ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... Fa szuvas bull bily vasavas kereszt, vaskereszt horogkereszt Jányos bácsi baszot keres a MOerest veres jada baaa... balta zár, vasöntőntőde vas a vas ut az aranykoca ólbe vezet, nem born New Lyó? 1.: 6/21. A KÉP? Kezdetben vala a fa?- ember, fábull faragva, látom az embereket ember? -fábull mint fa fak?Fita, most te mit látol, engem? -a seggem? Zitt az hogy ha van valami mi? -ezt ugy értem, hogy mi magyarok? Na már lelőttem magam -at a tudÁtom? MAG? Zitt az, hogy most is, teljesen egyedül érzem? -magam at? -matt, patt? 2018 -10 .20 körül, már nem emlékSzem pont? -osan vagy oson? -hogy akkor, mit láttam, ami azonnal nem idő -ut és cél? Cél Acél György meg Györgyika MO nélkül, lenne cél -UT _UK? Irány a veres paradicsom, és sárga lett, két hegy közzül, fita itt a SI(R)ON NUKI SOK SOKK? TÖBBET NEM A FA SZUK KU XOL? KI SZÓL? XEX XÓL? XEX ÖL? Zett azonnal, hogy hogy nekem nincs és nem is lehet házam, se föl -dem? -se hol, se ól, semi csicska bicska GONDOM, KONDOM?-fütyim? -és luka tok? (ládd pi et rol, teddvissza karadod hövelyébe, na most a fült amit levágott, vissza ragasztotta a a aaa...teremtökös? -FITA, MOST AZ HOGY AKI MINDENEM AZ URNAK ADÓM, ADTA, MEG BÁNTA jaja bánt,Bánk Bán? HOGY A MAGYAROKAT BAXATTA? XUKU XUKU JÉRCÉK PAC PAC PACALOD MOST VAS (WAS) A LÓ? LÓ FA? Zitt most nem nagyon akarok kacér fa szért ért puccoskodni, itt a fa som? -bika csöke? -csökem, csökevén jöve vén, Jövel Jesus légy vendégem, áld meg amit adtál nékem? -mit? GOLD GOTA ÉS KERSZT, DE A FASOM KARDOM, NA AZ ÁT MENE, fita, mi a kardunkkal szilánkra hasitottUK i a fak erest? -kerszt ut, baxhatod, na msot már KÉP, hogy születik ujjá, nagy lábujjjá bujjá buja,pulya FA SZUK FRÖCSKE MAGOD MA GOD, FITA AHOZ HOGY TE VASSÁ VAS ÁR NAP? -JÖTT MEG A FOLYÁSOM... beadás láss? 2.: Ész megáll, fa szuk xól, xexÓL, fa fel áll? Fita, itt valakik, akik a MAGNES MEZEIKBE TEREIKBE VANNAK? Nizzecsak, ezt gyerek KOROM, csak egy kis nádfedeles kunyhó, vagy Jurtát,(kurtát) akarok, és csak kertészkedni, zerintem ma is az a leg nehezebb, mert BENSÓ -KÜNSŐ LÁTÁS NÉLKÜL, azaz ha van aki ŐŐK TEREMTETTEK (baxnak baxatnak?) MINKET, AKKOR NEM MI MAGUNK? MI? Na nekem, megvan az KÉP, -amit itt, fita,akik itt A PUSZILÓ LAWAIK PUSZTITÓ UTONÁLLÓK WAMZOLL UTON ÁLLÓAIK? AZOK AMIT GOD, AZ ITT VAN, ÉS LÁTHATATLAN TATA ATYA JÓ KIRÁLY? PAP PAPLANY LANGYOS OK? Apum igy mondta, kenjük be sárral? -azonnal Sára ára? Dfita, itt most megint, int, ládd leirtam volna az utam -át? -meg vissza, MENNYBE FEL EGYENYEST NA MEG VISSZA KOZZ, MERT BENNEM LENNE HA ENNE? Ez most, hogy mindent ebbe a földibe,öldi zöldik -zöldellik? Nincsak a kiskölyök,talál egy magszemet, rögtön az ujjával a kemény földbe lyukat fur, tegnap az anyukaja,nézi a körmét, na nincs, azaz van de teljesen a bőrig lekopva, és bele teszi a magot, alukba, amit az ujával jájj...fut?- na most Éjfél után Óra 1 Jányos bácsi haza megy, őra három,Jányos bácsi már az ágyon, 4 lukat néz, 5 nagyott lök, 6 megszületett a kis jakab, na az kölyköt (kab jakabb? -ládd a mi kis jakabunk bunkó??? ) jelent nálunk? Fita, ez az, hogy mi? -vagyunk a a aaa..ŐK TERMTETTEK MINDKET, NEM MI MAGUNK? FitalJátok, zitt most csak nyersen és van fityma? -Komorócziék? MTA? -MIKÓDA RIA RIA RIADALOM,A MAGYAR OK SOSE TUDHATJÁK MEG HOGY MIK? KRIMIK? SEGGECSKRÉMEK? 3.: Most az hellzet -jelzet, hogy csak ÖRÖK EGY NŐ ÉS EGY FÉRFI, és jadada jacacaca caca ccc... Azt hiszem, még otthon volt egy film, Egy férfi és egy nő?-jata tata ta...Ezt amit most produkakálok, ezt csak a gyere kéink KÉP? Fita, itt a XEXXEL XEXELTESSÉK MEG NAGY BIKÁAIK? FITA ITT NINCS OLYAN HOGY FÉR -FIU? FEHÉR? KELL HÓ FEHÉR RUHA,VAGY FEHÉR CSELÉDEK??? -RÜHÜK? Jana Jéna az lenne az az üveg -ük? Fita,van egy olyan üveg, ami midnennél (khrsitál?) keményebb, és át hatolhatlan? -zitt az,hogy mi is, tehát mi magyarok? -Mi is ufo-k vagyunk! Ezt csak te tudod FEL FEDEZNI,(van lőcsöd és lőcs kenőd?) ládd a NÉNÉNK, hogy jön már a bika fff... fiteljunk,az HOGY MAG -OK MAGYAR OK? AZOK ÖRÖK SZÉTVÁLASZTHATALAN ÉLET PÁ-ROK KÖRÖK KEREK ÉS KERÉKPÁROK? EGYKEREKÜ BYCIGLIN TÁNCOLOK AZ ADÓSSAL? Jaja most rögtön, itt van EGY VILÁG HÁLÓ HALLÓ HALLÓ ITT A VASALÓ? VAS A LÓ? Na zitt az, amiket már eddig be sajtoltam,sóhaj,hogy magyarok közt lenni jó, és Ijónk ió bió lenni ennei jó? -te hol vagy,meg most fita, KOMMORÓCZYY ÉK? Viccket a tekem meg vak-a-rom móra,FITA MOST ITT EGY OLYAN, amit először meg pengettem,ládd Sanyink,ne fogjon senki könnyel müen a hurok pengretéséhez, azt hiszem, ha nincs a fütyién köröm? -vagy kutya fa sza? -csont? Na amiket... fita most is, én ha egy pinalátra csak el bizom, -bazom -buzon -puzom magam? - $$$... a földöng, se a föld alatt belesléjben bily, sehol semmi szecska csicska kubacka,na most, ez az hogy állandóan mered ...a szemem? Innen...szemembe? GOLD? Fita, ma KINa kin a pi? -r x r x pi? Bloondi az utolsó dobása ása kása? -na KINa ma az a Vas -szobor, ami tiszta ARANY BULL?-ÖVÉK VAGY ÖVÜK ALATT VAGY, A JÖVŐ BÖGYŐ? FITA, ITT HA MOST MUSA, DE MAGYAR OK, MOM -MENNYORSZÁGA ÉS MEGHOZTA NEKÜNK,MINDEN KIDNEK A TAVASZT? Fita, az az,amit a kis Drung, GOD? -DOG DE DÖG, BESZÉL HOZZÁTOK? NA A PU KAJA, HO-MOK A SIVATAGODBA FFF...ha ha ha beengediteg TEG? -őket elől Siva SIVIT SZIV ITT? BÉKA BREKEKE VAGY SZÁRAZ TŐNEK NEDVES PARTJÁN DEGLETT BÉKA KUTYKURUTTY? MEGBÁNTAM HOGY A MAGYAROKAT OKRA ORKA BE ENGEDTEM? JAJA DE MOSTMÁR KÉSŐ KIS ÖREG,NE DÖGÖLJ MEG? NE AKASSZÁTOK A LÁMPAVASRA A KIRÁLY KÁR KÁR KÁR... KÁROG 666... HACC CCC... ...Oááá... kriptááá... Pákó Pál tákó?-takony habarcs -csal? ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Magens Miska és Magnes Mariska, az árokba három kavics...Ha nem születtem volna magyarnak, akkor is az vagyok mág-y-ár áram ára? 4.: Kávézzuummm... viz viz viz... kristály tiszta viz, jövel az él -lát-lát,átlát a szitán,fita ez ténleg rostálló purgatóri teória? -aha Riha, nem Hungár Ria riadalom? Előbb, az hogy a szent lélektól hivatva,vagy huzatva? -nekik csak a husod, az is ha most deg lett, ami az itti amit él -lét?-forditotta Krolyi Gázpár -az bizon döglődés és döglesz, anyum, vagy ember lesz belőled vagy megdöglesz, de nagyon nagyon szeretet, és monduk az anyák? Fita,most se a formaságra se a hogy hiba biba meg hiban666... mi nem? -el vagy rá hibáztunk, na elbaxtuk? Most egy kicsit a csépeló hadaróval, hadonszászok, nektek, akik magatoktól jöttök mentek, és hogy előbb elmentéL, mint jöttök jövök és most fita, itt most az, hogy ... olyan 28? -hogy én azárt haltam meg, mert nincs se Ísten se ördög de itt a Dmonyom, na a felesÉgem nem létezik, sos kivettem egy kis idót, hogy 2 -3 évvel előtte, csak nö vényt, na most ettünk sajtottejterméket,a felesÉgem halat, s monduk, zitt fita...hogy én nem eszek hust többet, leirtam, miért, akkor egy hang megszólalt, az örök életért a gyerkeidért ért? Ez nekem, rögtön azonnal, én mindet érteni akarok, meg látni és álmomban megörtént, ami a gyerekek kis kutyák voltak, és voltak harapósok, és most akikkel ki tudtam jönni,azok nagyon puszik voltak, és onnan, na a felnőttek is, és a nagyapám, aki egész nap káronkodott, itt a fingósra jár a füst? Na fita, ez mikor mentem fel véglek pestre,a nagyapám, ha elmész meghalok, és meghalt! 5.: Amit akartam, hogy én nektek mindig és örök vagyok, és örök örömök és boldogság lenni, amit itt ládd a husukat puhitani tani tani kell? (Khrispihus a kersztfán? -az egész föld meg láthatja magát, a lelki ismerete tükre,látodmagad mag ad?) Zitt megint, ezt ugy hogy most ha ridegen, idegen, hogy én adok nektek, fita energiát, azzal el mehettek a só és a leghátsó hivatalba, az tudod hol van,és mi? -budi? -bodega? Fita,ez a testünk,amit leirtam egy olyan mnt egy lakó kocsi, és most az ugy,hogy csak egy helybe van,és csak az őők akik teremtették téged,itt fita, te ténleg egy állat? -na nem de hus bodid budid van? -humajomidomuk? -mi az amit nem majmölsz? Zna csak ők tundnak MOzgatni,ládd a a aaa... reptura, na nem a trágyájukat, hanem a makulátlan szeplőtlen, juhuk vagy,jaja you hukkt? -de ki vagyunk szegecizve,és most hogy minden a GONDOL -LÁT? -ÉS AZONNAL A HANGOD? Nyitottam egy topikulót nem rég, Hall-láss? -azonnal törölték, és itt az hogy amit a felesÉgem is,hogy mondjadmondjad de már minden el el lett csépelve, (conbájn) a csép hadaróval, HADADÓAIKKAL? HABIRUK ÉS BIROK, NA KIVEL BIRKOZOL? A BiRKÁMMAL, van butább állat, na most a NÉNÉNK? -minden a marháiikkal kecke, azaz fita, aranybornew? -borneó?-arany bika,na most a KÉP, fita egy üsző, és egybika rajta, és most valalogy, azok a husgyáruk horr háremeik, nincsak egypár az egy nő meg férfi?- és az él vonal, irán az arany város? -tRöha, amit én hogy itt mindenbe a ROBOTUK ROBIKÁAIK FÉLELME, JÖN MÁR BIKA, FITA NA AZ,ÉS AZ LENNE A JUHUSUK BIKA LETT TE MARHA, ne harapj a szarba, most, apuénk becsengettek ládd megint kevered a sárt...zitt az hogy hus hus!!! -és a Busuló Juhász? 6.: Na itt az van, hogy ha te ezeket kerestem, ládd az arabusul jaja aki nem beszél arabusul, az előbb utóbb ara kódul? -(te nem kapol kölcsönt?)fita a kiirtandó népek, minden nép az!!! MAGYAR OK? HUNGÁRAINKBA, na irtóra most az hogy, zitt mi azzal, hogy Mi is ufo-k vagyunk, az előbb FÉNY MAG -MAG-Y -ÁR, na megint apuénk, ami most senki se tudja? (Tulrull Turull Fénymadarak?) Fita, az aki mégis, miki MO vagyok, a mukijuk? -ez az hogy ha ketten, nem igy kezdődött, de az az, hogy ha nem születtem volna is, magyar vagyok, és itt azon van a HANGOD SULY JAH? -bekaptad nyemec, jah? Amit mára, NA A MAGNES VILÁGIT?- VILÁGOD (fita itt van a titok?) AZ VAGY,ÉS AZ ITT VAN,ezt sokzor, hogy Swédenburgunk,nincs olyan hogy volt meg lesz,hanem MAGYAR RULL GONDOLKÓDOL VAGY NYOMORULL ROMORA NO MOR NYOMOR? Fita a végezet,az egy olyan ici pici luk,ládd nehezebb a GAZ DÖGÖKNEK, fita döglődnek dögölnek,mert mi lett, most ténleg az ANGLÓ UNIUN UK - UN? RGYBESÜLT KIRÁLYÁSUK,VAGY ISTEN ORSZÁGOK? UNITED KIN DOM DOOMSDAJOSOK? LÁDD VOLT A SZOVJET UNION A VILÁG BÉKA ŐRE, KI A BŐRÖD ŐRE,ÉS MOST TUPASZ... BLOONDI, ÉS MOST AZ...na a lehető legrövidebben, erre akik kezditek a sül hus higy szar foss $$$... illat ár? - szagotok szagolod? -mind fény -képesek vagytok, de vissza,én előbb aranybornyu a tőzsde tock mar-marha, marketot akartam haz vágni, de nem lehet, na meg az össze atomreaktorokat,na azaz,hogy olyan mint a bálnák hangja,az szét -nenő nanő prioNUK (AIDA MEG IDÁCÓAIK) részecskére szét szed, de ha van FÉNYED,fita akkor nem tudnak megölni, és itt a boznyitvány,mert TALLPRA MAGYAR, NA HÁNYSZOR? De igaz,mindent mindekidnek meg kell bocsátani (ki bocsájtjuk őket?) azaz tani tani, ai az hogy egyszüli suly (schully) fite ezeket leglalább 1025 xer xar leritam! Innnen, vissza hogy itt CSAK ÖRÖK HÁZAS TÁRULJ NAPHÁZAM ÉS TERÜLJ ASZTALKÁM KÁN KÁN KÁNAÁN... XY MOST NE SIRJON, SŐT INNKÁBB VIGADJON BUNAK UTAT ADJON,NA MOST ITT AHOL NINCS SEMMI,MOST HOGY ITT VANNAK NŐK? -ANYÁK, DE SEHO? EGY FÉRFI, EMLÉKE SE! (SUNYI SANYINK, HOL VAGY? KÖDBE MENTÉL? Zna nagyon röviden,és ezt még jobban meg kell piszkáljuk, a kakát, (ABBA ATYÁM A GATYÁM ADTA JÓ KIRÁLY) hogy most AZ ANGOLOK,azaz fita,a magyarok emléke, zitt azért kiirtandók, és kik? Naz most minden itt örök smytha cirkuszuk, és cörkölök pörkölök, és tökölök tököltek? Most lehet hogy előre ittak a medve bőrire,de az angolok, jöttek ki győztesnek és NAGY NAGY VILÁGRA XEXÓLLÓ, amit képtelen vagyok ugy, hogy itt rögtön AKIK A MULTUK ÉS JÖVJUK,azok ITT VANNAK, ÉS AZOK ITT MÁR A MENNYÜGBE VANNAK, ÉS MOST FITA, AZOK AKIK ELÉRTÉK AZT A CÉLT, LÁDD PÁL APÓSTOL A POGANUK???- NAGYTANITÓJA (TORA) LEGYEN A MI CSÜGGEDELMÜNK BÁTORITÓJA, ÉS VÉGÜL IS, MTNT PÁL APÓSTOL,ELÉRJÜK A NAGY CÉLT? Na én a nagy nagy tér? -most ha szembe a SZINPADDAL, akkor most én a nagy muri tér balsarkában, de nem bent,mert egy feneketlen mély árok,fita lehetsegges anti-magnes, minus töltés,vagy ténleg, itt fita, mer minden magneses játékUK Nos én a balsarokba ugy hogy ezzel a korláttal, kivül, és most van itt is az ANYA? -JAJA NÉNÉNK? -(Zitt vagy az irek,de hogy Britta, aki állitólag áttért JUHÓCHRISTINA MEGCSALTÁL? )MOST FITA, ITT NINCS OLYAN AMIT A MAGYAROK JÉZUS ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ...(SANYINK) FÉRFI,AMI JÉZUS ÉS MÁRIA, CSAK ÖRÖK EMBER PÁROK VANNAK, ÉS MOST TELEPATIKUSAN MÉGIS TUDTUNK BESZÉLNI! AKI MER BESZLNI ÉL, ÉS AKI MER A NYEL? -AHA MAMA ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE? Fita, ezek rühes -SALAK KIMUSTRÁLT -robotok? - és fita, ezeknek hiába beszélni, ládd lehet hozájuk csak pislogol p$$$... mit piszMOg pisi, van pisilőd? ...Oááá... krityááá...
1855/1: Csak a vége rossz, az utolsó 1-2 sor.♥︎🎲 Repcse.: Nekünk ez°tényleg nincs, de például amikor a képet kiposztoltam és írogattam rá⬥ďekort, akkor tényleg megjelent°ez...,/*'Van olyan-nje ami annyira szerelmes arcot vág, mint a képen, de van egy nagyon humoros énje is°ami-en.., *néha sikerült-gy kiszámolni, hogy rájöttem mit mond, illetve adtam neki Kulcsokat.-*döntéseket (Lilith virágával Kapcsolatban)
https://www.youtube.com/watch?v=Z3fh-yZSWoU&list=RDZ3fh-yZSWoU&start_radio=1 Ώ. >> Persze-persze igenlesz, de Neked bizonyára más jelent Magyar;:*mert pl. régebben éltél mint n... - de gyébként már soxor gondoltam rá hogy nem magyarok azok(tejutosok).., *mondjuk plz-n*˂ezt betüzni kell˃°béli alakokkal mindenki saját nyelvén beszél, de™mindenképpen igaz-az az hogy azok a te szolgáid, illetve a te hardsegered,-ssés ismernek téged;:pl. ezt a Földről nehezebb meglátni-m,mint Odaátról...,-*meg az-az-az-az*˂ezt növekvő hangmagasságban, gyorsan mondani˃*is hogy mindenkinek máshogy néz ki... a kinézet és a fény egyébként letagadhatatlan,, ami a fekete lyuk körül elhajlik.,/ºelhajlithato.⬥
Útvonal: p ť strong ť span ť em,,- 3. A harmadikba már bevittél tiltott szavakat, ezért arra nem fogok válaszolni, se okfejtéseket mondani...˞ ◆[...]*nagyon krityó a helyzetünk, illetve mindenkinek.̡ 🌸 HFF.:Mitjelent a krityó szó?? . Szar az élet kincsem.⬩🔱ֹׁͦ̇ׄ ♥︎'*̻Ɇ֜́s⬩ŋem̞ⱦ֯arṫꙩm̞*j˞ꙩłṃag̣am.̡ ̣̥⟐🍀ͦ͛ ּ ּ˞ ˇ
UFOzzuummm... miEeee... Magens Miska és Magnes Mariska, az árokba három kavics...Ha nem születtem volna magyarnak, akkor is az vagyok mág-y-ár áram ára? 1.: 6/20. A KÉP? Nagy nagy győzelmi ünnep, Londonba jártam, a tekem himbáltam, nevettek rám az angyalok...LokoMO DiviD DUK UK DU GOD Divak vak vak vak... Tegnap előtt a NÉNÉNK,na most is egy Királyi Hölgy? Na a magneses (SSes $$$...?- fontos frontos) terek, és teremtmenüeiAIk az itt van,és ami odaát, az láthatatlan, ami ide ugy van, hogy van ideje?-tüdeje, kopoltyUK? A magyarok lebejövetele, amit azonnal, 2002 -2 -22! -hogy mi örök fényünk csillagunk csilaga csillogtatod villogtatatod UFO-k? -ma de in Hu? .Wohhh...magunk -napunk a punk, fin god, vagyunk, gayástyuk fias? -és olyan hogy ami itt van, az eltüntetni dematarizáln (hazuggság od GOD) i még a GONDOL -(GONDÖL NA AZ A MÁSODIK DIG HALÁL?-NE ÁSD EL MAGAD MAGOD) KÓDOL? Fita, azzal MAGNES TERET HOZZUNK LÉTRE, és most az hogy nekem a magom az én-NEM abba vagyok, MAG -AD MAGAM MEGNESÓZOM LÁT LÁDD EBBE A PINUTUNBAN IS? HOGY VAGY, HONNAN JÖTTÉL,VAGY EREZTÉS ERESZTÉS GERJESZTÉS (ÁRAM? ÁBRAM?) VAGY? VAGYOK! -VAGYOK? MAGYARNAK SZÜLETTEM,AZ AZ AMIT MOST LÉPTEM LE FEL A FALVÉDŐRŐL? Rögtön, GONDOL LÁT-OK? -VILÁGAIBA (NAGY SEGGÜKBE TERMÉKE KUKAC UK KACÉROK?-FITA, ITTMOST AZ, HOGY ITT TÉNLEG AZ A NŐ, A KIMENŐ MEG BEMENŐK LIKA NYIKORGÁSA, LÁDD ANYUM, MEG KELLET PAKSOLJAM A POPSID,MERT UGY NYOKOROGÁTÁL A BÁBÁK FÉNI KEZDTEK?) VAGYUNK ELVESZVE? MEGVETTEK ETTEK MEG EL VESZTÉL ÉLVEZTÉL? EL ÉLVEZTETTEK, VAN LUKAD ANALOD ANGYALÓD? Zitt az van, ami a kezdet HA VAN KEZED FELE KEZED, a kezedben van? -a te kezeddben van a a aaa... mi van? -a fenekünk ki van? Zitt hogy azok akik a NAGY OTT FIN G...apunék becsngőztek, ITT EMBEREK EMBEREK ITT A PI NA HEMPEREG,ha láttátok a 300 filmet, ládd a görög félistenek, na azok a GOD DOG DÖGÖK? -AKIK HUSÁLDOZATOK VÉFÜRDŐK VÉR FERTÓ TAVAIK JAVAIK NÉLKÜL NEM LÉTEZNÉNEK? 2.: Zitt vissza kozz, 2003-2 -22! A MI ATYANK EGY! EGY ÉS ÖRÖK UGYAN AZ! MOST AZ HOGY CSAK SZERET, EZT ADDIG, MIG HATÁSA ALATT VAGYUNK A HUSUKNAK, hogy most olvasom a yutubiba, hogy ha nem rejXolx, akkor a 82 évet nem éred meg? Xex-Xól, és xex-ól?-fiteljuk, akik beengedték a robot rabbikáAIik magnetoszságát szellem ét? -azokat teremtették és baxxák őket meg egymást eszik? -állatok tok? -most abram, neked aDom BOOK? - a földed? HÉT DOM -MOD BOOK? Zitt hogy GOD-DOG -DÖG DÖGEVŐ, ÉS CSAK NEKI ADHATOD MAG -AD MA GOD MAGOD MAK MAK MAK...MA GOD, MAKING MONYA LIZA MONEY ICA? KINEK VAN A LEGNÁGÓBB DURUNGJA? DURR DURUNG XXX... X ADÓ? Zitt az hogy amit MO? -MAGYAR ORSZÁG, JAJA DE CORONA ORSZAGA KIRÁLYI MAGNA CSÁRLI ÉS ARANY BULL BULI, POPSÁG ÉS SZENT NEMZETTSEGGEK? ZETORRR... PU PU PPP... na most ÓRIÁSI GYŐZELMI ÜNNEP ÉS ÜLEPEK? Az hogy ROM ROMBA TÖK? NA AZ ANGYALOK SZIGETE, AZ ANGLIKAN EGYHÁZ, és zászlód a népeket, zászlód a nemzeteket, győzelemről győzelemre vigye? -fita a gondol lát, az az elem, és ha már kettő, akkor ellem,de a KOMMOOIZMA? LEGYŐZHETETLEN, A BÉKÁÉRT AZ UJ ERŐK KOHÓK? NA ÉS A BÉKÁK ŐRE? Száraz tónek nedves parján, dög lőtt béka kutykurutty... zna azt amit ŐŐK GONDOLNAK, BIZON ANNAK NINCS NEM LEHET AKADÁKA S HOGY ŐK HOGY KIRÁLYI POPSÁG, SZENT NEMZETSEGGEK, CSAK ALLAHALA LEHETSZ, ÉS SZAR VÁRAIK, AMI NEM ARANY AZ TRÁGYA? -TYUTYUJUK PAC PAC PAC...DOMBOOK,KÉTHEGY KÜZZL MI MÁSZ KI MI KAPRIRGÁGÉ KUKAC UK? HOL SIRJAINK DOM -BORULNA,KIS UNOKÁIK? KKK...KAINUK? KAJÁNUK, BIKA BIKA BIKAKAJA. BORN NEW..JÖN MÁR A BIKA FFF... 3.: Zitt vicca, hogy ÉN A KIRLÁYI PÁL -PALOTÁBA BABA...FITA AKIK NEM EGÉSZEN D TEJES EGÉSZ ÉSZ, AZAZ MINDEN A GONDOL LÁT ÁT, AZ LENNE A JÖVŐ, AMIT ITT ŐŐK A TEREMTŐK??? -ez olyan egyszerü, mint terülj asztalkám ládd az asztalos ács mester, asztalunk vissza, és tárulj NAPPAL? PÁL NYÁLAL hazám, ami minden ami mi Agnosztik iratok, ládd Pietró Kefa jó pofa,mint bloondink,csak most bloodi bloondi, bolondit, csináltak belőle, ami most LÁDD ŐRIÁSA NAGY GYŐZLEMI ÜNNEP AZ ANGAOLOK SZIGETÉN SZIGETEIN SZIRÉNEK? Fita, ami van, azokkal a robotAikkal, akik most... ládd A MAGYAROK JÉ ZZZ...(JUH HUSA) USA??? -FITA USA, nincs olyan hogy az emberen kivül felül aluli ember lenne, jaja ládd a MADZA-GOD (GATYA KORCA ALATT?) is ember? Fita, itt a MAGNES TEREK, ládd most (látod, ha csak vala kid dig, beszÉl és most el kezd, az iranytüd irány iritálni, az ARANY VARROS? - felé nemcsak mutat, hanem bele huzott? -huzza zuzza...) itt az, hogy egybül hogy én AZ ÁLMOM MO? MI KI MO? VAGYOK,ÉS CSAK ABBA VAGYOK, ÉS MOST TREGNAP ESTÉRRE IS,NEM TUDNÉK UGY LÉTEZNI AHOGY A FELESÉGEM, A GYEREKÉI, na most jött KI? -a fiam anyósán, hogy a férje meghalt, és őrjöngőtt, a lánya meg unokaja, ott kellett vele legyenek,ami fita, már készitem fel a kis unkámat, hogy csak a por a porhoz és csak ufokák lehetünk lebegünk a levegőbe, vagy pufókák? Jelen pinalátbank azt mondom apuénknak is, mert azt hogy KIRÁLLYI LY LYLY? -POPSÁG SZENT IS VAN, ISTVAN NEMZETTSEGGECSKÉIK? Naz itt te csak ha TE ÉLNI KÉNE KÉNE? ÉNEKELNI KÖLNI? DE CSAK TÖKÖLNI TÖK ÖLNI, ÉS FITA, na lehet hogy du? -dudu? Na ami történik, ŐŐK A TEREMTÖKÖSÖK BIKA BIKA BIKAJA KAJAKOS IS BIKAJA? Innenn...fita, apuénk, zitt az amit most talán a Hit -gyülekezet, ami most volt az Adventista Á-B. -FITA ÉN AKARTAM VOLNA, DE ÉN AZÉRT, HOGY AZ VOLT A CÉL,HOGY HA HA HA...AZOAKAT ÁT TUDNUK VENNI VÉDI VÉDI VICSI DE DDD...DIVID AZ KONUK KONA KANA TANUK URAK KURA ÉS KIRLYOK KIRULL FENEKETEK PIROS NEM SÁRGA? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá ... tátva msradt a szád.szeme szem- e eszem a csep kis szád? -nélküled nincs minorság? -mi MO?
