Keresés

Részletes keresés

Jokki Creative Commons License 2025.08.25 -6 0 71485

Ezzel játékkal a Liverpool is meg fogja kapni a maga 5-ösét vagy többet az Arsenaltól.

Jokki Creative Commons License 2025.08.25 0 0 71484

:D:D:D Hihetetlen, fél perc alatt újabb gól, megint a semmiből. Mert a gól óta sincs semmi, ugyanaz van mint az első félidőben.

De mire leírom szépít a Newcastle.

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2025.08.25 0 0 71483

Háát?

A védelem önveszélyes, támadó középpálya nemigen, fantázia nemigen, a gól meg maga a csoda! 

Talán tíz ember ellen lesz játék is!

Ilyen iramú meccset meg …

Előzmény: nicko (71481)
Jokki Creative Commons License 2025.08.25 -1 2 71482

Félidő és vezet a csapat. Nem emlékszem, hogy hogy valaha ilyen rossz játékkal vezetett-e a Liverpool.

.

A 33. perc környékén még számolgattam és arra jutottam, hogy 'Poolnak egyetlen olyan játékosa sincs ezen a meccsen, akinek az előre passzai 20%-ál nagyobb pontosságot értek volna el. Egyszerűen kriminális volt. Nem tudok neveket mondani, mindenki hihetetlenül pocsék volt passzjátékban.

.

Viszont Kerkez, Szobo és Van Dijk legalább védekezést megoldotta, úgy ahogy, Gravenberch is, ráadásul gólt lőtt. Nagyjából ennyi a pozitívum.

.

Idény eleji forma van értem én, de itt sokkal aggasztóbb, hogy gyakorlatilag ugyanaz rendezetlen káosz uralkodik, ami az előző szezon utolsó meccsein, meg a felkészülési meccseken, meg a kupadöntőn. És most már nincs mire ráfogni.

Egyszerűen nem is értem m folyik itt. Mindenki csak nem felejtett el passzolni? És ez sétálgatós játék micsoda? Rokkant öregek otthona taktika vagy mi?

nicko Creative Commons License 2025.08.25 0 2 71481

Szoboszlai nem vigyáz (értsd hibátlanul lehozza a jobb bek posztot) pár meccs és kapuban is kipróbálja Slot.  ;)

Előzmény: nemez haaef (71479)
nicko Creative Commons License 2025.08.25 0 2 71480

Frankón a bírónak ehhez visszakellett néznie, hogy nem sárgalap jár, hanem piros? Már ezért pihentwtném egy ideig...

nemez haaef Creative Commons License 2025.08.25 0 0 71479

haat...

docog az eleje

FCKETO Creative Commons License 2025.08.25 0 1 71478

A következő két meccs mérlege fontos jelzés lesz, hogy jófelé halad-e csapatépítés

Meglepne, ha ma győznénk.

Szerintem nem halad jófelé, s ráadásul ma Macca sem játszik.

Wirtzet pl egy Joelinton vagy S.Tonali, megeszi reggelire, de, persze, azt remélem, nem lesz igazam.

A gyenge védelem miatt ismét 4 gól kéne az esetleges győzelemhez. 
Ebbe nem hiszek.

Előzmény: Jokki (71477)
Jokki Creative Commons License 2025.08.25 0 0 71477

Amikor Gravenberch játszik Szobora is kevesebb védekezés jut sokkal és MacAlisterre is. Ezért síránkoztam, hogy legyen még egy Gravenberch szintű védekező középpályás. Na igen baloldalon még lehjetnek gondok ha Gako megsérül, Ngumoha nagyon tehetséges, de még csak 16 éves. Én se gondoltam arra, hogy végig ő játszon, valószínűleg nem is bírná.

.

Kerkeznek mindenképpen többet kell majd védekeznie, mint a Bournemouthban, de Gravenberch jelenléte neki is több lehetőséget ad a felfutásokra szerintem. Az első meccsen és a kupadöntőn a passzai és beadásai nem voltak annyira hatrékonyak, mint vártam, de ahogy rázódik össze csapat, ez is változni fog reményeim szerint.

.

