A gyári izzó helyére teszik be a xenon csövet.Az állítási lehetőség nem változik meg.Ha H7-es xenont veszel,nem pedig D2S vagy D2R foglalatút,akkor nem fog változni a gyújtópont sem.
Nincs valami probléma a te autóddal? Esetleg a lábad :-). Bár nem tudom hogyan, mert szerintem a Bravo-ban ugyanez a motor volt, én padlógázzal (kaptak el 190-el M5-ön :-)) sem tudtam vele 9-nél többet etetni.. A Stilo egy liter plusz lehet szerintem. Ráadásul az Abarth-ra sem lehet akkor panaszom, eddig a legtöbb (Budapest, megáll-elindul kizárólag) 13-volt, a legkevesebb 9 (vidék, pálya 140-150, országút 100-120). Az eddigi 7000km átlaga 11,5 de ez valójában kevesebb, mert tankolásoknál mindig utánaszámolok és az óra szerintinél fél-egy literrel kevesebb jön ki, tehát a valós 10,8 lehet.
A gyári navira meg ne nagyon vágyjon senki, hacsak nem a telefon miatt. Használhatatlan, Magyar Cd értelmes áron nem megszerzhető, ráadásul ha berakom a navcd-t akkor zenehallgatás nuku....
Huu ezt jo hogy irtad... Lenne is egy kerdesem, ezt a sractol se kerdeztem.. Most ugyebár van magasságálllítás a fényszóróhoz.. Ez megmarad miutan belekerul a xenon? Vajon utana is tudja majd allitani az elektronika? Mert ha nem akkor az ugy nem jo ...
A fogyasztás "városban" 8,6-9,1 között volt, de most tavasszal klíma nélkül a 205-ös gumival 8,1 !! Sajna pályán 160-nál is 8-8,5l-t eszik.
Sajnaaaaa???? Te viccelsz? Biztos vagy benne, hogy 1.6-os Stilod van, nem 1.2-esed? :)
Nekem is 1.6-osom van, de ha 160-nal megyek pályán, akkor 10 fölött van a fogyi, ha 8 körül lenne ilyen tempónál, én nem azt mondanám, hogy sajna, hanem megállnék, és a leállósávban indiántáncot járnék örömömben :D
Városban 8,1??? Ez is hihetetlenül hangzik egy 1.6-ostól. Nekem városban 10 és 12 között fogyaszt.
2. a www.carstyling.hu-n árul vki gyári szárnyat elég rég óta nem tudja eladni!:( Asszem 15e-ért adja. Nem tudom mennyiért adja a szalon de, ha jól emlékszem ez a srác árul küszöbspoilert is 23e/db-ért.
Nem tudom mennyit szánsz a dologra de erre még ugye rájön a fényezés úgyhogy nem olyan olcsó mulatság. ~ 61e+fényezés=~80-90e.:( Nem tudom, hogy megéri-e?! Ennyi pénzért egy gyári szetted lesz!? Vannak itt tuning mumusok akik többet tudnának mondani az árakról is.:)
3. Itt már többünknek van utólag beszerelhető könyöklője, Best-ben asszem kb. 12e Ft.
Hát fene tudja - láttad lentebb is: sokan hitték, hogy egy kormányt milyen eccerű cserélni. :| Igazság szerint a foncsor rendes kitakarását és a fókuszpont ellenőrzését is meg kéne csinálni: lehet anélkül is, csak hát... nem biztos, hogy szeretnék akkor veled szemben menni - asszem érted.
Nekem pont ilyenem van JVC fej gyári beépítőkerettel. Szerintem nem néz ki csúnyán és ügyesen kihasználhatod a megmaradt 1 DIN-nek megfelelő helyet, kis tároló rekeszként. A gyári magnó csati bekötését egy kicsit meg kell fordítani és az antenna csatijára is kell venned egy átalakítót(kb.300 Ft), de más semmi nem kell. Holnap lefényképezem és eltűnődhetsz rajta.:)
Függetlenül attól, hogy nem nekem szántad sokat segítettél ezzel az oldallal, korrektül le van írva és fényképezve a hifi tápkábel behuzása és a hangszóró beszerelése.:D
Az őszintét megmondva nem tudom, hogy benne van-e a szerelés, de ahogy elmondta, nem egy ördöngősség berakni.
Annyit mondott, hogy a trafókat kell csak valahova rögzíteni és más egyéb nem kell.
Ha jól rémlik azt mondta, hogy úgy működik a dolog, hogy a gyári csatit rá kell dugni a trafóra, onnan meg megvan minden az izzóig, ami rendes H7-es foglalatú, tehát simán betehető a helyére. Ergo házilag is megoldható viszonylag egyszerűen.
Nem tud valaki eladó gyári fiat stilo felniket? 16" vagy 17" ost... Nagyon boldoggá tenne.... Ugynezki hogy amit eredetileg akartam rá tenni az befuccsolt, és akkor már veszek gyárit, de fiatba azt mondták 80 darabja igy inkabb ott kösz de nem :(
A fogyid 1 kicsit soknak tűnik, de biztos nehéz a lábad. :)) 1. Légszürő, olajszürő, mindegy. Pollenszürőből ha van rá pénz, akkor szenes kell, ha nincs, akkor jó a sima papír is. Gyertyából NGK jó, de a pontos típusszám a Stilo könyvében benne van. Selenia 20K olajat ajánlok, semmi gond nincs vele. Ezeket mind beszerezheted az Unfallrad Bt.-nél, elég olcsók, és minden van olasz autóhoz. 2. Ahogy Varshi is ajánlotta, hívd fel Molnár Oszkárt. Talán tud segíteni. Ha picit vissza olvasól, akkor a tel. számot is megtalálod. Az unfallrad is elkezdett árúlni spoilereket, de igencsak drágának tünt nekem. 3. Szinte mindent lehet, de vagy nagyon bonyolúlt, v. nagyon drága. Bár egy tolató radar még könnyen beépíthető. 4. Az szerintem nem fog menni. Ha Mp3-at szeretnél, akkor fejcsere.
Ha esetleg érdekel, akkor Esztergomban van egy Stilos srác, aki xenonnal, xenonizzókkal foglalkozik. Nemrég nekem is valami 50 - 60000 Ft közötti összeget mondott.
A Club
(bemutatóterem)
Esztergom, Arany J. u. 5-7.
kontakt: Komáromi András
06(20)411-9105
ma voltam egy autóvillagosságisnál hogy megnézze mit lehet csinálni ezzel a multikormánnyal. Hát nem egyszerű a történet. Először is kiszedtük a légzsákot, de nincs előkészítés. A hifi egyértelműen tudja kezelni, összesen 3 féle kábelt kell beszereznem: 1.,ami a hifit összeköti a spirállal 2.,egy olyan spirált, amiben multikormánynak is van vezetéke 3.,olyan vezetéket, ami a spirált, és a kormányt összeköti.
Nem kevés pénz+utánajárás lesz, mivel szerintem a Fiatnál horror ára lehet, holnap megpróbálok egy olaszba kijárogató bontósnak szólni, hogy hozzon. Azt hittem, hogy a hétvégére meglesz, de ez még odébb van. Mind1, nem adom fel.
MInthogy elektromos szervó van benne, átkapcsolja a karakterét, kis sebességekre még nagyobb rásegítést ad. Amikor gyorsítasz, akkor ez a plusz fokozatosan megszűnik. Nyugodtan folyamatosan bekapcsolva hagyhatod, nem ártasz vele.