UFOzzuummm... miEeee... Egy esténk? -otthon hon? 4.: Kávézzuummm... viz viz viz...jövel az élet vizéhez, győgy forrásod az neked, fita ha az a juh hukk vére, bunda bundahó meg a you husuk? -husos fazeKaik kajaKos és csajkáAIik? -te ezt érted, mogerull? -a csirkét megfőzik, a csirkét megeszik pak pak paks... hát tapolsjunk, hol a nap, ORGIA vigadjunk? Nincsak ezek a csak hus hus hus ...has has has...vas vas vas...Mi történik a prériken, ahol a prédát a preditorok körbreveszik,és el szigetelik,ládd engem és minket? Valam dögletes. hogy nemrég, még mindenki magyar rull beszél,és értik egymást, na most hogy mi a NAGY KÓRAKÁSOKAT VAGY OLYAT...nizzitek, apuénk, ezt is mi csináltuk, (deitt esetleg addig,mig nem tudtak belénk petézni??? -bogarazni) na most mindennek van mag magnes maggal madnes alapja van? Jaja az a szellemi világ, (vonz uram vonz engemet, mindhozzád közelebb, vagy tasziló?) és most van a fény hajlékaink,ami ez a föld -gömb, maga minden porickája magnes hang GOD? Gondolom csiri bi csiri bá,vagyok? Fita, most amire ki akarnék lukatadni, hogy az hogy a dzsungelek (vasbeton dzsugele bele) mélye? Oááá... sikoly vagy nyögve nyekken és siri csend és hullaszagod?-szar... Fita most akik magyarok lennének? Zide, az hogy itt van előbb,hogy hogyan gondolko-dol, ami monduk, vagy ölsz, vagy ölt vagy? Fita, most körbe szellemek vesznek körbe,ez az mikor a tekóból mennem kellett, a gimibe,hogy katonai pályára és brepülő pilóta akarok lenni, na most itt nincs mellé lötty, az orosz meg szállókat haza vágom? -és belül rend és fegyelem, mndenki figyeli magát,és meg kell találja az igazi NAP ARCÁT magát, és mag ad, na ahoz KÉTSGTELEN KELL ÉGI -FÉNY -TESTVÉREINKKEL EGY AZ EGY KAPCSOL ÁT LÁT (LÁTOD AZ UFO-NK?)AMI MEG VAN, ÉS VELÜK MNIDENÜNK MEGVAN ÖRÖK ÉLETEN ÁT, NEM HANEM BENNE BENNÜNK? Fita,itt van a MAG, ÉS KONKOJ? 5.: Most nem most találtam ki, hogy van a fényoldal meg a sötét oldal, és most fita, ezt legutóbb is,hogy van a bal oldal,és itt csak az van, és csak balabb! -most én ott voltam, és figyeltek a kis sötét (bogaraik)őrdögök? most az övék vagy?) -ki mi a bőröd őre? Fita,most is vigyáznak ránk, és ezt én nem akarom elhini,ezt a fiaim, jaja pont a tieid, agyonvernek bennünket is? -igaz! -fita a hirnevükt, emléküket is, skérdelek kik a kiirtandó nemzetek, és a kiráyságuk? -ami mindik lett egy áldozat? Ami csoda, hogy a nyelvünk, ugy ahogy megmaradt, ami most... nyelveben él egy nemzet, s vissza hogy Ó Babylom,vagy Uj Babyloanka? Hogy mi mulnmdót andó -endő? -létre hozni ma is lehetetlen? Hogy egyszer volt, hol nem volt magyarország mennyország? Zitt az hogy ami volt, vagy van, hogy egy korom fekete (sosROMÓRA óra?) gomologok? Pontosan azt amit Attilánk lát vala, fita azonnal csak a mult -ma is a multik, és akik a ürbe hágók, előbb mindekid meghágunk?-(abram mag?) ami nem lenne baj,ha ők maguk de hogy ha magukat meg hágják, azt nem lehet a hágároknak meg mek mek meee...Fita,már nemtudom ugy,hogy itt a vége fosss... vissza ne nézz! tRöha ma is, ládd figyeljed meg magad,mag ad?- hogy az ér-zés vérzés viláGOD,hogy változik pinalátra, pillanatok alatt? Ezt én figyelem, kora gyerekKorom óta, hogy van valami olyan Istentelen GErjdelem bennem, ládd amit ...na na na pi na? Ádám bátyám, pávát látván,pávát látvan, száját tátván...amit most is...na (purnők) pornog RÁ fia? Fita, most gondoljunk arra, hogy ezeket valakik, meg pennázták és meg petélték? Fitz,azok a bogaRAikat verik belétek,,ami viccket e fenekünkbe, és meg vakarod... 6.: Fiteljatok, mikor itt elkezdtük, a kis visszmaradott gyerek,elkezte beverni a nemi nem mi szerveket,és most mit tud kezdeni egy ma születet cuki malacuk?- rinya rinya mama koca? Fiteljunk, a KÉP? Zna most minden ami itt van AZ XEXUHUKK HOGY BAG? BAGOLY, A SEGGIBE NE SZAGOLJ? GOLD DIK A KID? Fita, teljesen egészÉben éhen VAK FAJFENTARTÓ 6ÖSZTÖNO5 KINOD FÖLDJÉN? Naz amiről hogy ez egy olyan robot tolás tojás? -amit tegnapra, ami fita, ahol többnejüség van, most ismét, nincs apa majom, de akivel találkoztam, a NÉNÉNK? -azok közötük vannak a MI MAGUNK MAGYAR OK HUN GOD HUN OK? (fita Kina kin a pi na, akik fjtalankodtak, azokat kiirtják a magját is? -fita ma is, nameg midenütt a BIKA CSÖKÖLŐIKET? Gondolátban se,ölj, na most ha ténleg a magyar okeerkölcsös becsöletes családokat védik, vagy pont azok a BÜNNŐZŐK? Nem tudom mennyire tudtok...itt mese nincs, kell legyen az ami értelem, az fény, tehát most magyar rull,nyomorullunk? Na ezt mikor Szadammal, hogy vártam a kötélen táncolva, na ezt GONDOLTATJÁK VELÜNK,(fita addig ezt nem gondoltam!) és a követkző pillanat EGY FEHÉR (ARANY) AMIT MOM MAGYARORSZÁGOK -MENNYORSZÁGOK BANGGG..és az asztalnál ültünk a családjával! Zitt amit akanék, hogy JÖM MÁR A BIKA,FU AZ ORA LIKA, na most ez nem kitalálás és vicc... a gyerekek engem mikor meg láttak,leirtam hogy a szoszédunk gyerek (remélen nem őverte be a nemi szerveket?.na azért keleltt lezárni...) apukaja,na ezt lehet érezni ami itt is elhangzott, ha nem bánt senkid, had beszÉljen, és most fita, az ami volt nekünk az a kis gyülekezet, na álca vala, és fita, itt is, eleinte, én is behuztam a farkam,ami nem jó, mert azzal már ki tudnak szegecizni, mint most is állandóan az van? Na most is amitól fálek, hogy zerintem anal annál elképesztóbb borzalom nincs,hogy megöllek, amit én átéltem, mikor apumat puccosra lerabolja az AVH? -miért nem ölnek meg??? FITYA MEGECIK, FITLJAL ABBA VAN AZ Ő MAGUK? EZEK LÁDD A PREDITOR VS.ALIEN,AZAZ A VADÁLLATOK BESTIA DÖGÖK ÉS A KIGYÓ FAKZATOK (AZOK MÁR TISZTA KOSÁR ARTFAKA ROBOTOK?-FITA AZÉRT KELL ODADNOD MAGAD MAGOD?) MARAKODNAK A HUSUNKON? Fita, csak azzal léteznek, és itt állanDÓan, azokat akik szaga szagod szarszagod,csakazokat tudják robotukká baxatni, -sokan vannak az elhivatottak, azaz a kiváltsseggecskéik,HÜBÉRES FÖLDES KURÓINK ÉS KUROMÁNUK NUKINUK...fita,monmduk ember ember ellen, ládd Szadam,kihivta az Öreg Busuló Juhászt?-na miért ne follyon a kiskurvák vére?- fita, azok a a aaa...eviluciós botok baxó boss baxinger képek gépeik? -és kevesen a választottak, fita, akik a tenyészet te hen és bikáaik? -csökök? Innenn...na itt ez lenne az a (szent piertró lekváros padajtó hol a petró?) plafonunk, ládd most ha megfigyeled...na apuénk...ne ne ne...egy pinalát el bizod magad,és a föld alatt $$$... vagy? Oááá... kloákkááá...
UFOzzuummm... miEeee... Egy esténk? -otthon hon? 1.: 6/19. A KÉP? Mi van KÉP nélkül, gép? Te benne vagy a KÉP- be? -GÉP-be? Te KÉPzeled led, le dörr... vagy ki KÉP-e vagy, vagy GÉP-e? Most olyan, hogy csak beszÉlgetünk, nem tartott senkink (fita az a bika csöke és kinkiis bibis) semmi elő -adást? Vissza, tegnapra NÉNÉNK?- hogy a bika vaditók -hóditók, ez vissza a Madár meg Médóperzsia szija,fita, most az, ami mára a MI MAGYAROK EGYEK ÖRÖKEGYEK EGYEK, EGYEM MEG A SZIVETEKET, MERT MAGYAR RULL ÉRTEK,ÉS MINDENHEZ AZZAL ÉREK ÉRZEK, mikor Szent érzelem, tölti kedvem, az BIKA BUUU...A BIKA BIKÁS, ÉS BIKÁZHAT666... A XUKA XUKÁS ARANYBORNYUAIK XUKU XUKU XUKÁZHATNA...SÁRLANA ANNA ABBA BORNYUVAN BIKA NÉLKÜL?- ABBA SÁRA ÁRA? NA MOST most akármit csinálok, itt vagyok? Hol? -ahol a part szakad! Nem lelem helyem, és magam -át -ét? Fita tegnap apuénk, na most az ami ahol összejöttünk, most az amit az első pillanat, hogy itt. elkezdtünk magunkra meg egymásra találni, egymásra magunkRÁ az vala,hogy itt van az hogy az ÉRT AL-MÁSOK FÁSA, és akik nem fosss...fusss... vissza ne néz, fita,azok az SI(R)ON TUL? -NUKINUKISOK... LÁDD FRITTY FiRIRTTY FRUTTI TRUTTI SZÖVETSÉGEK LÁDÁJA, LÓT PUCOL SOD -ROMA -MORA MERT NUKINUKIZNAK? (FITA KAKARUCSOK SZÖCSKÉK LETTEK, ANNAK A PETE PITERJE.FITA ITT MIDNENKINEK MINDENEKNEK VAN MAG MAGNES MAGJA MAGA MAGA) Fita, a NÉNÉNK? Na apuénk,jaja fita ezt tegnapra, hogy ez nem olyan az, amit te akarsz, és nem neked lett csinálva, JADA BADA BODY BUDI FAK A FARKA TORKA TARKA BARKA FAKULLÓ -ÖLDE? VELED PINÁLTATJÁK-GONDOLÓD GOND ÖL? Fita, most az hogy OTT AHOL MA VAGYUNK? - ITT? -AZ ENNEK A MEGNETIKUS KUS, TALÁN ONNAN ERED A MAGYAROKRÁK HELL VONATKOZÓ XEX-XÓL XEX-ÓL? Mit mondol a disznóAIknak, mikor viszed a MOslékot, és rádroahnnak, jó hogy meg nem megesznek?-azt hiszik hizig hogy korpa vagy? 2.: Most, az hogy GYÖNYÖRÜ SZÉP A MENNYEKBEN,na mostis vagyunk, ha nemcsak bőszme, baxmeg, ne baxd meg, értünk MAGYAR RULL? Az az, hogy most én ÖR ÖK HŐK VAGYOK,(fita, fegyük ember ember ellen, és most hogy baxatják a kis kabokat ka book? -ezt nem láthatja senki? - sitt megint magyar agyaram rázzkódnom kell, nincs olyan a mult -om -mo? -$$$... JÖVŐM VŐM? HA ELJÖN Ő ŐK TEREMTETTEK MINKET, NEM MI MAGUNK??? Fita, itt vissza, tehát amit apunk,igaz hogy nem vagyunk otthon, azaz ez nem olyan, az? -amit te akarsz? -fita itt te nem vagy, és ezt hogy még a tekóba járok, és az utolsó fohászom meg kapaszkodásom,a tájak? -jaja a növényzettel az enyém is, azaz amt látok,namost ITT MEGNES MISKÁK ÉS SIDRÁK MISÁK A BED-NÉGÓAIK VAGYUNK? BUD? - PEST,, FEKETÉRE FEST? Fita, feketébe voltunk,amibe mikor a Tejuton fel fele az elágazásánál, magyarokra találtam, és vissze jövet, el énekeltük a MMM... HIMNUSZUNKAT (fita a suny az napot jelent? -fita tegnapra, na ez egy disznóidisz óluk, röff reff örökrÖFformálva, ming lesz deNŐjuk ( ANNA HANNAH MIT ADNA,HA ADHAT666...GYIK AMÓ HANNA) NANA HANEM TALLPRA MAGYAR ÉS NINCS MUILT MEG JÖVŐ. MET MEGBÜNHÖDTE MÁR E NÉP? -A MULTAT $$$...JÖV-ENDŐT JÖN MÁR A BIKA? -FFF...Zna Ijónk ha itt vagy, most kérdem, mert tregyük fff... most az IRÁnia -IRÓ-NIA NINA KIN KINBA A PINA,,magyarok népünk, bizon bloondival... kérdelek, van volt lesz valakink, akik értenÉnek (megbünhődte már e néo, a multatat $$$...jő bendő?) magyar RULL? MEG BÜNHŐDTE MÁR A NÉP, A MULTAT $$$... JŐV-END ŐŐK JÖN MÁR A BIKA, BIKÁAIK VIADALA???- fita itt most az hogy a NÉNÉNK! CSAK ÖRÖK MAGYAR OK MTK KAKA SOK, TESTVÉRES ÉGEK VANNAK, na most az hogy piros, bizon az azt veres véres nagy bika (fida mikor most szét válaszotta akkor nagy sodronyos csöke vala!!! -na azok is bikősások, na most nemvolt olyan a csöke,ládd hallkan járj és nagy bottal?) csök? -csökŐsök, és ti vagyok a te henek? Fita, most az az ÖSSZE JÖVETELÜNK, AZ EZ!!! Akieinknek multuk meg jövjük, fita végöl is az ARANY VÁROS, LESZÁLLA AZ ÉGBULL? BULI BILI BIDI UK BODEGAGÉGÁJAIK? 3.: Fidd Ellah, Eszter, észtér, észnél vagy? HA EGY KIUGORHAT 666...NACSAK FENEKETEK PATTOGHAT HACC HACCA CSZARÉ HACCACA GOLDY DANDY MUMMYA MALACCA CCC... Fita, az a ÁBRA HAM HAM HAM... na feszegecizzük, mert csak az, és csak az őők magvAIk, ami ládd a HAN -GOD, HUN GOD? Fita, most az jogy ha egy...ládd egy fecske?- ott egy fészek, apád részeg? Na most, mert hol vagy Ijónk, most abzullu gugumullu mulah -hokk? -én is inni akarok, a véretek, vér -szerzódés? -fita, itt az idő de tüdő,most vagy soha, emelkedjünk fel az égre, na meg a kis egresek, na meg az eresek? MOst az, hogy KEZET NEM EMEL SENKIDRE? -KÁRT NEM TESZEL DE TOSZOL, FITA ITT MINDENKI CSAK ABRA HAMUK MAGVA LEHET? ABRAHÁM ACCORDJA, A GATYA VAN,MADZAGOD MEG GOLDJA? GONDOLJÁTOK ÁTOK JÁTÉKUKA? NUKINUKI PUKI PU CA PUNA SÁRA? Nadon a padon, dana dana don? Amit ezek, de ezek emberek?-beregni berregnek meg csak berzenenkednek?-kinek van nagyobb...na most, amit a NÉNÉNK? -A BIKA, AZT LEHAGYTÁK A KÉPRÜL, ÉS ELDUGTÁK A KÉPZEL LE TED? IDE,TED ODA, ITT A PERSELYUK,NEKTEK VAN SEGG LUKATOK, ANALOTOK, ANGYALOK? Fita, itt az, hogy GONDOL ÁT LÁT BANK, SE ÖLJ! NA MÖST MIKOR APUM MEGHALT,LEIRTAM,MEG MUTATTA NEKEM, HOGY OLYAN,HOGY A FAXUKAT XUKADÓ? -FITA MAG AZ A HÖRÖG -HARAG -BASZDÜH -KANGÖRCS AMI MOST MINDEN MÁS ERŐD, TULSZÁRNY NYALNA,nincsak a kis aranybornyus -bika csöke, FITA, na maga az hogy TUL ÉL? Ezek?- itt vannak, és ITT A MÁSVILÁG AZ EGY FÜGGÖNY, FALVÉDŐ, A MAGNETI KUS ERŐ ERŐ-TITKA MEZŐK,(Tesztlay) jaja most mielőtt bloondi, fita, az hogy ő lett? - a BÉKE MADÁR? -usa fart? - MIKOR LESZ NYÁR? Innen, fita ha te vissza esel, le esel, seggedre pofa, le huznak, akkor te vissza akarod ölni tökölni??? Fita, az arany born NEW-LUK, bika, és ki a bikásabb? Fita, ez ahogy én, ládd apuénk, ha te nem szabaditod meg magad az Isten $$$... nincsak a kis felesÉgem,eredj rázz ki? ...Fita, Ron Palcsink, MOM-USA minden ország-néoe egyenlő barátja,de van engyen lőbb? -lőttek? ...https://www.coasttocoastam.com/ ... fita, a pont pont ott, ahol semmi? -na azt fogd meg, meg fogd fel, nem Juhlika villog? -b-ugyi? -$$$... ...Oááá... kloáááá...
UFOzzuummm... miEeee... Ürdögös robotok, láthatatlanok, és láthatók? -xexXól -xexÓL állataik ál -lát, kaniba keverekéik és robotállat tenyész ész? -telepeik egy szem se ham ham ham...hemzseGÉSÁAIK?-nyüveik-müvejeik mühelleik csótányAIk és bogarAIk hadiapar/patwar horrr... nyers nyakasok? 4.: Kávézzuummm... nizzitek, óriási viztömegek vannak amit alvizek,és az egész földgömbből, valüban egy edény -édenkkeretet, (viz veszi körül?)ami ténleg szemnek szájnak ingere, demost monduk,majd du.-azaz ténleg a bátorságom egg gicsit,alább hagy? Ez nagyon olyan, hogy televoltam olyan fényenergiával,amit nemtudtam észre ne venni, és ténleg valaki nagy nagy fényes valakink, látogatott meg,azaz most az hogy nénénk? Most elvitt, egy olyan város,ahol amit mikor Mózes fel men a hegyre, és lejön,és most hozzájuk veri a két kőtáblát, ami most fita, maga amit a BbLila iratok, és ugy éreztem azonnal, néztem apunkat,ez nem lehet igaz, nemigaz? Fita, ha merem leirni, amit láttam, mi az ami nem előre vagy hátra,ne ülj fel a valapátra, látás? Na vissza, egy ténleg nagy város, és amit sodoma -gomárnak mondanak, kuty a faxa, azaz ami volt, hogy az utcán, ládd Roma hogy az utcán xexelnek meg mindenütt nyivános házak,(fita mais minden ház az nyilván nyirván tartanak?) és most az amit hogy aranyborjuh és jön már a bika, na az nem csak arany borju szobor,(fita,a mágnesessége az amit te most, élvezel?) hanem az ami veres bika, az össze volt ragadva az arany üXŐvel, Tehát nem onnan ered, hanem ez a baxás kása sokkal desokkal előbbi, és ha ezeket beengeditek, az unokáitok? -köcsögéik lettek! Ennek az egész férfertőtavakvak vak vak... xexuállatiasságának az eredete, az a szobor is, ládd egy vörös vagy arany üsző, és a veres bika rajta, na most valami olyan, hogy az az oka meg közepete minden orgiáiknak? -KÉP? .FITA NEM TUDOD HOGY MEG MIÉRT, BIKÁS LETTÉL ÜTÜ ÜTÜ...XUKU XUKU JÉRCE PAC PAC PAC... 5.: Nem tudom leirni a látványt, és most a nénénk.odament a bika meg az bornyu össze van ragadva,és szét huzta őket? Az amit érzünk ha most, fita betudják végni az agyunkba, én sokszor, mikor a TV.-ét nézem, behunyom a szemem, és xexuállat jeleneteket látok! Naz most ez az,hogy az arany bika (Derbő aranybika szálló) ezt ugy, hogy most éreztem, tehát álmomba vagyok, és most hogy széthuzta őket,na a látvány? -AMI MINDEN AMI XEXINGER,AZ ONNAN!!! TALÁN A HUS IS? -FITACSAK A KINOZNAK,BÜN SEBÜNK,ÉLVEZÜNK MEG ŐK IS?---NA NEM HUSBULL LÉNYEK? -és ezek itt vannak, csak nem láthatodőket, de a szagukat érzed? Tőzsde,Stock makert, tarsd a markod) Na én azonnal, ez nem lehet, hogy valami mi,és fita,most ez a test, egy xuxállat -robot -tok? Na az aki ezt nekem tudtunkra adta, az a NÉNÉNK! Nem az aki most itt a nagynéném, hanem minden nép, azok magyar ok, azaz abzullu ultinukinu nincs állati xexZOOalizmo? Na a BbLila irataibasis, ki kell tudni kapcsolni, és itt ezt mi felvettük, NEM MI CSINÁLTUK? NA APUÉNK MOST, ez megint az,hogy ho ho ho...VÉR FERTŐZÉS? RONTÁS? Emlákezzetek mikor iraqut legyilkolták, na az anyák,azaz most én is, ha tul akarnak tenni DiviDUKon, Dzsingriskan, Khisna, fita itt valami olyan,hogy ha te most csak gondolod is őket? -vagy ők mennek, vagy most ládd,Szép hely jó hely te herán, de ottis tereher ám, 9 feleség? A mormon gyerekek...na most leirtam hogy a nagy muhák gyerekéi ho ho ho... hol lehet eről hallani,többet meg tudni? Nizzitek,itt a napnépek gyerekéink az ellenség, ami most bloondi biztos vagyok benne, ládd bloondi létezik a népek szamara? 6.: Figyeljünk mert bedobták az unalmast,ami a corona viruzs, cowidó,na bloondinak azonnal, amit sugdosott muszmogott,hogy ez egy fak? Fita,bitta hogy esetleg,nekünk megvan van ez a magunk is,ami itt nincs mese az hogy nem tudhatunk semmit, azokat ládd az MTK kaka sok, a náci párt is,számon tartotta, mert nemcsak szép barna legének,na most itt ezt azzal,hogy fégyverrel fegyVeres meGOLDás, rögtön aki gondolátban is ől,azugyanaz mint akik ölnek -öltek, turomán treshinica és halnak?-hallnak? -haltak? Zna még a nénikról, hogy csoda valakink, és most itt fita,a MAGYAROK JÉZUS JELEN? Fita, leritem hogy bekerülök a Gorkij...akkor még nem,hanem egy uj iskola,a unioka (na mostvissza olvason,és négymérnüki diplomát adott 4 év?) báttám a belügybe dolgozik, és a nagynéném megszöktett, hogy apu meg ne tudja, és ez az iskola négy év alatt,négy ... egyetemvégzetséget,na Épület Gépész, onnan is ki lettem emelve a Gorkily fasor emeletek emelete iskolába, apum betörte az ajtókat,és ezeket az analbaxókat választod mind homoKos volt! -vagy engem,azonnal, hogy ezt kérdezed fáj,na azonnal otthagytam csapot papot? Fita,roma vége,mikor az ucasarakoon verték a rumbatököt,na most mikor hazamentem,bizon ukrán... testőrök meg puccos buliik? Fita, sodoma -gomora rég pucc, ezt 2000 évvel ezelőtt, vagy 3? Innenn... zitt az hogy ennek a a aaa...korca, az az hogy jöm már az aranybonyubika? -fita hogy azzal, nincsak a fémek, azok magnes -erővel, de te meg én, csak vakaródzunk,vicket a tököm, de nem lelem? -nemi nem mi vagyunk? A nénit,megkerestem! - de meghalt! Miért keresed az élőt, a holtAIk közt? Még valamit, minden a szob- (BOSSÖ rozás és most megvesz, megesz?-Volt egy film,hogy ha közel mensz, a szborhoz, (ez igaz ládd én Pécsett Szulejman?) mensz, elmentél? Nada mada hol sirjaink dombolnak...a tietek? -két hegy közzül mi mász ki... Oááá... kulááá...
