Keresés

Részletes keresés

ati86 Creative Commons License 2009.09.23 0 0 583
Még csak, hogy pszichopata! De eszelős, buta, s azt hiszi, hogy a testi élvezet egyenlő a szerelemmel. Egy dolgot azonban hozzá kell tenni: az egészet Ray főzte magának. Azt nem mondom, hogy egye meg, amit főzött, mert mint tudjuk, csúnya véget is érhetett volna a kaland, de hogy elhívta magához, nagy hiba volt. S a ház ajtajára való óriás szív festése egy zakkant tudatállapot szüleménye. Itt már látszik Rayen, hogy kezd tartani a bomlott elméjű, frusztrált csajtól.

Kay továbbra is nagyon gyönyörű, igazán érdekes, sokoldalú nő, nem kirakatbaba. A végén nagyon jó volt látni, amint Jockey "eltátotta" a száját Samantha és Jeremy előtt. Samantha volt az igazi trójai faló.
Az összefoglalót holnap teszem fel!
Előzmény: Plazma87 (582)
Plazma87 Creative Commons License 2009.09.23 0 0 582
Ha lehet, azért nem kéne lelőni minden "poént" előre! A következő 3 epizódban fog mindenesetre utoljára szerepelni Ray, Jenna és Charlie (meg talán Lucas). A következő évadot sajnos már nem élik meg, mert Svájc fele menet lezuhan a gépük....na jó csak vicceltem. Nem így lesz természetesen. Kedvenc szereplőm, Jeremy, végre visszatért....remélem megtutujgatja egy kicsit Jockey bácsit.
Egy főszereplő még "le fog lépni" az évad végén, 2 meg visszatér....ha időlegesen is.
De nézzétek csak a sorozatot, s minden kiderül majd előbb vagy inkább utóbb....
Connie egyébként egy aranyos nő....lehet kicsit pszichopata beütése van, de hát van ilyen....illene Jockeyhoz....Ray továbbküldhette volna hozzá....
ati86 Creative Commons License 2009.09.23 0 0 581
Szia!
Ezt nem tudtam sajnos. Pedig úgy emlékeztem, hogy Jenna tényleg lelécel végleg. Amúgy le is fog, de egy villanásnyira akkor visszahozzák.
Elnézést másoktól is a fals infóért!
Jennát azonban nem említem addig az összefoglalóban, míg nem bukkan fel, mert, hogy telefonon hazaszól, ráadásul nem is mutatják, ezek nem szereplések, jelenetek.
Előzmény: M47-1239 (577)
piritta Creative Commons License 2009.09.23 0 0 580
:-))
Előzmény: M47-1239 (579)
M47-1239 Creative Commons License 2009.09.23 0 0 579

Hopp elnézést előző hozzászólásom dugig van SPOILER-rel.

 

SPOILER! SPOILER! 577-ES HOZZÁSZÓLÁSBAN SPOILER!

Előzmény: M47-1239 (577)
piritta Creative Commons License 2009.09.23 0 0 578
Ez kicsit sok a jóból
Előzmény: M47-1239 (577)
M47-1239 Creative Commons License 2009.09.23 0 0 577

Jenna még szerepelni fog!

 

Visszajön Európából, mert aggódik Ray-ért.

 

Aztán Connie leszúrja Rayt, Ray túléli, Ray ezután Jennáékhoz költözik Európába.

 

Ray házára Carter McKay lesz vevő.

Előzmény: ati86 (576)
ati86 Creative Commons License 2009.09.23 0 0 576
277. rész - A jófiú
Rendezte: Michael Preece

A sorozatban már nem látjuk viszont Jennát, főcímképe azonban még mindig kint van. A múltkori rész összefoglalójánál ezért nem soroltam fel a főszereplők között.

Jockey: közli Claytonnal, hogy jó ízléssel válogatja meg szeretőit. Egyre jobban érdekli Lorel személye, s biztos abban, Clayton jövőjének kulcsa a nő kezében van. Elnézést kér a múltkori faragatlan viselkedésééért, s egyezséget akar kötni vele. Engesztelésül egy lakást vesz neki Dallasban. Lorel okos, s átlát a szitán, de az ajándékot, mivel nagyon nem tehet mást, elfogadja. Brett Lomex után nyomoztat nehézfiújával, akiről kiderül, ő ölte meg David Shultont. Mikor Clayton távozott, David eszméletlen állapotban volt, de Brett a lakásban tartózkodott, s a férfi távozása után megfojtotta az eszméletlenül heverő Davidet. Az ok természetesen szerelemféltés. Jockey tudatja ezt Lorellel, s közli vele, már csak egy telefonhívás, s Clayton szabad, de előtte természetben kell törlesztenie a nőnek. Lorel kénytelen belemenni a megalázó helyzetbe, cserébe tisztázzák Claytont, s nem lesz szükség tárgyalásra sem. Jockey diadalittasan jelenti be a hírt, mintha ő lenne a megmentő, emellett persze csurrant-cseppent neki is egy kis élvezet.

