Az interjúban Magyar Péter azt is mondta, hogy szerinte:
a jelenlegi status quo nemcsak a Fidesz, de Gyurcsány érdeke is, egymást tartják fenn;
valós igény van egy középen álló erőre;
50 millió forintot költ a kormány az őt lejárató kampányra;
látott olyan belső felmérést, amiben a 70 százalék azt hozta ki, hogy Rogánnak mennie kell;
jó ideig nem lesz munkája, mert „nyilván elintézik azt is, hogy a privát szférába se vezessen utam”;
tudja, hogy amit csinált, az „felségárulás a szemükben”;
ha indítana pártot, az ideológiától mentes lenne;
magát nemzeti liberálisnak mondaná, de szerinte ezek a szavak is le vannak járatva;
nem gondolt bele igazán, mi várhat rá; most már azt is el tudja képzelni, hogy egy napon nem lesz szabadlábon;
saját kiállásáról azt mondta, az egyfajta „sufnituning”, „garázsban összetákolt valami”, de szerinte indultak már így jó dolgok.
Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Nem tudom miért is kuncsorgott itt már ápr. 21.-én itt a fidzse legfontosabb erdélyi kádere:
„Személyes egyeztetést folytattam az irodámban Kelemen Hunorral, az RMDSZ elnökével, Románia korábbi miniszterelnök-helyettesével” – közölte Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke kedden a közösségi oldalán.
"16 éve mondogatjátok, hogy mindenki utálja, oszt mégse fordult elő."
Mert aki nem szereti a köpcös tolvajt, az még annyira se tartja hogy pazarolja rá a nyálát. Nálatok fidernyákoknál divat csak a köpködés, a fenyegetőzés, a pultrugdosás, a hangosan szitkozódás, a verekedés, a baltával kergetőzés. Ez a ti szintetek ellenzéki. Láttuk, tapasztaltuk.
Mert jogszabályok főszabály szerint nem változtathatják meg a múltban már lezárult tényeket vagy jogviszonyokat.
Tavaly szemtember hat óta hozott döntései érvénytelenek. Hónapra, napra szűrés nincs, csak évre, 360 ügyben hoztak idén döntést, ez mind érvénytelen. Ehhez jön a tavalyi.
Ez már a vágyvezérelt gondolkodási státusz nálatok, vicces olvasni! Egy, már a 20%-ot sem elérő jellegtelen, súlytalan, ruppótlan pártocska szerencsétlen szektásai próbálják egymásba önteni a reményt... Imádom az ilyen kommenteket ovasgatni, mindig felvidítanak, mert tudom hogy az új Kormány pont ezért végzi kitűnően a dolgát.
Nem meglepő módon mikor visszakérdezek a fideszesnél hogy szerinte mit nevezne ő kormányzásnak ha ez nem az, akkor mindig kussba vágja magát, elszalad valamelyik DPK-ba mantráért, de mivel ott sem talál erre narratívát gyorsan elkezd terelni meg mellébeszélni aminek a végén már csak a személyeskedésre futja tőle. :DDDDD
"3. cikk Az Alaptörvény 24. cikk (8) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: „(8) Az Alkotmánybíróság tizenöt tagból álló testület, amelynek tagjait az Országgyűlés az országgyűlési képviselők kétharmadának szavazatával tizenkét évre választja. Az Alkotmánybíróság tagjai közül elnököt választ. Az Alkotmánybíróság tagjai nem lehetnek tagjai pártnak, és nem folytathatnak politikai tevékenységet. Az Alkotmánybíróság tagjának megbízatása a hetvenedik életévének betöltése napján megszűnik.”
Polt Péter, született 1955. szeptember 6.
Az már egy kérdés, hogy akinek már elmúlt ez a hetvenedik életévének betöltésének napja annak megszűnik-e vagy rájuk ez már nem vonatkozik, mivel soha sem lesz már újra ilyen nap.