UFOzzuummm... miEeee... Ürdögös robtok, láthatalanok, és láthatók? -xexXól -xexÓL állataik ál -lát, kaniba keverekéik és robotállat tenyész ész? -telepeik egy szem se ham ham ham...hemzseGÉSÁAIK?-nyüveik-müvejeik mühelleik csótányAIk és bogarAIk hadiapar/patwar horrr... nyakasok? 1.: 6/18. A KÉP? -Azonnal hogy lehunyom -becsukom a szemeimet, egy látomás, hogy itt minden robotkanibal állatok és keverékaja tenyÉszet, ami most vegyük hogy nagy óriás baxó egymást bexó -evő állatokát brrrr... M -bőr brrrr... fita azok már vasasok, és allantosok toszAIK tuszó $$$... szörnyeket hoznak létre,a sötétbebujkakáló Nagy Kálló telepetesetjeik p te sejt, hm ivar sejt setjted edd etesd mag ad pesti vagy, vagy Lerika a MAR Ica? na meg nem bxxon MARCINGA? CINGÁR?- aki a farkát veri, vagy vereti az ülőn, csintadratta ratata egy kettő mellék egy rá csintadratta csináljuk LUK NUKINUK jól csináljuk,mert vannak szemek, akik figyelnek az Ur mindent látt..na meg PalikÁtok vak pali mndent lát, szemüvegen át,pápa -cápa szemük csak a husod meleg hit hó szem pilla? -szőre? szem-mü? -nyühühühühüüü...és mi vagy te, ki vagy te,fita az állataik abzullu multi killkillah programozattak, és csak azokat tenysztik, és olyan,ki eszi meg a másikát? Mi történik mikor a magok maguk tsalálkoznak a méhrákizsákba macska? -vagy kilóg a lu lába? Kjé-térdelek mi és hogy az ÁLLATOK TENYÉSZTÉSE? -na most az állatok szaporodnak? -robottal robótosan, na az is hogy ez magyar tarka marha pirka foltos a bokája kaja? -jaja és a kaja kos? Fiteljunk NUK NUKINUK a xexdüh -baxdüh... ha rád csavarják, azonnal tökön szurNod magad, vagy a magvad,tök ölt,mind egy szem? -mag,meg tökölöd? Figyeljtek, ez amit most láttam,borzalom és szörnyü, és ez most...fiteljunk, itt ami akit Éva, a kullcsUK? - na mit (meat) haraphatot meg? - a kullancsAIknak, csajok ricsajoznak, az a MI MAGYAROK BEJÖVETELE, LÁDD BLOONDIT BELE RÁNTOTTÁK A GÖD -DÖG ÖD DOGOD DÖRRR...BIBIS BLOODIS LETT, LÁDD BDN A BDN? ÖH ÖH ÖHÖM? -FITA MOST DÖLL EL, HOGY ELVESZIK A SZÖZZESS ÉGED? VAGY,MÁR ELEBE MEG VAGY ÁLDVA BAXVA? -BASZTARD DUK? 2.: Na itt az, hogy mi Mi is ufo-k vagyunk! Fita, ha ezt valaki leirta, az önkéntelenül, vagy meg szagoldhatott ládd aranyredanalod itt a kanócod, az itt az idő?- most vagy soha, meGOLDás? Fita,most a lehet ő azaz ha nem bánt senkid? -kid vagy a dik, a MO? Fita a Mi magyarok juhusunk you husa ... nem ehet ő ehető? -meg született? -beee... baxódott,mint egy féltégla? -fél? -aha azokat,ha valaki mer hozzá szólni, fita, az ufo-k? Zna az hogy apunk tegnapra,hogy NINCS HALÁL,most ez kérden,azaz nem azt kellen MEGTUDNUNK NUK MINDENEK MINDEN ÜNK,VAGY ÜK A BÜKKÖSÖK? - ELŐTT, HOGY AZ JÓ? -JÓHUS? JÓZSIDOM BOOK BROOKKÖLI, , ÉS LAKODALOM? ÁLDOTT VAGY TEMPT LOP OSZTLOP AZAZ A NÁJSZ AJÁNDÉK OI OI OI KÉNES RUD?- ÉLSZ VAGY HÁLSZ, ELSŐ SZÜLŐ NÁSZ ÉSZCAKA KAKÁS RAKÁS, FITA ITT MINDEN A VIO LINA KULCS, A BAXADÓ ÉS BAXADÁS ÉS SZAKADÁSIK KORPA VAGY A BAXÓLAIKBA? Fita most a nagynéném?- baszatja a nagy nagy marhákat, meg közbe lép, szét választja őket XÓLTÉR ROZI,mert csak az nemzethetne, ami most Kigyó Gyuula666... 777... 888... keverNUK magunkat, jáXól jáXOL baxólaikbull? -fita, nekem valami szörny látvány... minden a NAGY MARHA ÁLLATOK,(na azok a leg nagyoBak a MARháaik? -fita a megnetikus töltésük, lládd a maMUTÁNSAIK meg ellefánt) LOVAK ÉS SZÖRNYEK BIKA A BIKÁVAL STBBB... ÖSSZE RAGADVA, ÉS AZ A BORZALOM, MERT CSAK BAXNAK, ÉS NEM LEHET ŐKET SZÉT VERNI VÁLLASZ-TANI? NINCS OLYAN,AZAZ CSAK 5ÖSZTÖN5 666... NA MOST AZOK BAXHATNAK AKIK HUSUKAT KIVÁNTATJÁK JÓ HUS, JUH YOU HUSIKA?- ÁLLATOK SZÖRNYEK, ÉS EGYMÁST BAXVA ESZIK,LÁDD A CSÓKOLÓDZÁS IS AZ,VAGY EGYMÁST NYALÁSA LÁSSA?- AHA HITSZEMÜNK LÁTJA AZ TEJESEN? -CSARNOK? SŐTT CSAK MINDEN BAGZÁS -BAXÁS KÁSA KÖR FORGÁS, SMYTHA CURKUSZAIK ÉS CSZÖRKÖL,ÉS KI BAXIK, HÁT A LEGNAGYOBB BULL BULLIK BIKA CSÖKŐSÖK? -LÓDÖRGÓSÖK,SZAMÁR PÜFŐLÓK, ÉS MINDEEGYRE BIKÁSABBAK VALA? Fita,nagy nagy szüzz füzz lukAIkat csinálnak,na fita,most monduk KINEK? KIKNEK LEHET NUKIJA? NA KIA? KINA? KEZDVE KINÁVAL? -AMIHEZ MOST KINEK VAN A LEGNAGYOBB PI NÁJA? PISI BIBIS NAGY A LUKA BÖGYE BŐGYIK AMO LŐJE? ÉS SÁRLIK, JUH TURÓS PUINA SÁRA? 3.: Tregnap éjjel, zna van egy digita... fita, az agyam, azaz most arra... hogy Geller Gyurink, hogy ha van egy rossz órád, akkor ezt és ezt csináld, akor leirtam, hogy csak brahi de ha ha ha...dolgozott,és ma is jó a digita? -óra, a klozetbe van, de már csak ha c2c-on,kapcsolom be, mikor akis sógorommal akar6nék beszÉlni (fita, az iföcsémen kivül senki nem beszél velem,a felesÉgem családja testvérei még ugy se,mert hogy tudsz ezzel ...meg bocsánatott kérni,hogy én vagyok,és a váred akarom inni,vér szerzódés és apumék,ha te nem az örök életpároddal baxól ki a boss?- akkor vér fertőzés vagy! Fertó tó tavak vak vak vak...fita ezeket érintettem a Mi is ufo-k vagyunk! Voltunkba baba Puna Sára, barpina és barbika? Pi nássa mása vagy barbi brrr... bi-kása vagy? -baxás kása keselye $$$... Fita, most mi magyarok itt vagyunk,Mi is ufo/k vagyunk! Voltunk? Watta fak? AM/pernye...a tüzre? Fita,most a mi NAGY NÉNÉNK, vállogatja ki, hogy ki a magzatja vagy madzaga?-mad lád médó perzsa szőnyeg bomba bamba? Ó Bab Ylona, kiadó a luka pu? Fitlehelljál ahogy a lukak TUL ZAPOROZSJE, ÉS CSINÁLJÁK A LUKAIKAT A ÜR DÖGADÓAIKKEL? -Cdula? TrEGYÜK FFF... MOST AMIT A HUSZÁR NAGYAPÁM, HA NEM EMBER EMBERREL ÁLL SZEMBE, LŐTTEK? VÉGE, ÉS NEMÜLT FEL,SEMMI AMIBEN NINCS ÉLET ERŐ...(LÓRA?) - fita, mi az aminek mosott megazóta,ÁRA VAN,HA MINDEKI TÖBBET ÁRVA ÁRA ÁRUAIK? KAJA VAGY? KAJÁJUK, VAN ANALOD? Na az hogy AZUR MAZUR ÉJFÉLKOR JÖNNI FOG, AMI VAN,HOGY AZ AMIT MOST AIAIK KAKILLJAIK? TEHÁT TE AZ THISZED, HOGY AZOK CSAK ROBOTOK? Fita, Helen Pinalátba,pina coláda hogy az ami AIda? -fita,azok már itt vannak, és most csak azoknak, akik semmiták, vagy anti semmiták tákó? Innenn...na fita, tegnap este le akarom kapcsolni a a aaa..fita ezt a feleségem vette,1990ben horrr... awa Éva, rádiót, na most a lapján, ládd minden ami fény volt, elment,és mosthiábba ötöttem a tetejét, tegnap mikor le akarom kapcsolni,kigyuladt és mint uj lenne,na most a kis felesÉgem, nem nyulhatok hozzá, mert azonnal viszketed lett a bőr, és véresre vájja? Fita, ő az, aki xex csak arra, hogy legyenek gyerekéid,(de csak az övé!!!) és be meg ki kell kapcsolnia,és mikor a gyerekéit csináltuk,én nem élveztem, de Ő ERŐSEBB MAGNET TIKA ÉS ELÉLVEZTEM,8fita a xuállat, teljesen csak ő az ura kura?) Ő CSAK A GYEREKÉIT LÁTTA, AZON KIVÜL NE SIKÁRD A LUKAMAT, EREDJ RÁZZD KI, na most---fita apuénk,Gyaramaton, a MTK kaka sok gyereke 20 -24 év körül meghalt, (láttam,, az asztalra volt kiteritve és fekekékes vala abőr?)- és apuénk, éne közbe megettem az egész tál sült tésztát, vissza hozták,ugy hogy körbe vették és kellj fel Jancsi, itt a tejfel,vagy turó... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá...klotty...rotty...
UFOzzuummm... miEeee... p.-te $$$...ejt L-me LM $$$... ha mise, hamise a bikaja, Okos?- koszt, kostold meg? Quavantó Qwosta? 4.: Kávézzuummm... egy óra mulva,de most egy gicsit meg vagyok zavarodva, ami amit ott ... nem gondoltam,hanem benne és csak az van, amit igen igen... látni kelle,most ha én látom,és benne vagyok,ezt lehetetlen, tehát hogy...na mot eltüntek az irataim,ami ténleg asok? -ááá... alom elem ákom bákom álom féle szerünyi? -jojo itt az hogy, most az összes ásatásaimat,kellen ugy. hogy kia vakok szemét,ha minden az, megnyitá? -mit, a szemét ládát? Fita,.minden az, nem szabad lenne semminek,amit kézzel csináltak, na mnden az,még a gépek is?-képek? Fita,már neki mentem a falnak, és betört a fejem?-seggre estem, mint a hamis bika, ládd nekiment a fának? -mert előbb, nincs halál, na most arra ébredtem,mikor közel,még nem teljesen ami ébren, apuénk jelenkeztek: VAN! -EZT igy,neked!-de ne nyekeregj? -ezt én tettem hozzá beee...bégethetek,nem meee...nyekegj, kecske szereti a kést? Hogy az amit ott, hogy NINCS SEMMI OLYAN,HOGY NYOMÁS? -Fita,az itt rögtön, olyan nyomás, és kangörcsöt meg a baxdühöt ... fita oly szép az ember ki a bünt,egész el hagyááá... EGY OLYAN VILÁGUNKBAN VAGYUNK, AMI OLYAN HOGY TÖMÉNY KRISTÁLY KÖNNYÜ, ÉS MI A FÉNYE VAGYUNK? Fita Ijónkat láttam, a saját napházában, és nem volt az fekete... de amit hogy mi a fene janitor, nem hanem Ijónk is katona, combatos? -és most, jaja láttam a fekete ufójával le sss..nem hhh...hu hu hu...Fita,most nekünk, itt HUNGARUNK -BÁZISUNK VAN,és láttam a a aaa...na kristály házunk van, és ősszakálunk egész addig jött, hogy a felesÉgem is látta,( bejáratig,akkor jöttem haza és követhetett?-fita csak ha fény vagy!) de nem fekete boritás,neki se volt! 5.: Ami most, ami kerülöm az olyan ütüt,(fita, azt kell itt elérnünk, na meg egymást!!!) hogy bárki bármi ellene lennék, ami mindenkinek mindennek van, ténleg sorsa amit bem tud elkerülni, pl. -én beszéltem apuénkkal, talán ugy, hogy most ténleg azért jöttem,hogy a MTK-kaka sok,ládd én ugy akartam, ahogy az apai nagyapámék, hogy csak magamnak élek, ládd a két fiam,olyan 28 éves körül,na olyan 20 körül öngyilkosok (nemfejeztem be,hogy csak a családunknak élünk, mndent együtt! -csinálunk) akartak lenni, ami most azt amit itt csiálunk, apunk, a MTK kaka sok,meg most ti,jaja de a felsÉgem és minden ahogy történik,mi? Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk? Most csak ugy...hogy bármit erőszakkal fegyver rel, megávátoztani,(kurománuk kormánuk ami az övék csakra megváltoztani?-rezsimcsehindzse. fak a roncs latint) kivév jó példa (itt az UFO-m kipufogó ne fogd meg)? mutatátás, szinlelés, nem hanem csak az van, ami igaz, és van nemigaz? -Fita ábram, az nem név, hanem valakinek (fita itt ennek a magnes terei, telis tele fekete (ufossok) dögjeikkel, na most V-Gyurink, meg fita minden aki gondotban is öl,vagy fizkaikal fegyert fog, azaz hogy védeni magát? -na lássuk,vanolyan,de véni védi vicsorgóaik, az onnan) a gyártmánya, ami ez minden az! -monya? -mamaluka? -Sára? Apum, állandóan, na mi ez, sárbull vár? Az egyik,hogy örök nappal van,nincs nap, de fény és olyan, ami olyan mint a tiszta (üeg -tükör akkor naptükör?) kirstály, és mnden kirstályból van? -bull? ládd Arany bulla buli bili Magna cszarta? -arany sárBULL? A hét sovny BULL, sárbull megeszi a hét KÖVÉRÉT? Zitt az hogy meg lett nektek mondva, gondolátban se ölj, na most vissza az irat ásásokba? - ássuk csak el? - és ha kikel, kelepel ő? -nem jön be, árverés? -12 22 102 2002... millon 2003 -4 -5 százszsák arany, ki ad érted e legtöbbet? Zna ami most, én ezt mindennél jobban élvezném, látni, hogy senki nem add egy füttyüt sebe, ssebünk, ha nincs büntető sebünk? Nincs a dó? -re mi fá szó lá ti dó? 6.: Ezt nagyon de nagyon szeretném látni, hogy most ténleg, REPETURA? -(de meglehet, azaz ezek mag? -magukkal többet nem rendekeznek, de most siekálna nekik bejátszani a végidójuk -vigadó re mi fa...) Na nincs halál,amik?- bár mit tettek, tehettek, (robotAIk? -lettek) ládd az lenne a halot? Fita,most megint, AZ HOGY HANGOD? -EZT NEM TUDOM MÁS KÉP, most az van ha ezeket neked is meg kell tudnod, akkor az lenne, HOGY MI AZ HOGY GOD? Ha lehagyod az hogy HAN-GOD, NA AZ A HANGÁRAINK, ÉS MOST AMIT UFO-k? Ez az, hogy én attul a pinalát,hogy megnyaltam, és a gondolÁtomban vagyok,és most tudok beszÉln apuénkkal, ami A MI ATYANK A MENNYEKBEN! Ezt itt is, mindenütt kizártak mert lelőtte a point? Fita,van az AOL.ami azért, mert még olvasni se engetek rá,sehova! Na most a felesÉgem, megtudta csinálni az AOL-en, hogy olvasni rá tudtam menni, de azzal ma is szarakodás van,és rátudtam menni, ahova nem! -sehogy, és tudtam olvasni,(fita miért hagyjuk hogy ezt, megtudják velünk csinálni és más ellnsegg nincs,nekünk van?)mert érdekel mindennél leg jobban, hogy hogy tudnunk UFOZNI EGYÜTT? MEG AHOGY MONDEM A MI ÁLOM ÁLLAM,MAGYAROK NAPKÖZTÁRSASÁGA FA ÁGON, TALÁLKOZNI,ami tudunk, csak azok... Zez az, hogy tudsz találkozni a meghalt szereteiddel, hogy legelőször tiszta élet, minden szeszes italtól mente tiszta természettel balansz lqbbanc,kábitószar, és most TE VAGY A VILÁG KÖZPONTA azaz mindenkit magadhoz ölelsz, ÖLélsz? Fita, én mindig tudtam apuénkkal beszélgetni, és leritam hogy hogy jöttem ki,és ha kijövök, akkor mindenkim mét kecskemét magamhoz ölellek cuppp... Zna most,én nem akarnék főleg ellensegget, se senki utjába állni, hanem most nekteik is FÉNYYÉ KELL VÁLNI, és most ugy maradni? Fita, ha figyelitek, itt előbb a pénz és akik a pénzt...na most hallotam, az sem szám itt? Innenn... nemtudtam ugy, mert nem akarom hogy most mégis,vanna bennem káröröm, mert NINCS OLYAN,HOGY BEADÁS? -NINCS OLYAN HOGY KIVÁLASZOTT ÉS KIVÁLTSÁG OK? NA MOST TE HOGY VESZEL LEVEGŐT? -HA TE VAGY A FING AZ ÉN GATYÁMBA, FITA A BUGYISOKAT KIHAGYOM,DE A BUGYELLÁRISOKAT? NINCS XEXELLETÉS,ÉS XEXXÓL ÉS XEXÓL ÉS DISZNOÖLÉS? JU (YOU) HUS JAJA MI NEM? Talán a halál, nem tudom ki mi vagyok, nem is akarom,nekem jó ahogy van,hogy?-vagy? ...Secrets Declassified With David Duchivny... DVR Spay Tech... nnicsak lággömbök, az oroszokat figyelték és a Rosvelt ufo, bejött nekik? Oááá... kloákááá...
UFOzzuummm... miEeee... p.-te $$$...ejt L-me LM $$$... ha mise, hamise a bikaja, Okos?- koszt, kostold meg? Quavantó Qwosta? 1.: 6/17. A KÉP? -most, a hangom vagyok, han -god? -hallom? -hal -lom? ÍÍÍ... rás és ugy. hogy ténleg ás? Az Í? -na azonnal save? Ott, most az Í-betü? -tüz? -ami most ennek a feléhez lent, azaz monduk meg van 1.: Í -rás de ténleg ás-sás? -azaz 1 és 1 1/2... és letünik, és ott az vala,, hogy figyelmeztetés? -amit tegnepelőtt,a kis felesÉgem, fita jó asszony az széo asszony, csak ne baxxon félre? Fita, az lenne a a aaa... boss? -baxóGÉp p-te? - ép ape? -moj, mojom? Most nem keretezek, fita, nagy nagy BANGÓT kaptam! -mret a Gép és tud be szél? Fita a a aaa...most, meg lett szippantva az agyam, azaz ha nincs olyan han-god, hogy ha nem bánt senkit, akkor had hadd beszÉljen, na meg oly ismerős? -mert ős? -ós sós?- SOS?-JÓSKA SÓSKA? Na hogy jós, turós, na amit ajövendő ásás? -fita, hogy most annak a közePin áznunk? Igenigen Í-G? -iGÉ? - ZZZ... most azzal mikopr itt fel ébred? Fita a ritua gyilkos galóCzáraik, ami a Bblia irataik, sirrataik, fita, én most sirok, és ki akarom ásni ahol nemzetedet, $$$...supp...na most akik al -DOk?-áldók? -ál? -aidók? -dó re? -dő re? Zitt most az, mi lenne, ha nem lenne mit pusztitani ok? Vissza, hogy vannak nagy károk okozók, és kis kárAIk,áraik? Ezt jelen pinalátba, hogy azösszes NAGY KÁR, A MAGYAROK MAGVÁNAK A M?-LÉ? -KÉT? Fita, monduk a mi voltunkba, Mi is ufo-k vagyunk,és ha van szeme szem_e akkor lát 666...Nátok, hogy vagy fénnyé váltok, seb sebünk, begyógyula a gyógyis az ez, a gyógy iratok? -amit mi RÁ BESZÉL? KI BE SZÉL? 2.: Korán $$$... talmudba,na azok TÁLTOS Í R-ÁTOK,VAGY SAH-HAS -MEN ÉS fff...$$$... azaz nemtudom kzöel se, na most az van, hogy itt a vége, fuss foss $$$... ez ért? -MOgerül? - ezért nem adnak ppp... pi-nát? -fita, a MEGVÁLTÓRÓL OH ZENGJETEK, HOGY KHRISP ppp... Zitt oda,hogy abram, neked adom a do?-re dőre? GOD DÖRRR... GÖ DORRR DORRR... Na közel itt, hogy csak neked lehet fegy -ver -edd redd? -mit? HUS -UK MUK FUCK P PU HIN TÁSA ÁSSA? -jaja itt csak eltünt...fita,az az hogy te a másik RÁ DIUS? -r x r x p? de enenk az al apja, valóban számok, és most az az.amit mikor teljesen egyedül vagyok a sikon? Sine ár? -sinen, akkor egy lakó -kocsi vagyok,és most az ami alatta,az egy klotyó, és kezd elsupp...jaja leves lesz, azaz foss...és megjelenik ugyanaz megettem, de nem ettem meg? GÉ PI? PISI? Fita, ezt msot senki nem hogy nem meri, Maria seggit? -nem tudol? -fita te a dol vagy? A dol dolf? Adol Hitt ler? Monduk, itt vannak a kiválaszott I MÁD DÁM? Fitlaljal a fenevadon ülü VERES VÉRES SZÁJU ASSZON CSAK BAXXON MEG? -HOL A HASZON? -A HA KICSIT SZORITJA A FAXOM? FA SOM? Monduk, fita, most van az IMA DOM DOMOK DOMA A DOMA NEKED ADOM ADONNAL A NAGY KÁRRAL DURUNGUKKAL A TOMMALL A FÖLDET? Na most ténleg, NEM ZZZ... $$$...ezt ugy hogy shhh... Zitt most AnGol Kirull...fita olyan csatapat; van a MAGNES TEREKBEN, hogy nem atomcsap'sok, fita akik ide be vertik az NUKINUK NUKIK, AKIK AZ ÖRÖK --fita, teljessen MAGNES ERŐMEZÓIKKEL, A GONDOL ÁT, LÁTOK? NA EDWAR KIRUL ANGOL KI RULL, LÉPTET FAKÓ? FAK Ó? -LOVÁN, HAD LÁM UGYMOND, MIT ÉR A WALL ESSIK? -Ládd körbe furujázzák a városokat, fifa hogy miért jöttek létre a VÁROSOK, WARROSOK? 3.: Na most figyletek, ezt én mág...csdak az mikor sikoládába, fita, itt az ami van, tegnapRÁ érintettem, na azután, mert ami nállam van, én a legjobb akarok lenni, most is hozzÁtok? Átok? Na tegnap is, hogy miért vagyunk Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk? -Leszünk? Most mi van? Naz azokat amit belénk vernek, az Isten vetése magyarok,vagy a frakamt verhetem? -amiegyáltalán nem hogy bün, ládd itt volt tegnap a Miki fia,és mindig, minek nemveted ki,nategnap,hogy hogy tud beszÉlni az apukaja? -Fita, ládd a kőserek sera será baxx, sereGÉAIK jajj jajjj... zitt mi ha lehetne,de itt van az, hogy ez eleve, az első lecke lenne? Ime a hellzet, ma mikor már teljesen itt vagyok, és az az hogy most belül, ládd ezeket én nem tudnám frecskendezni, jaja magyar rázzam,rázat? -ha nem lennék TUL VILÁGOD GOD -OK ITT? Zna hogy ki az aki tudja hogy mi az hogy halál, és ninncs? ---na apunk, tehát itt vagyok, ebbe köntösbe? -feketébe, ÖLtözve? -fita, iitt állanDOan, hogy nincs olyan hogy be adás, nincs olyan hogy nekem etetnem kell? Zfita, na AMI VAN,MI NAGY KÁRNAK hivjuk akik GÉGÉGÉ GÁGGÁ GÉGE, SZENT IGÉJE? FITELJUK A GELLERES ERES ERŐS ANALUKINUKIKAIKAJAJA... Róha, mi van,ha merünk arra gondolni, hogy minden sarát szarát eheti csak? -na na na nono let tata, le gatyabugyi be dákó? Na most GYÁVA NÉPEK NINCS HAZÁJA? Fita, msot vannak a NAGY KÁROK, már nincs időm, ugy,amit most ugyzse ZSI DO DOM MUK? -fita az amit most ládd az siratom, de hol vannak, hol sirjaink dom -börulnak? Na ha yyyyy... fita most ez a betü? ahogy mondom, valakivel együtt, gyiá...Fita, az egész NAGY KÁRÁSÁG körbe veszik,ami abzullu kulu ha nincs helye? -na most az hogy ez lett a vége,látod GYÁVA? -NA ANNAK NINCS HELLYE, ÉS MOST EZ ITT, INNEN... FITA A Mis ia uf-ok vagyaunk! -Voltunk, 2023 Március 14-15 -re DÓ DE MI A FAX? Mi nem tartozunk seninkek semmi mi? -nem mi vagyunk? Innnen...fiteljad, a NAGY KÁROK (CSZAROK) ÉS KÁRJAIKAT hogy baxxasák a SZEM -MÜK, AHHH... MAJDNEM A MI SZEMÜK KÉPE, GÉPE...A KIS SZAR-RASZ? FITELITEK, AZ EGÉSZ NAGY KÁR KÁROGNAK, ÉS LESIK... MI ESIK LE? LEESET A PAP AZ ÁGYRÓL TWIST...LENNE RAJTUNK KIVÜL MÉG EGY SZEM? MAGAM? DE KOTTON GUM-Í? Fita, az érem másik, nem hanem a horrr... Ben Horrr az éllovas mndenki rá tesz? SpiriGAN Zálles, igazi vadnyugati hőcc hőcc hőcc... ... amit a Matrix filmben, ládd ezeknek csak a husod veres verése kell!!! (kék pirula vagy piros veres) Fita,most a vért, csak a magyarok fájaival,fej fa, itatják,na az az hogy te eleve hulla ...zoombizoom zoom zomm zoommm... vérben az élet? Lát od? -aha hit szemünk látja azt tejesenk,hogyja bünöm? -sebünk vérpiros, fehér lett mint a hó hó hó... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá... Ooo0 Lölőőő...
UFOzzuummm... miEeee... Mi magyarok, MTK kaka sok, mink csinljuk magunkat $$$... mindenünket ünnepNAPalunkkal vagy üket, a Pál itt Pál ott szájuakkal? 4..: Kávézzuummm... felvitték az árát, men fel, de a fiaim, pont ellenkeccke, le kellett volna vinni midennek az árát, és csak elő állitási ár, és bloodi, miért nem? Fita, itt Ron Palcsink, most a csoda bogabogárok? -árok, ládd veduk mexikó, több hasznunk lenne, vagy csak iránt, na berántottok a bennünket a végzetünkbe, el végeztetett,hol a papirat? -pap ir?-na meg a metsző ollo? Fita, itt az hogy gondolkodjál, na mi a fene,nem azt csinálom, töröm a kobakom? -jaja de magyar RULL, vagy éhen a királl keráll? Fita, most itt bloondit, bolondit? Talán a Jövendő bondo,azaz amiiket álmodtam, most annak a közepin ázunk, de csak álom? -amiról neked fin-god se lehet? -god, hangod? Zitt az, hogy tedd tul magad mag ad,hogy itt a vége, fuss el véle, aki mondja? -megfogtad nyemec, jahhh...fita, ezt teis megláthatod,ha valamiről nem lehet beszélni, az nincs, és arról gondolni $$$...Hogy mira mára, ezeket megelőzi hogy nemrég, a kis magcsaládom, elibem jönnek egy nagy családa fényufóval, na most a kis unokám, megelőzi s egy kis ufóval, eliben jön, és fita, én ezeket leirtem, ami ma itt van a barátunk, és hogy most mi va, bloodnival,na maradjunk mellette,mert most nem a kis törpe (Paune film?) csüllöngője,a nyakába ülne? -hanem bizon tökön lett szurva, ugyanis mindenki bloondi barátja lenne, ha lehetne? Na a felesÉgem, de jó hogy akkor leirtam, mondom...na ő mondta,ezt álomdta,ma kérdezte, na men az uton a járdán, és odajön bloondi,meg fogta a kezét, és át mentek a másik oldalra, egy nagy épületbe,és bloondi eltünt, na másnap, perbe fogták mint juhus a kirull géhus Krájzlert? Na ő ő ő...nem emlékszik, fita, törölik?- na most csak azt, hogy egy nagy épületbe vala, és bloondi eltünik, ezt álmodtam? 5.: Fita,bloondi is ufo-k? -ez az hogy máskép, nem tudott volna a felesÉgemmel (ő mondja meg kire szavazunk!) -ami most fita, hogy ezzel ami most...nem mondom... apuénk be becsengőztek! Na a barátunk, azért kelett volna egy pár füzet vagy könyv és kihoztam neki,azt amit a felesÉgem rakott egybe,de én...egy olyan, hogy akkor ... itt volt egy olyan mint ez, és dokumentő? El volt ájulva, és akar egy másolatot,na most itt én A JELEN ÜNK .BE BE BEBEBE... Nincsak én azonnal, azt amit ezek, hogy multunk, ha a multunk? -vágKÉP eltöröljük,mi semmik vagyunk, voltunk?-na kérdezzétek maga tok tek tök,tököltök? Fita, nem vetted észre,itt a Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk? Watt a fak? Fita, V Gyurinkat le kisértem addig, mig neki menni kellett... leirtem! Most megint,mert ahoz, hogy te lássál, ládd ezeket látnod kell! -Na ez az, hogy fita, ezt most csak ugy, hogy ezek teljes egészéhben, ha tudnak, fel áldoznak annak a bogaraknak, nadon fida, mert bennünk vannak, és van a bogarak bogara, na most figyeljuk a rituállat kéjgyikus áldozóinkat? (ami józsidombook) Ha láttátok a Matrix filmet,meg van egy tucat,sőt nagyon sok, zerintem amit ihlett hell? -értiek, budi szag, azok láttak valamit, de nem lehet ugy,ahogy a látó látta, hanem ezek mindent ÖLTÁROLNAK ÉS ÖLTÁROZNAK? ZITT AZ,VAN,CSAK EGY JELENET, HOGY VAN KÉT FELÜL AZ ANGYAL? A filmekben mutogatták, hogy MikhaÉl ArKANangyal fark angyaLUK, csak egy csomó héja lett? Bagoly, a seggibe ne szagolj? Na ami van, hogy vegyük,minden ami állati, azaz ez amit humajomnak hu hu juhu monduk,még az, hogy talán az első eresztésbe, és nem harap vissza? -ládd a barmaik születet jászólba, xexÓl és xexXÓL? 6.: Mára hogy az fény, amit leirtam, hogy mi olyan mnt üvegkristály ami olyan fény, amit nem lehet látni, és olyan csoda...ládd most feltudtuk venni, itt hogy nem kigyóbőr az tutti frutti, mert csoda szinek...szines, mnt, mikor először, meg apum meghalt,(az nap este,találkoztam vele,leritam) Fercsi bátyánktól levelett kaptam,és elment...hol van, szaladok ki, és most őt láttam, akit a táborba, és csoda szinek,éz virágot hozott,(nagyon szereti és nagy nagy kertje virága vala) amit most megértettem, és a Sötét siron tul vagyon, a fényes égi hon, ott leng édes virág illat, öröm -boldogság vég nélküli, na most fita, most is, ezek hülyéskednek, vakitanak? Zna fita,most átváltok, ládd tegnap, ne keverd a sárt, na amit láttam, hogy ennek van egy vasorra, gömb, és most olyan mint nagy nagy haja hajja hajja ... az égnek áll? Na a tetteje, az olyan mint a fehér haj, fehér felhó,(nyitva van! -csukra?) és most fita, amit állandoan hogy a bibi a bidipichába, az a fekete NAP, itt van? Most az fényes égieink, benned? Fita most ugy, ládd mi egy az egy ...Mi is ufo-k vagyunk! Wholtunk? -na ki van még, rajtunk kivül, az ÉGIEIKKEL EGY AZ EGY KAPOCS KAPOSVÁR? SZÉKELY KAPU KAPUT?Monduk az hogy haja hajja...az égnek áll,na korom fekete magnes mezők, és jó hogy lehuzták a Istenek? -zitt nem a magnes mezőkból, hanem A FNYES NAP HONAINK BULL? Ma a barátunk, a kép rajta van a könyven, és mi van, bika vagy, mer lepittyesztem a számat,nem, egy ducás kis gyerek,kinek elvették a játékát, ufo? Zna hogy honnan jönnek az ufo-k, hogy csésze aljak is, na meg Tulrull Turull turbákuló Madaraink, na ebbe a óriás magnes terekbe,ahogy én látom...talán a lehullók hullák,vannak bele ágyazva? -ágyuzva, fita ezek menekülnének,(jaja van kijelÖlt hellük, ládd ahol Bensék vannak?) ami igen érdeskés lehet, ha jönnek értük? -Fita, amit most láttam,ÓRIÁS FEKETE GÖMB, ÉS OLYAN MINT A REPÜLŐK, OLYAN SZÁRNYA VAN,ÉS VAN KÉT PILLÉRE, LÁDD A LÁB FEJED? -CSÉRÉPBULL? Innenn... fita, ezeket az egész emberiségnek, meg kell tudnia, de csak aki ember a tallpán ládd Tallpra Magyar a gáton? ...Oááá... O lalááá...
