Nem régiben jártam Prágában , s ezt a Skoda-t és ezt a Gaz Volga-t fényképeztem . (Igazából utóbbival voltam bajban, hogy ez pusztuló vagy élő történelem...)
Sziasztok! Jó látni, hogy vannak olyanok akik egy öreg autóban kincset, és nem pár kiló vasat látnak. Nekem van egy 77-es 1300-as 131-es Fiatom, akit lakatolni kellene. Neki keresek szerető, hű új gazdit, aki felújítaná és vigyázna rá. Sajnos én egyéb okokból most nem tudom előteremteni a felújításra valót. Ha valakit érdekelne, küldjön mail-t. Köszi: Sanyi
Cibakházán még magán viseli a régi ÁFOR kutak miliőjét ez az üzemen kívüli kút. Sajna, már a kútfejeket korábban modernizálni kellet. A régi klasszikusokból valószínűleg Volán, vagy ex-TSZ-telepeken lehetne találni.
Tiszaföldvári maszek-tüzép, meg, ha jól emlékszem, Rákicziújfalu, ahol régebben dugig volt 2T-kel az udvar. Most ez volt, meg egy lekopaszított, ajtót belül hordó 353 váz.
Szia Autopeti! Arra felé én is tudok párat: - pusztuló piros kispolszki - pusztuló VW Bogár, egy merő rozsda az egész - pusztuló krómos sárga Deluxe Warbi - pusztuló Wartburg 2T Trans.
Ezek csak azok amik a vasút mentén vannak. ;) üdv Jani