Doktor szerintem is többet segíthetett volna ezen a meccsen nekünk, főleg azok az üres triplák, amiknek köze nem volt a kosárhoz, mikor Anderson elengedte...
Nagyon szépen fel volt készítve a csapat erre a meccsre, ne nem bántanám. Viszont hogy Andersont miért hozta vissza és hagyta fenn szenvedni, azt ő tudja...
Okorn is terített betli volt..a szezonban nem először..
Az utolsó két időkérésénél(mondjuk nem tudom minek kért kétszer időt egyből,mert hozhatta volna azt a vége hogy az időkérésünkkel a szolnoki térfélen kezdjünk..)..mit rajzolt fel??
Azt hogy a legrosszabb triplázon Barac(aki jól játszott ma is) dobja rá a triplát???
..fél perc múlva meg azt hogy Zozó pattogtatja 20 masodpercig majd adja oda az 5 perce ülő (de miért az nem tudom) Evannak aki majd hideg kézzel bedobja...
Hát...nem mondok erre semmit ,mert páran megsértődnek..
Hatalmas esélyt szalasztottunk most el egy nagyon gyengén játszó Olaj ellen...
Sajnos nem birtuk el Anderson és Benke nulla jatekat, ketten együtt 3 VAL t es egy mezonykosarat tudtak összehozni, ez semmi. Védekezés jól működött eleinte, de ennek ára volt, nem kaptuk el a ritmust támadásban. Bruinsma nagyon jó volt elsőre.
Azt pedig továbbra sem értem, hogy a végén ilyet miert kell sportszerűtlennek
fujni, minden szoros meccsen ezeket be fújnak, akkor a végére nem lenne játékos.
Nem ezen múlt, az már ott veszett fejsze nyele volt. A +/- mutató önmagáért beszél és nem Szilire gondolok. Kár érte, ez nagyon sima is lehetett volna.
Kemény meccs volt, a végét elrontottuk. Anderson sajnos ma terített betli volt, Bruinsma pedig sokkal jobb lesz még. Készüljünk fel a fontos dolgokra, kupa, playoff. Falco!
Látod azt valóban figyelmen kívül hagytam, hogy a Tiszaligetben kapott pofonok felértékelik egy ilyen meccsnek a jelentőségét egyeseknél.:) Amúgy pedig semmilyen "fight" (micsoda alvilági szó ez) nincsen köztem és a B-közép között, csak azoknak egyes legalsó szintet képviselő tagjai között, ide sorolhatnám Thomas Mann egyik művét vagy írhatnám azt, hogy O1G.
Az első félidőben nagyszerűen védekeztünk, bár az várható volt, hogy inkább a védekező csapat fogja dominálni a mérkőzésen esett kosarak számát, magyarán kevés pont várható. Ehhez képest a közel 40 dobott pont egész jó, de érzésem szerint a második félidőben még keményebb lesz a Szolnok védekezése. Függetlenül attól mi lesz a végeredmény azt jó látni, hogy simán felvesszük velük a versenyt, és tudnak védekezni a fiúk, ha fontos meccsről van szó.