A következő két meccs mérlege fontos jelzés lesz, hogy jófelé halad-e csapatépítés. Én mindig azt mondom a 10.forduló az igazi értékmérő, onnan még lehet változtatni, de már megmutatja, hogy az addigi út helyes volt-e.

Előzmény: Gerilla01 (71476)
Gerilla01 Creative Commons License 2025.08.25 0 1 71476

Azt nyilatkozta Slot, ha Isak nem jön, nem igazolnak valószínűleg mást, mert ő elégedett így a támadókkal. Ki lesz a csere csatár azt mondjuk a jóisten se tudja. Gakpo cseréje is érdekes, oké, hogy ott van a kis srác, de azért mert pár felkészülési meccsen jól játszott, kicsit kockázatos rá bízni, mi van, ha Gakpo megsérül?

Frimponhoz annyit, hogy szerintem jól fog illeni a csapatba, ráadásul Salah pótlása is lehet, amikor Afrika kupa lesz. Aminek viszont nem örülök az Kerkez feladatköre. Sajnos, ha Frimpong is védőként kezd, akkor Kerkez az, aki kevesebbet mehet előre, lényegében a játékának a lényegét fogja Slot kiölni. Ahogy amúgy Dominikkal is teszi.

Előzmény: Jokki (71472)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2025.08.25 0 0 71475

Tetszett? Magánügy! Nyertek? Malac volt! Játék? Hmmm..

Egyébként – szerintem– a Szoboszlai a megérkező védekező mezőnyjátékos és azt nagyon jól csinálja, mert rendre váratlanul érkezik!

Statikus védőnek meg bizony igen kockázatos lenne! Nem védő felfogású!

Előzmény: Jokki (71474)
Jokki Creative Commons License 2025.08.25 0 2 71474

Kezdő forduló, 4 rúgott gól, 3 pont, Ekitiké jó volt, Salah is megrúgta a maga gólját szinte a semmiből. Verjél agyon, nekem ez jó volt. Aki a kicsit nem becsüli....

Előzmény: Rovottmultú1111 (71473)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2025.08.25 -5 0 71473

Türelmesnek kell lennünk és addig is élvezni azt ami jó.”

Miről beszélsz? Miféle jóról? 
Mert játék nincs, látvány nincs, eredmény nincs, átgondoltság nincs, de van q….asok pénz! 
Kár, hogy mindennek esetleg a Szoboszlai fogja meginni a levét?

Előzmény: Jokki (71465)
Jokki Creative Commons License 2025.08.25 0 0 71472

Én kedveltem Frimpongot a Bundesligában, ami nyilván más kávéház.

Szerintem illik a 'Poolba, nyilván nem egy kőkemény, brutál szélsővédő, de azt hiszem Slot rendszerébe nem is ilyen kell. Hiszen elvileg ott van Gravenberch a középpályán, elsősorban védőfeladatokkal, Szoboszlai és MacAlister is akiknek a támadó feladatai mellett bőven van védő, szűrő, lassító szerepe is, hogy ne zuhanjanak rá a szélsővédőkre a villámgyors támadók. Nem mondom, hogy szisztéma mindig tökéletesen működik, de ez nem csak 'Poolnál van így, a legjobbaknál is.

Hogy Wirtztől szinte erőlködés nélkül veszik el labdát, ez nekem is nagyon aggasztó, de bízom benne, hogy ez változni fog. Remek futballista, csak most kicsit küszködik az önbizalmával. Új szerepkör, új csapat, egy osztállyal magasabb szintű védekező középpályások.... csiszolódnia kell még.

Díaz menni akart, ez van. Most éppen Malick Fofana-t próbálják leigazolni, illetve ha nem sikerül, talán megoldás lehet, akár Ekitiké kitolása balra, de akár Rio Ngumoha is.

.

Minden negatívum ellenére vannak jó jelek is, bízom Slot tudásában. Ha mondjuk a 10. forduló után nem lesz a csapat az első 5-ben na akkor lehet kezdeni aggódni.... Addig egyelőre bizakodjunk.

Előzmény: FCKETO (71467)
nemez haaef Creative Commons License 2025.08.24 0 1 71471

mire kell Wirtz ebbe a csapatba?