UFOzzuummm... miEeee... Mi magyarok, MTK kaka sok, mink csinljuk magunkat $$$... mindenünket ünnepNAPalunkkal vagy üket, a Pál itt Pál ott szájuakkal? 1.: 6/16. A KA KÉP, FAKÉP VAGY VASTALIGA? Fita, a testünket, ami jogunk van fel venni, és le vetni, viccket a tekem meg vakarom,ippeg ott $$$...hol? Fita bogárok bogara bennünk van, vagy benNUK és belénk verik?-na az lenne a kuczifix vagy mit akartok,őők baxnak-baxtak üssdze benünket első niájsz nisze nesze éjszaka,a többi nem számit,ne is beszÉlljünk, naná az emlküket is törölni, hol a papirat? -s WC pap ir? Zna mig bennem van, ha ezt akarNUK játszani, akkor most mi ÖRÖM FÉNYGYEREKEK ÉS ÉLŐ ÉL TETŐ (BÜNTETŐ) FÉNNYEL TELI ÖRÖM BOLDOGSÁG VÉG NÉL-KÜLI, MAGGAL MINDENKIM MAGA MAGA MAGJA, ÉS MAGÁT CSINÁLJA FEL?-LE, SZAR NIKKEL?Í -FITA EZ A BETÜM, na leugrott, nincs semMi baja,csak örömébe? ÍÍÍ... ZITT MI ÍÍÍ... KIS ISTEN DE TE HEN? ARANYBORNYUK -BŐR BŐRZE NYUSZI PUSZKÁJUK KAJÁJUK JU (BUNDA) HUKK? JU HUS, ÉS ÖRÖK FRESS FRISS JUHUS? -FITA AZ YOU HUS? Most ne feledjem jam-e,ezt tregnap, hogy itt a MIKORKA KÁLMÁN, A MAGRÜLL MAKARONI CSIPEGETETT (CON PU TÉR?) VAGYUNK, A HUS UK FA SZILÁNKAKA, FA SZU FA SZILLA ILLAH HALIK KILLA? Naz ezt most ugy, hogy egy esőcsepp hulla le a fáról, lejöttünk,és mi magunknak csinláLUNnkl (angyali?) bőr -ruha -zubbonunk,na most az bogát BOG -ÁR BÓGUSZ ÁR,sfita,NINCS KIS GYEREK CSAK ÖRÖK 33?-ÉS MOST MI MAGUNKAT FEL RUHÁZ ZZUUMMM... CUMI CUMMM... LE GATYA -BUGYI BE DÁCÓ? Fita,nincs olyan hogy xexepilla, PI NA PU SÁRA ÁRA?- Pille pille szállj le, domb oldalára, malom ablakÁra, tarka kis virágra... Imhol jönnek a gyerekek Laci faca Feri veri Sára ára? 2.: Zna mostmár veszitettem, mert Óh mily boldogság (nincs dögségg $$$...a dög ég? - nem is volt?) van,azaz zitt most az,hogy engem mndenütt kiközösitettek,mág a saját magcsaládombull is, és most engem egyáltalán nem zavart,mert én nekkem. a szivetek kell, (fita, erre a kiskölyük, és mondom sanyi apuval tudz takozni, nem tudja hogy az ami álom, hanem nem álmodtam, Sanyi nagyon a barátod... fita, még nincs benne a ROM LÁSS, BOMLÁD MORA ROMORA AMIT CSAK ITT, ÉS LEHET LÁTNI, HOGY HOGY LETTÉL CSIPETÜK ÉS CSIPÁSUK? - egyem meg etyele petyele? Fita, én a két fiamat azonnal,velem egyemlőnek tartottam,és most örök gyerekek vagyunk,amit most, fita,játszunk a mágnes korongokkal,olyan mint a pénz fémkorongoka, (fita látod hogy behuznak?) nem én találtam ki, tudodmit, csináljunk egy magnes motort, fita akkor törölték...mikor az egy ufő? Fita nem a husuk vagyunk,amit tengnap, NA AZ HOGY KÉT FELÜL ANGYAL. az most a csuZOONUK csuzUNa UN? Nincsak az egész földöngős ördöngős állomáNUKINUK? Mi lenne ha senkinek NUKINUK vagy mindenkinek,amt a FÉNYHONUNKBÓL LÁTOGATÓNK, mondom olyan mnt a gomba, na akkor neked is kell!!! Mi van pak pok -kopogok pakssal? (jaja monduk, zitt az hogy gigantika energia de lehetne béka cél, és itt bloondink, most te is budin csücsül hecc,ládd az elődöd?) Fiteljunk, onnan, hogy valaki tyukszemet talált, vagy rá léptek, és csak el bőginaSZÁDa magát, Mi is ufo-k vagyunk! -VOLTUNK? Zna valami háinyzik a LÁNCBÓL,(Ijónik jött parancsa a magaseggzsák?) fényesebb a kard mnt a lánc,lácc, és mi mégis láncUKat? -jaja láNUKi Nuki Penca Punsára áruk Ruki meg Muki mi ki MO? Fita, ezt előszőr, a kezmbe került itt kin, a Cion bőlcsei jegyzőkönyve, amit soha az első pinalátm meg fingás kása,hogy hogy te nem beszÉlhecc a gyerekekkel,és azok se velet, és az első, a házunk megett laktak az ördögős boszokan (fita valüság,mondenki tudta a falomba, de mindenki szája be czibrázova,és az ennyém nem tudták ják jaki jak) gyerekéi, és majdnem közel 3rom, és anyum egy beáztatott kötéllel, egy óra hosszat vert az udvaron,és az emberrek odajöttek és bámultak,és nem fájt, de miért nem beszélhetek a gyerekkekel, ők meg velem,na ez most is, és most is bent a családomba, csak nagyon ovogumival,mig a kiskölyök, most velem különösen, mert érzi, hogy nincs olyan hogy halál, hogy örök még meg se érkeztünk, és ki vagyunk feszit e kiszegecizve...fita ezek a husunban vannak, az a bünHŐde,BÜNÖLDE HITT SZEMÜK, LÁTJA AZT TEJESEN... azaz eleve hulla hulla hoppp... 3.: Na a kiskölyök magátul,nincsak olvassa a gondolÁtom, és jáccunk a mágnes olyan mint fém pénz nem, korongok, csináljunk egy mágnes autót,(ez az amit petró kémeny korró. csak Atyádtól tud666... ami msot az ufok,azok magnes mo- torrr... -ok? -jaja egybe! -a testünk is az, és itt ezek,csak a bőröd, bőrötök és a bőröndöd? -faxizsáKOD-OK vagytok, faxa kasza kassza kő? -a pu kasza, kő? Fite félelmetes, a kis galambot amit együtt temettünk el, csak a pora, és most du, na lássuk, hogy por lett e belőle,és fita,át ástam, és megtalálta,ami bizon,fita még araánylag tiszta a kiskölyök, (vagy a gondolátom látjaolvassa?) és meg találta! Na most nem, és látod, por lett belőle, a galamb elrepült! Most egy mély gödröd ás, és bele akara menni,és ő is repülni akar... FITA EGYÁLTALN MÉG GONDOLÁTBANK $$$...hogy van olyan hogy kisgyerek meg nagy... na most ŐŐK KIRÁLYI LYON BAB YLONYAIK BABY LOAN -LOAN DON? POPSÁG, LYON -MO MOZSIGA -GAZSI, KÁCC MOZSIK? -BESEGGITT ETTEK, ÉS AZ CSAK A CSUZZMA MAGOD? AZ ELSŐ ELSÜLT? -SÜLDŐ?- NÁJSZ NÁSZ ANALOD KOTRÁS ÉJSZAGA SZAGOD, SZÁM ITT? Nafika hogy a szobakimiveseék, zuzza mája, hogy 33? -fita vallhallol itt van az, hogy otthon?- apuénk is MTK kaka sokk?- hogy a mennyekben ben,nincs csak örök 33 éves JJJ... NAGY PÁSZTOR BOTTAL BOTOL BÓTOK, FITA NINCS ÁLLATI XEXXELLETÉS FOG ALMA,FOGAMZOO GÁTLÓ $$$... Naz most mi a kis családám ÁDÁM MEG MADAM?-ő itt, fita aKIT Olasz -Trieszt menekül táborba a KANTIN CAPU, akkor érkeztek, és láttam, na az az, amit most AZ IGAZI Ő AZ LÁNY...NA OLYAN CSODA VALAKI VALA MI,VAGYUNK, ÉS FITA, NINCS TÖBBET ÁLLATIASSÁG AMIT MOST... Innen---fita most lehet hogy ezért, azaz ha magyaRok kezdünk MAG-MAGUNKRA lelni, lelem, lelkem lelkecském, akor ---ezt megint, amit apuénk,tegnap,ne keverd a sárt,fita leirtam hogy egy vasgolyó orra van ennek, és óriás a megnes terei, és most ott ahol az agyad lenne,ott fehér felhős, és ott van az, hogy a gigantIca MÁGNES TEREKNEK EZ AZ AGYABUGYA ÉS BUGYONGÓSA (GÓST) ÉVA aki beharap,NA most, ott onnan van az hogy mi KIN VAGYUNK A PÖCZE GÖDREIKBULL? FITA AMI VAN, MOST A 7 SOVÁNY BULL BULI BILI, KIBORULT,ÉS MEGESZI A 7 KÖVÉRÉT? Zna azonnal itt nincs semmi beadás és kénszar, amit én élveznék, hogy jó jó senki nemgátol, és nics óvó csuszli gumi,hanem csináljátok meg játszatok a tietekével ÉVI -kétteteKeL, ha van tököd gollója?-tököltek? (fita itt a te magoddal azaz az nélkül lennÉnek?) Zna most az van,hogy eleve a hustestünk, ládd az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐKE? -MIELŐTT E FÖLD ICA FICA FICÁNKÖLNE? FITA ROBOT ICA? LETT VOLNA, TÖKÖN SZURTA VOLNA MAGÁT? N MOST ENNEK VAN EGY SZENTEK SZENTJE, ÉS AZAZ HOGY HOGY A HUS? FITA KÉT FELÜL? -ANGYAL, ÉS MOST FITA,AZ AMI MOST VEGYÜK, A PRIONIKINUKAIK PUCI PUKI NA? NA EZEK EGY MINDENT SZÉTSZEDÓ SZENT HÁRMAS HÁROM,AZ MOST UGY, HOGY TE TE HUSOD, AZ EGY OLYAN, MNT EGY HÁROM AMI AZ EGYTOMI AJTÓKON, ÉS MOST AZ AMI A LEGKISEBB AKIT SANKI SOSE LÁTOTT RAJTAM KIVÜL,(VAG INA ÉN VAGYOK AZ ELSŐ SZÜLÖTT SULY?) AZ BENNE VAN, AZ MINDEN GONDOL LÁT?- OKOZÓJA ZÓJA XEX XÓL XEX ÓLA O LALALA OLAJA ÓJA ÓHAJA HAJJA JHAJJA...? Na te felette vagy, ha van magahoz való eszed? -fita erre még lehet hogy vissza térek, de azokat amiket FEL DERITEK, azzal te is fel derülsz... ülsz vagy ölsz. tökölsz? ...Oááá... ha néma vagy? -nem? -süket? -vak? -hallod a hangod -át? -szagod? ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Itt a világ -od, vége, a jó bogarakat választod,vagy a káros. nagy lukasztoja van,vagy kárója? -amit veletek ásat.mig RÁGOD a kárójukat, az is luk?-luki-puk? -a NUK? 4.: Kávézzuummm... vizezzuummm... nyári meleg van,(még nem gyatya rohasztó) még nem kávé,de inkább most amit ez nekem is, magas? Magnet -vas de magos? Itt van ezt azonnal,ha álMOMba nem tudnak megölni, akkor itt miEeee..Mostcsak arra akarok koncentrálni, amit konyitok? Most az, hogy kora, mióta az emlékem tudom, az az hogy most én akarom tudni -tuadatni akivel egy mag -magyar-ok vagyok, hogy UFO-k?-vagyunk, most ugy le vagyunk szippantva,mert a GONDOLÁT csak az ha vagy magnes mezeinkbe teli töltés, vagyunk, de most a hus? -a király UK? -az nemcsak juhus you hus, hanem te csak hus vagy? -husuk? Zna most olyan, hogy teljesen le van zárva az egész FÖLD? -MAGNES TERE, ÉS KEMÉNY? Naz itt, csak a gnosztik? Fita emlitettem, hogy van amellik, ládd ATESITATEISTA? Zezt legjobban, hogy csak az Isten TAG -ADÓAIK-NAK VAN JOGA SZÁMA SZMLÁLJA A NÉPEK VÉRÉT -VEREJTÉKÉT, AMI AZ IS VÉR, VER, ÉS MOST AZ A ATESTÁAITEISATISTA ROBOT AGYA GATYA? Fita, mert ezt srégen régen, hogy van jó bogár, és büdös -káros -kóros okozoo bogár, ezt az Égeiink, fita én is te is azok vagyunk, de itt van, a BbLila Pi na Sára, A BÖLCSECCSSÉG BÖGYÖSSÉG BÖGYÓSÉG PÖCSÖSSÉG KEZDETE,A UR AD, FÉELEMED,NA MOST AZONNAL MINDEN AKI NEM UR NEM ÜRITHET ÉS MEG VAN ÁLDVA -BAXVA! KI A BOSS ÉS BOSSNYAK-OK? Na engem, 16 éves vagyok, és bele akartak folYtani egy tekeNŐvizbe,na most igy, a kezüket a fejemre tették, most megfuladtam, és most hogy a földtől el szakdjunk,arra fel... kelj fel Janycsi cicis? -fe tápászkodtam? Na fita, nem is tudtam, semmit! -csak a kezek az égik értek? 5.. Most apum, ez is, hogy haza kellett szökjön,mert a magyar ok testvérek közösÉg?-meg kell életben mradni, és én kimonodottan,hogy azokat ami nekem bennem, zitt találkozok a Trieszt menekül táborban a a aaa... Ó az a lány, azaz nem létezik, ennek fénye van,és csoda csoda szinek, iilyet még nem láttam,ami most, na ténleg az ÖRÖK ÉLET PÁROM? -CSAK Ő!!! Zitt rögtön magyar falut akar, ami most olyan erőkbe ütköztünk, és egy magyart. na azoakat ládd realstétesek valának,(nagyom melletünk volta!!!- kint születet magyarok de öreg bácsinénink, és ateistának titulálják, holott ő is na végre, és a felesÉgem, komolyan, és ment volna, ha most midnenki... mintha össze beszéltek volna, állits le magad, még a szabakimives nagypárt elnőke Fita ahol a magyar szabaság har szoba, nagy nagy kultuirház, és meg akartuk venni, ezt is leirtam...is magához hivatott, és ismered az a römi krtya játákot, ahol előbb a gyenge lapokat kell kijátszani, na te vagy az! Ará nylag elégjól leritam a Mi is ufo-k vagyunk! -voltunkba? (fita, meg vannak a dioszken 90%ka, és az hogy fita, ténleg Tulrull Turull Madarak vagyunk, amit ma UFO-k? A talmudiba, én nem vagyok semmi?-meg senki ellensegge, ami ha te nem veszel részt ha magyar vagy, és a magyar ok közzégi életébem az rosszabb a halálnál!!! -jaja egy vallSOS se az, sőtt,,,ÖNGYILKOSOK!!!- NINCSAK MIKOR HALÁTL MEG??? ÉS MOST UJJÁ BAXTAK?- timsóval most az hogy... Vedd edd ugy,hogy ez nincs, és ténleg az UTOLSOW VACSORA! Tegnap,hogy én jöttem volna, azzal a fekete AMI ARÁNYLAG NAGY NAGY NAGY GÖMB,ÉS VAN KÉT LÁBA? Fita, az ennek a föld?-na A NAGY MAGNES TÉRENEK A A FÖLD ÜRES? - (zitt nincs MÁGNES???) Zitt most az, hogy belső napja? Ahonnan jöttem, ott csak világosság van, nincs nap! Már nem tudom körbe körbe sárga böggre görbese cikázni? -meg az sem, hogy most bejöttem, tegnap előtt is benne vagyok, és tömör korom fekete, na apunk most,figyelmeztetnek,ami, ne keverd a sárt? 6.: Most az,hogy amiket hogy van egy olyan, hogy GOD? TERMTETTE A VILÁGOD? Ja látom, apuénk miért figyelmeztettek,mert ITT MI A FÉNYBEN VAGYUNK? tRüha,azok amik HIT VILÁGOK? AZOK AZ JOGY ISTEN-E? Zitt kihagyok egy...hogy van olyan ami nincs? Ehez kellen hogy ahol el kezdtük,hogy most gyalog felmeten a NAPBA? (fita minden SZÁMITÓGÉPEZET CON PU TEREK? ÉS TÉNLEG A TENYERDBR VAN AZ EGÉSZ VILÁGMINDEN S ÉG) -ONNAN VISSZA, ÉS MOST VAN EGY FORDITOTT PIRAMIS LEFELE? ,AHOVA LÉTRÁVAL,ÉS APUM VELEM VALA,HOGY EGY PIANALÁTRA SE BIZAKODJ EL? NE HIGYJÉL MAGAD MAG -AD? NA ITT A ZÖKKENŐ NŐ?- megint,hogy hova lett ha volt a piramisokon bevonat, és a CUPPJA? Most megint egy olyan távolság, nem feljjtem el soha, sLeuth tesónk, üdv 5000 év távlaátábull, de nem ölve? Na most ha SZENT SZENT SZENT ...AZ UR-ISTEN? -ATYA JÓ KIRÁLY??? Az amit apunk, hogy két felül angyal közepibe tyuksár .kotlósár? Nizzitek, ezt én nem tudtam volna kitalálni,ami most zitt van a a aaa... fita BOGÁR? ÉS A BO BO BO...BOGÁRAK BOGÁRA? Amit ott láttam,először is ode soha senki rajtam kivül, itt akik most velem vagytok,mert mi soha nem hagytuk és hagyjuk el egymást,am a legerősebbek bika,neki men a nagy nagy fának, megáll,és seggre ül? -ez én csináltam,a nagy szálláson a nagy 20 mázsa bikákkal, incselkedtem velük, közel volt az erdő, és beszaladtam bunggg... neki ment a fának? Na fita, ez olyan mint a szörös töke a légynek, na most olyan picike, hogy azért van, hogy senki őt soha, kivéve én, meg nem nem láthatja, és látta, namost egy teljesen olyan DEMATERIZÁLÓ -BONCÓDA ami most csak ugy, bal keze felől,a virusUK, és jobb a bacilusUK? Innenn...na most JELEK AZ ÉGEN? AZOK UFO-K,ÉS ÉN AZ VAGYOK, HA HALLSZ ENGEM TE IS TI IS DE ŐK? HÓK? Fita, ha nem találtad meg magad, most volt itt a kis kölyök, hogy sokat irsz,és mondom neked, és akik ezeket, zitt az hogy miben tér el a mi gondolkodásunk az golyósoktul,(fita azok ténleg azok vagyunk!-thehát goy? -azt nem lehet látni? -ez engem azonnl, lehet látni? Fita, én ufo-s vagyok, de nincs $$$... SOS nem lehet látni? -lelőni? - foss.. jaja fuss, ládd ütü ütü... ... angol szöveg, de leh4tséges, hogy van forditó, na ez az, hogy ezek pacsmagolnának na az övékkel? ...Setrets Dicassified Whit David Dchovny DVR Dark Science... Fita, magnes maga ember brrr... vagy nemtudtad, hej Mágnes Ica rica fica... vonz vagy taszit, Tasziló? ...Oááá... de még vichang $$$...
UFOzzuummm... miEeee... Itt a világ -od, vége, a jó bogarakat választod,vagy a káros. nagy luka van,vagy kárója? -amit veltek ásat.mig RÁGOD a kárójukat, az is luk?-luki-puk? -a NUK? 1.: 6/15. A KÉP? Tegnapra napra vettetik tik, szikra veti? -peti pétisó? Inóta,*szerwar szerwall szarasz* mivóta?-jaja ládd Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk? -szól a nóta:? -dalolunk a arcunk a harcunk sép? Fita,amit mára ezt TÜZETESEN MEG ÁT IS VIZSLA MENTEM, Által mennék én a Tiszán ladikon.ladKon de nem merek, a Veres tengeren? Fiteljuk a dajka kaka ajak Inota mesét, közbe elaltattak, vagy fejbe kólintottak? -jaja a szent is vaNUK is ajja AIdáaik és nagy nagy KárójAIk, mi van Inotával,(erőMÜ) nepináljunk magunnak, VAGY MAGUK MAGUK? -mak mak mak...MA KING, KI A LEGBÜDÖSEBB FIN GÓ PINGÓ RÓZSA BIMBÓ PENGŐ BANGÓ FIN GOD? Fida de fedlerek a tetőn, vagy a hátatokon nyakatokon (bloondi dikuk?) csimpajkóznak, hancura kurnak orba szába? -csak BAGZÁS? -kása? -LA KÁSA? Zna előbb, most az amit tegnap láttam, az ennek a vala mi? -amit senki se tudja,és nem is fogja addig, ming LÓVÉ? LU LÓ (LAWUK) LÁBA, KILÁTCIK STICK STOCK A BULLZSÁKBULL? -na mi lull azaz luggal? -savas? -azaz LOVAL? -AZ ANGYALAIKKAL SOW MÜ-SOR SORS MÜS -OR, FOGSOR RÁGOD RÁGÓ GUMI OVO HELL BAXATNAK? (LOAN DON? -FITA MIÉRT KELL FÉLNETEK? -AZ URAD?- RÁD RÁZZA MAG MAGY-AR RÁZZA) Zna az amit tegnapra, az az hogy eddig,ami KINT VAN,az ami most itt a NAP SUGÁRA ÁRA?-ALATT,ÉS MOST EEZ EGY NAGY NAGY MAGNES TÉR(SZELLEM MI?) TEREK, TÉRJ BE HOZZÁM URAM,ÜRITÜNK? NA AZOK, AKIK MOST MI UFO-k? -ma de in? INTUNIKAKA MTK KAKA SOK SOKK...fita mi csináljuk magunk, és az UFO-nk, (őnk? -on or) -made intun Hu? Who? MIT GONDOL-TAL-TOK, MAGA TOK? Zna most, tegnap amit láttam,ezt eddig senki rajtamkivül,ha igen, NEM VOLT MEG EZ A A AAA...A TUDÁS ÉS TECHNIKA NAGY LETT,ÉS ITT VAN A VÉGÜK, (de mindeki ak ki, innben, ne lett ha van ATOM BAMBA TE BAMBA A BAMBA BOMBA ROMBA RMORA TÖK? -FITA MÉRT VAN TUL TULON TUL, AZ ÓPINARÁNCOS TEGNEREKKEN ÁROKON TULLK, ZAPOROZSJE?) VÉGBELÜK, SZAGOLOD? GOLOD GOLD -OD? 2.: Zitt A MÜ VÉSZ? ÉSZ, azaz mire most oda,hogy a számitó gép,con pu ter -tér, pucér, már olyan, fita ez ugy, hogy amit ott láttam,már leiROMom romba tök sára ára?- és most arra, itt $$$... nemakarok emlékezni? MI A FENE ESETT EBBE ABBA BELE? ---MOST LÁTTAM, ÉS NEM LÁTOM? BLOKÁÁDOK? -DOK HALÁL HALL ÁLL ADÓK? FA ÁLL? AKÁD A KAKÁD? Fiteljed meg maga -tok -toko, na ha Ijónknak kelllett olvasni, fita akkor már meg lett...baxva?-(MNDEN AMI ERŐSZAG?) meg akik mErtek hozzá szólalni? Fite, most az, hogy Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk van csak,és hogy VANNAK RAJTAM KIVÜL MÉG LÁTÓK TÓK VAGY TOKÓK? TOKJÓK TÖKI JÓ? JAJA JÁNYOS VITÉZ,VAGY JÁNYOS MEG AZ ARANY VÁROS VÁRÓSAIK, APÓS-TOLLA PESTICSÁK, POSTA? TAVAK VAK VAK VAK...Fita, most be kell hogy hányjam róka, mert ha most ugy, hogy szab ad a gaz-da, egy gazdög többet,még a homálya $$$...maja MUJA MÁJA MÁJUS FA,jóslatok? Fita, EZ EGY MÁGNES GÖMB, ÉS MOST OLYAN FEKETE,amit a BbLil lába köze, látod a luk át? -cull? Oh te mesebelLÜ afRica, nem kell oda sok Cull.csak beszippantot? -.nana két hegy közöl mi mász massza moszaracc ki, neked adom A DOM, KÉT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZ KI? ABBULL ABBA A GATYÁM.HOGY MÁSZOL KI, MÁZOL? Sóval, most ugy hogy AZ A FEKETE ÓRIÁS SZÁRNYAS!!! -fekete de nem tudom, hogy hogy modnjam köpjem ki fekete? -amit a BbLila lába közzé fröcskÖLőAIk, kakik, hogy az osztán fekete,ami midentfeketére aranyeres anala anaLUK, nájsz éccaka kaka fosss...foss illat ár? Na most,az amit tegnap hogy KÉT LÁBA VAN,igen ám,de nem ugy hogy ahogy itt a napuGANodor ur?-Daneille megelli az az almát, és abba haba haba habarcsa csalétek, cselédek? -csele patak? 3.: Most puccosan akaném, ládd Éve,harap az alma? (álma) és pucér puccos puncus pilla Pilátus nem látok semmit? - a lába közt egy nagy nagy BAG -Y -RÁS RUSS -SZIJA USA? AZ ÉL-LŐ LÓVÉ LETT? - FOLYÓJA? Na a föld MAGNES TERE, ÓRIÁSI, ÉS KÉT OLYAN SZÁRNYA VAN, MINT A BOMBÁZÓ REPÜL GÉPEKNEK? Ezt ugy, hogy hogy hogy nem egmás meleltt van a lába? Na most EZ TEGNAP, MEG MA IS,na hogy ma, azaz most NYAKIG BENNE VOLTAM, és itt csak az van, VOLTUNK? MA IS AZ, Mi is ufo-k vagyunk.a voltunk? Fita, ez nincs,és most onnan,hogy miEeee... A nyemec (magyar-ok) kutatók, ládd a BbLila folyása és tavak vak vak vak...a kis JaKABBookat,fita,most nem érdekel,hogy ez zsirosDomos dolozsma vagy olajos, Lajos a tököd nem olajos, de de de,,,zitt elment, a repülő, fita mi lenne,ha most azb ujommal, nagylábuj buj buj zöld ág, fita zöld vagy piros,zöld öld a levelecske? Pöcs Salamonya? -fita monky -moneyIAI faxaluka? -nem cifrázzom, rázom? -magyar rázzam? -(árom áram?) Felmen a legén a fára,meggyfa tetetéjére... homloK-ára lehell, lába közzé beverLY HILL? Zna, most BENT VOLTAM, és itt mikor elkezdtük, hogy MEG KELLETT VIVJAK,E E EEE... miEeee...Fita, az aki mindenket feneket feneKedet csiklandózza adózza Dózsa?- feneKed -edd kid dik dig dög dögölt? Azt akkor leirtem, hogy midnennél él,kisebb tud lenni, olyannnyira, hogy most ŐT MEG LÁTNI, VAGY GONDOLÁTTAL MEG KÖZELITENI LIT? -AZ AZ ÖNGYILKOSSÁG!!! NE ÖLJ? NE BAXDD MEG A MÁS KECSKÉJÉT MENNYECSKÉJÉT JUHLIKÁT? Fita, engedjetek meg,na most OLYAN HÓ-BŐRGÉS PÖRGÉS PURGATÓ RIA LETT... ATOM TÉL, LÁTTOD A FARKAD TUDOD CSÓVÁLNI? 333...FITA ITT AZ HOGY HÁROM A HÁREM VÁROM A PÁROM, OTT AHOL A 666...TOS HA TOSZ,MEGÁLL, JAJA FA FELÁL, ÉSZ MEGÁLL,MOST ALMA FA? Zna ez, amit most ha ezt te tudod OLVASZTA BAXTA VASSZA BAXXA VASA VAS AVAS? Fita, itt VAN AKIK..eddig Ijónk,na most itt nem számit hogy msot BÜDÖSNEK DÖHÖDNEK (BAXDÜH VAN SZUKA?) ÉRZED MAGAD, VAGY MOST HOL A PICHÁBA VAGYOK,MI S KI VAGYOK, AKIK MÁR CSAK BOGARAK VAGY BOGARA SOK SOKK? Zitt zezz zzz...zItty? A NYLON BARISNYA HARISNYA PÁNTLIKA, FITA, ÉN MEG AZOK AKIK EZT MEGNYILT AZ ÉG, MÉG LÁTNI AKAROK,AZOK LÁTÓK?-TÓK? TÁ TÁTOGNAK LEVEGŐ LEBEGŐ? -JÁNYOS VITÉZ ÉL-Ő JUHLIKAJA... MEGTALÁLTA? TELI TALÁLAT, leirtem hogy az unoka bátyám,nagyon jóképü gyerek vala, elvette akkor a cigány lány szépség királynót, ő is nagyon sép, ládd betsépa? -és nálunk laktak egy pár hét, és ha láttam őket sirtam, és kérdezték miért, (nem tudtam ki mondani)mert el fogtok válni! Fita, amit akarok az EGED -FÖDED DE A TÖKÖTÖK MEG SÁRA SZÁRA ARÁZZÓ, na most itt az egész összes $$$... förmedVényeim,fita,TE IS UFO-k? -vagy vagy most JÓ VAGY KÁROS BOGARAIK,NA MOST A KKK...KÁROSOK AZOK BOG- BOGUSZ ÁRAK? BOLDOGULSZ, VAGY ÖLSZ? Na ezt igy,ÉN MEG TE VAGYUNK AZ UTOLSÓ MO MO MO...MOHÓKANOK A MTK KAKA SOK SOKK? ÉS MOST... UGRIK A MAJOM MOJOM MONYOM MONEYDOM A VIZBE? A nyemec kutatók, (magyar OK voltak, és Jitlertkörbe vevő 9 kis ferenc, akiket legyilkoltak!!! -ládd Kossuth sut, na meg Lin-kölni,na meg eddig mindenkid kid kiding, dik? -a MO érzed a kölni tökölni SZAGOD? ) na mindenki előbb MAGYAR RULL? -hogy három alapala azaz az három BOG-ÁR? Zett most ugy szeretném, hogy ténleg a most lesz 4 éves a kisunokám, és vele BENSŐLEG vagyunk (fita ugy sahogy mondom, a Mi áalmunk? -ufo-nk ó be sép?) össze kötve, meg vele tek, tok tek tök,és szárAI Sára ára? Fita, na csak káf bogár van, a hasznos, meg a káros, és az ami a husunk? -az nélkük nihncs bogár? -ár, sem haszon, nadrág?- jaja egy kicsit szoritja a fasom, figyeljed a magyarok bőgatyások, de Atyám a gatyám, na rázdd ki őket? Innenn...FITA, MI A FÉNY -ANYA -GOD? NA AMIT EZEK NANÓZNAK NO NO NO...NONO LE TATA,ABBA SÁRA JÓ KIRÁLY KI RULL? - VAN GATYA, -NA MEG MIKRÓ -MAKRÓ ORGANÉS GAN -É ÁSS UK? Fita, a hus, juhus jóhus, az a mikró -makró előbb férgeik, de most bogÁRAIk, LYon, meg Áron? -mnden áron, vevő vő csócsa vagy!!! -vagy...Fita, ezeket a villogások ok gaccsa, lecsuszott a gatya, le bugyi... ...nizzitek, engem ti ti ti... tá tá tá...ha tudnátok el el el...élevztetnétek? - nemtudok!!! -ti lel lel lelem lerem verem, ne etyele petyele...jaja az ki most ezt tudod olvasztani,vasalni, aszalni... egyetek vast? -fakanal vagy fém, és fémes less $$$... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita,tudomhogy őrölet -bődölet,de 2021 jan-6? -na félig el van süppeszve a fehér HAUS? -és az jó ufok, add kölcsön az ufódat, namost itt ah bloondi,kell hogy szóba áljon velünk, és most... ládd volt a látogatás a FEKETE GÖD GÖD DÖR? -na most a NÉP, MIDENT NAPVILÁGRA, AMI CSAK AZ VAN!!! Fita,én nem ufót láttam, hanem pufók? -akik látnak, én magam is kérdem, ők is pufók? -pu, a pu? -én bloondinkónkkal vagyok, ládd Roni, makaróni, de csak Ron Paul palacsinta finta... fita, itt amit a JÓZAN PARAZT ÉSZ, NEM ZÖRÖG A LEVÉL... ...Oááá... OkádéKUKt? -kukta, kuka? BO BO BO...GARAZS? PÁ PÁ...