Bobby: ismét Washingtonba utazik, hogy felkeresse a szenátort. Még mindig nem halandó ekkora áldozatot vállalni a Ewing névért, s azt is megfontolja, hogy esetleg megzsarolná saját zsarolóját. Phillistől információkat kér a szenátorról, de semmilyen terhelő bizonyítékot nem talál. Bobby végül elveti ötletét, s megegyezésre jut a szenátorral. Eleinte még kezdőnek tartja Bobbyt, majd mikor Bobby 99 évre örökül adja a birtokot neki, leemeli a kalapját Bobby előtt. Így visszaszerezheti a Ewing nevet. Kayjel egyre jobban alakul kapcsolatuk, s egyre gyakrabban jár emiatt Washingtonba. Egy esti órán bátyja beszélgetésre invitálja, s kifejti, szeretne ismét öccsével együtt dolgozni. Bobby tudja, hogy öccse hamis kártyás, s valami hátsó szándéka van. Végül otthagyja bátyját főni saját levében.

Samantha: Nicholas Pearce-szel beszél, akivel a viszonya továbbra sem tisztázott, s a titkolózás megöli kapcsolatukat. Később Kimberlyvel szövetkezik Jockey ellen, s egy csomó részvényt vásároltat Nicholasszal. Kimberly üdvözli az ötletet, s rájön, tényleg nem lett volna jó sorsa Jockey mellett. Örül a hírnek, mikor végül Claytont tisztázzák minden vád alól.

Cliff: felkeresi Casey Denault, s kéri Cliffet, segítsen feltárni neki apja egykori olajmezőjét, cserébe óriási haszonra tehet szert, ha Jockey elbukja a West Starért folyó küzdelmet, s esetleg olajat találnak. Cliffet magával ragadja a férfi lelkesedése, s vakon belemegy az üzletbe. Később meglátogatja April, aki elmeséli neki, mennyire hasonló voltaképpen a két Ewing testvér. Cliff óva inti Aprilt attól, hogy szembeforduljon velük, mert a küzdelemben csak alulmaradhat.

Ellie: félti Claytont a börtöntől, ugyanakkor képtelen megbocsátani neki. Egyik nap beszél férjével, aki szeretné, tisztázzanak mindent, ne bújjanak el egymás elöl. Végül nagyon örül, mikor Claytonról kiderül, nem gyilkos. Családjával, s Harwe Smithfielddel együtt örvendeznek.

Clayton: rosszul érzi magát, amiért szinte kívülállónak tekintik. Úgy érzi, a Ewing összetartás csak a külvilágnak, s csak egy szűk körnek szól, ami sok estben képmutatásra épül. Ellie-vel szeretné tisztázni a helyzetet. Jockeyval beszélget egyik reggel, aki megint próbálja kihozni a sodrából. Amikor azonban megtudja, hogy ártatlan a gyilkosságban, nagyon megkönnyebbül.