Szoboszlait azert kell tologatni, hogy Wirtz helye igazolva legyen

hatvedkent is majd betamadjak, hogy nem rug hatalmas golokat

Kerkezt szidjak, hogy olyan, mint ha nem lenne a palyan... mikor nincs a palyan

na erre kivancsi vagyok

Előzmény: Man on the Moon2 (71469)
FCKETO Creative Commons License 2025.08.24 0 0 71470

Eze nem jött volna a Poolba, az Arsenallal gyerekkori álmát teljesíti be

De!

Abszolút jött volna, mikor a Wirtz le lett igazolva.

Az. Arzenálnál csak egy hete van képben, Havertz megsérült.

Előzmény: Man on the Moon2 (71469)
Man on the Moon2 Creative Commons License 2025.08.24 0 1 71469

Eze nem jött volna a Poolba, az Arsenallal gyerekkori álmát teljesíti be .

Frimponggal és Wirtzzel még várj, viszont Konate-VVD belső védőknél sokkal nagyobb a baj 

Előzmény: FCKETO (71467)
Mirrmurr Creative Commons License 2025.08.24 0 3 71468

Jól emlékszem, hogy a Premier Leage-ben egyetlen meccse volt a Liverpoolnak a 25/26-os szezonban?

FCKETO Creative Commons License 2025.08.24 -2 1 71467

Szerintem a Slot megpróbálja a saját képére formálni a csapatot

Irtózatos hiba volt Diazt elengedni és a méregdrága Wirtz is az.
Nincs hasonló balszélső, az egész piacon.

Közben meg erősítés helyett gyengítette a védelmet.

Frimpong pl. a premier ligában, mint védő, olyan lesz mint a szellő, súlytalan.

Wirtz könnyedén veszíthet labdát, de Dom meg a rossz példa?

Pont elég lett volna helyette Eze, neki van itt tapasztalata és egyből beilleszthető, fele annyiból?

Hétfőn jön az első Slot csapat vizsga....

Előzmény: Rovottmultú1111 (71464)
birka_zoli Creative Commons License 2025.08.21 0 1 71466

Na, már tényleg csak a kapusposzt hiányzik:

https://www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/08/hetekre-kidolt-a-liverpool-sztarigazolasa-szoboszlai-jobbhatved-lesz-a-newcastle-ellen

Ez, hogy bárhol is játszhat 2 dolgot is jelent, egyrészt annyira univerzális és inteligens, hogy mindent is meg tud oldani az átlagnál jobban, v kábé úgy, ésvagy sajnos egyik helyen sem nyújt olyan kiemelkedőt, hogy azt mondaná, őt onnét el nem mozdítom. Veszélyes dollog ez az allaround játék és tudás, mert mindenét odadja a csapatnak, csak ő meg nem fejlődik. Habár, ha így folytatja és bebizonyítja, hogy mindegy hol játszik, csak játszon akkor hamar ő lehet a legfontosabb láncszem és akár CSK. is.

Jokki Creative Commons License 2025.08.20 0 0 71465

Egy-két kivételtől eltekintve végre kispadon is megfelelő alapanyag van, nem panaszkodhatunk a játékosok minőségére, kvalitásaira. A beilleszkedés és az összecsiszolódás már más tészta. Slot érti a dolgát, meg fogja találni mindenkinek a helyét, akik most gyengélkednek, jobbak lesznek és összekovácsolódik egy nagyon jó kis csapat újra. Nyilván vannak jelenségek, amik nem tetszenek, de ezek nem leküzdhetetlenek. Persze arra nem vennék mérget, hogy nagyon gyorsan összeáll a csapat, de mivel megnéztem a többieket is a hétvégén, kevés olyan csapat van ami már most összeállt. Szóval, ha kell a felépítéshez az egész szezon, ám legyen. Türelmesnek kell lennünk és addig is élvezni azt ami jó.

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2025.08.19 -3 1 71464

És még egy  laikus hozzászólás:

Szerintem a Slot megpróbálja a saját képére formálni a csapatot. Pénz van dögivel, tehát bárkit megvehet. És azután tolja az ötletét, mint béres az új nótát. Bár azt most azonnal nehéz lenne megmagyarázni, hogy az előző szezon egyik legjobbja miért nem hozza a korábbi szintet, sőt, esetleg miért nem fér bele az új elképzelésekbe, vagy esetleg miért nem képes világszinten jobbhátvédet játszani!?