UFOzzuummm... miEeee... Egyszer volt hol nem volt MAGYARORSZÁGOM -MENNYORSZÁGOM, MENNYOSZÁGOD HUNGOD -MAGOD (FINGOD) HOL VAN? Pribina, kin a punapucuk CSÖCSPÖCS-E Sára? -ára? 4.: Kávézzuummm... viz,de tiszta sziv -visz pompa pam pam papam pam... Ma reggel, ipp hogy itt a reggelink link? -a kis pöcsös berohan, megáll a conputér -puc ér, puni? - és egy ilyan NAGY NAGY NAGY (mutat a számitó gépre) dobozt, akartam hozni neked, de nem birtam,(fiteld meg a tökös képet?) és te se, olyan nagy, én mág csak pici kisgyerek vagyok... na mondom csak a tested,DE A HANGOD? .na ez ténled,szeret orditani oááá...mint a vadoroszlán végik üvölt a nagy pusztán, (az ififiam, kifogják hinni a polist)és érthette?-ma eddig egész nap velem volt, galamboztunk, meg néztük hogy csikoznak, és ténleg...kérdmn tőlle, na ő mondta, hogy felhőket csinálnak,és ténleg az! Na végig ülte kokasölőket, milyen a kiláátás be? -jó! Jna msot a bábel tornyot,romród utat csinált belőle, mondja ő? Amit én mondok, na rimród a kis kölyük majnem tisztán beszél, és érthetőn, és én hozzá teszem, zerintem érti, mert KELL LENNI ITT BENSŐ -EMBER MAGOM -MAGOD -FÉNY -KAPCSOLÁTNAK? Naz amit akartam volna, hogy msot itt teljesen a szellemink? -(DE AZ ELEM MI ELLEM MI?-AZ ÉLEM?) Zfita van mü, és az lenne a mü trágya dombook,és a bookrosok? (fita az egész föld a kezükbe tenyerükbe vagy? -kezes bárányuk? Zitt az hogy az ami a fekete anyag -bevonat, azzal jöttem vissza, ma reggel, és igen igen nagy, és két lába van a mi UFO-fonk, és minden hangra azaz itt az az anyag, ami nem élő, az csak pozDORODnya, és csak programukkal müködik, az Ur csodásan müködik dik? -ez a samu bika? 5.: Most az hogy mi a fényben vagyunk, és ha most ezt mi felvesszük, ez az állat -xex-XÓL? -XEX-ÓL? Jaja akik a GOD ZILLÁLÓAIK? LÓ -LOW ADÓK? Na azonnal itt a vakság meg vadság, ami sose volt lesss...$$$...és az shhh... Fita, sehonai ember, Koronás bitangok, a hangod? FITA,AZ JOGY GOD? AZ BIJJON A PROGRAMOD? Ezt azonnal kl hogy ha megvagyunk (szlávok vagy nemecek) szállva, azoktól meg kell szabaditani magunkat, és minden csak ugy, hogy meg kell találja megában magát? Zitt most 2023 - na most vissza kéne nézem, mert két olyan van, ami 2018 -10 -20? -lehet hogy 18? -ne, hanem most akkor.ládd azt hittem meghalok,olyan kinom vala, és most az a kisértés jött rám, hogy Jézus...hátha van benne valami, hogy el tudná venni kinomat, de hogy?- ha te nem tudhatod???- és most ERŐSEN APUÉNK HANGJA: pitim, GONDOLKOZZ, NA MOST NEM AZ CSINÁLOM?-DE MAGYAR RULL? Ma is a kiskölyök, megállunk a kert ajtóba, a kiskocsija a taligán, abba ül,és figyelem kell, mert ő kormáyozza a taligát is, csináljunk egy mágnes autót,(fita ez ő találta ki muitán játoszzttunka magnes mütyürkékkel, na most azt amit én lelkezdtem volna hogy CSŐZZÜNK,HOL A DINNYE CSŐSZ, DI-CSŐ? De megprószálok mágnes szajrékat, és most fita magnes teret kell létre hoznunk,(ez a hus ez nincs!!! -ha nincs pénz -nemü nem ü) az amit akkor, az az amit Horváth Istvánukkal, ami ha bejön, akkor mi leszünk az elsők,akik részesedünk a anyagi bejövetelbull? -és Roni, igen igen be akarta vezetni, a körforgalomba, és akkor minden nap hivtam, az energia departmentőket?-fita,amit modntak, hogy a japonok kijöttek egy szillokon motorra, 5 -kló, és 1000 lóerő. és nem melegszik nem kopik, és okxiGÉNT BOCSÁJTKI? 6.: Zit ma figyelem a nagy ...na apuénk... betelefonáltak, nincsk jelentősége, de most amit ugy, hogy az a fekete anyag, na egy nagy nagy ufonkkal ami most fekete bevonat, nizzitek, akik most ezt zerintem el orozzták ták tákó és Pálkók? Fita, a Chronlcles of Riddic Pákó Pákó? -leste az alkalmat, hogy ő lett ládd akit megölsz, a tied? Na azonnal, az első hogy az eszem? -zitt fita, mert a szemem? -mell? Szemembe könnyel GO(L)D GO-TAN TANGÓ? -LÁTTALAK EGY ZÁP NAPON, ehez amit tegnapra, hogy ITT CSAK KATONAI TITOK (PISZOK) TARTÁS VAN, na most ...fita, amit mondanék, hogy ha valaki lát engem, annak nem adnak KULCSOT A KULACSOK KULLANCSOK? Na ez a GÖMB, ehez képest ami esetleg csak a belseje sss csecsebecse? -csöcsepöcs-e, na már nem törlöm, ugganés ha ezt lenyelik, a teremtetteik,(te teszed toszod király kirull -nincsak itt amcsi, na abzulla ultima csak a szabaduló szabad népeket, kezdve--na a magyarok, azaz mi nélkülünk, csak link ölni? azaz itt csak UFO-k HUNGÁRAIK ÉS BÁZISAINK, ami csak az van!!! uGANés kettőn áll a vásár? Na ahol bloondival találkoztam, azaz TE MEG MINDENKID AKINEK VÉR VAN A PUCÁBA?-AZ ELŐBB A MEGNES -TÉRBE, ITT AZ TERÉBE? -NA AZ CSAK A CSERÉBE, AZAZ HA A MEGVÁLTÁRSRÓL OH ZENGJETEK, MERT GOD -DOG DÖGÖTÖK, FITA ITT A VASASOK, AZAZ AMIT MONDOK 1984 JULY JUHLIKA 4. -HOGY A MATRIX FILM, MA IS MEN, KUTYA FAXA AI CSONTOS, AZAZ ITT KI KELL LENNETEK TELJESEN FACSARVA VASÖLVE FACSIGA, ÉS MOTT SAKK MATT PATT, ezt te képtelen vagy gondolni!!! -ha ha ha...ha a juhusuk, feltámadott? Na pi na, itt van az a FEKETE KOROM ÜSZÖG -GÖMBÖK, JAJA A MAGNES TEREKBE, és abban, olyan hogy amit égő pokÓlok? -kohóik vannak, és most azok, zitt az tudom mondani, ládd most mindenki na látod, ő is bibibizik? -hogy IDŐ -IDEJUKHOZ, HOZ HEZ HÖZ...VANNAK KÖTVE? AMI ÉGHET 666...ÉG? Innen, na az hogy ezek nem félnek, férnek meg a bürökbe,fita ezek akik ITT A NAGY BOSSOK, AZOK SZELLEME, AZAZ ITT EZEK (ROBOTAGY -ROBOT OK TOK) REINKÁRLÓDNNAK!!! LÓDITANAK? -LÓ-LAW DINGÖLNEK DINGÓK? ÉS EZ KI FOG TUDODNI!!! Oááá... iá iá igyál vért, POWER IN THE BLOOD?-FITA,AZ AZ ÜZEM ANYA GOD? Jé-HUS-JÓHUS LOWHUS, vére értem folyt de ma is?
UFOzzuummm... miEeee... Egyszer volt hol nem volt MAGYARORSZÁGOM -MENNYORSZÁGOM, MENNYOSZÁGOD HUNGOD -MAGOD (FINGOD) HOL VAN? Pribina, kin a punapucuk CSÖCSPÖCS-E Sára? -ára? 1.: 6/14. A KÉP? -ezt ugy,hogy nagyon denagyon APADON, éles a valósÁGgnál is valósabb szebb velősebb álMOMba valék, ami itt megmeg jelenik a szemünkbe, az a mi MAG -MAGUNK -MAGYAROK -FÉNYHONUNK ORSZAG-OK: A SÖTÉT SÁRÓZSÁS SIRON SI(R)ONUKINUKIKISAI AJJAIK AJAJAJJJ... KAKA SOK SOKK, FOSS $$$...MOst, must, NO ÉL CSAK BÉL, PAPALUPA KIGYÓ ÓGYIK A MO, BERUGOTT, ÉS MEG KUPÁLTA A LÁNYAIT, ONNAN... ÓH ÉGI FÉNY, TÜNJ FEL MÁ AZ ÉG ÖVÉN? Na vissza, a sötét siron tul vagyon, a fényes Égi -Honunk... ez ugy, hogy ténleg, most látom,és ténleg benne vagyok! Jaja van édes virágillatt, örömboldogság vég nélküli, de kell FEHÉR RUHA? Fita, most az hogy, ebbe a pinalátbank meg lettem szippantva, a fekete dögjeik által? Na az amit a BbLilla a punapucuSára, hogy amit meg kötsz, az meg van, amit elengedsz...BAXHATÓDOTT 666...FITA EZ NINCS, MERT ILYEN NINCS, ÉS ITT EGY NAGY NAGY MÁGNES GÖMBBE GÖMBÖCÜK GÖMB BÖZSKÉBE VAGYUNK, AMINEK EZ LENNE A KÖZEPE EPE-EBE EBBE? EB URA FAKÓ? Fiteljuk a szólás -mondásainkat, mert el EL ÉL ALÉL szóljuk xeXól XEXÓL?- magunkat, ami mi magunk -magunkat mi csináljuk, ez az hogy CSAK ÖRÖK PÁROK, ÉS KERÉKPÁROK? Amiket leritam, nincsak hihihihiii...hihetlen Frontos NAK NAK NAK... tartom,hogy RÉSZ VEGYEK A MI MAGUNK -MAGOD -MAGAM MAG AD ÉGI KÖZÖS ÉG? JAJA MTK KAKA SOKK, MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST Ó ÉS UJ KÖTVÉNYEK, SZÓVET KEZ?- ÖRÖK ÉDES TESTVÉREK A GYEKÉINKET, NINCSAK AKIK IGEN, AZOK MOST AZ AMIT ÁBRAM, NEKED ADOM A DOM BOOK BLOKK ZOOMBIZOOM ÁRU HÁZAK, KUPLEJÁRATAIKAT O KOSOK? FÖLDET, AMI EGYÉK MEG, HA AZ ÖVÉK LENNE? -ÉS MOST HOZD, FITA ITT HA ŐK PETÉLNEK MEG, PÉTISÓ -TÉR MEG RÉP TÉR,AKITMERÁPÁZNAK AZ ÖVÉK KÉT? - HEGY KÖZZÜL MI MASZ KI, NEKED ADOM A DOM TALÁLD KI?- MEG REPTURAZNAK NAK NAK NAK... 2.: Na amit Bird ezredes, az a MAGNES TÉRBE CSAPÓDOTT 666...TÉR? HÁTTÉR?- BE, és ez a MAGNES -VILÁG MEG SÖTÉT TEREK KÖZEPIN ÁZUNK? JAJA MINDENKI CSAK AZ Ő JEGYESSÉVEL? NINCSAK AKIK FEKSZENEK,LÁDD MINDEN AMI HIT -VALLÁS -HALLÁS? AHA HALÁL? HIT -HITT HITHÓ CSAK ŐŐK, (MI LÁTUNK, JAJA A LUAKTOK?-SZAGOLD OD, ANALOD ARANYÉR? - SZEMÜK LÁTJA AZ TELJESEN? GULÁSZTA? BAGZÁSKÁSA? KASSA, KASSZA A PU KASZA KŐ? Fita, amiket leirtam, azt ugy, hogy irtóra rosszul vagyok ma is, most nem,mert ezt csak szar szaruk és itt csak a SZARTANUK SATANUK? - NUKINUK GYÁVA SZAR FOSS-OKUAIAIKIK? (FITA,AZ HA A NUKINUK OLYAN JÓ, AKKOR MIÉRT CSAK NEKIK NA KIK GAZOK? -AZ IGA-ZUK? HA ZUGG?-MERT AZ HOGY ADÓ = HALÁL? Naz az hogy ...fita amiket leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk? -hogy ha te nem bezélhetsz magadról magodról magunkról az a MÁSODIK HALÁL, többet csak CORONÁS BITANGOK HAZA? AZ CSAK NAPHÁZA HA VAN?-ÖRÖK SAJÁT EGYÉNI EGY ÉN ÖRÖKENERGIA FORRÁSA, MERT fita lesirtam a MI JÉZUSUNKKAL HUSUNK, HUSOS FAZEKAKAIK? ITT A SÁRUK MÁZUNK EGYÉ? ÉS LETT-ÁT SÁRA MÁZA,ÁRA? Én pitim, most a kiskölyköt pity, fita, ez A MI ÉGI KÖLYKÜNK,tegnap reggel rábaszott a bilentyükre, elment, és te kártékon kölyök skijabáltam, és most addig,ládd mindent összetört, meg feldütött, s most ugy ahogy az anyukaja, beszéltem vele,ide e szemembe nézz...látod magad, és még rossabb vala, és engem akart a kamrába a sarokba tessékelni zárni, meg fogtam a karját, jaja te is jössz, ha büntetni akarsz? FITA EGYÜTT, AVAGA BUGA BAGOSOK DOHÁNY UTCAI BAGÓSOK, EGYÜTT, NINCS KIVÁLASZTOTT MEG AGYON BAXXOT, ANYAKOCÁTOK MALACOTOK? JUHUKK VAGY? 3.: Na miért, mert 14 hónapos korában, előtte még kis picikeke vala,meglát és mutató ujjával fel fel mutat vala, na elinte ufo?--nagyon ki rugtak rám, mindenki, hogy ijet ne mondj neki, meg fogják ölni...na 14 hónapos, és felmutat,pont mikor a kinai léggömbök,és az anukaja látta, hogy ott van három ...fita én is azt láttam először ufo?-nema léggömb? (Roswwl?) Zna a magyarok gyerekéink azonnal a testvérkéink,na most itt amit megint, jelenkezik fita, tiszta valóság, és azok vagyunk, csak most a legjobbjainkat magukhoz,láncolljkák, jó pénz ért? -azok téneleg MAGNES KUTYÁVAL DÖGÖK ÉS DDÖGÖLŐK LEGELŐK? LEGELŐL A KIVÁLASZTOTÁAIK, AZTÁN A SIONUKINUKAIK, CZIBORGÁGÉAIKAT GELERES ANALUKININUKINÁIK KINUK GANÉ GAN-É RONCSAIKAT AKARANK BELÓLÜNK FARAGNI GIG GAZOK? Na had fejezem be FEJEZEM ,K-POSTA most ITT EZT EGY NAGY NAGY MEGNES MEZŐK MEZ? -JELMEZ? NA AZ OR, AZ EGY NAGY VASMAG-GÖMB?-BONGG...ami most annak a MAGNES MEZEEI,MEZ, JELMEZ, JEL MAMBÓAIK A KAKIJAIK? Na leirtam,és most az van, DD EZ NINCS! AZAZ AMI ITT VAN, EZT APUM ÁLLNDÓAN EZ SÁR VÁR, AHA SÁG-ROVÁD DOMB-ÓVÁR SEGGES-VÁR VILÁGOS ARAD, ÁRAD, SÉP VÁROS KLUJ FUJJJ.. Fita, minden ami SÁRBULL, SÁRIKA NYILALÁSA, AZ CSAK SÁR? SIRNI AZÉRT KÁR? Fita, a kiskölyök már most midnent rühell,(Lehell) és ezt ugy, hogy ha meghalsz? -én most is ugyanaz vagyok, AMI MI, MI NEM, NEM MI, ÉN ÖRÖK ÉLEK??? ÉN MAGAM MAGAM TUL,ITT A KIS DIKEM A DIA KONUS,ÖRÖKKÉ CSINÁLOMPINÁLOM, ÉS AZ AZ, HOGY MNIDNENKIMNEK MEG KELL TUDNIA, HOGY VAN LUKA,NA AZ MINDENKIMNEK AKI ITT SÁR BULL? -DE TUNIKA? TUN? TUNNOLUNK? VAGY TÜKÖLÜNK, DÖGÖLÜNK (FITA CSAK MAG AD?-DAL ELŐL) DÖGÖLŐNK ÉS DÖG ÖLT?-na fita, a SÁR VÁSÁR SÁRIKA LIKA ÉS LUKAD PU? A PU? Innenn...NA AMI VAN, HOGY zitt hogy akkor leirtam. hogy vannak ebbe a TÉRBE HOZZÁM URAM MAR-UK? -ABRAM? RUKINUKIAI AJJA SOW SOKK? SOKÁ VOLTÁL MÁR KÜN CON PU TER RUKINUKIAIK KIN??? -zna most, nekünk, magunknak, mindenŐKnek van egy nyaka,pucc nyaka sok? -na a kis kölyök, honnan vehette, a csináljunk egy magnes autót és azzal repülni is tudunk,ami valóság!!! (meléeztek, egy magnes motor?)Fita, most mindent szétver, mert azt akarja csináni, észébe jut,csináljuk? Fita,amiket azonnal, csak az ÖRÖK EGÉSZET EGÉSZ ÉG, LEHET CSAK LÁTNI, EGYBE, ÉS KEVESEBBET SZEBBET AZ LENN A HALÁL ADÓK? UJ SIKÁGÓAIK FENN A VÉN DOBERDÓK ADÓK,FÜTYÖL A SZÉL...Fita,ha meg tehetik velünk, akkor már mielőtt meg baxnak meg lettünk baxva? -aja az ANAluk méhében, el lettél hivva,jegyve, meg vagy huzatva? méhecském, seggeskrém? Láttatok már igazi kémet? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá...luk luk luk...
UFOzzuummm... miEeee...sötét az ég? -kék de feka-kaka szaga? - lehet sötét -éttebb? -éghet? 4.: Kávézzuummm... viz vizelünk, és vizhatlan? Igen nehéz álmom vala, és minden az,és csak álom -látom által? Na itt mindig, mindenkinek van egy álma? Most ment haza? -fita ez is nagyon fintás-hintás,mert most a ház, az a testünk lenne, ha lenne? -teszt? Ami ha csak azt amit mára, hogy szellemek vagyunk,és az mi?-fiteljük mert most magamnak tettem fel a kérdést, am irögtön a felelet, ha most nem anyag-UK? -igen az mi az mi? Na ahol voltam,ott már sokszor, és most teljesen az a sötéség, amit próbálok, hogy ha azt is csinálni kell? Vissza, hogy ez gömb,ami most azzal, ládd itt most ma is a kiskölyök,csináljunk egy magnes,autót 8fita kisklölyük vakék, és azt értettem páopaszemüveg? -lehet látni az MA GOD, NA MI LENN MÁS ÉS A HANGOD? -én meg azonnmal, egy PÁPA SZEMÜVEGET,amit én most is,hogy olyan át -látó,amivel a MAGNES TEREKET IS LÁT-NUK? HA MEG LÁTTAD, AZ AZ IGAZI NUK PUK? Fita,bitta amit láttam amit minden évbe fel elevenitek, JULY 4-re, hogy ez a testünk, na apunk most egy kicsit huh? Zitt teljesen tökig leszivnak minden magnes -elektromosságunkat, amit én azonnal, hogy ez a hang?- od maGOD? (fita, mert az!!!) Zna azonnal hogy most, mi a MAGyárok, előbb magnes ha maggal,térünkel kell? -rendelkezzünk,a kezünbe van. Ezt áltanos iskolába, na előbb a MTK kaka sokk családom, akikkel lehetett álmodozni,na ma is hogy az megmradt? (csak a cselekdetek,és az csak a gondol lát, vagy gondol öl? -na ha lát, az van csak! ÁL LÁT? Naz hogy a FÖLD,MEG MINDEN A NAPBÓL SZAKAKADT KI, ezt most ugy, ami megint,most ezt én láttam, hogy a sötétsÉget, a sötét ufo-sok csinálják! Ezt most ugy, hogy itt a nyersmagnes, az a vasnak -fémeekötvözeteiknek (magja?) a körzete,(fita a födvasgolyónak a Van Alen Blet?- töltései, és most ugy,hogy az is a napból van? Minden a napból és fényből van? Fita, én emlékszek rá, hogy a fényt, meg lehet görbiteni meg forditani, ami ezzel... jaja ezt beszélték, és most fita, itt van az a prófécia, amit most tovább hazudniLUK? Fit,a ha te ezt tudod olvasztani, vasgyuró vagy, V Gyuri, de gyurma? Fit le kisártem a föld belseéjbe? -leirtam! csak annyi,ládd a három latror, s az egyik ő nem lator nem látol, igen igen csak az hogy jaja sitiptim, látlak? -hangon hangod látod? -fita az!!! 5.: Még reggel, hogy olyan valami szörnyü gondol lát? - (egye látom más?)ezt most ugy, hogy tejesen egészen olyan sürü? -fekete (Attila?) anyag?- az olyan tömür tumor mégnesesség? Na itt a Matrix film, és reggel jobban tudtam volna, hogy az hogy ipar,ja az hogy izsák? -most az pánzes zsákok,és az, zsIrzsák, ami a BbLilába, lába, a béke hirNŐ lába O? -olyan rövid? -görbe? -hogy az Ur? -a zsirt a kövérjét a háját, midennél jobban kedveli,na fita, azok a diszNŐfejü (Alföldi Gézenguzunk?) nagyUrak? -parancsalók és csaltak csalódottak? - na most azok a megnes -tereikbe vannak, most Istenek? -apuénk, ha most az, ládd Isten nevét ne vedd fel (Mi Atyánk, jaja Mi is ufo-k vagyunk! -voltunk? - hiába?-Tehát amit lehuztak Istenek a magnes mezőikBULL? -na meg te?- henek herék? Fita, nem ismeritek a BbLilát, csak lila pin-át,na meg nylon bugyijÁt? -ls csak kelepelnek? Gólya, orod a dugója, jaja ki hozza a kis babát,fita az bábuUK? Márminálunk babám, márminálunk babám,az jött a sokászba? De az valami faxizsák, ezt egy robot bábu, és most zitt, figyelem magam, és teljesen uralkodni akartam magam-on? -és akkor talán, most csendben vagyok, na ma is mielőtt elalszok, most is hallom, olyan mnt az üvegkristály hang? - (fita mikor végre, hogy nem merek semmit gondolni, és megjelentek a a aaa...uf-ok, és akkor ládd a tibeti -kinai nélzene? -övegkristály hangon, szolgáld hazádat, na az mindennél veszéjesebb!!! -na az a MTK KAKA SOK CSALÁDOD) és ha akarom hallom, ha nem nem? -de csengó hang? -azaz inkább mint egy ...ennek kell az alap hangnak? -fita, mert ez az hogy 0 -lába O?-vagyok? Hogy hogy lehet az,hogy az is itt van, az ugy hogy azok a vasasok-fémesek, és most ahol most vagyok, 2002-2-22! -hogy a mi ATYÁNK, minden gyerekének teljesiti a kivánság át? -Ó-haját akkor is ha kopasz? 6.: Zna most, akika sötőtsÉg? Ahoz hogy te magad,ezeket te is meg tudhatod,és itt én nem akarnék lenni semmi, mint az aki vagyok,a magyarok testvéred,és itt az van, hogy mi egymást soha nem(nem mi?) hagyjuk, ami itt az ellenkezője $$$... Itt csak parancsacsolók csalók, meg parancsal csaltak,és azok is, hogy ezt te nem tudhatod, az az hogy mindenek előtt, ládd én, ezt én nem csinálom, és nem is gondol om hom? és nem is akarom, am most fita, ma is, nincs annyi megnestÖLTés -elektromos -energiátok, Átok? Vissza 1984 JULY 4.-? Ma a fiam, meg a felesÉgem, hogy a pénzesek azok oKosok, és te te te...na kérdi afiam, hivtad már Elon Musk-ot? Fita,le vagyok ugy szivva, ami azzal is,hogy az ami EGYÉNI MEG ÁLLAM MI?- ADÓSÁG -TARTOZÁSOK? -ABBÓL TE SOHA NEM FOGSZ KIMÁSZNI, na itt ez ami apunk, aki már feladta beadta a derekát, annak lőttek! Zna az álmom, most jönnek a NAGY KUTYÁAIKKAL,fita az valóság, és most ÉN MOST IS AZ ELSŐ, HOGY UGY MINT VAN AZ ÉJJELI HŐ LÁTÓ, MOST EGY MAGNES MEZŐ LÁTÓ, ÉS MOST TE MOST AZONNAL, NINCS HALÁL, MERT LÁTHATATLAN IS VAGY,MEG LÁTHATÓ? Zitt az, hogy igen sokan aránylag, elénekeltük a magyar -ok himnuszunkat, és felvettük az a anya-god? -agyagod? -fita most egyáltalán, azon a hangon hangzona zookogok,hogy ne tudjanak, lukat keresni furni rajtam, (fita a mienkkel,azaz magzatod miatt, lettél magzatod ham ham ábra hám vedre)ládd ezzel kezdtem, EZ CSAK ÁLOM, A SARAT? De kellett hozzá azokóink, akik még... itt a szeretet, etet? Emberek emberek itt a pi-na hempereg? (kis pisis pisiló) Na fita, A HÁZASSÁGOK AZ ÉGBEN, mert most ugy, ahogy van, AKIK ITT A HUSUKKAL, BŐRBERZENKEDNEK RENDELKEZNEK AZOK IDEGENEK IS MEG AI. -fita zitt az az anyagok agya-god, az hamis azaz ha mise tise, és itt nem tudtam, közel se. hogy a HANGOD, -AMI MOST FITA, A MAGYAR OK, ÉDESANYÁNK... EZ AZ HOGY LÁDD EGY-ORGONA, (orhang) ÉS LISZT FERCSINK A VÉGZET OSTORA, JÁ TINA NINÁ... na azok vagyunk, és most fita,az a csengés, ez ugy is hogy hu hu hu...huuu... Innenn...nincs energiÁtok,és ezt én azért jöttem, hogy já tana-tina nanááá...ha na még FITA ami hadd el hadipar, azok olyan hogy pokol -ólak -fészkek,és ott ben,azaz abba a sötét Égben, nicsak most teljesen, oda bemmeni, bimini, hogy rajtam kivül, fita te meg én egy fény? -a legjobban ma hogy egy FÉNY UFO-k, ez az hogy a lehelet Lehel lett, és az adut és puff...mag? -magom magod, ládd a NAGY BUGA? Zitt most fita,olyan pártoskodás, toszkodás, na nincsak cak vegyük a Aria 51? - 5 +1? -az nem itt van, ha nem? ...Oááá... iá iá AIdák? -Dákó? ...fita, hogy katonák? -jaja Kossuth Lajcsink az i -zeni? Zna most fita, ez feltölt benneteket is(ha megnyitod a csukra na az a fényember, és azal most minden csak jóra RÁ -GOD? mehet, ez az apuénk zenéje?-vagy ha? -meghalok, nevetnek rám az angyaLUK? fita ez is meg tudod látni,csak emlékezni kell az álmodra? -fita az a magod?-vagy GO(L)D SIR ZSIRZSÁK -OD? PUPP A HÁTADON, KELLETT? - ennivaló,Szatyor Rita bella...fita,ez az, hogy én mikor a napból leves leveles van minden, és a számba éreztem mmm... Ja felderitók, azok meg figyelők, azaz a bird vacher... na meg elő őrsök, ami itt az őrdögök? -dögöl dögolt,fita az ami minden ami sintetüke -artifaka robotIca mü anyagod? -proccs... jó hogy ki tudod szarni MAGAD -MAGOD, foss...(FITA, ABRAM, HOZD A PACALOD A ZSÁKBA VAGY A BATYUDBA,-NINCSAK MOST BIJJON, MAGAD ÉRT MENNYIT ÉR? ...uiááá... zitt teljes a a aaa...ládd valakik csináltak a magnestérerekbe látót pápaszemüveg,és az ufók nyüzsögnek az égen? -és egymást lövik -ritkitják?
