Fű Napja. Mint alant olvs6ó, én mára már teljesítettem. A link meg a hivatalos oldalra mutat, pár napja volt a híradóban, hogy újraértékelik a törvényt, de az a gyanúm, hogy ez is csak amolyan uborkaszezon-féle kitöltőhír volt. Az oldalon van rá utalás sok, hogy hujjujj de átgondolnakegyeztetnek, de mindíg csak UTÓLAG. jövőre vonatkozó hírt én sem találtam. de azért én még mindíg úgy megbízok a híradóban... :)
Előzmény: Jay (869)
Jay Creative Commons License 2000.03.01 0 0 869
Olvastátok az iNDeX-en, hogy Belgiumban legalizálhatják a Cannabis-t?
Basszuskulcs! Ott legalább napirenden van, itt némaság és süketség a témában, csak az ISM-es bugyuta plakátok.

Egy éve van ez a törvény? Jó, hogy mondjátok, úgyis ma vizsgáztam, asszem ma kivételt teszek, és hétköznap is szívni fogok, rohanok füvet venni! Ezentúl nekem március elseje a fű napja lesz!

Vacska:
Hogy is van ez? Én nem láttam semmi komolyabb változást az oldalaikon. Ráadásul nem is mindíg működik az oldal a böngészőmön, meg piszok lassú (lehet, hogy be kéne zárnom 20-30 Netscape ablakot?).
Őszintén én lennék meglepődve, ha ezt a közel 0%-os hatékonyságú törvényt meg mernék változtatni. Így mi nem fizetünk adót, ők meg úgysem csuknak le senkit, főleg nem spangli miatt.

Vacskamati Creative Commons License 2000.03.01 0 0 868
...Azt mos'má csak halkan tszem hozzá, hogy szombaton megint tali Egérkével+2 barátnő, bicigliztünk egyet. Kevés kellemesebb estém alakult eddig az életben. Végig mosoly, ökörködés. Időnként egymáson, magunkon, vagy csak ahogy pörgettük egymást. Na, az azért egy érdekes momentum volt, amikor spangli után egy lépcsőn ültünk, megvitattuk, hogy most éppen várunk, hogy a Rádaiba ingyen be lehessen menni félóra mulva(or 400huf), de nem baj, mert olyan szép a beton és gáz az ha abban gyönyörködünk? Egyébként olyan mozivászon volt, hogy csak na! :))
Úgyhogy megint:Nosztalgiáztam egy hatalmasat, sose feledem, de halucinogén majd csak a Szigeten, és spangli se péntekig...
Legyetek Jók! (ha tudunk...)
Vacskamati Creative Commons License 2000.03.01 0 0 867
Valahol a csütörtöknél hagytam abba. Pénteken az egyetemen találkozás az előző szemeszteri haverokkal, egyenes következmény az Arany Ászok tanszék, 2.spangli után megkezdtem a 2. sört. Séta, dumahegyek, sztorizások, majd megbeszélve tali este 8ra. Másik órára vissza, majd irány a Nyugati. Egérke+barátnő ott, Ványa Bácsi ott, egyetemi sörözőtárs ott, kezemben egy doboz narancslé, de a többi haver mégsem jön. Na mind1, egy idő után irány a biliárdterem. Természetesen teli van, sehol egy hely. Átszálltunk "biciklire", egyik lány el, majd be a másik helyre. 2 menet olyan billiárd következett, hogy csak úgy tanulmányoztuk a ferde billiárdasztalon a remegő árnyékú golyók táncát. Azután jött az, hogy már nemigen tudtuk követni a dolgok rendjét, pl. észrevettük, hogy úgy jövünk egymás után a billiárdban, mint ahogy körbement... Utána mineki a maga szabálya szerintjátszott és adta át a helyét a következőnek. Na, billiárdszalomból L, irány a Margit-sziget. Persze nem fújt ám a szél, meg nem volt hideg. Margit-hídnál szintén szétesett arcok szembe, ránkköszönnek, kapunk ajándékba 2 doboz szusit. Elköszön, iránya sziget.
Na, ot is:Merre? Séta abszolut váletlenszerűen, mégis mindig valahogy elkeveredtünk arra a helyre, amelyikre elindultunk. Találtunk valami olyan falat, ami szélárnyékot is adott, meg valami iszonyatos módon mozizáshoz volt tervezve, Hoffmann meg mozgatott. El is határoztuk Ványa Bácsival, hogy azt egyszer le fogjuk fényképezni.
Amikor már nagyon el voltunk tévedve, elhatároztuk, hogy segítséget kérünk. Mi a lelkisegélyszolgálat száma? Mi a tudakozóé? Hol van kártyás telefon? Ja, ez pénzes? Hol van pénz? Ványa Bácsi megmentett minket, adott 40 forintot, hívtam a tudakozót, arnyos női hang:
N:Miben segíthetek?
V:Elnézést, itt állunk négyen nagyon szétesve a margit hídon, de nem tudjuk hol és azt szeretnénk kérdezni, hogy hova menjünk?
N:Van közöttetek lány?
V:Igen, egy.
N:Akkor azt tegyétek, amit ő mond.
V:Rendben, köszönjük!
N:Szerbusz!

