Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Nem volt eddig dolgom win10-el, csak úgy hallottam, ha win7-ről frisítettek win10-re, akkor nem lehet visszaállni vele win7-re.
De.
Asus laptophoz is gyári win verzió kell, amit nem tudom, asus enged-e utólag letölteni, vagy azt mondja, hogy az eredeti laptophoz kiadták az eredeti cd-ket, ha nincsenek meg, akkor ott állsz egyedül.
Nem volt eddig dolgom win10-el, csak úgy hallottam, ha win7-ről frisítettek win10-re, akkor nem lehet visszaállni vele win7-re.
Asus laptophoz is gyári win verzió kell, amit nem tudom, asus enged-e utólag letölteni, vagy azt mondja, hogy az eredeti laptophoz kiadták az eredeti cd-ket, ha nincsenek meg, akkor ott állsz egyedül.
"Egy teljesen naiv ötlet. Modem újraindítása 2 perc kikapcsolás után? Ingyen van.
Nagyon amatőr vagyok, ezért el tudom képzelni, hogy ... " - Ez volt a MEGOLDÁS bármely valószinűtlennek is tünt.
Eddig az az igazság, hogy nem próbáltam ki, mert valahogy nem tartottam logikusnak ezt.
Most elhatároztam, hogy újretelepitem a gépemet és mielőtt bele kezdtem volna, áramtalanitottam a modemet és kb. 1 óra hosszat pihentettem.
Visszakapcsolatm és láss csodát megoldodott a dolog.
Minden böngészőmmel be tudok lépni a bankomba.
Megjegyzem, azért sem hittem volna ebben a megoldásban előbb, mert ismerősöm gépe szintén tőlem kapja a netet és a gépéről simán be tudtam lépni az oldalra, csak az enyémről nem.
Fogalmam sincs, hogy ez miért volt, de ez a megldás.
IOBit programnak van ilyen lemeztisztító / karbantartó opciója. ráküldtem a gépemre, letisztította a különböző fileokat. Namost nem tudom van-e összefüggés vele de naponta az a gondom hogy böngészőből netezek és óránként 1-2 alkalommal 1 percre így homokórázik az egész nem tölti be a weblapot
UPC-nél megnézték a netet azt mondták semmi hiba, a speedtesten is megnézettem az is kiírta hogy megvan a sávszélesség mégis idegesítő módon óránként így leáll 1-1 percre és csak homokórát látok. Ez mitől lehet? Újra kéne húzni a windows-t vagy nethiba mégiscsak?
Próbáltam, a diskpart az parancssorból megy. Nem tudja törölni a partíciót. Mással is próbáltam (AOMEI, Paragon part wizardokkal) semmi nem boldogul vele. Úgy gondolom, a FAT táblát nem a helyéről olvassa be, ezért a krixkrax. Naprakész ESET NOD32 van fent MBAM-mal is ellenőriztem többször a gépet.
Valami szoftveres írásvédelem történhetett vele (Ha van ilyen) ezt kéne elhárítani.
Nekem is van egy pendrive gondom. Egy 16GB-osnak tartott pendrive eccercsak írásvédett lett. Gyanús, hogy pont olyan 8GB telítettségnél történt.
Van rajta egy 8 MB-os partícionálatlan terület, és egy 15 GB-os partíció ami törölhetetlen. Ennek emlékeim szerint, kb. fele van megtöltve. Semmit nem lehet csinálni, minden program (a diskpart is) bejelenti, hogy írásvédett. A létező partíció neve és mappalistája csupa krixkrax.
Írásvédő pöcök nins rajta. Mit lehetne ezzel csinálni ( a kidobáson kívül)?
Ez az, amit nem tudok még sajnos, csak elvileg kérdeztem.
Asus N56VM -et írtak,de nincs meg a kötőjel utáni kódszám, így nem tudom a pontos típust.
Annyit tudok, hogy win10-el megy és SD RAM van benne, de weben csak olyanokat találtam, miszerint win7-tel adták ki és SD RAM nélkül és legalább öt éve már nem forgalmazzák Mo-n.
De gondolom, ez a téma már inkább hardveres kérdés lesz, itt talán offtopic.
Win10 néhány hibájára szeretném felhívni a figyelmet. Egyik almappában a következő nevű fájlok fordultak elő: tkm_szalla.pdf, tzm_sznallokt.pdf, ttm_sznallmake.pdf. A két szinten feljebb kiadott kereső nem egyértelműen végezte el a dolgát, mert a *sznall*.pdf megtalálta a fájlokat, *znall*.pdf nem találta meg, míg a *nall*.pdf megint megtalálta a keresett fájlokat. Ugyanez a parancs a XP , win2000 alatt (parancsablakban is) hibátlanul működött. Kérdés mi baja van a keresőnek a "z" karakterrel?