UFOzzuummm... miEeee...sötét az ég? -kék de feka-kaka szaga? - lehet sötét -éttebb? -éghet? 1.: 6/13. A KÉP? -Amiket idegen -alieneknek, talán a Predator vs.Alien film,valóság lenne,na meg a többi tudóbajos nyálas -taknyos covidós -corona viRull?-viruzs, gémikus -epdémikus kuss? -köhintések? tRegyük fff---ja mnden csak gázUK gazuk,többet,eléfg lenne egy szikra (1 ufo jelenet jelentés látod tódi tódik) és kaka bummm... kaka sakalaka bummm... Most nagyon hosszi lenne, a kigyó vonaglássq lássa a nyoma kacskaringóst? Zitt azonnal, NO MÓR, DE IGY,ROM-FOMBA TÖKÖLŐK, ROMBOLÓK DÖNGÖLÓK, ÉS MO MORA, DÖGÖLŐK? DÖGÖLÖK? Fita,ami van, hogy VANNAK MAGYAR OK HUNGÁRAINK? -JAJA most nem kertelek,hogy Mi is ufo-k vagyunk! -na ez telis tele találat,és az a voltunk? Na most, VAN A GYERTYA,NA A 7 GYER -TYA ATYA VAN GATYA? -SZÁRA SÁRA?-ÉS A IS B? -GYERTYA TARTÓK IS, JÖVEVÉNYÜK NYÜVEK, ÉS CSAK FÉNY VESZTŐK NŐ VÉNYEK? ÉS MOST AZOK MIT LÁTHAT666... NAK NAK NYAK, PUCANYAKOK,ÉS PUNA SÁRA SÁR-RÁK-RÉKA RÉPA ÁRAIK? ARA? VAN FARA? FARAGÁSA KÁSA? Naz most ben vagyok, a sötéts ÉG,-égek,igen, azaz most a gázaiknak gáza, házaik? Tegyük fff..csak edény-édenkertek keretek vanak, na van kÖltség vetés? UJ JERUSÁLOM, EGET -FÖLDET TERMTEK NEKTEK, MIG GIG GAZOK? GÁZOK? VÉGBÉL SZÉL, SZELEL A SZELEP, VÁGÁNY GÁZ, MOROG A GYOMOR -POKÓL VÉG BÉL SZÉL, KI VAGY BE FINGOD-TOK? -DE A HUSOD A TÁLAIKBA? FAKANÁL FATÁL, VAGY ARANY KANÁLIS, ARANY TÁL? KONDÉR? KON DÉR, FINGOM A FINGOD ÉR? ARANYÉR? 2.: Most az, hogy az Urral kódok, születtek aranyba -bársonyba, BIBOR TI BOR de jász olba? -jászolba, jó szolga? 9 ütött az óra, ólba szoga? -baxóda? Az Ura-tok, álmotokba meg látogatott? Az Ur, éjfélkor jönni fog? -jaja most a házURKURnője, a jobb ágyba, és meg lettettek áldva? Uri üri nép,ürülék, Urral uralkodo sárja nép? -pék, Pál Pákó tákó? -toko? -nyers nyakasok, kaka sok kakasok? Fény világ itt,vagy vas villa, vas dorongok -durung -ok? MA GOD? Most minden hiába,mert akinek a VASA SOK? AZOK A VASALÓK VAS A LÓ, AZAZ VAS LOWAIK? LÉVAY? LÉVY -LÓVÉ? ÁRON,MINDENÁRON KAPHATÓ? Na most, ztt van egy olyan láthatatlan ezzel az ál-lát szemmemel a Golgotán tán, láthatlak lak egy záp napon?-záp lett a tojásom, és megjött a folyásom? Fita, itt minden auitomotua gondol atom, baxhatom magom? -na a te magod?-nem az eném? Zitt most, bent vagyunk, na itt az hogy ég? -az uj égnek, és földnek, itt hellyet készitek nektek, ami ha eleve minden GANÉ -GAN-É? FEGY -VEGY -VER? gon-dol -dal, nincsak a lehel betöltve, hogy Óh mily dal,cseng?- az Égi Hang, Édes visz -viz -hangjaival, hogy Óh fej? -mely vértól áztatva, meghalt kiNUK között? Óh ŐK _HŐK,KIK KI MEGVÁLTOTT TÉGED, MEG ÁLDOTT? MINDENNEK VAN ÁRA, SÉP VIRÁG (SEPA SE MAMA) SZÁL? SZÁLL? -ANGYALOM GALAMBOM NEKEM NYILTÁL, MENEK HOZZÁD JÓ LOVAM VÁR? Az Ur, éjfélkor ismét jön, de a 10 lámpás, csak 5-nyeknek, vagy olaja? -timsow? -ritua? -ál -faxállitója? -has táncos -ok? 3.: Szenvedőké éhezőké, de most nyomor? -nó mór?-fita itt már beköpte e gyertyád,mert mór? -azaz no mor nyomor? -na most rom? -az bizon ma god, és most annak uj föld, és uj kertÉszek kellenek, na most itt middenkinek elment az esze, vagy el vették az eszesek? SS-$$$... AZ ÖRÖK ÖKRÖK BOLDÖG - DÖG ÖLT, AKI FEGYVERT FOG, AZ FEGYVERÉVEL VÉGE, NE ÖLJ GONDOLÁTBANK SE, NE GYILKÖLJ? -AZAZ HOGY ÖLÖD MEG MAGAD? MA GOD? SEHOGY!!! -Fita a hangod, megmaradt, és most az vagy éltet, vagy al-tata? -te ti tákó pepitába a pichába csak az ŐŐK, termékük vagy? ŐŐKteREMtettek téged,NEM LÁTOD? Mit tudhat egy TE-REM-TETT LÉNY? A SZENT FÖLD DÖNG, ÉS VAS -ARANY EDÉNYEIKBE TE NEM AKARSZ SÜLT HAL-UK LENNI? JUHUK -BORNYUK? DISZ NŐ -NŐK? VALLAGA VILÁGIT? BIBIPP BIBIPP ... DE VAN STOP LÁMPÁJA? STO ETU? ÉTLAP? Na most, itt az URRAL URLAKODÓ RÉTEGEK, AZ A VASVILLA, ÉS MOST VANNAK A GANÉ-GAN-É DOMBOOKJAIK BOOKRÁ-GOD? 7 HEGYESEK, AZAZ A HÉT GYERTYA TARTÓ, ÉS HOL VANNA A KIS MEG MEGA NAGY BOSSOK? BAXXUK XUKU XUKU XUKU...Fita, most ZITT AKI MEGÉRT, MIRE FEL VAGY LE? Fita, ezt most minden nagyitás nélkül, a kis kölyök leszedt az ajtóról a magnes kiskoronmgokat, és ugy hogy vonzotta meg tolattak őket, és felujjong, (én ugyaez vagyok, voltam?) csináljunk magnes kocsit, na meg repülünk, ami aki most a SÖTÉTBE BUJKÁLLÓ -BUJÓ-BUJÁL KODÓ NAGY KÁLLÓ,ZSIDOM-BOOK? BUJDOSUNK, MINT MO A NÉPEVEL BUJDOSIK,ÉS ABRAM, MEG RARANCSALTA HÁZA? NÉPE? PÉPE PÉP -E? Innenn...fita mi a a aaa... saját zsirunkba (vérünk?) születunk, és csak sült malac cupp... soup---csirke nyuszi puszi nyul a bőre? -füle lekonyul, na itt vannak, és ők itt is voltak? - a megérkezéssük előtt? -vagy mérKŐzés? -vas vasalás? -huhu vasut? -aranywar ótwar? -sebünk seggünk vicketeg? ...fita, a felesÉgen nélkül, akis kölyök rábaszott a billentyükre, mert menni akarja,ládd ezez, ki akarja ásni a kisgalambot,és mi is? -angyalom galmbom, gomboldki selyem inged elejit? -lebugyi... ...fiteljal,megöltek egy embert, 60 Forintjáért? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá... AIdaaa... AIdákááá... kk...
UFOzzuummm...miEeee... Senkinek nincs nagy Páz -Pázman Pietrósok petrósok lámpám a dudám a kuplungom... kipufogó Acél Gátosaik, mit nekünk, utanna a nap -nép -honosooknak Nyphon, senki se otthon? 4.: Kávézzuummm... tüz tüz tüz... betüzz be tüzz, jaj de messze. a kanális? -fakanál is? Ime amit a cim lenne, az az hogy előbb, most hogy már itt vagyok,de fél lábbal,mig a másikkal,az ufomon? -moon? Na közvetlen, itt van egy olyan,hogy mintha csak gondol -át,(dalolok) lát és gondÖl, latrok és himringyóik hogy világa? Most azonnal, minden-mindenki ott van, ahol hol -luk honuk van? Amit mondok, hogy előbb nyelVében él egy egy egy...nemzetség, és nem az anyagi világokban, ha nem vagy az anyagUK felett,vagy az anyagUK alatt? Fita,most eze először, mikor nemrég egy irtógyomor-bél égesen vala, 178 pondról, lemengem 158, 5 nap és éjel,most 168 vagyok, és aki irta az üdvöz légy, itt egy légy, észnél légy? -az most ezen keresztül ezzel,de mostis, ezt nem lehet itt gondolni, ugy le vagyunk szippantva? -(azzal ezt teljesen ki tudom kapcsolni!!! )de ezzel csak nem zene, de mi nem zenélünk, sőt HANGOD? Na ha van olyan, hogy te nem mekkeghecc, na azok az IDEGENEK -ALIENEK,(muris magyarul gagyogni a magyar házbanmk?) ami most,az hogy neked adom a földet, és akik teremtették, azok uralkodj a tengerek és szárazföldek teremenüik, ugy a vizi élet, mint a szárafÖldi,állatokon madarakon és bogarakon,na most az, hogyha nem,zür van, nő az zür ür, és homály? 5.: Naz, ezt nemrég, hogy zitt vannak,akiket UFO_-k? Amit most tudok meg láttatni, hogy ahoz hogy most amit tegnapra, hogy a fejünk felett van a FÉNNYEL TELI,GYÜLEKEZETÜN,ez az,hogy teljesen, ezt ugy apuénk, mint most azok,akik szintén vagy valláSOSakk matt patt,,vagyzerintem az anti -vallások ugyanaz! TUDJAD HOGY MIT BESZÉLSZ, ezt ma apuénk ugy,hogy NEKED TUDNOD KELL,(ha egyenes fel teszem magamnak is!!!) most ahol tudatosan találkoztam a Pitu bátyámmal,8ez mindng az vala,de onnan,jogy 1979 egy az egyben találkozok a mi FÉNYUFO-K?-most ugy, hogy most azokat,akkk még hallanak, azok tudnak MAGYAR RULL??? -ÉRTENEK,MERT HA NE, SZÁJBA LETTEK VERVE A COBÁKAJA?-HUSÁN GOD? Arról van szó,amit akkor a másik oldal,és MINDENKÉRDÉSRE A VÁLASZ BENNED VAN! Na amit mondok. hogy most ahoz hogy te legyél az Istened? -szamara,ahoz neked most MAGYAR RULL KELL GONDOLKOZZ-NOD? DON QIVÓTA? Zett ugy,hogy mikor a számra jön, hogyha NE ÖLJ GONDOLÁTBAN SEM,SNE PARÁZNÁLKODJ GONDOLÁTBAN SEM, AHOZ NEKED BENNED KELL LEGYEN, A LÁTÓ JÉZUS FÉNY EMBER AMI MOST FITA, AZ FÉNYANYAG, és,most van a fénytelen anya-god -agyagod? Ez az, nehogy csak neked pénzed, hanem most a pénz magja máglyai is a tied? Most ezt, ugy hogy addig mig te nem MAGYAR RULL? Zitt azonnal, ha vagyok, Mi is ufo-k vagyunk! -voltunk? -fita ez te hogy érted,ami jaja az voltunk! -AKI EZT LEIRTA, fita azt a benső INTUN vagy tunahal, mondta,mert látta? Fita,ma du. -hátul a kerben a kis unokám, hol a kisásó, és van egy döngölpője, és olyan,hogy a kisgalamb repked,és most sokan vannak,és beugika kis kocsájába,és láttad,jaja engem is csipkedtek,de az olyan,mint a simogatás? -na kiugrik megbeugrik,itt repkednek,és most közbe, tudod Sanyi az nagyon jó barátod, neked! -a másik nagyaoja,aki rögtön a szivembe van! 6.: Na most ezt ... fita...itt estére, de próbájátok az álmotokat, ugy, hogy emlékezni rá,azaz ma én ugy közel du. semmire sem emlékSzem, és most fita, KITARTÁS?-am most nekem mindig kinnal jár, és van egy KÉP? -Ez mára amit már álmodtam a jappán -ok, hunok magyarok talán a legközelebbi tesvér MTK kaka sok,jappán tyukok, kot kot kodács, na mostfita, MOST JÖVÖK VISSZA, ÉS MOST OLYAN TÉNLEG MINT KÉT SÜRÜ NAPSÁRGA TOJÁSOK? -fita,ténleg az, és kivól tiszta kristálytiszta fehérje (Ijónunk) Ime még megint, hogy az az anyag,ami ez, ez egy fekete,és itt csak ELLEN ELEN ELJEN SEGGESKEDNI LEHET,NA MOST ITT AZ AMI MOST AMIBEN VAGYOK, NAGYON ODA KELL ÖSZPONTOSITANOM, HOGY MI VAN A KEZEMBE,ÉS AZ AZ FEKETE ANYAG, (CSAK ÜTNI LEHET VELE???) ZITT A JAPPÁNOK ELLENSÉGÉINK, ezt moost ugy, HOGY VELÜNK,UTÁNNA VELÜK KEZDŐDNEK A DROGONOK ROKONOK? -ÉS ZITT... MOST AZ A SZÁM 8? Hogy pontosan mit jelent? -na most még van két olyan, HOGY A KÉT ARANY TOJÁS? ( a 8. -hogy nem 6 hanem 8 ezer év kéne még? -hogy 2 ezer év évek,és Évikék) AZ AZ HOGY A MI NAPUNK, ÉS AZ ŐK NAPUK, NAPHONUNK NUK,fita miért lettek ténleg nukizva, és kik a kiirtandó napnépeimk?) A LEG KZÖELEBBI szomszéd testvér NAPUNK? Na most amit ez előtt? -hogy az édenkertjeink,egymást mellett, és az nehogy ellenség, hanem most az ESZÉSZ? -VILÁG EGYETEM MINDEN S ÉG? OLYAN,MINT MOST EGY SZEMÉLY-É,ÉS AZÖVÉ,AMI KÁRT NEMTESZEL (TOSZOL XEXÓL XEX-ÓL?) SEMMIBE,NA MOST AZ AZ ANYAG, AKKOR IS, NEM BÁNT? BIBI BÁNT? Innenn... NA AMIT KÉT EZER ÉVVEL EZELŐTT, AZ A VILÁG -OK ITT VAN,LÁDD GONDOL LÁT, A HEGYI BESZÉDRÓL,(DE AZ UFÓKKAL KEZDŐDIK AZ UJ 2000 ÉVIKE, IDŐ SZÁMITÁS NA MOST AZ VAN? GONDOLOD VAGY GOND ÖL? Fita,ha egy szem? FITA EGY SZEM EGY HANG $$$... pillanat? -Pina lát? DDfita, az előtérbe olyan 4 1/2 halot? Fita,bloondi,ő egy igazi béke galammbunk, és béke követ hirnökünk, és amiket álMOkat beritam, az történik? -vagy ami be sowfáztak kürtÖlnek, profacáznak? -a facérjAIk? Fiteljunk, többet csak KÉP AIDA ADIDÁKÓK, GÉP ÉS GÉPÉSZEK, MONDUK,HA NEM LÉPNEK KÖZBE A NAGY LÁBOSSOK, HUS ÉLVE, NA TE ÉLEVE ESZED A COBÁKODAT, HUSÁN GOD? A TE MAGOD? MA GOD? RATATATA RATATA? HANGOD? Oááá... facér faxizsákok? -fita, most már megvan az közel 5millcsi zsák? -vagy csak puck? -pccoson jötettek,pucc... ---fita,tudom hogy figyelnek...rend és fegyelem?
UFOzzuummm...miEeee... Senkinek nincs nagy Páz -Pázman Pietrósok petrósok lámpám a dudám a kuolungom... kiipufogó Acélk Gátosaik, mnt nekünk, utanna a nap -nép -honosooknak Nyphon, senki se otthon? 1.: 6/12. A KÉP ÉS A GÉP, GEP AIDA PEGGY, MILYEN NAGY A SEGGESVÁRA, SÉP VÁROS KLUJ, HA BELE NÉZEL NE VAKULJ? NA MEG AZ ACÉLFARKUAIK SORJÁBA SORAKOZZ SORAKOZ TORMÁRA, VAN KIPUFFF.. KIPURC PÜFFÖLŐDD DÖNGÖLŐJE? Fita mi vagyunk a Golgota és Kereszt nekünk? -nekik üdvözÖLTeknek örömöd csak az erez,ládd benne a szent is van, azaz Kun Bellámi baltája szisszent? -na a nagy és kis baltások balta zárok puCszáruk árok átkok? Csak nekik lehet SI(R) TULK??? -NIKINUK? Fita, az jogy ami mi a Golgol(D) GOta és Kereszt és kard, védő bestiáiAIk, itt msot a tetőn, nem hanem van az a FEKETE LUK -UK (MO _MOK)AMIT SZAGÖLNI SE LEHT TÖBBET, na most milyen nagy az ÜR ÜRÜ LÉKE, aminek minek, a szaga, elenállhatatlan paplan? -paplan pap- pop -populár áru ára lánya nagy durunggal? Fiteljal a pap-e papa pá pá? -áldása, ami egy petrencés rud? Elsőnájsz kussz mássz nász éjszaga, első pupu szüllött? -az URÉ JUHÉ JAHVA ÉS A GULÁSZTA? (ábrem abrak a dara hosz a pacalod az elő szllő fürtöt , háitizsákba vágva batyu...) Na most,vannak az ere Detty napnépek, ami vissza BÁ BÁ BELL, ÉS BÉL? Az ez előtti, főleg a Mi is ufo-k vagyunk! -voltunk, nélkül, nincs Ut -Nap-Isten, lement a nap a maga járásán, na most a iratOkat, nem csak tanu? -NUK? Fiteljal itt ITT VAN RÖGTNK AZ A VILÁG, AMI EZZEL AZ ÁL -LÁT (robotu bótuk Sára ára?) FIZIKAI SZEMMEL LÁTHATATLAN, ÉS MOST GONDOLHATÁTLAN ART? -ÁRT? ÉS CSAK PAPLAN ALLATT? SZEM FEDÉL, AZAZ KOPORSOW, FITELJUNK MINDEN SZIN ÉSZ SZŐKEBARNA KISLÁNUK FULIKAJA JE HOVA MÉSZ? -AZ ÁGYBA,VAGY AZ ÁGYUK GYIK A MO ALLÁHALA?) JÁTÉKUK? KUKUKK...FITA A MAGUK? MAGUNK? 2.: Na van a kis meg nagysegg LUK UK? -apuénk, be de ez üvegkristály hang, és bonggg... (ládd a derbői nagyharang, Libertáte konggg...?) Én értem?- mert csak a magyarok nyelVérben, XY? Zitt az hogy MAG, ezt apum próbálta hogy van az Isten, és az ÖRÖK EGY PÁR, és rajtuk kivül senki $$$...csak bax666...nukinuk? FIteiljuk, minden ok a SZAR TANUK-SAHASTANUK SZAR -HAS HASS $$$...? -A NUKINUKISOK SOKK? Fita, most az ÁLMAINK TÉPJE SEMMI $$$...SETÉT BESZÉD? -SÉP? tRöha, ha csak egy ATYAMAMA MA MA? Zaz amit meg tudunk figyelni,hogy itt minden XEXYL XEXEPIL? -Ezt eleinte, hOGY ZÁRT XEX? ÉS EZ AZ, HOGY EZT TE EGYED, NŐLJÖN MEG A BEGYED MEG BÖGYŐD, KELL AZ AZ EMBER,AKI MONDUK A MAGYAROKNÁL ÉS NAPNÉPEKNÉL, ÉS A LEG KÖZELEBB VANNAK HOZZÁNK, nem én mondom, hanem a Jappán (Nyhon) eredetük kutatók? Fita, ZITT AZ VAN, HOGY AKI RAJTUNK RAJTUK, OLYAN SÁRKAN KIGYÓ ÓGYIK A MO?-NEK MENETES TEKERVÉNYEIK? NŐ VÉN? Na vissza, most mikor beszÉltem mellé ládd ha nem bánt senkid, had BeszÉlne?- na most itt KIMONDOTTAN CSAK AZOKAT, ELÉL ALÉL NEM KAC ÉR?- ÖL-ÜLDÖZIK? -(HUNUR = MAGUR, ÉS A SZARVAS?) AMI MOST AZ A FING URA FIGURA, AKIT AZ ATYA? -KOS, AGYAGOST? EGYETETEK SZEPLŐTLEN MAGU VAKU BAKU BAXOMA FASOMA LÁTLAN? Fita,ha gondolátbank is ölsz, te e dszinóÓljuk se vagy,korpa, és megetetnek a diszNŐ-óldisz manga -lizard york sir-e? -fita kika fika prédikácc... MózsidoMOsok? Mi ki MO-k, kóka moka? Jaja egyszer volt, hol nem volt, Magyar Orszag? Koronás bitangok, fita Mint sok ragyogó csillag, na most rommoralatinul Jewell richek? Jeshus Koronájában, mint fárga kövek, cüvek, drága pénzen véren vásár ROLL ROLL RULL? -ITT PIRULA, FOGMAZÁS GÁTOK, COTTON OTTO? PÁZ -RÉPÁZ KALMÁNUKINUKAIKAKA VÁJC KÁLMÁN, TÖBBÉ NEM MÁSZKÁL MÁN, MIKORKA KÁLMÁN? 3.: MAGAM MAGOM, ESZTER GOM? ELŐTT LÁTOM AZ EG-ÉSZ BUDY -PEST? SÜLT SZÜLI TEST TESZT? Zitt lehetett hallni,ha A AMGYAROK IS MEG HASON HASZON? -NULLA? Most osztan puszta a puszta? PUZTA? EL BAXTUK? NA FIDUSZ -ITT A DUSZI PUSZI, FUJHATJÁTOK, az idöcsém ott volt, mikor apunk el hagyta ez a faxIzsákot? - (apum puppompupp hánypup tepupu?) fita, minden a luk (luvuk láva LAW LUFA FALU, VAS PATKÓ?)ha nem pukkaxxuk a kasszások kaszások? -ami aki van, mindenkidnek van-e egy kloákaja? -elkezdtek sirni, és apum, még nem nem nem..NA MOST, NYALOD A FOST? -Na fita, apum, na ugyhogy meggőződtem rulla hogy apum, aki nem az aki sokat tud,hanem a frontos,ez az hogy te soha nem adod fel, ezt igy,utánnam tekövetkezel, és nemhagyod el soha a két öcsédet, érted?-fita ez minden most is ma is, NA MOST AZ IDEGENYŐK AKIK AZ ÓTESTRED EDD (DÖGLT?) MENTUMÓROK ÉS UJ ROM ROMBA RONDA ROMBOLA RUMMOLLA? Fita, ki mi az ellensegg? -ládd a seggetek csak az ENÉM, CSAK CSAK CSAK...CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZORIK SZÉK ALATT,NA MOST A TÖRVÉNYHOZÓK, LÁDD A TÖRVÉN?- NUK? KUNUK KONOK UL? HULLA AZAZ BOOKJ LE, NESZOPLE, RÁJUK A TÖRÉNY -TRESTED MEG TÖRVÉN? -HÉT RÉT HÉT HEGY, KÉT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZ KI, HJÁT AZ ELSŐ SZÜLÖTT? LŐTTEK? TELI TEL VILlLA MO-$$$... MO TALÁLAT? 1025 ÉVIKE? IGE BIGE LUKA KACS MO? IT VANAK A GELLER ERESEK, S ANALOTOK NEM VICCKET? Znafida fidlerek on the rofff...Most az, hogy MI IS VAGYUNK? Fita, a jappánokon is ugyanaz az NAGY ÜRDÜG, MINT TRAJTUNK, DE MI MAG -OK? Onnan, hogy ők kezdemennyeztekl,hogy az Ó MAGUK MAGUK, AMI MAGUNK, AZAZ MI IS MAGOK MAK MAK MAK... HUNG ÁR, ÁRIÁK A HUNGÁRAINBA SAKALAKA BUMMM...MTK-OK KAKA SOK? Innen, na nekünk akarták adni a Fiat gyárt, (ingyen?) most ZITT CSAK A MI PARA ZZZ... RAJTUNK?- ÉLŐSKÖDŐ PÁL -PÉL? -DAIK? A PÉL LOVASOK? IRÁNY A SZENT SZELLENTETT FÖLD? -DÖNG? Fita, most az hogy ITT CSAK A PORUNK PORUK PERUK? PERELJ ISTEN PERLŐINK? FITA, AN-GOL LUK, ANALOD? NEM VICCKET,NA A XEXUÁLLAT, FÉREG (moJUK csipcetke maguk? -hintve?) VAN A SEGGIBE? IGE, TESTTÉ LETT? De most ládd..fita, egy olyan, hogy csak ellenseggetek lehet, am most egy fekete üszög ÓU -szög? Most a jappán napnép, van hozzánk a leg közelebbek ebek, eb ura faxók? Fita, mit van a fára, terekeREDve? -leve? -levele? ...https://www.coasttocoastam.com/ ... fita,itt az hogy intuning, az a hangod, és ha te magyar RULL GONDÖLSZ?- akkor te azzal a hangod vagy? -firhang? -fitty fityfiritty.. ritty rotty... Oááá... Aiááá... Aidak AIdáccall?
