Igen, ez jó, hogy Szamó így viseli, nem nagyon zavarja a dolog. Ugyanolyan barátságos, bújos, keves, mint eddig. Ja, az is igaz, hogy te sem unatkozól tőlük :)
ok.. a vasalással végeztem :) már csak ezer millió dolgom van :)
Azért a cicák örülnek, hogy otthon vagy. Így nincsennek egyedül :)
hát, igen..Szamó puklija nem fog elmúlni, sőt... szóval tényleg csak ez az egy lehetőségünk van. És remélem, hogy nem leszen fájdalmai. Tegnap jó sokat evett, meg ivott. Evett főtt krumplit, meg hagymás tojást :)
Oké! Csináld csak a dolgodat. Igen itthon vagyok, ezért tudok a macskákról beszámolni hogy vannak. Szegény Szamóca, pedig a puklia magától nem fog elmulni, csak imádkozni kell érte hogy még sokáig éljen.
Hát... jól van Szamó, de nagyon nagy a pukli rajta...
én is remélem, hogy a héten már jobban leszel :) nem melózol? Otthon vagy? Én is :) De itthon is annyi a meló.... Most megint nem leszek, mert tegnap beüzemeltük a mosógépet, és egy csomó vasalnivalóm van.
Na az jó ha Szamóca jól van. Nincs komoly bajom azon kivül hogy folyik az orrom, mint a viz csapp meg vitaminokat eszek. Talán a héten már elfog mulni ha minden jól megy. Én nem dolgozok.
no, az jó ha a macskuszok jól vannak. Szamóca felébredt, és már itt van kint az ágyon. De már elhelyezkedett, és hamarosan bevágja a szunyát :) Megfáztál? az nem jó. :( remélem semmi komoly! Tudtál így dolgozni?
Macskák most jól megvannak, épp most alszanak. Én meg le vagyok betegedve mert a mult héten magamra nyitotam az ablakot, mert olyan melegem volt. Most már kezd a hangom is vissza jöni.
szia! Köszönjük, viszonylag jól vagyunk. Szamóca tegnap este velünk tv-zet, aztán visszatettem a többiekhez. Most reggel még nem láttam, szerintem a függőágyban alszik. Nálad cicák? (most kicsit nem leszek, mert a konyha a feje tetején áll, és rendbe kell hoznom :) )