Keresés

Részletes keresés

namton Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8226
Most már tényleg sokkal tartozom, majd kipróbálom vmikor. Na, puszi!
Előzmény: SZ.I. (8224)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8225
Már megint? Araya nagyon fog haragudni.
Előzmény: namton (8223)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8224
kepet beszurni nem nagy kunszt, de ha ugy tanulod meg, hogy en probalom magyarazni, akkor az!!!

link:

< A HREF=" "> ide azt a szoveget ami a link szovege lesz< /A >

idezojelbe pedig a cimet, a < es > utan ill. elott itt is maradjon el a szokoz

Előzmény: namton (8221)
namton Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8223
Balról jobbra haladva:
Paul Bostaph (SLAYER)egyik
Charlie Benante (ANTHRAX)másik
Előzmény: SATURNEMBRYO (8222)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8222
Ki az egyik, mert a másikat ismerem?
Előzmény: namton (8221)
namton Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8221
Na-na, azért nem kell túlozni!:)
Ők egyébként kedvenc dobosaim.
Linket is így kell betenni?
Előzmény: SZ.I. (8220)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8220
ugyes vagy!!!!
Előzmény: namton (8216)
atus69 Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8219
Vagy csak kiment a fejedbol a truemetal dompingben..:-)
Előzmény: supertzar (8218)
supertzar Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8218
nekem nem szólt róla :-)))
Előzmény: atus69 (8217)
atus69 Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8217
Supertzar! Mondd mar meg legyszi, hogy Duffnak megjelent-e vegulis '99-ben a Beautiful Disease nevu szoloanyaga!

Koszi.

Előzmény: atus69 (8190)
namton Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8216

Megpróbálom ezt a másolós izét...

cycoz Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8215
OK, ebben kiegyezünk...:)

Nemt´om mér´ de már teljesen megfekszik a gyomromat a kiadókkal kapcsolatos zűrök. Nemigen értek a témához mélyebben, de ezzel kapcsolatos a Megadeth-sztori újabb fejezete is. Az én szememben a ´deth éppúgy hiteltelenné vált, mint a Metalicska. Mivel te közelebb vagy a tűzhöz, talán jobban átlátod a témát. Bármilyen módon mentegetik is magukat, nekem az egészből csak az jön le, hogy egy nyíltan rádiós "slágerekkel" megpakolt lemezen nagyot buktak, és most megpróbálják a táblát a kiadó nyakába akasztani. Ő a hibás, ő tehet mindenről, mi nem is így akartuk... ez tényleg lehetséges volna? Szerintem csak megérezték a pénz szagát, nem jött be, és most szépen visszatáncolnak. Ez mondjuk evidens. Biztos, hogy király lemez lesz az új ´deth, de ez már nem lesz soha az az őszinte banda, aki volt. Ezek a dolgok nekem nagyon visszatetszőek és megbocsájthatatlanok. Vagy haa már hibázik valaki, nem ilyen átlátszó módon kéne indokolni.

Ilyenek jutottak eszembe, ahogy az interjút olvastam. Bocs, ha ez már lerágott csont...

-cycoz-

Előzmény: supertzar (8214)
supertzar Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8214
szerintem ez nem vita, max. eszmecsere.
Egyetértek, a kiadónak feladata lenne, hogy a lemez a boltok polcaira kerüljön. Ezt a Head Not Found csak nagyon korlátozott mértékben volt képes megoldani az Ulver esetében. A korai Ulver lemezek azóta kaphatóak szélesebb körben, amióta a CM-nál tett egy kanyart a banda. Itt nem reklámról, cikkekről van szó, hanem egyáltalán a beszerezhetőségről, arról, hogy tudjon a nem feltétlenül fanzine-olvasó ember is arról, hogy ilyen zene is van.
Tehát ilyen szempontból az Ulvernek akkor szüksége volt a CM-ra, én csak ezt mondom.
Előzmény: cycoz (8212)
namton Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8213
Örök hála, vmikor kipróbálom.
Előzmény: SZ.I. (8196)
cycoz Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8212
bocs, hogy csak most tudok válaszolni, de érzésem szerint a téma különben sem vitaképes...

Szóval, én itt nem látok összefüggést, legalábbis a magam részéről. Nyilván a nagyobb kiadónak szerepe van abban, hogy az adott zenekarnak a nevét minél jobban megismerje a "nagyközönség", de ez nem kizárólagos feltétele annak, hogy a lemezt megvehessem. Az én szememben a kiadónak annyi szerepe van az ügyben, hogy az adott CD ott legyen a bolt polcain (a stúdiós dolgokon most lépjünk túl). Ez ilyen próbálkozós módszer - vagy belenyúlsz a jóba, vagy nem. Ez persze pénzkérdés, amiből nekem sincs sok, de még olyan nagyot nem buktam. Ha meghallgat az ember másokat, már tudja, merrefelé szabad elindulnia. Lehet persze olvasgatni pl. netes kritikákat, de azok nagy része elég szélsőséges. Sokszor ua. lemeznél mindkét végletben.