UFOzzuummm... miEeee... Semmi de smmi uj nincs a nap alatt, és semmi se tart örökké...csak a hangod HUN GOD -magod makok marad, ha van napod Mi is ufo.k vagyunk! -voltunk? -onnan UFO-k? -made in Hu? Who? -kukuk kakukk, be szép a nyál... 4.: Kávézzuummm... amit mára,mielőtt a Mi is ufo-k vagyunk! -voltunk? -törölték? (fentről paranccsal? -parancsalók?) Hogy az ami hogy Dunántul,az fénybe van? Fita,itt az hogy,valahogy érhetővé kell válnunk, azaz most az hogy Óh hogy zeng az Égi kar, édes viszhangjaival, szivemben is zeng e dal, Jézus Jézus Jééé... zzz...ez igaz, és leirtam a Miuff... de maga az, hogy most fent, közvetlen a fejünk felett, van egy olyan gyülkezet, ami fényben van, gyülekezőnk? Fita,most a kiskölyük el mondta hogy mi történt, aludt, és mondom ezt álmodtad, NEM, mert igaz! Ezeken én is keresztül mentem ohhh...csak álom volt? Most ugy érzem, hogy ez csak ugy, ha valaki gondolkozz! -jaja gondolkozoom! -ja de magyar RULL? Élek a szavak vak vak vak...értelmén? Most próbáltam a kis kölynknek, ami most nagyon jó kedve lett,mert a galambból,por lett, jaja közbe,ami együtt temettük el,por a porhoz,és most fita,felnéz az égre, ott repül, és a szevemben van a fészke?-! -KÉRDEM GONDOLOD, IGEN! MOST LÁTOD AZ ÁLOM IS GONDOLÁT, ÉS MOST KÉPZELD EL,HOGY A KONYHÁBA VAGYUNK,ÉS MONDJA VIZET ISZUNK! Gargalizálok, a kis kölyök értette! Naz most az hogy hogy MIK KIK AZ ALIENEK, AZAZ IDEGÉNEK?-IDE GÉNEK? (lehel betÖltve?) Hogy ugy levezetni, hogy én ugy jöttem, le? -le men, jaja a bőr, és felmen? Naz a BbLila iratok a legismertebbek, monduk a hite hagyottaknál? -vagy addig nem kelett hinni vágyon én, hinni éltem??? vége?- és azonnal,nagyon kis gyerek valék,és az apai nagymamám minden este, mig hamar megtanultam olvasni, és most az hogy lehet a halottakkal beszélji,na lehet! -azután, csak az érdekelt,és leritam vagy 1001 százezerszor, hogy engem többet,csak az érdekelt,és ma is, és monduk,,, 5.: Amit ma, a kis felesÉgem, el van csépelve, na de cséphadaróva hadadó és haláll? Most többet, na a borzadalmam, hogy az apai nagymamámmal, ez most az, hogy a kis kölyköt, magától érdekli, (pl,most sirjál, haza menek, de mondom az anyu-apu nagymama -piti popi, rimrüd? -és érti?- ládd mondom,na véletlen ott maradt a döglött kis galamb,és meg látta! -na ássuk el, de most elástuk és kikaparrta, na meg azt álmodtam hogy meghaltam, akkor lerugott az ágyról, meg két napig orditott? -na mi van, meghaltál és lerugott az ágyyról! (nekünk nincs olyan, ma mára a HAN GOD MAGOD MEGMARAD, EZT UGY, HOGY CSAK AZ AZ ISTEN VAN,ÉS AZ A HANGOD-MAGOD -NAPOD, AZAZ ÖRÖK ENEKERGIA FORRÉÁSOD AZ NEKED .NEKEM -NEKÜNK? ZITT AZ HOGY EZ AZ HA TE ÉRTEL MAGYAR RULL? -MAGYAR OK VAGY? Fita, leirtam vagy 1001 ezerzer, hogy nagymama, ha meg halsz, én is meg akarok, és NEM? IGY JÉZUSNÁL TALÁLKOZUNK, na most meg lehet tudni itt ebbe a hustestbe, IGEN! LEHET TALÁLKOZNI A ÖRÖK ÉLŐINKKEL, (A MI HALTAINKKAL?) IGEN! Fita, ez a a aaa...hogy most mégis sokan kell hogy ...na apuénk,(csak egy mag és egy hang???) most hallgatok rájuk, azaz zzz... Naz az hogy ISTEN? Ez az,hogy itt MAG -OD, MA GOD? MAG AD? Tehát, azt is leritem, hogy JÉZUS -UNK? Most is csak azt tudom mondani, hogy a MAGYAROK MTK-KAKA SOK SOKK?
6.: Zitt az hogy EL RAGADTATÁSOK, mármint a lufogat, szekér hinta,PÁlinta hányat tojtá az ólba, de csak görbét? Most a fiam,az ififiam, HADöljék egymást, amit gondolát?-ban se ölj, és ne xexölj, na ő jobb... nincsak, zitt senki nem gondolkod666... mondom neki, hogy ne ölj gondolátban sem,ahoz magyar RULL kell gondolkodni? Ha nem bántsz senkit, na itt van az amit akanék nektek is, hogy MOST MÁRA, MEG AZ A GYÜLEKEZETÜNK,(GYÜL, DE NEMGYÜLÖL!!!) AMI A FEJÜNK FELETT VAN! -VAN? Nizzitek, amiről nem lehet beszéni, az van? Na itt vannak az IDEGENYŐAIK, és most hogy ma, du, hogy a kesztyüm beletettem az egyik locsoló csőbe, és most, közbe, ládd a paradicsomot fel kell kötnem,(sok lett rajta és lerogyott) kozbe a szőllő kocsányokat, vittem a galamboknak, és most...na a nagy villa, mert a szemetet bele kell raknom a kukába... fita, azt hittem kedd van, és most hol a kesztyü? Egy darabig ...most nincs mellé beszéd,valaki csak...oda forditotta a fejem,na meg a szemem? -hol az eszem? Innen, na ez az, hogy most ténleg, itt Mi Atyánk, a te gyemekeid itten össze gyültenek? -fita, ami van, ez az,amit te neked GONDOLNOD NOD FÖLDE, és fita, hogy nekem csak ÖRÖK JÓSÁGOST SZÜLEIM VANNAK, ÉS MOST MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST EGY MÁST? A TEST,Ó ÉS UJ, MENTUM TOM -DOMB, HOL KIS UNÁKINK LEBORULNAK? -ÉGITUM? -JAJA ÉG? GR-AVE? M-ARA ÁRA SÁRA? -MATE RIA? PUR -POR, MI NEM? ...Oááá.. Aidááá... AIzsák és rizsák? Rózsák is nyilnak, Rózsadombon Gül baba szirének sirján...sirének? Vájc Kálmán? Mikorka Kálmán?
UFOzzuummm... miEeee... Semmi de smmi uj nincs a nap alatt, és semmi se tart örökké...csak a hangod HUN GOD -magod makok marad, ha van napod Mi is ufo.k vagyunk! -voltunk? -onnan UFO-k? -made in Hu? Who? -kukuk kakukk, be szép a nyál... 1.: 6/11. A KÉP? -GÉP? -VAN HANG? -JA? -A HANGOD -TOK TEK TÖK, TÖKÉLESEDJETEK VEDLJETEK, VEDELJETEK? Naz semmi uj, esetleg kis meg nagylábuj...Bujdosunk mint Mózes népével bujdosuink, de Ábraham megparancsolta háza népenek, hogy mindenki akinek luka van, timsózzon? Mi van a hátizáskban? -pu pu pupu...aki nem puzik, annak nincs hangja, látjátok az áldozataikat? Jaja a HAN GOD, neki adta a földed? GOD = GIVER OF DEAT? AZAZ A HALÁL = ADÓ? SZÁM OK, ÉS SZÁM ÜZÖTTEK? -ÉS HA KI TUDNAK DÁRDÁZNI, AZ CSAK A HALL ÁLL? -JAJA A MÁSODIK,MERT AZ ELSŐ HOGY ELEVE DÖGÜK VAGY? -CSÓCSA OI OI OI ...ENNIVALÓ? Fita, itt a HUNFÁROK UFO-K BAZZIINK, AZ A HALÁL, ÉS AZ UGY,HOGY NEKÜNK NEM PARANCCSAL CSAL SENKI, HOGY EDD MEG A KAKÁDAt COM -KÓMÁM VAGY? -DE AD TEDD ODA TEDD IDE? AIDA? -AIDÁCÓD? AZAZ CSAK A KAKÁJUKAT, JUHU HUHU JUH HUKKT? Zitt amiket leritem, hogy én is vagyok! -és énis PEN -PENNYS VAGYOK,inni akarok, de monduk az én hugyom, (ÁRA SÁRA?) s enni az én kakám -fosss...mindenki saláta?- magáét? Na ha lenne föl -döng? -jaja döngÖlnek, az is hang és csak az lehet a hang -OUtok? -Utatok kutatok utazok? Te nem mensz sehova jé hova? -MARS? -csak a javAIk? -vak vak vak... 2.: Sanyink, ha nem születtem vona? -magyarnak? -akkor is magyar LENék? -én tupasz az Én ÉdesAnyám nyám nyám nyám...fénye-fényem nyelve, rémsegges kinom vala, hogy behózzáka ex xex seggbe exxexpecek rántót rontást, ami most az angol nyelv nyelve lenne? Érteni ugy, hogy most az magyar RULL, ezzel rögtön olasz -menekült táborba kellett hogy megtanuljan az angolt, na meg kzöbe az olasz nyelvet is,ami most minek, vak vak vakogást, jaja én is de magyar RULL,na arra a szintre teszem toszom őket is,de nem a Magyar ÉdesAnyám nyám nyám nyám, nem gyám, kell? -gyámoltalan gyomlálatlan ok? Gyávak vak vak vak...vaksolnak, és hajbókölnek kezdve magukkal? Ja Idesanyám meghalok, házasodni háza sok, akarok, Ides fijam a seggembe $$$... fosom a szádba ne halj meg, inka házasodjál meg a sötétbe, mia?-ma ma mia, hát a budi, zád be az ajtót,rázzd ki? -na ki be szél? -honnan fu? A BbLilába hogy a pishába? Pietró? -ne csináljunk itt haj? -hallj vagy halj? Fita, NA AZ LENNE A MENNYEZET, ami most EMELKEDJUKON (LÉTRA) FEL AZ ÉGRE? -JAJA DE CSAK HA VAN VALA MID? -DIM-MOD-DIM? MADA? MADAM? Fita, elirtam 100 ezer 100... olyan 1950 nagy ford zil ponyvázott kocsik, és sorba vagy 4-5, apumat a falhoz állitják, és mindent, kirámolnak a nagy hosszu volt kőser vágóhid -mészárszék házbull, apum mellett állok, nézek rá, és ezek az a... azt nem! -az te vagy! -ha tudnálak meg mentenélek, de ugyis tudod, a HAN GOD VAGY, ÉS MAGOD, GŐG MAGŐK FIA VAGYONUK TRGÁYA .ÉN BEM BUCS DE BUS BOCSKOROS, NEM MERT ÉN HA NEM SZÜLETTEM VOLNA, NA ÉN AZ ÉN MAGOM A TE MAGOD MAGÖLÜNK ÉS HANGOD -A HAM HAM HAMGOM VAGYOK? PUNKTUM? 3.: Most amit büvelek, (BÜNÖZÖK? -BUNHÓ? -BUNYÓ? -GENYÓ?) zitt van az hogy MÜVELT? Na msot ugy, hogy teljesen A MI MAGYAROK MA MA MAM MMM... VALLÁGÁBANK VAGYOK,NA HA Á ÉS B GYÜLEKEZETET ÁT TUDTUK VOLNA VENNI, AZAZ A MI MTK -KAKA SOK SOKK, TAGJANINKAT NYOMTUK BE, FŐLEG A FALU LUFA, LÁDD TRÖYA TROTTY ROTTY FALUK? LU FA? -NEM VAS LUK? Egy szomoru vas ár nap, jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom...Ezt azonnal, hogy minden jó, de csak aránnyal, erre itt az arany bornyutok, jaja ha van aranyér analatok?-tok? -ne meg tek tök? -$$$...TÖKÖLTÖK? TÖK.ÉLESEDJETEK VEDLJETEK VEDELJETEK, MIG TÖK ÉL? Fita,FÖLD HÖ HÖ HÖ...na most kezdjünk el rajzolni meg rajzani? -jaja raziázni? MINDEN LUK,ÉS BAXXHATNUK? NINCSAK KI AD NEKTEK ENNI? Zitt most onnan,először is, én azt beszÉlem, amit én ÁLMODOK? MOM? Fita, mindenkinek van egy álma? Állama azaz saját hangja, és itt hol vanak a HUNGÁROK AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS, MEG FOGOM A CSECSED, fita itt most az,hogy az egy olyan, hogy AZ ŐŐK GOD UK DUK DUGÖL? DUGVÁNY-ÓZ? MOZI? NÓZI? NŐ VÉNY? Na most, én akivel lehet,csak a MAGYAR OK ÁLMOM-ON OSZTOZOK SZORZOK KIVONOK ŐSSZE ADOK, S MI JÖTT KI? Zitt az, hogy MIÉRT NEM ÖLNEK LE MINDENKID? DIK ÉS DIAKUNUK CON -OKAIK? NINCSAK VAN HUN GOD,MAGOD MA GOD? Naz az hogy HUN -OK AZONNAL MAGYAR -OK? AZ BIZON AZ HOGY HUNGÁROK? AZ A HANGOD,ÉS MOST AHOZ HOGY MI AZ ISTEN? -AZ A MAGOD NAPOD NAPPAL BOMBA GOMBA? MAK MAK MAK... na amit (meat) akarta, most apuénk, igen élesen be csengőztek! Innenn...zitt az ŐŐK TEREMTETTEK MINDKET KETRECBE, NEM MI MAGUNK? -AZ TÉNLEG TÜZZEL VASSAL VALLAGOTOK VÉGE,HIDDEL HADDAL...DE NYÁRI NYIRI HEGEDÜVEL, (SAJGÓ SEBÉT ZSEBÉT,FELEDI MÁN?) AMI DÜHHH... HA VAN BOXOD,AZ A BAXDÜH-ÖD ÉS KANGÖRCSÓD-CSÓD -OD?-AHOL S-IROD IS LE -LED? ANYA-GOD -ANNALOD?- LÁDD ARANYÉR? ERED (EMESE MESE FOLYÓJA?) EREDETED ED EDD? LE DÖRR... Fiteljal, mindenki minket a MAGYAR -OK, MA GOD? -kersné, de vak vezetheti a világtalant tál lent? -bili,kiborult? ...https://www.coasttocoastam.com/ Oááá... AIzsák- od?
UFOzzuummm... miEeee... Sok sokk idegenek -gének (alienek milyenek jöttek mentek) az éjszakába a sötétbe,nem láthatod őket meg nem is godol666... csak feneketek pattog666...hacc? -harc -arc -art? -arat a halál? 4.: Kávézzuummm... viz nélkól,lenne vizijó? Zitt amire itt emlékszek, hogy én az ámaimban bank, élek, és csak örök élet van, am most nagyon egyszerü ha neked van magod? -mag ad? GOD DE A TE MAGOD, HUNGOD MÁG -Y ÁR DE FÉNY ÁR,ÉS FÉNYT OKÁDOL, VAGY AKkÁD -OK? -AKA-KAKA F$$$... ÖL? DÁKÓ AIDA ÉS AIDÁKÓ? -VAGY?- GOG MA GOG FILUKAJA KAJAKOS vagyok én,népért? -ért? - bucs vagy bus bocskoros (bloody vlah) nemes. neves, hires, és heted hét? -HIRHEDT Urad ad? -mit ad?? Nizzitek, hogy lehet az, hogy neked nincs álmod? -látom -másom? Most itt a nagy hökenNŐ majom kenőcs, hogy az IDEGENEK -GÉNEK ÉNEK, Énekeljünk, hogy Isten? -az FÉNY? -és lehet fény -nélkül, sötét segg-eg de csak görbe? -van lentebb? -na a Király az a LUK-UK -KULL? -DDfita, talán ma is használatos hogy luku, lüke? -jaja az a fekete luk, black mater-malter?- fita az ellen anya-god? -paranccsal csalók? Most nem akarom cifrázni, mert az IDEGÉNEK, ládd akik az itti időszámitás AD? -után ezerbe, a PALOTÁRSAIK, ÉS PÁL ÁLMAIK? PA? LŐTTEK? Olyan meredek. ha te most amiért ért,van olyan talán,aki megér? -mire a tüzre? Fiteljuk az örökös örökÖlt szabadság harcainkat, és itt végül is, a kigyónak a fejére kell taposni,és Kossuthék, azaz fita,ha van király, akkor csak az van és most minden király egy király lány? -jaja leányUK LEÁNYAIK NA MEG EU EUNUKUK? Most megint, hogy hogy tudom az álom másom?-Nincsak itt lenni kellett kikelet egy álom -másomnak, és hogy van álom,ládd sLeuth tesónk, üdv 5000 éve távlatábull? 5.: Fita,nem tudom hány éneket ismertem, meg népdalokat, de nagyon sokat, mert megvan az népdal gyüjtemények,ami legalább 3000... na most már nem emlékszek mindre, de be tudom helltetesiteni az én látom, másom? Jaja... na megint huzakodok, van az agyunkkal vagy az agyunkba egy olyan gátlás,(a fiam foss ... és nem tudom leirni az álmom?) na én olyan 28 éves valák, és most olyaj gátlás vett rajtam erőt, hogy én ezt nem tudom csinálni tovább,és most meg is öltem volna a testem, ha nem haltam volna meg, most is az egy szivrohamba, (a sógorom is abba Atyám.fita nemjühet amikor akar a kis unokánhoz, ami most a gecink benne összefolyt?na jühet, csak előbb felfonáolni kell, ládd apuénk?) ládd elso osztály első óra, és most a nagymamám, kisifiam, magadnak taniuljál,sohe egy painalátra nem feledem!!!! FITA EZEK A ALLAP ÁLLÁSOK, TALLPRA MAGYAR, MERT BENNÜNK VANNAK, (MINDENÜNK?) ÉS APUÉNK, EZ AZ,HOGY NEKÜNK NINCS HALÁL, ÉS MOST AZ AMIT ITT TELEPATIKUSAN,TUDUNK BESZÉLNI ÉS AHOZ,MINÉL TISZTÁBB A VÉRÜNK? Fita, az amiket én keresek, ládd az BbLila iratokba minden megvan---na most appuÉNnk...nem csngettek hanem konganak? -ládd Koppány feje kopog? - koppanna? -fita,ez megint, a kis felesÉem se hagyhattam el, (nincsak ezt most tudtam meg!-és ő akaratossága hogy most nektek is vagyok?-ez az, ha mi nem találjuk meg egymást, mér rég -srég se por se hamu?) és most ténleg, A MI MAGUNK, az minden ládd ha valaki NEM OLVASSA A SZENT IRÁSOKAT, AZ A POKÓLBA MEGGY, CSERESZNYE? Naz a yutubin olvasgattam és egy tesvérnőm,(akkor leirtam) ugyanaz mint a kis felesÉgem, ha te azt hiszed, hogy Isten a BbLila, fita most apuénk KONGATTAK, MI A FEN KONG A FEJEM? -akkor te vagy Istentelen, am ami most az hogy GOD, AZ A MAGOD, ÉS MA GOD!JAJAJ HA MAGYAR RULL GONDOLD, AKKOR CSAK AZ!!! MA MA MA GOD? A PU? 6.: IDŐ, ÁLL DE ELMULNAK A RENYHE NÉPEK PECEK, , ÉS MOST A HONNAN MI VAGYUNK, azt nem lehet ezzel, semmivel még ugy sem, hogy gondolom? -hogy gondÖlöm? Fita, az itt most, ezt én láttam, és az hogy eltünök mindenki de minden kimim? -szeme szem-e láttára? (UFO-k? -de Mi is ufo-kj vagyunk! -vagyunk? AmiKÉP láttátok a szÁtok tátog, ŐT? -fel menni,a KÉP, fog lejönni? Zitt az, hogy ha van a van $$$... OH MILY SORS? LEWEND? - akkor mi nem tud666...Naz kénytelen vagyok,hogy amiket itt láthatunk, az az, hogy a jók, a józsik, józsidom -bookosok okosok, hogy lehetne, hogy monduk ha csak egy lenne, aki a KÉP-MÁSOM, AZTÁN GÉP -PU PU PU...VAGY LÁDD AZ UFO-k? Mi is ufo-k vagyunk! Na fita, ha te kezet nem emelsz senkidre, kárt nem teszel semmibe, na most csak a cselekedetek (Csele folyók) maradnak meg, és csak az??? -amit te magadnak, mag ad, magod jaja a HUN GOD, HUNGRY GARY RYA VAGY RIADALOM RÉM EMBER RIMEL -RÁMOLL? Ezt itt...ládd engem, ugy ahogy apuénk, téged sehol senki nem fog be fogadni, csak ha ha ha... CSAK EGY? -= MIND-$$$...? -na most, azok akik ládd ha nem bánt senkid, na meg olyan ismerős, ez az, hogy titeket se, és most azzal, ládd kell egy aki hall? Fita, milyen volt, a lehel betÖlve, amit kevertem, te nem eszed eszed?- a hust meg nem iszod a vért? Melllesleg most is csak ???...Naz mnden ami van, az bened -bennem -bennünk van, és ész az, amit te meg én mag -ad, magamnak, MA GOD??? -MAGUNK? -CSAK AZ MARAD MEG!!! -HA TE NEM NEKÜNK?- ÜNK KÜNK? KIN A BÁRÁNY BENT A FARKAS... ZITT A FELESÉGEM, LÁDD ELSŐ AKINEK MEG KELL SZÜLETNIE, CSABA! Na most, nézzétek (vissza jüttünk volna?-fita most megint, apuÉNk jaja ha else mentettek? -tudz rajzolni? -raj?) utánna, mert ugy, hogy ezért törölhetnek, azaz ITT AZ ÉN ÁLMOM, FITA MO? DE MOM? VAGYTOK, ÉS TALÁLKOZTAM AZ IDIFIAMMAL ÉS EGY NAPBA, ÉS A FÜGGŐ KERTJEIBE TEVÉKENYKEDETT, ÉS ITT VAN! AZTÁN A FELESÉGEM, NEKI KARÁCSONY MINDENE, ÉS HA IGAZ, AMIKET MESÉLEK,NEKI KELL EGY NIMRÓD UNOKAJA, ÉS MEGKAPTA! Fita, itt nekem csak egy barát, iszom a borát,meg kaptam? Innen, na amiről kellett volna, az ha láttátok Swarcaneggerrel a The Barbárian filmeket, az egy az egyben a szó xexXÓK XEXÓL? - nagybaxóAIk AKLAIK értelmében ugy van! Cifra PALatraik, PÁL LOTTOK LOTTYOK, ZÖLD AZ ABLAKA, GYERE KI TE TUBA RÓZSA VÁR A VIOLA, YBOLYA? -YBOLA? Oááá...AIzsák, hátizsák? - mi van benne? -posta? -pestis? Kilóg a lu lába, patkója?
