Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Ha korlátozott akkor arról tájékoztatniuk kellett volna. Mi lenne, ha megkérdeznéd az üzemeltetőt és nem csak itt vaktában találgatnánk, hogy egyáltalán lehet-e? Amúgy elolvasod a leírását és iTunes. Ez olyan egyszerű, hogy bárki tudja használni, ne terheljük feleslegesen a fórumot, hogy itt barkóbázunk.
Ha olvasni tud róla, akkor valaminek lenni kell. De valszínű hamis olcsó kínai, reáírtak fél gigát se, most meg magába fordul, ha túl menne a pár gigás filmmel, amit a TVhez tenne rá.
Sz'tem az vmi kiemelten ótvar, mérethazudós és/vagy nem is szabályosan/szabványosan kommunikáló filléres kramanc.
A gyorsformázás kb. lószart se csinál azon kívül, hogy a cucc elejére odaírja, hogy "üres vagyok"; az ntfs legalább elszórtan írna máshova is, azé' bukik meg a mutatvány, ahol a fájlrendcer "lelóg" a valós helyről.
Ez ilyen messziről csak találgatás volt. Nincs valami furcsaság a találatokban? Az már mindenképpen az, hogy 10-15 éves találatokat ad. Legalább magyar nyelvűek voltak? Kíváncsi lennék, hogy valami olyan keresőszóval, ami aktuális (mondjuk szilveszter), ad-e friss találatokat?
Én egyszer találkoztam ilyen jelenséggel, akkor azon a gépen csupa angol nyelvű találatot adott, mert a search.yahoo.com-ra volt átirányítva a google kereső.
De nem szívesen találgatnék az ok ismerete nélkül. Még annyit, hogy mióta jelentkezik a gond? Ha tudod, hogy melyik nap óta, akkor egy rendszer visszaállítás segíthet a jelenséget megelőző időpontra. Amivel persze törlődnek az az azóta telepített programjaid. De szerencsés esetben a hibát okozó változtatás is.
Újraindítás után folyamatosan,rögtön ahogy a gép bekapcsolja a monitort majd megjelenik a System starting felirat újra újraindítja magát. Ma reggel még néztem rajta filmet,aztán hibernàlta magàt ahonnét màr nem éledt fel.... Próbáltam rendszer lemezzel indítani (Windows 7 ) de semmi..nagy nehezen ezt a hibaüzenet sikerült kicsikarni. Mi lehet? Köszi
Beírom a google keresőbe valamit, majd akarom szűrni a keresést (mert a google 10-15 évvel ezelőtti cikkeket hoz be elsőként)
Aztán rányomon a google keresőnél (keresési fejléc alatt) az eszközök menüre, hogy be tudjam állítani a "bármikor" menüt "előző év" menüre. És amikor rányomok az eszközökre egy pillanatra legördül de egyből el is tűnik, tehát nem tudom átállítani az időt.
Tehát az van, hogy beteszem a gépbe ezt a reklám-pendriveot.
intézőben kiválasztom... Formázás (FAT32) Gyorsformázással kiírja hogy formázva van.
(ha lassú formázást vagy NTFS-t választom akkor kb 80%-ig jut el, aztán kiírja hogy nem tudja a windows formázni)
Szóval Fat32-re leformázom.
Ráteszek filmet, képet, zenét (rá tudok másolni, és gépen látom is a fileokat)
Átdugom a TV-be ( ami minden pendriveot felismer) de ezt nem ismeri fel, meg sem jeleníti hogy rádugtam és nem látom a csatlakoztatott külső eszközök menüben sem.
Átdugom a kocsiba hogy zenét hallgassak, az autórádió szintén nem ismeri fel
Bedugom a notebookba, és az sem nem látja hogy bedugtam
Szóval valami trükk lehet ott a háttérben, mivel leformáztam, ráírtam a fileokat és a gépen kívül semmi más nem látja. :( :(