Ray: ahogy Jenna kitette a lábát otthonról, Connieval dorbézol. A nő próbálja vele elhitetni, hogy ami köztük van, több, mint érzéki szerelem, s próbálja Jennát Ray szemében befeketíteni. Rayt azonban egy csöppet sem érdekli a nő, önvád gyötri a történtekért. Nem akar a nővel újból találkozni, de a megmérettetésben gyengének bizonyul, s bizony újra belemegy egy kis kalandba.
Előzmény: ati86 (572)
ati86 Creative Commons License 2009.09.22 0 0 575
Az volt a címe, hogy soha ne mondd...soha. Lehet, hogy erre építettek.
Mi bajod a Mandy típusú nőkkel? Szerintem ez a Kay nagyon csábos, igazi huncut lány, s emellett még esze is van, nem teríti ki minden lapját. Nekem kifejezetten tetszik, egyik legizgalmasabb nő a sorozatban Katherine mellett.
Előzmény: Plazma87 (574)
Plazma87 Creative Commons License 2009.09.22 0 0 574
Never say never again.....ha jól emlékszem volt egy ilyen James Bond film is. Lehet annak a tiszteletére lett ez az epizód címe....
Nekem ezekből a Mandy-klónokból kezd kicsit elegem lenni. Ez a Kay akár a hasonmása is lehetne.....
Jockey szex-éhsége meg eléggé undorító.....egyszer meg fogja még magát égetni......
ati86 Creative Commons License 2009.09.22 0 0 573
Bobbyt üzleti ügyei és Kay személye természetesen nem Dallasba, hanem Washingtonba szólítják.:)
Előzmény: ati86 (572)
ati86 Creative Commons License 2009.09.22 0 0 572
276. rész - Soha ne mond...soha
Rendezte: Cliff Fenneman

Jockey: újabb aljas húzásokra készül. NEm díjazza, hogy Clayton Farlow southforki házukba hozták, miután gyilkossággal vádolják. Anyjának próbálja magyarázni, hogy Claytonnak nincs itt helye. Összetalálkozik később Lorellel, aki tudatja vele, semmilyen szexuális kapcsolata nem volt Claytonnal, s Jockey lenne az utolsó, akivel lefeküdne. Jockey ebben nem biztos. Kéősbb meglátogatja Kimberly az irodájában. Elmondja neki, már nem érdekli, hogy elvegye feleségül, csak hagyja békén az apját. A férfi azonban nem óhajt visszakozni, s nyílt háborúra szólít fel, melyben kifejti, a végén ő győz. Kimberly nem olyan biztos ebben.

Bobby: üzleti ügyei és Kay Dallasba szólítja. Egy leköszönő szenátorral tárgyal, aki jó kapcsolatot ápolt egykor Jockkal. Nem kevesebbet kér Bobbytól, minthogy vegyen neki egy szép villát Skóciába, cserébe megkapja a jogot a Ewing név használatára. Bobby nyílt zsarolásnak tekinti, de nem utasítja issza rögtön az ajánlatot. Bár Kay társaságában igen jól érzi magát, állandóan csak a szenátor "kérése" körül járnak gondolatai. Mikor Claytont óvadék ellenében szabadlábra helyezik, ő is ott van mellette, s anyja mellett. Talán ő az egyetlen, aki meg van győződve arról, hogy Clayton igazat mondott Lorelről.

Samantha: Egy alkalommal Aprillel ebédel, s elmeséli neki, hogy Pearce és ő közte már komolyabb dolog is van, eltűnése ezért aggasztja annyira. April biztosítja, hogy nem a nő miatt kellett elmennie, hanem más nyomós oka volt rá. Később rátérnek Jockeyra, s April úgy gondolja, mostmár kitart Jockey mellett, Samantha azonban el akarja érni, hogy vesztesen kerüljön ki férje a küzdelemből. Végre találkozik Nicholas Pearce-szel. Nick elnézést kér azért, mert hetekig nem láthatta őt, de ugyanakkor leszögezi, súlyos családi problémák szólították el. Samantha próbál hinni neki, s Nick biztosítja a nőt, ha a veszély elmúlik, mindent elmesél neki.

Cliff: továbbra is gyógyszereken él. Váratlanul meglátogatja Casey Denault, s üzleti ajánlattal áll elő. Denault szeretné, ha Cliff megtartaná részvényeit, hogy azt Jockey ellen fordíthassák később. Cliffnek nem tetszik az ölet, gondolkodási időt kér. Később Kimberly keresi meg őt ugyanebben az ügyben, s közli vele, apja minél hamarabb szeretne vele találkozni. Cliff nem akar beszállni a Jockey és Kimberly apja közötti küzdelembe, végül azonban elmegy a találkozóra. A West Star vezetője leszögezi álláspontját, s azt, hogy sürgősen szövetségest kell találnia. Cliff ekkor jön rá, mire is használnák, s nem kér belőle a továbbiakban.

Ellie: Bobbyval mentek be Claytonért. Továbbra sem akar hinni férjének, s ezt még Jockey kukacoskodása is erősíti. Ellie azonban leszögezi, ha ez a félrelépés igaz is, még mindig ezerszer különb ember, mint saját fia. Egyik nap felkeresi Lorel, aki tudatja Ellie-vel, semmi sem történt közte s Clayton között, az idősödő férfi csak egy kis színfoltra, megerősítésre vágyott életében. Ellie folyamatosan ellenkezni akar, de ellenállása kezd letörni, mikor látja, a nő valószínűleg nem hazudik.