Na, azt a hangot hallanotok kellett volna. Annyira kedves és aranyos volt, szerintem elsőre le is vágta, hogy mi a helyzet.
Egérke elvezetett minket a tóhoz, hát mit ne mondjak, hullámzott ám rendesen! :))))) Közben fák között erdőben séta, beszélgetés...
E:Addíg csúszunk, míg szét nem csúszunk.
V:?
E:Addíg mászkálunk úgy össze-vissza amerre a sors sodor, amíg ennek folyományaként be nem következik ez a mostani kellemes állapot...

Na, akkor is 6 percet várunk a buszra, Egérke el, séta hazafelé, másik buszmegálló.
Na, gyújtsunk rá. O.K., cigi, öngyújtó elő, közben viharos szél lobogtatja Winetthou SÁLJÁT. Na, mondom, ráérünk, szépen odébbmegyünk 5 métert, ott szélárnyék van, meg tudjuk gyújtani a cigit, majd visszajövünk a megállóba. Ványa Bácsival elindulunk, mire Winetthou:Várjatok, először meggyújtom a cigim!
Na, erre csk néztük, csak néztük a szerncsétlen emberkét, ahogy bahajlított lábakkal egyensúlyoz a szélben, lovogó sálja keze és arca között, szikrázgat az öngyújtója, de persze láng egy szál se, és az az imbolygás!!!
Kálvin téri aluljáró, megyünk egy nyitvatartó billiárd klub és egy éjjelnappali felé. Ványa bácsit éppen felhívták, megkérdezték, hogy van, miért úgy és hogy mennyitől. A negyed Hofmann hallatán han gos kiáltozás a háttérben, mikoris éppen egy kedves tányérsapkás alakulat jön szembe. Na addíg se érweztük magunkat feltűnőknek, de host már megláttak, szembe jönnek, kikerülni nem lehet, én is próbálok valami értelmeset beszélni, hát megkérdezem Winetthoutól, MERRE is van az az éjjelnappali, mire 'hirtelen' gondolkodó válasz... Képzelem Ványa bácsit, ahogy hallja a haverjai röhögését, de NEM válaszolhat hangosan akármit, ráadásul a kinézetünk se volt mindennapi :))
Tul. képpen a legfontosabb beszélgetős rész ezután következett, de azt most tényleg nehéz lenne leírni, hogy mi az a veszélyes Tao, meg hogy hogyan rajzolta körül Ványa Bá meglehetősen összetett Mondatokkal a Gondolat Hálómat... :)

Vacskamati Creative Commons License 2000.03.01 0 0 866
Húúúúúú,de elméreteztem! Na mind1, itamm egy kis vizet is.
Tudtátok, hogy közben az Ifjúsági -és Sportminisztérium drogrészlege is fájött, hogy jobb a drogjogot felülvizsgalni. A turcsa az, hogy a Társaság a Szabadságjogokért még nem reagált rá SEMMIT.
Vacskamati Creative Commons License 2000.03.01 0 0 865
Ja, köszi, hogy eszembe juttattad!
Sokmindent kívánok a ma 1 éves drogtörvény megalkotóinak!
Az entert a mai utolso spanglimmal nyomom meg, mingyá' visszajövök. :)
Előzmény: Pavarottis infarction (864)
Pavarottis infarction Creative Commons License 2000.03.01 0 0 864
Manu Chao nagyon király. Tavaly a szigeten indult egy platós teharautó a Tilos sátorhoz. Szólt rajta a MC. Nosza felkapaszkodtunk és én olyan jót táncoltam.:)
Amúgy Tijuana nem semmi egy hely.

