A nyilatkozatok is korrektek voltak, teszem hozzá gyorsan. Tatainak egyébként igaza volt a bírókkal kapcsolatban, talán több kiállítást is osztottak ki, mint kellett volna(mindkét oldalra).
Hát ez sima lett sajnos, jobb volt a Szeged, ennyi. Szép kézilabda nemigen volt(szép gólok annál inkább, sajnos inkább Krivokapicstól és Ghioneától, a mi oldalunkról Sesum villantott fel egy-két szép dolgot néha), de ezt nem is nagyon vártam/vártuk, ismét a küzdőszellem domborodott ki, sok-sok kiállítással.
Jön a hétvége, nagyon-nagyon remélem, hogy az 5 gól elég lesz a visszavágón... Hajrá, Veszprém!
Eh, hát ebből úgy tűnik, ruha lesz, mondjuk nem is számíthattunk sokkal többre. Jól játszik a Szeged, mi meg...szokásos szegedi játékunk. Ráadásul Lusnyikov a kipontozódás határán van.:-/ Nah, lássuk a második felét...
Azt elfelejtettem, :geri:, hogy köszi a szurkolást, a magam részéről én is mindig szurkolok a többi magyar csapatnak nemzetközi porondon. Úgy érzem, ez természetes.:-)
Közeleg a nagy meccs. Nagyon kíváncsi leszek, reméljük, most a kézilabda dominál majd maximálisan. Matics Nemzeti Sportban olvasott kirohanását nem értem, Mocsai tudtommal semmi rosszat nem nyilatkozott(pedig tehette volna...), meg egyébként is túlléptek már a felek a dolgokon. Hajrá, Veszprém!
Nem tudok mit hozzáfűzni a leírtakhoz, istenkirályok voltunk tegnap...:'-) A visszavágó pokoli kemény lesz, de úgy érzem, Perics kétszer egymás után nem fog ki ilyen rossz napot(merthogy ez neki rossz volt, annak ellenére is, hogy a végén már fogott szépen). Pereznek meg max respect, tartott egy kis múltidézőt.:-)
Sziasztok!
Gratulálok a Fiúknak, ehhez a fantasztikus meccshez! Ez a kézilabda magasiskolája volt, ha így tudnának játszani a Srácok Németországban is, akkor….
Igen,hiába nyilatkozta Matke,hogy túl van a csapat a fegyelmi döntéseken,egyszerűen nem mentek ki a srácok a pályára.Pukit nem is emlékszem mikor láttam ilyen rosszul védeni,beállós játék 0(bár ehhez már szépen-lassan hozzá lehet szokni ebben az évadban),szélső játék szintén gyenge.Aki valamit is csinál ezen a meccsen tőlünk az Deni,Krivo és Luka.Ennyi,ez pedig kevés egy komplett Veszprém ellen.
Nem volt az égvilágon semmi probléma egy-két odamondogatáson kívül, a két perces szabálytalanságok nem voltak kirívó sportszerűtlenségek. A Szeged igen rossz napot fogott ki.
Köszi, mi reméljük, hasonló lesz a folytatás!:-) Ma nem volt egy súlycsoportban a két csapat, mintha fejben visszavetették volna a Szegedet az előzmények. Vujin fantasztikusat nyújtott, nagyon sajnálnám, ha valóban távozna év végén...:-/
Félelmetes egy figura vagy,inkább hanyagold a kézilabda fórumokat,mert az ilyen emberkék szokták szítani a feszültséget. A mi fórumunkban már meg lettél kérve a távozásra,úgy látom ide jöttél okoskodni.
Jó, talán kissé erős büntetés, elismerem. Akkor sem fogom a szívembe zárni Sándort. Eddig sem kedveltem, mostmár főleg nem. Na, sportszerű bajnoki döntőre fel! Hajrá Veszprém!
Nem kell az arc, tudjuk, hogy megtörtént, sajnálta is mindenki, de azt hiszem, nem efelé kéne mennie a dolgoknak. Vagy ez a drága Pick Szeged mostmár minden meccsen ennek a törlesztésére megy, vagy mi? Ha nem láttad a meccset, akkor meg ne pampogj, meg kéregessél linkeket. Nagyon gyenge replikázás ez a vasárnap történtekre...
Feledékeny EViktor, Veszprémtv, MLajos ,veszprémi rajongok, stb... figyelmébe ajánlom
2004-2005-ös szezonból
NB I, FÉRFIAK, RÁJÁTSZÁS AZ 1-4. HELYÉRT. A Pick-Szeged óriási csatára késztette az aranyérmes Veszprémet
"Döntően befolyásolta a mérkőzés további alakulását, hogy a Lusnyikovval összeakaszkodó Andjelkovicsot az orosz játékos lerántotta, és a szerb csillag rendkívül szerencsétlenül, a vállára esve ért talajt. Ettől kezdve nem is térhetett vissza a pályára, és dr. Szabó István csapatorvos mérkőzés utáni első véleménye szerint eltörött a kulcscsontja."
47. FÉRFI T-MOBILE, BUDAPEST BANK MK, DÖNTÔ
"A veszprémiek között újra szerepelhetett az egy héttel korábbi súlyos szabálytalansága miatt az elődöntőtől eltiltott Lusnyikov"
"A bemelegítő szegediek között civilben sétált a szerb válogatott Andjelkovics, aki szenvedő alanya volt Lusnyikov említett szabálytalanságának."
Kérek linket ahol elolvashatom, megnézhetem a jelenlegi szintű felháborodást, "drámai" tv nyilatkozásokat. Mert ugye a Szeged irányítóját jégre lehet tenni a két legfontosabb mérkőzésre?