Clayton: nagyon hálás, amiért letették az óvadékot a tárgyalásig. Az egész család előtt akarta megköszönni, de csak a szűk családi körben tudta ezt megtenni, ugyanis Bobby már Washingtonban tartózkodik.

Ray: egyedül érzi magát a hatalmas házban. Egy nap telefonhívás zökkenti ki a megszokott kerékvágásból, s a defektes nő keresi. Szeretne vele találkozni, de Ray szerint nem lenne túl jó ötlet. Végül a nő személyesen keresi fel otthonában, s együtt költenek el egy finom vacsorát. Ray akkor hallja Jennától a nem túl jó hírt. Nem lehet tudni, mikor jön haza Európából, mivel Charlie-val be akarják járni, s lehet, Naldo szüleinek is elviszi lányát megmutatni. Emiatt elszomorodik, s egyből kaphatóbb lesz egy kis esti kalandra.
Előzmény: ati86 (570)
ati86 Creative Commons License 2009.09.21 0 0 571
A mai rész tartalmát holnap délelőtt teszem fel.
ati86 Creative Commons License 2009.09.19 0 0 570
275. rész - A leszámolás
Rendezte: David Paulsen

Jockey: irodájába hívja Casey Denault-t, akit arra kér, működjön vele továbbra is együtt. Elmeséli neki, hogy egykor az apjának ajándékozott olajmezőn egy csepp olaj sem volt. Végül arra kéri Denault-t, írja alá azt, hogy a West Star tárgyalásánál mellette fog szavazni. Casey, ha nehezen is, de aláírja. Jockey azonban nem is sejti, hogy Denault újra felvette a kapcsolatot volt barátnőjével, s ígéretet tesz arra, hogy a West Star-beli esetleges részesüléséből a nőnek is adna részt. Miután meghallgatta a férfit, jól nyakon önti vízzel, s közli vele, semmi esélye nincs Dallasban, s elege van az ígéreteiből. Otthon azzal szembesül, hogy Clayton nem lakik a házban. Díjazza anyja döntését, s kifejti neki, Clayton sose volt közéjük való. Később megkeresi Aprilt, akit arra kér, ismét vásároljon West Star részvényeket, majd adja el neki. April, hogy soha többé ezzel ne zargassa, elfogadja az ajánlatát, s együttműködik Jockeyval. Ő a nő aláírását kérné, hogyha kell, együtt szavazzon vele, de a nő biztosítja Jockeyt, mellette szavaz, megbízhat benne.

Bobby: Kayt éppen a repülőtérre viteti ki. Nehezére esik a búcsúzkodás, de érzi, hogy nem végleges, hamarosan találkozni fognak. A bájos nő egyre inkább lenyűgözi, s megkéri, szóljon neki, ha megérkezett Washingtonba. A nő csak az ő kedvéért megfogadja neki. Később épp napozás közben hívja fel Kay, s érdeklődik róla. Később meghallja, amint anyja és Clayton éppen veszekednek. Rájön, az affér mögött egy nő személye húzódik meg. Felkeresi Claytont, aki mindent elmond Lorelről és magáról, s kifejti neki, semmi nem történt köztük. Bobby próbál hinni Claytonnak, s szeretné, ha mielőbb tisztáznák Ellie-vel a félreértést.

Samantha: többször keresi Nicholast, hol telefonon, hol az üzenetrögzítőn. Nicholas elmondja neki, nyomós oka volt annak, hogy nem beszélt vele, s erről nem ő tehet. April aggódva rohan Nickhez, hogy jól van-e. Nick biztosítja a nőt, hogy minden rendben van, de követeli tőle, hogy ne találkozzanak egy jó ideig, ugyanis a nő kíváncsisága életveszélybe sodorta őt és családját. April nagyon sajnálja a dolgot. Később Jockey keresi fel otthonába, s megállapodást köt vele. Bár April szeme hamisan csillogott ekkor.
Nicholas szüleiről később kiderül, megrendezték a halálukat, s erre csak akkor jövünk rá, mikor Nick meglátogatja testvérét egy üzemben.