más:

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( 366. (napja vagyunk bunözok)

Előzmény: Köpcös (855)
Vacskamati Creative Commons License 2000.03.01 0 0 863
Boccsi, Korai Öröm...
Előzmény: Vacskamati (862)
Vacskamati Creative Commons License 2000.03.01 0 0 862
Leccileccileccimutasdmegeccerhanagyonráérsz!
Egyébként mi kinek a kedvence?
Mikinek:Másfél, Korai Öröm, Dead Can Dance.
Előzmény: Keszeg (861)
Keszeg Creative Commons License 2000.03.01 0 0 861
Zenerol jutott eszembe.
Par hete elkisertem egy baratomat a Lurdy hazban levo CD boltba (Virgin talan?) valogatni.
Tobb CD is szimpi volt elsore, nosza vigyuk mindegyiket vegighallgatni!
Haver a fulhallgatot fel a fejere, nekiall hallgatni. En turelmesen varok. Aztan azt vettem eszre, hogy eltakarja az arcat. Persze azert en lattam, hogy milyen grimaszokat vagott - nagyon jopofa volt. Egeszen addig nem ertettem, amig at nem adta a fejhallgatot. Utana egyszercsak azon kaptam magam, hogy idetlen pofakat vagok: meglepodes, szornyulkodes, csodalkozas. Jo kis latvany lehettunk.
Es hogy el ne felejtsem, a megvasarolt CD, ami ezeket a hatasokat kivaltotta belolunk Brain Dub nevre hallgat. A boritoja nagyon szep zold es egy hatalmas gomba van rajta. A zene meg pont olyan, mint amit egy ilyen boritoju es cimu CD-tol elvar az ember :).
Vacskamati Creative Commons License 2000.03.01 0 0 860
Kívánok neked egy olyan németórát, mint amilyen matekom most van. Elmaradt. mindegy, legalább kimentem inni. Szomjas vagyok:))))
Előzmény: Ványa bácsi (859)
Ványa bácsi Creative Commons License 2000.03.01 0 0 859
Ha úgy tetszik ez is off:
blade_hu: ez nagyon is on. Jó zenét ajánlani nem szégyen, még csak nem is off. És kérni sem az. Vagy ilyesmi.
Ezt most persze csak azért írtam, mert ajánlani szeretnék, és egyben keresni is. Méghozzá Hallucinogent. Mert _nagyon_ jó. Túl jó. Itt ülök két németóra között, és utazok. Letöltöttem valami fasza plugint a winamphoz, aztán hajrá. Love, Peace, Unity!
Vacskamati Creative Commons License 2000.03.01 0 0 858
Hát, emberek, a nosztalgia szép dolog. Ha szépre emlékszünk, mégszebb... Csütörtökön felhívott egy Egérke nevezetű leányka a régi Művész mozi elűtti társaságból. Hogy hommam tudta meg a számomat, most se tudom. Szoval még a mmo márc. 1 előtt egy jó másfél évig ott volt a második otthonom. Suli után oda, estig traccsoltunk, tekertünk, utána átsétáltuk az éjszakát, majd reggel az utcáról iskolába vissza. Hogy ott mennyi ELTÉs, tanárképzős volt... Szoval, ha rossz hedve volt is az embernek, esetleg pénze se volt, csak odamentem és márik VÁRTAK a haverok, megbeszéltük a világ nagy és kis dolgait, zenecsere, Cucc adás-vétel a spanglitól a telefonig... Vallások, világképek, ahogy ezt egy végzős filozófustól elvárhatja az ember. Mint egy család. Punkok, deszkások, rokkerek, repperek, diszkósok...
Mennyit baromkodtunk! Valamelyik ökör kitalálta, hogy üres paketokat hajtogatott és elszórta a földön. Mindenki beszívta. Volt, aki felkiáltott, felvette, majd a széthajtogatás után olvasott "Nem Nyert!" után Káromkodott eggyet, majd velünk röhögött. De a csúcs az volt, amikor miután észrevette, óvatosan rálépett, sanda gyanúval szétnéz, nem látjuk-e, és -miközben persze szemünk sarkából mindannyian néztük- felvette a pakaetot. Óvatos kukkantás, majd mikor a delikvens minden figyelme a paketra irányul, egyszerre felröhögünk... Mondanom se kell, engem is beszivattak, de én is szótlanul néztem, ahogy az utánam érkező észreveszi, rálép, körülnéz... :))))
Meg is hívtuk az ötletgazdát egy spanyeszra...
Na, szóval ebből a körből hiv fel Egérke, találkozunk, leesik nekem egy negyed bicigli, egy másik leányzóval felezik a maradékot, rá egy spangli, irány metróval a Népstadion. Hofi bácsi már a metróbejáratnál erőteljesen integet, de hogy mit osztottunk le hármasban a metróban. pl. megvitattuk, -persze, hogy halkan, feltűnésmentesen- hogy a metro közönségének úgy ámblokk nem sok esélye van a mi privát kis mosolybajnoságunkon. :) Vagy amikor mutatom Egérkének a PestiEst azon oldalát, amit mindíg beraknak mozizni, hogy na, akkor ez vajon nos'mé vagyik benne, majd 2 megálló után Egérkének telefonálok a ValóVilágból (megveregetem a vállát), hogy hogy van, szerinte mi van a képen -valami fal lehetett egy táblával-, mire ő, hogy nagyon szép, amikor a halacskák visszacsobbannak a vízbe... Mi -természetesen ismét feltűnésmenetsen- görcsökben heverönk a nevetéstől...
Metróból felfele:
E:Jujj, de sokemberpara.
V:Nem kell parázni, mi bajod lehet, ha a metrót megúsztuk...
E:De félek -közben persze nézelődik, mennyi ember van itt körülöttünk-, mert elkap a para, leránt a völgybe és nincs nálam hegymászófelszerelés! Jujj-jujjdepara. Miccsináljak?
V:Repülj ki!