Hogy pedig a Wirtz a drágább irányító? Ezért jobb is? Hááát…?

(aki már focizott legalább játszótéri szinten, vagy űzött más csapatsportot, az megtapasztalta, hogyha elmozdul a megszokott posztjáról, akkor jobbára gyengül a teljesítménye. Általában. Persze nem minden esetben! De az ilyesmivel inkább gyerekkorban célszerű  kapustól a balszellőig minden poszton kísérletezni! 
A Szoboszlai jobbára bevált irányítóként különleges képességei miatt – és nem a bohócligában – tehát ez a csere-bere szerintem elb…tt ötlet!)

Tralfamador Zog Creative Commons License 2025.08.19 -1 4 71463

félhülye vagy (a második gól előtt Szalah passza egyáltalán nem ment lábra)

Előzmény: Jokki (71459)
Tralfamador Zog Creative Commons License 2025.08.19 0 0 71462

írd fordítva!

Előzmény: Man on the Moon2 (71451)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2025.08.19 0 1 71461

“Szoboszlai. Nagyon nem szívesen írok róla de kénytelen vagyok. 4 eladott labdájából csak kettőből lett Bournemouth gól....

Ilyenkor mi van? Remélem nem az derül ki, hogy egy szezonos volt és kipukkadt, mint a lufi. Mert egyelőre úgy néz ki.”

Hát ez bizony lehetséges!  És ha legközelebb kapus poszton sem válik be, akkor a tarcsiba száműzik és kapusedzőt rendszeresítenek mellé!

Előzmény: Jokki (71454)
Jokki Creative Commons License 2025.08.17 0 0 71460

"Leonival és Guéhivel is megegyeztek." Remek hír!

Amúgy most Malick Fofana neve merült fel bal szélsőként. Nem sokat tudtam róla, gyorsan megnéztem egy videót, azt hittem rossz videót nézek, tisztára mint Ngumoha. A gyorsasága, a cselei, az erőszakossága. Nem bánnám ha hoznák.

.

Isak iszonyúan jó játékos, már akkor is az volt, amikor Newcastle megvette. Kicsit aggódom a sérülékenysége miatt.  Meglátjuk.

Előzmény: FCKETO (71446)
Jokki Creative Commons License 2025.08.17 -1 1 71459

Akkor mégsem én vagyok a hülye....

Előzmény: nicko (71458)
nicko Creative Commons License 2025.08.16 0 1 71458

Nagyon oda kell figyelni a labdavesztésekre – hangsúlyozta Slot. – Az első gól, amit kaptunk, hát ilyet nem szabad kapni. Amikor 2–0-ra vezetünk, nem kell belebonyolódni olyan kockázatos megoldásokba, mint amilyet Dominik csinált. Ilyenkor a biztonságra kell törekedni, hiszen vezetünk. Ilyen sarkazásos trükkökre akkor van szükség, ha az ellenfél vezet, vagy egál az állás, és mindenáron felül akarunk kerekedni. De mégsem tudok igazán haragudni rá, mert láttam, hogyan sprintelt vissza a labdavesztés után. 

Előzmény: deluigi (71455)
nicko Creative Commons License 2025.08.16 0 0 71457

Kitért az edző arra a játékmegszakításra, amelyik az első félidőben történt.

Az egyik néző bekiabált Semenyónak valami rasszista szöveget, és ezért, nagyon helyesen, a bíró megállította a játékot. Úgy tudom, már meg is találták az illetőt, de ha nem, biztosan megtalálják. Ilyesminek nincs helye a futballpályán és a nézőtéren.

Jokki Creative Commons License 2025.08.16 -4 1 71456

Salah passza lábhoz ment Dominik meg rosszul nyúl érte és el is esett.

Az első gól előtt Szoboszlai adta el a labdát, a lehető legrosszabb helyen. Nézd vissza.

.

Wirtz nagyon gyenge volt. Jól helyezkedett, de a passzpontossága a 20%-ot se érte el szerintem. Nagyon könnyen vették el tőle labdát, aki csak éppen arra járt. Ezt le is írtam. Most a csapat leggyengébb része nem a védelem volt, hanem a középpálya.

Előzmény: deluigi (71455)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!