Cliff: egyre idegesebb Jockey akciói miatt, s már aludni sem tud tőle. Nyugtatókon él, s újabb adagot íratna fel orvosával, aki azonban elutasítja kérését. Közli Cliffel, hogy a túlzott nyugtató függőséget okozhat, s ezt mint orvos nem vállahatja. Cliff ingerülten távozik, végül egyik nap elszunyókál az irodájában. Jackie próbálja rábírni arra, hogy változtasson az életén. Cliff úgy érzi, képtelen Jockeyt bármikor is sarokba szorítani. Találkozik Caseyvel és Slyjal is, s ironikusan gratulál nekik.

Ellie: nem hajlandó Claytonnal beszélni. Egyszer azonban megjelenik Southforkban, s beszélni akar feleségével. Ellie elmondja, nincs miről beszélni, mert mindent tud Davidtől róla és Lorelről. Clayton értetlenkedve áll Ellie előtt, aki meg van győződve arról, hogy férje félrelépett.

Clayton: miután megtudja, hogy David hazugságokkal tömte tele a fejét Ellie-nek, megfogadja, hogy felkeresi, s ízekre szedi. Elmegy Lorelhez, s kikeresi noteszából David számát és címét. Elmegy a lakására, s hirtelen meglepi az aljas hazudozót. Összeverekednek, majd egy akkorát kap David, hogy kifekszik a földön. Clayton gyorsan elmegy a helyszínről, de érzi, egy kicsit túllőtt a célon. Később felkeresik dallasi lakásán, s közlik vele, a rendőrség nevében le van tartóztatva David meggyilkolásának alapos gyanújával.

Ray: próbálja meggyőzni Charlie-t, hogy a svájci iskola az ő érdekében jött számításba. Búcsúzóul egy ajándékkal lepné meg nevelt lányát, amit azonban visszautasít. Kiviszi kis családját a repülőtérre, mikor az út szélén valaki defektet kap. Próbál segíteni a helyszínen, de nem sajnos nem tud. Amíg kiérkezik a szervíz, meghívja házába a nőt, aki szerfelett érdeklődik Ray iránt.

Jenna: Svájca megy Charlie-val.
Előzmény: ati86 (568)
ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 569
Még hogy ezek a részek nem jók. Ellie és Clayton körül dagad a botrány, Bobby új barátnőjelöltje rendkívül izgalmas, érdekes.
Hála Istennek, a nagyszülők is fontos, érdemleges szerepeket kapnak, ez Bobby visszatérése, a Wes Parmalee-s epizódok óta van így.
Előzmény: ati86 (568)
ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 568
274. rész - A bizalom
Rendezte. Larry Hagman

Jockey: próbálja elérni telefonon Aprilt, de a nő nem veszi fel. Találkozik Rayjel, s megkéri a férfit, hogy a pénzből, melyet neki ad, vásároljon fel West Star részvényeket számára. Ray illedelmesen, nyugodtan végighallgatja az ajánlatát, majd visszautasítja. Jockey ismét előhúzza az "apánké volt a társaság" klisét, de Rayt különösebben nem hatja meg. Slyt később megkéri, ne mutatkozzon nyilvánosan Casey Denault-val, nehogy elcsábítsák titkárnőnek. Sly közben Caseyvel találkozgat,s a férfi mélyebb érzései is megnyilvánulnak. Úgy látszik, érdekli a nő sorsa. Denault kifejti, eleinte apja miatt szállt be Jockey mellé, majd próbálta sarokba szorítani, de rájött nem megy neki. Sly vígasztalni próbálja. Otthon tartózkodik, mikor anyja megérkezik a kirándulásáról, Bobbyval azonban továbbra sem beszél sokat

Bobby: ma viszonylag kevés jelenetben volt látható. Megkérdezte anyját, hogy miattuk ment-e el messzire, vagy más miatt. Ellie kitérő választ ad a kérésére. Egy alkalommal váratlanul meglátogatja az irodájában Kay. Egy teljes napot szeretne tölteni Dallasban, amihez partnert keres. Bobby kapva kap az alkalmon, s elviszi mindenhová, bemutatja neki Dallas szépségit, sőt még egy vagány texasi cowboykalapot is vesz neki, majd végül egy hagyományos csehóba invitálja őt. Bobby elárulja neki, erre a pillanatra várt már jó ideje. Kay és ő végül összemelegednek, de ott van az a szomorú tény is, hogy a nő gépe éjfélkor indul.