E:Hogy hagyta el a maci az óráját?
V:?
E:Hát ment, ment azerdőben, egyszercsak megállt az idő és ő meg ment tovább.

És bármelyik buszravillamosra vártunk, 6 perc volt hátra. Akkor is, miután felugrottunk a másik leányzó lakására -a szerencsétlen úgy el volt szállva, egy emelettel alattuk próbálta meg kinyitni az ajtót- és néztük, mennyi van félig, azaz a buszig. 6 min. Lekéssük, mert táncolgatunk valami súlyos zenére mikösven a villanykapcsolóval stroboszkópot játszunk. A másik busz, tábla, óra 6 perc. másik átszállás, 6 perc. 4. átszállás, moddom, mos'má 3* volt 6 perc, ez mennyi lessz? 18. 3*6. Egyébként ez másnap is folytatódott, Ványa Bácsi a tanú rá.
Na, szóltam neki, hogy jöjjenek másnap (péntek) is, Leszünk sok jóbarát.

Na, ezt majd matek óra után. (jajjdeszeretem:)

blade_hu Creative Commons License 2000.02.29 0 0 857
ez most nagyon off lesz, de ti vagytok a last hopéim... nincs meg valamelyikőtöknek a GLobal UNderground 009 sasha live in SF???

ha igen és hajlandóak vagytok swappolgatni, akkor dobjatok meg maillal, vagy responsézzatok ide a topicba...

heeelp... köszi

Coma Creative Commons License 2000.02.29 0 0 856
...desaparecido... :))
Előzmény: Köpcös (855)
Köpcös Creative Commons License 2000.02.29 0 0 855
Hi !

Én úgy tudom, hogy márc. 18-án lesz Cinetrip a Rudiban. Fellépő Freq Nasty...Asszem én ott leszek. Ja és Manu Chao szól a fülembe éppen. Welcome to Tijuana tequila sex and marijuana......Cooool....