Azt, hogy nem érdemes a témáról vitázni, pedig azért mondtam, mert természetesen a másik oldalról neked is igazad van. Van akinek az jelenti a jó lemezt, amit minél nagyobb felületen látható reklámokkal próbál a kiadó az újságokon keresztül az emberekbe sulykolni. De ez már régi téma, én csak annyit tennék hozzá, hogy az Arcturus eddig összesen 1/3 oldalt kapott az MHH-ban (tudomásom szerint), M.P. Masquerade-kritikáján kívül én mást róluk nem olvastam (meg persze még pár sor a legutóbbi lemezről), én meg egyszerűen tettem vele egy próbát anno (még a Masquerade megjelenése előtt az Aspera lemezzel). Nálam ez így működik, és nem tervezem megváltoztatni a módszeremet. Mondom, itt szerintem az a lényeg, hogy tudjak az adott lemez megjelenéséről, mert még az interjú is előre árnyalhatja azt a képet, amit a zenéről magamtól kialakítanék. Nekem nem kellenek ezek, de másoknak fontosak, és őket sem akarom leszólni. Az újságot persze én is olvasom, de csak a legritkább esetben döntök az alapján. Én mást nem tudok mondani.

-cycoz-

Előzmény: supertzar (8173)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8211
ja, meg a NOrbi nem küldi még mindig... :-((( pedig kéne a téma
Előzmény: supertzar (8209)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8210
csók érte!! Ha esetleg bónuszmatricát is küldenek, akkor még más is! :-)))
Előzmény: supertzar (8209)
supertzar Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8209
most nincs szerintem, de következő rendeléssel kérek, aztán szólok, jó?
Előzmény: diesel()diablo (8208)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8208
láttad már a septic pain basszgityósát? Na, hasonló testelket, hasonló tetkó (inkább full egyező), csak vastagabb nyak, és mindez ALBÍNÓBAN. Szal durva!
Oksi, kösz az infót, és rendelni kell, vagy ha bemegyek a boltba, akkor van ott is?
Előzmény: supertzar (8207)
supertzar Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8207
olyan, a fiatalember is tőlünk rendelte, egy elégedett vásárló :-)))
Előzmény: diesel()diablo (8206)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8206
De akkor nincs rá írva az, hogy ...made me do it?:-))
vagy olyan, mint a kerry-n van itt lentebb?:-))
Előzmény: supertzar (8176)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8205
mé', a kurtcobain is az olcsó replika-gityókat szerette, mert jó vékony a nyakuk :-)
Előzmény: Törölt nick (8203)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8204
Rotting Christ jöhet! Csak esetleg hivjak el a Der Stürmer -t is! :)))
Előzmény: whhhrrrackor (8202)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8203
nem olyan kurva nagy szponzorálás az, elhiheted, mármint hangszerszempontból, max az, hogy kedvezményesen javítják a gitárt, meg pár százalékkal olcsón veheti meg a csávó. konkrétan a freshfabriknál látom azt, hogy ugyanazt a hangszereket használják évek óta. azért mondjuk az elgondolkodtató, hogy külföldön mondjuk egy olyan underground zenész, mint a tyr meg tudja engedni magának a neuser basszusgitárokat, ami ugye az egyik legprofibb mesterhangszer, itthon meg a sikeres, populáris csapatok se mindig játszanak felsőkategóriás hangszereken. istenem, ez van. :)
Előzmény: Törölt nick (8201)
whhhrrrackor Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8202
Csak azért nyilvánosan, mert szinte közérdek. :-)

Scott: A Concerto véletlenül nem akar egy ROTTING CHRIST + INFERNAL POETRY koncertet összedobni május/június környékén?
Rottingék jönnének rendesen Bp-re egy buli erejéig (de akár többre is) a közép-európai turnéjuk keretében, de eléggé tanácstalanok, kit keressenek ez ügyben.
Mindegy, a választól függetlenül átzavarom hozzád őket. :-)

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8201
még szép! habár az ilyen freshfabrik és társai már beszereztek 1-2 szonzort... mondjuk joval populárisabb cucc... Black metal? Kinek kell az?? :)
Előzmény: Törölt nick (8200)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8200
szerintem valami endorseri szerződése van a palinak a gyárral, ami kint ugye megszokott dolog, lásd dimebag darellt, meg a többieket. magyarországon, ha bemennék a doc medgyesihez hogy mittomén van egy zenekarom és adjon már gitárokat és ez milyen jó reklámlehetőség neki, elküldene a faszomba.
Előzmény: Törölt nick (8199)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8199
naja... :) Nem gyengén lenne jo 1 olyan... gondolom qrvadrága...
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8198
jok ezek a b.c. rich-ek, foleg az az ordogfejes warlock
Előzmény: Wisey_ (8197)
Wisey_ Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8197
Itt egy Haunted póló!

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Érdekes, Kerry egy régebbi interjúban egyszerű koppintásnak tartotta csak a Haunted-et, most pedig már az ő pólójukban feszít a studióban :-)
Előzmény: diesel()diablo (8145)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!