Samantha: ma neki sem jutott nagy szerep. Először felkereste a felindult állapotban lévő Nicholast, aki továbbra sem mondott neki semmi konkrétumot a maffiás ügyéről. Miután meghallgatta Samanthát, elküldte otthonából. Később jelen van Ellie érkezténél, bár látja, nagyon fagyos a hangulat Clayton és Ellie között. Aprilt kifaggatják Joey Lombardyt illetően, s kiderül, a férfi Nick Pearce. Mivel nincs más választása, elárulja a nevet, s addig őt sem engedik el. Nemsokára megtalálják Nicholast, aki már pisztollyal felszerelkezve közlekedik. Elvezettetik szüleihez, s kiderül, Nick szülei meghaltak autóbalesetben. Teljesen összeomlik, de ugyanakkor nem akarja elhinni sem a hallottakat. Később, mikor a sírjukat is megtekintik, a maffia bérencei is meggyőződnek arról, hogy a szülők halottak.

Cliff: izgatottan hallgatja, amint tovább esik a West Star részvények ára a piacon. Közben Kimberly Cryder apja próbálja meggyőzni a közvéleményt, hogy az esés csak átmeneti. Gőzerővel belelendül a munkába, nem érdekli egészségi állapota sem, a háború annál inkább.

Ellie: megérkezik a kiruccanásból. Unokái ajándékokkal halmozza el, később Bobbyval beszélget az úszómedencés esetről. Mikor Clayton hazaér, próbál hozzá jó pofit vágni, de érezni, fagyos a hangulat köztük. Ellie később négyszemközt beszél Claytonnal, s elmondja neki, látta, amint Lorennel sétálgatott az utcán. Kijelenti, mindegy, mit jelentett a kapcsolat Claytonnak, vagy miért csinálta, az ő fájdalmára nincs gyógyír, érzéseit nem vette a játékkúra közben számításba. Kijelenti, férjének el kell költöznie Southforkból, bizalma megingott.

Clayton: mikor hazaérkezik Ellie, már nagyon várja. Később, mikor felesége saját irodájában felkeresi, meglepődik, mikor az rájön, Lorennel találkozgatott. Clayton elmondja neki, semmi komoly dolog nem volt köztük, a maga egykori fiatalságát szerette volna újra felfedezni a nőben. Hitet, reményt akart adni magának, hogy még idősebb korában is lehet valaki aktív ember, felnézhetnek még rá. Clayton úgy érezte, Ellie már csak egy bábuként kezeli, pláne azután, ami a műtéte után volt. Ellie azonban hajthatatlan.

Ray: találkozik Jockeyval, s meglepi ajánlata. Végighallgatja, hogy tudja, mit utasít vissza, de emellett még emlékezteti a múltbéli aljas húzásaira, amibe majdnem belehalt a fia, Johnny is. Megbeszélik Charlie-val, hogy egy svájci intézetbe szeretnék íratni. Charlie teljesen meglepődik az ötlet hallatán, s heves tiltakozásba kezd. A két szülő nagyon elszánt, de Ray az, aki főként jónak látja a megoldást. Kifejti, szereti Charlie-t, de valami nagyon félresiklott valahol, s ezért megoldást kell találni rá.

Jenna: eleinte még kiáll saját ötlete mellett, hogy Charlie Svájcba menjen. Később gondolkodik, s úgy érzi, a legfontosabb számára a lánya, ezért ha elkerül Svájcba, ős is vele lenni egy pár hétig, amíg megszokja az új helyet. Ray, ha nehezen is, de beleegyezik az ötletbe.
Előzmény: ati86 (564)
ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 567
Köszi!:)
Előzmény: sunny22 (566)
sunny22 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 566
Olvasgatok, tényleg szupi jó a leírás! Köszi Ati...:))))
Előzmény: Lisalotti (561)
ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 565
Ez a Kay nevű lány eddig az egyik legcsinosabb, legszebb nő jó ideje a sorozatban. Típusra hasonló Mandyhez, de talán még annál is cserfesebb, huncutabb arca van. Ugyanakkor van tartása is, nem csak egy plázacica. És látszik rajta, hogy odavan Bobbyért. (Ő nem az Leslie Stewart-féle okostojás, aki mellesleg elég rút is volt.)
Nem tudom, hogy hívják a színésznőt, de rendkívül jellegzetes, szép arca van.
Bobbyra rámosolygott a szerencse, mióta Pamela eltűnt. Szerintem semmi furcsa nincs abban, hogy több nő is számításba jön nála egy ilyen krízis után. Keresi azt, aki pótolhatná Pamela helyét, s érthető, hogy hirtelen sok nő között kell válogatnia. Ugyanis Pamela, aki egykor a biztos pontja volt, elment mellőle.
Előzmény: ati86 (564)
ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 564
273. rész - Nicholas titka
Rendezte: Patrick Duffy