Köpcös

Előzmény: spájbl (854)
spájbl Creative Commons License 2000.02.29 0 0 854
március közepén állítólag a széchenyiben lesz cinetrip. mit tudtok erről? ha igaz a hír, akkor végre egyesítik két kedvencemet (szabadtér+vizizene), és így fogok örülni: :-))))))))))))))
Előzmény: renascent (853)
renascent Creative Commons License 2000.02.29 0 0 853
Na szóval. Az elmúlt napok után kezdem azt hinni, hogy jön a tavasz. Ha pedig jön a tavasz akkor már nincs messze a nyár sem. Talán nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy egy picivel jobbak a szabadtéri bulik, mint a különböző zárt térben tartott események. ( Nagy máglya, csillagok, holdfény, napfelkelte in live stb.) Május hatodikán lesz egy ilyen esemény - kvázi évadnyitó - amely miatt már számolom a napokat mint kisgyerek karácsony előtt. Akit vonz az ilyesmi úgyis tudni fogja, hogy hol lesz ez a buli. Ezekután nézem a fórumokat és persze mit látok: Május 6 - világvége topic indította: jon
Lehet, hogy tök hülyeség - ami valószínű - de mi van ha tényleg gáz lesz? Vagy a bulinak kéne egy nappal korábban lennie, vagy ennek az egész mizériának egy nappal később.
Előzmény: organic (8)
renascent Creative Commons License 2000.02.29 0 0 852
Hölgyeim(?) és Uraim.
Filmajánló: Az ikrek visszavágnak
Elérhetőség: Videótéka (jamesdean a király utcában, ott megvan, csak letétet kell hagyni, azt hiszem 2kát.)
Szombaton reggel hatkor kezdtem el nézni, egy kellemes péntek este után, lehet hogy azért tetszett ennyire.
organic Creative Commons License 2000.02.28 0 0 851
Közel 30 perce nem jön a mail.
Jó címre nyomtad?

Alig hiszem, hogy létezik ennyire szar levelezorendszer.

Organic -nak nagyon tele van a freemaillal.

Előzmény: Keszeg (848)
Jungfrau Creative Commons License 2000.02.28 0 0 850
Keszeg:
hát igen, ez a leírás elég kevés, szinte olyan mint a dzsordzs májkell videoklipp : ))
a kabátomat én feltettem a jobb oldali terem falára, egy szögre kb. fél háromkor, mikor megérkeztem.
reggel hétkor elkezdtem keresni a másik teremben, nem emlékeztem, hogy hova tettem : ))
egy órás para és keresgélés után ugrott be, hogy merre van... : )
hát hiába, amikor megérkezel, akkor aztán olyan extázisban vagy, hogy kiesnek a cselekedeteid.
Előzmény: Keszeg (846)
organic Creative Commons License 2000.02.28 0 0 849
hát ha ez a tetves freemail egy kicsit kapkodná magát, talán el is tudnám olvasni.

Egyre jobban utálom a freemail.
%!+=%(=/%/=%/=%

Előzmény: Keszeg (848)
Keszeg Creative Commons License 2000.02.28 0 0 848
organic: irtam mailt.
Vicces lenne, ha kiderulne, hogy ismerjuk egymast.
Előzmény: organic (847)
organic Creative Commons License 2000.02.28 0 0 847
Keszeg, plíz áruld el mely városban laksz, mert van egy hasonló nevu ismerosöm és bízom benne, hogy te vagy.

O

Előzmény: Keszeg (846)
Keszeg Creative Commons License 2000.02.28 0 0 846
Jungfrau: szanom-banom, de nem emlekszem rad. En foleg Nagaek mellett, a dj-pult es a hangszorok kozotti kis, hangulatos teren mozogtam (mar amikor epp' nem felfedezo utakon jartam a tomegben). Az eleje meg a vege fele meg a masik teremben. Mit mondhatnek? Kordnadrag, kek polo, szemuveg... - nem hiszem, hogy sokat segit.
Huuu, jut eszembe, az eleje fele egyszer csinaltak olyan fustot, hogy semmit sem lehetett latni a fel teremben csak a kavargo uresseget. Nagyon megtisztito volt!
Előzmény: Jungfrau (842)
organic Creative Commons License 2000.02.28 0 0 845
kicsit elkéstem ezzel a hozzászólással...
Előzmény: organic (844)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!