Jockey: meglátogatja Casey Denault, s elmeséli neki, hogy Kimberly Cryder kereste meg személyesen. Elmeséli Jockeynak, a nő azt kérte tőle, álljon a West Star mellé, ha szavazni kell. Jockey örül az értékes információkra, s továbbra is javasolja, maradjon a nővel, s tudjon meg tőle minél több dolgot. Egyik este beront feleségéhez, s kijelenti, ami köztük van, minden, csak nem házasság. Ő válni készül, Samantha továbbra sem akar. Később felkeresi Aprilt, s a részvényvásárlással üldözi minduntalan. Aprilnek kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy Jockey dolgaival foglalkozzon. Végül beleegyezik, de kéri, tűnjön el az életéből. Kimberly apjával próbál beszélni arról, hogy egészségi állapota miatt ne forszírozza a háborút Jockeyval. Az apja nem hajlandó engedelmeskedni.

Bobby: a tárgyalás után meglátogatja Cliff, miközben épp Washingtonba készül. Cliff kéri, hallgassa meg Lizát, ugyanis el akar búcsúzni tőle és Christophertől. Először elutasítja a kérést, majd végül belátja, hiba lenne haraggal elválni. Liza elnézést, s bocsánatot kér Bobbytól mindazért, amit elkövetett ellene, s Christophert is kéri, bocsásson meg neki. Bobby és Christopher is megbocsátanak, mikor a nő kijelenti, hiba lett volna, ha elveszi a férfitől a kisfiút. Ezután Washingtonba utazik, ahol a tárgyalás előtt a bájos Kay fogadja. Bobbyt szemmel láthatóan lenyűgözi a nő esze és szépsége. Mikor visszaér Dallasba, közli Aprillel, hogy nagyon jól érzi magát vele, de csak barátjának tekinti. April csalódottan veszi tudomásul a hallottakat.

Samantha: közli férjével, tudja, hogy miért akarja elvenni Kimberly Crídert. Nem hajlandó tőle elválni, azt az elégtételt meg pláne nem akarja neki megszerezni, hogy ős segítse hozzá a West Star birtoklásához. Jockey arca teljesen elkomorul. Később felkeresi Kimberly az irodájában. Mielőtt még elkezdene nyíltan hepciáskodni, leállítja a nőt, s tudatja vele, férje csupán csak a West Starért venné el feleségül. Kimberly feldúltan rohan ki az irodából. Nicholas Pearce a szüleinél tölti idejét, s megpróbálja megvédeni őket a fenyegetőktől. Kiderül később, hogy Aprilt már ismeri az a bűnbanda, aki Nick után nyomoz, s kapcsolatba akarnak lépni a nővel. April csak most döbben rá, mekkora bajt okozott kíváncsiságával, s nagyon feszültté válik, végül, a félresikerült találka után Bobbyval, meg is lepik a lakásán.
Nicholas Samanthával való találkozásakor bevallja, el kell mennie egy időre, ugyanis családi problémái vannak.

Cliff: megkéri Bobbyt, hogy Liza elköszönhessen Christophertől és tőle. Örül, mikor végül látja, sikerül békében elválniuk egymástól. Később Jockeyhoz megy, s kéri, adhassa el a részét a West Starból az értékpapír árának esése miatt, a férfi azonban sakkban tartja a gázvezetékkel.

Ellie: telefonon beszél Claytonnal, aki még mindig oda van kirándulni. Az már a beszélgetésükből is kiderül, fél beszélni férjével, s attól, milyen következménye lesz annak, ha egyszer kérdőre vonja Lorennel kapcsolatban.

Clayton: David megzsarolja, hogyha nem fizet neki 50000 dollárt, elmond mindent feleségének Lorenről. Clayton megfenyegeti a férfit, hogyha meg meri ezt tenni, lapáttal kell összesöprögetni maradványait. Loren időközben beszél a volt barátjával, aki magával vinné Angliába. A lánynak azonban esze ágában sincs visszamenni. Közli barátjával, a szerelem már rég kialudt iránta. Clayton felkeresi Lorent a Dave-vel való incidens után, s megkérdi tőle, ő kérte-e erre a férfit. Loren alig hisz a fülének, s kijelenti, nem tudott aljas szándékairól.

Ray: megállítja Charlie-t, amint az éjszaka közepén már éppen lopakodna ki a házból. Eldönti végre Jennával, ideje végre tiszta vizet önteni a pohárba, s leülni vele beszélgetni. Charlie-nak így, Randy helyett, a szülei társaságával kell beérnie.

Jenna: aggasztja Charlie egyre romló teljesítménye az iskolában. Megtiltja ismét lányának, hogy iskolán kívül bárhol találkozzon Randyvel, mindaddig, amíg nem tisztázzák, miért hamisítja az ellenőrzőben az aláírásokat, s amíg nem kezd el javulni a tanulmányi eredménye.
Előzmény: ati86 (550)
ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 563
Igen, tényleg ő az, a régi Dave Culver. Ilyenkor már AIDS-es volt, meglehet, azért is alakult át egy kicsit az arca, őszült meg a haja. Plusz, amit már írtam, régebben festette a haját,s nem volt bajsza.
Előzmény: szokimi (554)
ati86 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 562
A mai és a tegnapi rész összefoglalóját ma este teszem fel.
Köszönöm a dicséretet!:)
Előzmény: Lisalotti (561)
Lisalotti Creative Commons License 2009.09.17 0 0 561
Olvasd el a 350. választól Ati összefoglalóit! Az Ati nagyon ügyesen leír mindent!
Előzmény: sunny22 (557)
Lisalotti Creative Commons License 2009.09.17 0 0 560
Igen! Én is így gondolom! Az Ellie a kivétel!
Előzmény: szokimi (559)
szokimi Creative Commons License 2009.09.17 0 0 559
az rendben volt szerintem, amikor mindkét Ellie-nek ugyanaz volt a hangja.....tényleg könnyebb volt megszokni az újat....de a többi esetben, nekem sem tetszik ez
Előzmény: Lisalotti (556)
szokimi Creative Commons License 2009.09.17 0 0 558
szia!

Olvass viszza......Ati nagyon konkrétan leírja melyik részben mi a történés.
Előzmény: sunny22 (557)
sunny22 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 557

Sziasztok!

 

Kis segítséget szeretnék kérni: július 15-én láttam utoljára a Dallast, aztán vidékre költöztünk ahol nem volt story tv. Most jöttünk vissza és azóta sok minden történt és nem értek semmit.

Vki röviden, nagy vonalakban leírná, hogy mi történt? Addig láttam, h felbukkant egy fickó, aki Jock-nak adta ki magát. Pamela összejött Bobyval, Jockey Mandyvel volt, Samantha megvett egy céget, Donna terhes volt

Pl. hol van Pamela? Donna? Mandy? Jamey?

 

Ati, látom, hogy beszúrod mindig, hogy adott epizódban mi volt. Szerinted hanyadik résztől nem láttam? mert akkor visszakeresek, csak nincs sok időm a baba miatt.

 

köszönettel

sunny

Lisalotti Creative Commons License 2009.09.17 0 0 556
Véleményem szerint elég gáz, hogy ugyanazok a színészek néha 2-3 karaktert is szinkronizáltak akár egy- két rész elmúltával is. Pl. Szabó Sípos Barnabás, Trokán Péter, Détár Enikő, Kocsis Mariann, Sinkovits Imre és még folytathatnám. Számomra a hang ugyanolyan jellemző valakire, mint az arca. Azt még csak megértem, hogy a  Dallas hosszú éveken át történő forgatása alatt néha szereplő cserére szorultak de, hogy a magyarok ne tudtak volna szinkron szereplőket összeszedni? Hiszen ha másban nem is, de szinkronban mindig nagyon jók voltunk! (kivéve ezt a sorozatot!)
Előzmény: szokimi (555)
szokimi Creative Commons License 2009.09.16 0 0 555
korábban beszéltünk a szinkronhangokról.....Dave-nek ugyanaz, mint Jerry Kendersonnak volt a hangja
Előzmény: ati86 (543)
szokimi Creative Commons License 2009.09.16 0 0 554
nem mondod? biztos, hogy ugyanaz? nagyon más most
Előzmény: ati86 (547)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!