UFOzzuummm... miEeee... S9k sokk idegenek -gének (aienek milyenek jöttek mentek) az éjszakába a sötétbe,nem láthatod őket meg nem is godol666... cssk feneiktek pattog666...hacc? -harc -arc -art? -arat a halál? 1.: 6/10. A KÉP? Vanna AnnA (Éva?) FényszüzAnya Ara? -Mara ára? Sára? -az asszony magva, és a sárkan -hülő -kigyófajták, amig ugy a tengerekbe,mint a szárazföldöng akiket keresünk hogy ideGÉnek,(ALI-basa faxa EN?) azok ugy a fülünkbe forro ólom,mint a szemünket pukaszák KASSZÁK KASZÁRNYÁAIK, HADDOBÁK ÉS CSAK HADIAPAR/PATWAR ÓTVAR UJ KARMÁSAIK?) ás nyelvünket kitétépik,ha megnykkanunk csak kanuk?- és magyarul RULL gagyogunk a magyar -ország -házban bank banggg...Zitt vissza, hogy ki adta az Ő ŐK ÁBRA? HA LEBORULLVA KURVA,KUROMÁNUKIKINUK IMÁDDS$$$... ku$$$... má$$$...NYALJÁTOK A KIPUFOGOM FOGOD RÁ GOD? AZ ENGEM??? BENGEM? -NEKED ADOM A FÖLDEM 8FITA VAN NEKI NEKIK???) FELÉT? DD? FITA EZ A D -DAJ IS!!! Ez most az, hogy amit mára, az mindenek feletti ébred a magyar!!! Fita, akiknek adta a FÖLD?- DD? Zigen kis Zinger érdek essnek? -kess keselyek és CASS... NE UGASS? Fita, azok akik az ŐŐK ÁBRÁLUK? LUKÖLLÖK LUK ALLAHÁLA? VELÜK HÁL? - AZOK EGYMÁST IS ESZIK ÉS FALJÁK, ÉS FALAZZÁK? AZOK A KIVÁLASZTOTTAK ÉS KIVÁOLTSÁGOSTOKAIK? -(TŐZS-DE) MA GOD? -AZAZ BEKELL OLTÓDNOD,NOD FÖLDE, nincsak miért aki megölte a Ábellt, nem minha KaiiNUK, azaz fita, ez az,MEG LETT MONDVA NEKTEK,NE ÖLJ GONDOLÁTBANK SE MEG NEM PARÁZNÁLKODJATOK, GONMDOLÁTBANK (NINCSAK HUS HUS HUS HAS HAS HAS ...HAM HAM HAM... TERMTJETEK JÓ GYÖMÖLCSÜT STBBB...TBCCC... NA FITA, EZEK MÉG KOPOLTYUTYUK $$$...* SEMMITHÁK , AMI MINDEN AMI XEXÖL ÖLT, SZENT LELKEK, KÜLDÖTTEIK? -A DÓ BE VALLATÓK A VALALGOD VALETOD KEZELŐIK?- ÉS XEX -ÓL, XEX -XÓL? Vegyük együk a SZENT SZISSZENT IRATAIKAT KÉPEIKET ÉS MARADÁVNUKINUKAIKAT, ADJ-ÁTOK A SZENT BbLILA LILA PINA? SZIKLA HASADÁKAIKBA REJTVE? DE CSAK AMIT A KIGYÓÓGYIK A MO HUGYYOZZA? 2.: Fita, ezt apum,és sokzor leirtam, hogy itt te olyan lettél,mint a kiválasztottak mi vagyunk,és többet...na teljesen olyan, hogy nálam szerencsétlenebb nincs, AZ ÉN VAGYOK? -LENNÉK?- mert most megölték a barátomat,én se leszek rosszabb nála, berohanok a haláll? -fita nincs más, Sanyink jjj...hova tüntél el a a ködbe, az éj homálya? Fita, itt is elhangzott, aki szólni mert hozzá, azt azonnal törÖlöm ühüm öhöm jaja az utolsó mohókan vacsora csorog nyálatok? Fita, én igy bujtam ki, mama luka, de az vagyok? bujj vissza, ujjá kell születnetek ÁBRA? Nézzetek az ARANY -EZÜST -RÉZ -BRONZ VAS A LÁBA DE ŐŐK ARANY LÁBASOK? BOSSOK? LU -SZAMÁR -ÖSZVÉR, MNDENT MINDENKID MEGBAX-OK, PÖCSÉTÜK A HOMLOKODON, BÁBOOK A HOM -LOKO-DON,PÖCSÖK LÓG A SZEMETEKBE? BABOOKLOAN-DON -LOANDON? - S HA NINCS LUK RAJTATOK,FURUNK? KURUNK KIS KURVÁAIK VAK VAK VAK...SZAPORÓDJAIK A TOK? Most vissza, hogy a viz, azaz a tengerek,most itt a Dune film, hogy ezek a spájsz? -apum jaja a spájzad kulcsa, kulcsos kulacsosok? Zna fita na a tengerEGbeallakulla ki, az az hus? -ami az ő husuk csakacs? Ezt most eddig is, az összes beköpéseim, hogy az hogy TUDNI AKAROM TUDNI DUGNI? Ezt itt is, akik már hunyorogtok láthaNátok, és az az, hogy ténleg KATONÁK? FITA ITT A GYŐZ ELEM, AZ MEG TISZTULÁS TIZ TULA KULA,MEG TISZTA VIZ, HA NEM TISZA VIDD VISSZA, OTT A SZÁM-ÁR MEGISSZA, NA A VIZBEN CSAK ALAKULLA KI AZ ÉLET, és ezek? Zitt nálunk a KRAKSZAGA SZAKA SZAKASZA KASZA FAXA KASSZA...HIVATALOSAN 1000-BENG(SZIL-VESZ-TÉR? FITA ELADTÁK A MAGOD???) -BANG...FITA AKIKET UGY A FÖLDÖNG KIVÜL-BELÜL AKARUNK NUNK? -jaja az az ha végre meg ltátunk MAG UNK? -NA MOST NUKIZNI AKARNÁ NÁ NÁ...NANÁ? LÁTNI IDE -GÉNEIKET, AZOK HA NEM ESZED? - A HUST,ÉS NEM ISZOD A BÁRÁNY JUH YOU HUKKT, VÉRIT ÁT -KOZOTT LEGYÉL EGYÉL, NA MOST AZ ÉLET FÁJA FAJA? -VIZE IZE? IM LE JÖTT A MESIÁS SIRÁS, SIR HOL NEMZETEK ZUPP... PU A PU? -ÉS HOZOTT SZABAD DULÁST? -DÉZSMA? ELSŐ? -NÁJSZ ÉCCAKA KAKA MAMA ANALA ORSZAGOD? 3.: TEGNAPRA: hogy én nem akarnék lenni, és enni? Fita onnan, NEM MI,HANEM ŐŐK TEREMTETTEK MINKET? -NEM MI NEMI? -MAGUNK? Zitt ha vala kink? -kinka inga, az asszon ingatak,az ember balgatag? -most az hogy KIK AZ IDEGENYÓINK, na apuénk ezek a mi ÓZSIDÓMBOK BÓKAINK? -FARKASOK? -és csak farkÖLnek? Fita, AZ HOGY MAG -Y -ÁR -ÁRIÁK? AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS, MEG FOGOM A CSECSED MARIS, APU SEGGIT ENNÉL, NEM MAMA SEGGIT, NA MEG SZÜZ MAMA? FITA AZ FÉNY MAMA? SZÜZ MARA -ARA MÁRIA SEGGIT? Naz ahoz hogy az hogy ...most apum végül is JÓZSIDÓZSA LETT, onnan, apukat, ti se vagytok gülümbünBÖNdősebb mint az IDEGENYÓK KORONÁS ORSZAGOD BITANGOD HAZA ÁRULAIK? -na fita, azonnal, ezt most két olyan, előbb ezek az egyik sarokba, bejönnek és a fákat kivágják, jaja de az nem száradt el, és nem száradhat el, hanem nekik van valami MÉRGÜK? MÉR, -MÉRLEG ŐŐK A BÜNTETŐK? A BÜN AZ SEBÜNK, ÉS ZSEBÜNK AMIBE AZ A PORT, (VASPOR) TESZNEK, AMI KÖNNYEN LEHET A PIROS PAPIRÓS TURÓS VÉRÜNK? ÓH FEJ, MELY VÉRTÓL ÁZTATVA, MEGHALT KINOK KÖZÖTT... Na fita, itt most az van, a felesÉgem az az akit a olasz menekült táborba, Trieszt a Kantin Kapuba, akkor érkezett,száltak kia buszbul, és meg láttam,és nem létezik, látom most egy...fényben, és csoda szinekben, na most teljesen ugy és az a felesÉgem? -a xexuállat? -teljesn nincs hus? -xexxuállat? - csak csodálatos szinek, és olyan hogy xex? -zna mindig az volt a bajom, majom, hogy ha azt láttam, gondoltsam,nem tudtam állatiaskodni, diszNŐÓLkodni? A KIS juhus születik jász ólba, jászolba, és a foganTatása? Innenn... Fita, itt vannak, tehát minden itt van, Ég és föld, (fita én nem hogy értettem Swédenburgunk, Dombrádi Gáborunk, hanem most az amt betett valaki, azt már többzör át elelmeezte, sde msot megint, mert amit tegonolsz ölvagy elevenit?) és msot ezek itt vannak, most azok a FÖL/DES/DESPOTA KURÓINK,ÉS A KUROMÁNUKIAIK -A SI(R)ON SZIRÉNEK SIR ÉNEK,ÉNEKELEK, HOGY ISTEN? -SZER RETTETT? Fita, az IDEGENYÓIK GENYÓNK? -nincsak a mag nem keveredik?- AKIK A FÖL/DES KURÓINK, ÉS AZOKAT ...FITA MOST TÉNLEG,NEM MERJÜK LÁTNI, CSAK MEGMENTETT LÉGY, NE LÉGY, NA BELÉD BLADE BLOODY KÖPÖTT HUGY?- SZART LŐRINC, IMÁDJAD ŐŐK HŐK? - FÉLJÉTEK, ÉS VÁRJUK (LUK TIMSÓZVA VAZE KUNDA LINA) AZ URAT FOLYTON VÁRJUK, NA FITA, ÉN MAGYAR OK TULRULL? MOST LUKAKAT CSINÁLUNK (UFO-k?) RAJTUK, A PHILIPTEUS- PARAZSOK OK SÁMSON,A PARA-STOK PARAZSAK DARIZSAK? FITA, AZOK AKIK ÉN MONDOM MEG HOGY ÉL,JAJA A KAR-DOM -KÁROM CARD? VAN CSZAROD? ÖRÖK ÉLEK ÉS ÉL LETT? -LÉT LÁT?- PÁROK? MAG TANUK, MAGA MAGUK? HON VAN, HONNAN VAGYOK? HOGY VAGY? MAGUK? MAGUK? Zitta, az hogy mars... zitt most bloondi, levágta a marsoWsonkát, ami mnden KÉP, csak egy álom? -van vége? -aha ha te vagy a malacuk cuppp...Isten -e bá bá ránya rágo(l)d im jövel...fita.miért akarnak az ürbe menni a viccket a fenekük, megvakarod, meNŐAIK? -Ők nem félnek, nemtudnak meg halni? Fita, zitt Minden Einstein kacsiny kincs...FELTÜNÉS ÉS LE? Fita, az ő Jeshusuk azért jött, hogy ciffra, minden idők fel tünése, meghaljon? -rámersz ismerni? -defita az az övék!!! Fiteljed, a KITÜNŐINKET cis fürdős kurváaikat,milyen viccketed a fene kük? -na meg kukta? -bukta? -buxa?-bárca? ...Oááá... AIzsák?
UFOzzuummm... miEeee... csa csa csak nyek nyek nyak, nyersnyakas tyutyUUK /henEK, FENÉK?- AUTOMOTUA ÖRÜK AZ ÉLET, (ÁLOM?) TUDATOSAN IS,MEG TUDATLANUL 1 NUL, 1 GOL EGY A PU? 4.: Kávézzuummm... viz, ha tiszta és elő? -ha nem vidd vissza, ott a szamár megissza iá iá iá... közbe bevágta a vészféket? Ezt gyekkoromba azonnal, hogy ezt is álmodom,akkor ez még rém álom se, azaz ezt én nem tudom,de gondolni, se elképzelni, se álmodni, amit mosaleirtam, ilyen fog alma se,és vahon mibe haraphatott bele az egyszeri Évike? Fita ez hazugságnak is, ha lenne ész és kertész, ez ész bonto ronto ondó? -End ő bendő? Most ha ez nincs, akkor olyan... most az hogy csoda? -és most megint csak azzal, hogyha a BbLia szava vak vak vak...na apunénkon kivül, esetleg akik ezt lehetővé tettétek, Im lejött a mesisás, és hozott szabad Dulást gulyást, megszületett a kecske gida? -gulászta? Most nemigen enném meg, de akkor, mert a nagymamám csinálta mmm...naz meg kecsktejen termékeken nőttem fel,hus? -nagyon ritkán, és ami döfte,friss alma,ami tárovla lett, az uj almáig,és állandóan rágtam, de az az iz?-etette magát, na meg a nagymamám kutja vize ize,itatta,amihez hasonló pompa kut, ami mélyfurás,és ártézi viznek is hivták! -aztán a tiszta esőviz, na én szerettem a desztilát vizet is, ma is, csak firss citromot teszek bele, és most is,mogyoró -dió aszalt gyümölcsök fagyasztott bogyók,zöldségek, és zöldség levesek, na a hus, mostmár semminek nincs ize, itt a vallagunk vége? 5.: Előbb... most az iföcsém házában valék, na az nem az, amit itt háznak modanak, és láttam,ha valaki bemegy a házakba,na a városokba a nagy épület tömbökbe, örökre eltünik? Zitt az ami ők neveznek el, meg adnak, az nem a tied, nem a mienk,(a gondolátod $$$...???...) na most azt amit őők adnak azt őők eladnak, és csak amit te meg én csinálunk magunknak, (de mag ad,magam, MA GOM,ŐK A GYEREKÉINK, A MIÉK,MAGUNKNAK!!!) csak az van,(királysáGOD) na most...fita itt most nagyon sokat meg hosszan, hogy az amit te meg én elképzelünk, (FITA NINCS SZÜLŐNK!!! -MEGHALTAK??? -ÉRTÜNK??? EZ IRTÓZATOS NAGYOTT FOG DURRANI? - AZ ÖVÉK AZ ÖV ALATTI LULIKÉ NEM?) az most az is csak az ŐŐK KÉPÜK, ÉS HBASOMÁSUK? Zitt lehet hallani azoktül aki látók, hogy ennek a másvilága,na az ennek az a másolata, hogy most az amit te meg én gondolunk, az egy álom -világ? Fitejal, ezt csak akik most ébredzetek, velem együtt, esetleg ugy, hogy MAGAM -BA? LÁTOK? Fita, ez lenne a bensőbelső RÉM ember, ami a te meg én világom lenne,magyarok,de nem, hanem az lenne amit HIT-VILÁGOK? -ami most...most legutóbb ősszszakált láttam,és most az ami a mi házunk, és mi világunk, az zerintem is IDE-IG ÓRÁKIG LENNES? JAJA KÉPZELET! Jaja lehetne azt modani, hogy ennyek a mennye, mennyezete,és most megint? Zitt az, hogy lent van, ami az hogy a föld alatt, mert ahonnan van egy lejáról bejárat? - és ahonnan le jársz, az lenne a felszin?- amit most én láttam,hogy az hogy ennek a mennye, az ennek az a LÁTOM ÉS HITEM? -AMI A TE ANYAGOD (DE A HANGOD!!!) LENNE, ÉS SZELLEMI ANYAG, ÉS TÉNLEG A TE ELKÉPZELÉSED AMI ENNEK AZ A VÁLTOZATA,HOGY CSAK HOGY LAK-ÁSOM DIK A SOM VAN, AZ MINDEN? 6.: Na tegnap este -éjjel, a c2c-on,a gyerek, hogy iitt a te KÉP -ZELETED, ADJÁK EL NEKED,(AMIT BELÉD VERNEK TÜZZEL VASSAL HASSAL) AZAZ MINDENKINEK KELL HOGY LEGYEN HÁZA,(elméletileg?) AMIT TE MOST IS GONDOLOD? Na az első lépes lenne,nem le hanem fel, hogy minden ami felesleg, fita, neked meg nekem csak arcunk pirulása, azaz egyfolytába kapjuk a pofonak, és csak pofára lehet esni? Zitt az ELKÉPZELHETLENEK OLYAN HULLARBLÓBANKDÁIAK VANNAK, na apunk, ha te fel adod hogy te SZABAD MAGYAR FÜYYÜLŐ FÉNMADÁR VAGY, AZ VÉGLEGES AMI A MÁSOODIK HALÁL? Fita, itt most nincs mese, most mikor te olyan helyen vagy, hogy nincs budi, ls otthon vagy?- ládd én midenütt,ahol az én testvéreim laknak, és msot az A TE FÉNYANYAGOD MA -GOD!!! -A HÁZAD, VAGY AZ AMI BŐBLY GOL? Nem volt, hol nem volt, nem holnap, na ez jól hogy a napod? -na meg ami volt? Nincs olyan! -most ami lesz? Naz,most,ezt csak kot kot kodács, itt egy tojás, de bündahó görbe, és mot fita, hogy a NŐ-INK? DE ÉN AZZAL, HOGY LÁDD EZ IS OLYAN, S MOSTKÉRDEZTEM VAN RÖTYE,VAN, ÉS NINCS!!! Fita, ami van, amit ezek KÉPZELTETNEK VELÜNK,OTT HUGY SINCS? Ezt ugy, most egy slaggal, nem olyan volt, hogy a kis fütyim, na addig mig teljesen tökélesen,nem tudjuk ki kapcsolni a XEXUALLATIASSÁG? Fita,az az, hogy CSAK BUDIK, ÉS BUDEGÁGÉAK VANNAK, és most amit akartam,ládd a földön vagyunk,DE FITA, A HAZUGSÁG IS ANYAG! (fita az a fekete az abevpnat,fekete vonat,ami most magunkra öltöttünk,és egyszere,aki nem lép egyszerre nem kap pitát estére,krumli lángos 1 Frtn?) Na most anyagot is mi csináljuk. (fita az ég és füld termtője, mielőtt ez a föld? -hogy adta abramukiNUKIAIKNAK,tökön szurta magát?) de ez olyan kurba bódiik-budegágéaik, azaz... hogy amit hogy mindenkinek meg kell halni, az enek a nyagoknak, ami fekete anti anyag, (hazuggsáGOD) azaz ellen anyag -anya -god, fita az a hangod!!! Innen, na az van rajtam, hogy sajnálom, mert most neked is meg kell halnod,de hallnod? Zitt akik ezt lehetővé tettétek, tettük,az nem tetük, és nem büntetők,és most itt a ladicia tövis korona a seggetekbe? Fita, ehez az kell, fita,neked kellene tanitini, az az hogy meg is mondták, az élet iskola? -meg nem az a bölcs, fontos aki sokat tud, hanem aki fontos,forintos pengős? -frontos? Na a másik része, hogy ez ami itt ahogy az élet kialakula, nem hanem örök, és most örök körforgás forgács van, hol vagy ács mester? Fita, zitt itt van az, hogy a függöny csak félre huzod, és hugyod a sövényt? Már ezután, ugy élem világom...csak a tied, és azt neked kell,fogaom hogy meg találom... lelem,vagy verem? Oááá... AIáááá...
UFOzzuummm... miEeee... csa csa csak nyek nyek nyak, nyersnyakas tyutyUUK /henEK, FENÉK?- AUTOMOTUA ÖRÜK AZ ÉLET, (ÁLOM?) TUDATOSAN IS,MEG TUDATLANUL 1 NUL, 1 GOL EGY A PU? 1.: 6/9. A KÉP? A falumba, minden gyeeek (SKORBUTA MEG ANAGOL KÓROS -KÁROS ROSTON BOSSTON ROST MA IS!!!) alma, hogy legyan egy háza, ami az egész föld lenne, egy ház? Na az amit sátortetős ház, és végül is,az anyai SZÜLEINK, fita, az SZÜLÓK AZOK AZ ÓRIÁSOK? ÉS CSK EGY SZŐLÓ SZÜLŐ EGY PÁRVAN, ÉS MOST HOGY LETT GYEREKÜK? Naz apummal arra,amit az anyai ngyaszüleink adtak beltelket, (de cirkus volt, mert apun csak ksinemes vala, anyum grőfnő, deapum ládd JávorPál?) közel a vasut állomáshoz, elkezdtünk veres főldön meg pelyva tapiosni,a falakat villával felrakni, és most a tető, nagy pénz kellett felvenni, amt mi is beseggit ettünk, mind a két öcsémnek, azaz lefizettük az adóságot GOD GOOD hogy ha van egy kifizetet házunk, akkor oda vissze, együtt lehetünk,ugyanis engem megöltek volna (KAKUK MTK KAKA SOKK TOJÁS?) ha otthon maradok, vagy mos tis haza? -költöznék? -ládd a fecske madár? (MEGŐLNÉNEK ELŐBB MEG KOPASZTANAK?) Naz az álmunk, hogy legyen egy kifizetett házunk, bekövetkezett, hogy itt amcsiba,a második naptól éjjel nappal güriztünk,ma is güriznünk,de msot itt elibetek is akarom tárni, tárogatózni villogni, ugynis én nem ufót láttam,hanem az vagyok! Fita,végülis gyülis,olyannak kell lennünk mint a magyarok Istene Isten -e vagy szent is van, azaz szellentések pufff... ki hörög dörögtet te tetted ezt Király je hova lett a néped? (fita magyarok memcsak husa vére de emléke is,azonnal, kigyilkolnak minden magyar gyerekéinket is!!! -de ma is az arcunk tökrözéseés naparcunk?-nem érzitek a gülümbün? -Mi is ufo-k vagyunk?) a legnagyobbat? ép testben ép lelelek, magam mag ad? -fitelejük kik a sionukinuk épitik most must, vagy bor, én vagyok a jó bornyu, bika bu?-juhukk kóser ser será será... 2.: Ime ahogy látják a a aaa... vak vezeti a világtalanok NUKINUK toko tákó bel PÁLkóAIkat,(fita Ő LENE A MEVÁLTO TOK? -JAJA MINDEN AMI GÖDLÖT,AZ PÁKÓ? -TALÁLMONYA SALA MONYA SALLANG, DE TÖKE TŐKE RAGYOHAT,MINT BETLEHEMI HAM HAM HAM... hogy Isten teremmtette a viláGOD? VAS-VILLA VILLOG GOD GOOD? NESZ NESZE NESSSZE MESSZE A MESZE ESZE? ESZÜNK?Zitt az,az álom látom ákom bákom, hogy hasitunk le a Tejuton, a fiaimmal, és most csak leelvágnak balra, és most követem őket (fita itt a lényeg, hogy mi sose hagyjuk adjuk adNUk el őket,de minek, kinek???) és a KörpatkómedenCénkbe (Buda-pest?) kötnek kik ami egy nagy nagy ládd ma a északi meg déli sarkkör, egynagy jég-páncél egy darabba és ott keringenek? Fita, az élet? -örök és (robot?) automotua!!! Hogy a föld, kietlen és puszta vala, az NEMIGAZ! -NA MOST A GAZOK GÁZOK MA IS FINGOD, ÉS INGOD IN -GOD (HANGOD) ÉS INOG ÉS PTYOROG ÉS PU? INGOVÁNYOK? tRöha, most ami van,hogy én egy kisgyerek vagyok, és EGY ÓRIÁSSAL, most a erre a földgömbre sárgabögre (napféánybe?) görbe, toppantunk? -dobbantunk? Na van a száraz föld, és ténleg kietlen, tupasz krista - homok,a föld, és most ahol dobbantunk, onnan nem messze, elindulunk az ÓRIÁSSAL, HOGY MILYEN NAGY? ÉN KB. A TÉRDÉIG SE ÉREK,HOGY FOGTA MEG A KEZEMET? Nizzitek, ez a apai nagymamám meséi a fonókba, ahol most házaknál, zsufolva,mert nagyamamám meséi lenyügözők valának, és nekem is!!! -és értem? Monjátok nyomnjátok monyosok money sok, meghalt é az Ur, én értem? -is tRöha? Naz, ahova mentünk, az az amt a fiaimmal, azaz Mi is ufo-k vagyunk,NA AZ LENNE AZ, HOGY MOST UGY TUD-NUK MEG VÉDENI MAGUNKAT, HOGY AKI NEKÜNK JÖNNE HAM HAM HAM...AZOK ELŐL CSAK LÁDD JÉZUS A FALON,LE LÉP MEG FEL LÉP? LÉPES MÉZ? 3.: Most lejátszódik előttünk az egész FÖLD TÖRTÉNET-E? NETE NETTEN? A GIGANTIKA MAGAS MAGOS ÓRIÁS AZ MI MAGYAROK, Mi is ufo-k vagyunk! -voltunk,voltunk? -most hogy a tenger,azaz az élet tava, az az viz azaz amit ma is tengerek, kerek? Most ezeket már érintettük,és most van az hogy Isten hogyan mirét rétestészta test a,mentum teremtette az Eged a földed? Engem, ami el büvÖlt, hogy kerültem bele a fazekukba (csajka) -üst?) kukta kuka? Na mnden bennem -bennünk, az ÓRIÁS meg én, aki most lehet kis moszat UK? MA SZÁD, MA GOD? DOG, DÖG, ÉS DÖGEVŐK CSAK BELEK BALEK ÉS BÉLELŐKELLŐK? Fita, a dögölt,(HUS) az megpuffad a beledbe, és azért kell inni vizet? Zna előbb,ládd a BbLila iratAIk,fita mindig az, hogy kialakula az amit a (BIRKA?) 7BIKA? -A 7 SOVÁNY MEGESZI A 7 HÁJAST -KÖVÉRET, KÖVÉRJÉDET??? -NA MOST AZ AMI MOST HA A HAS AD? -TELEN NA MEG JÓ BORNYUNAK ÖRÜL A GÉGE? Zitt ami PREE MIT IV? MIT? ESZÜNK? Naz az, hogy került be a mi magunk, a mocsárba? -árba? -az hogy ÁBRA, most kell legyen eleve el hivatás,na ez az, hogy amit (meat? -maya mája, zuzzája?) előbb. hogy csak növény és moszÁtok, fita,itt akik ÉHEN A KIRÁLY, na magyar RULL, az egy NAGY KÁR, és most az,hogy az ÓRIÁS -OK, AZOK A MAGYAR OK SZÜLEINK? Na hogy MOST AZ A LÁTOMÁSOM? Fita, mi a mi?- magyarok, Mi is ufo-k vagyunk, KÉP ÉS GÉP? Fita itt a GÉP -IDA IDŐ? AZ A SZÜLŐK A GYEREKÉIÉRT, ÉR, A GYEREK A SZÜLŐJE LE IKÉRT, I-KEREK? Fita, 1999 -december,első IN DO KINOM? CSINOM JANKÓ CSINOMPALKÓ CSONTOS KARABÉJOM,SZÉP SELYMES LÓDINGÓM DALI PÁR PSZTIOLL -OM? Hogy azonnal a MAGYAR NEMZETI EGYJÁZ engedélyt kiváltom, na mellesleg tegnap este meg ütöttem a padlót, és ez igy is, fita nem a sok kasság $$$... gazság számit, hanem hogy ÓH BE HÓ A HABOS SÜTEMÉN,MOGYORO VAN AZ Ő TETEJÉN... Innen...nekem is van APUKÁM HÁM HÁM HÁM...ANYUKÁM MA MA MAMA MAMÁM, ANYÁM NYÁM NYÁM NYÁM..na addig, mig itt nem találkoztunk, jaja Mi is ufo-k vagyunk? -pufók, fita, ezek... töröltem, merta apuénk, ne bánts senkid, (a te gyerkid kis dik?) meg ne ócsárkodj? -na fita, az a szó, ami hogy leteszed... vagy magad fölé...az rögtön elfeljetem? -na na na... nem jön be?-ocsmánkodj, aha böcs -pöcsMÉReld? -neee...bögy -pöcs? -fita, ami van, az igaz, hogy neked adom a földet, fita azok nem NEM MI család-ok!!! -zaporozsje, és most egymást,a MA GOD, DOG? -DÖG DÖGÖLT, EGYETEK EGY ÉTEK ÉS BÜFFÖGJETEK? FINGJA JA JAVA -TOK? PU? FITA A DÖGÖLT AZ MEG PUFFAD A HAS A TOK? -HAS ADA -GOD? KIGYÓ GYULA? -A HASAD -HASAD? GANÉ DOMBOOK BOOKROK OUKOSOK? ...fita a gyerek,semmi de semmi nemkötelező, azaz zitt vannak a zsinatuk, és a zsiváNUK -KINUK? A JRÓZSODOMOSOK JÓZSIDOM BOOK BÖKŐAIK TRILLO OU MOSOK,JÓ PLÖDA, PÁL UTCAI FILIKAKÁJAIK? EMBER EMBER? RÉMEMBER? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá... AIááá... ká ká kákáááá...
UFOzzuummm... miEeee... Száraz tónak nedves partján, döglőtt béka kutykurutty...Békát a népnek, békát (bikát) kiván... 4.: Kávézzuummm... viz,népek tengere? -véres -verejtékes viz, de tiszta? Tisza vize de édes... Na az irások, hogy az édenkertészekkel kezdődik a kertÉSZkedés,és van más ész? Jaja apuénk márbecsngőztek arra hogy van más? -mász? -ész? -aha a kigyó a legokosabb minden állat?-nemá állati.ez otthon mikor még bámultam a felnőtteket,na apuénk engem magukkal egyenlőnek tartottak, nem hittem,hogy jó lesz.ha egyszer felnőtt? -leszel, és ma sem tudom mi az, mert ész?Zitt most csak annyit,hogy mi az élet,és hol van,és a szerves anyagokban, vagy a szervetlen? Ezt állandóan csiklandoz,mert miért az édenkertészekkel kezdődik az élet? -lett,ha minden a magban,magyarok ban, (banya) bank? -MA GOD? AZ ARANY POR FÜSTJE MINDENT MEGOLD? Minden ami szervetlen anyag (GOD) el porlik? -LIK? -KILL? Amit mára,hogy hogy nem minden, látható? Fita,ezt nem lehet kihagyni, Sanyink: Oh természet dicsó? -természet, mely Szem nem láthat téeged,ha vak vezeti a világtalanokat, azaz, zitt az hogy csak ÖRÖK ÉLET VAN, zitt az olyan, hogy gondolom? -lom vagy lomb? Ne feledjuk,amt mára,hogy amit a MAG AD? Végül is el jutottam oda,amit apum, hogy mi vagyunk,magyarok (jómadarak kőszirtre kiristálykünk fészkelünk) mindenek tetteje tejszin, de ajja?-ami most ugy jött ki,csak nem a kivátaszottak? -na fita, rögtön, hogy lehet valaki,kiválasztott, amit ma sem értek, mert én egy örök egész mamapa fia vagyok, mag abba? -hogy jönnek ide a királyAIk, most te az vagy? -baxtardjah juha? -téged esznek de te őket? We serve juh? 5.: Van a szervetlen len? -leEnd? Élettelen? -anyagoknak magja? Fita, leirtam hogy minden porcikát a háznak beraktam dobozokkal magvakkal, és most a többi gyerekek is,és kié hajt a legnagyobbat,mikor én a szemük előtt ctméterekkel meg tudtam növeszteni, és most mindvégik,minden gyerek az uinoka tesvérem is, örök ellenségem lett, és állandóan verekedtünk,mert nem engedte a városba MTSZ?- vezető kövesutra,a Fehér tagba, na mégis mentem,csak egyedül többet a nádasba meg a gép állonmásra, meg csodakörte fása vala, a nagybátyámnak? Na most ma sem értem,miért nem azt csináljuk meg,amit a Bblilába hogy az egész föld egy édenkert,vagy édenkertek? -na meg ufo, mert azt nem tudja senki, csak gondollni sss... Na hogy védjük meg magunkat, ami rajtunk vannak az élettelenek, a semmiták, és anti?-semmita,vagy semmita vagy -tok? -van tok,tök, jaja AnnA mit adnak, bika csökÖltök? -anal -angyalok, ha meghalok, nevetnek rám? -és is angyaluk vagyok? Fita, minden amiben nincs élet nedve,az egy fekete luk? Ssss...most töröltem, a nanonok -apácák elkezdték egy, aztán akit meg harapot, azok is haraddálni kezték a másikat és az most mindenütt a városokban, és nem tudták,semmi sem dolgozott,mig végül, lelocsolták őket hideg vizzel, és vége? Na ott a vér,az valami irtó valami,mert nemcsak mérgez,hanem a vas meg szénpor? -na apunk most,nem hanem vas és igen igen mérgező,és vezeti az árramot,megnesséséget? -kigyó? csuszó? -hason haszon baxom mászók? 6.: Röviden, az nélkül, hogy nem az iitti cslekedeteim,ami mikor iskola első osztály elsó óra,egy komoly szivrohamot kaptam,én ez nem csinálom! Tanuljatok a fütül fátul virágoktul, na azok élők,és azok éltetése marad meg csak! (nagymamán kisfiam, magadnak tanuljál!-fita csak ugy tudtam megmaradni,és most ti is, az büntetésetek? -álni,ami mint a mókus fen a fán...) Fita most nem tudom ugy, ahogy láttam! Zitt az hogy nektek??? -meg lett mondva, hogy gondolátbank se ölj, gondolátbannk se paráználkodj,na most ezek a kigyó fajták, keverékeik? Fita, én is akarom tundi a titkokAIkat, igy Atlantisz, azok kigyók lettek! -most egy löket hozzá, félrgek, és bogaraik, mint magukkal dematarizálnak? Na onnan, hogy al világok, (mikró -akró makaroni?) onnan a létra lefele, amit leirtam, hogy ide bejöttem,fita ez nem az hogy csak én,hanem A MAGYAROK BEJÖVETELE LE? JAJA UFO-k? Fita, itt a nagyobb kigyó,vagy bika csökük, ki a lenagyobb,és most egymást eszik? -háját? DISZ NŐ? Nizcsak,most is, csak ne ugy lenne, és valaki csak ugy, nyisd ki a szemed, és kinyitottam, és most még szarabb,erre fita, a MA GOD? Zitt amit kurjongatok,MENNYBE FEL EGYENEST, ÓH AZÉRT KÜZDENI ÉRDEMES? NA HA EZ LÁTOD,AKOR TE MEG ÉN, ABBA ATYÁM, A GATYÁM? EZ AZ. AMIT AZ UT PORA, NAZ AZ AMT ŐŐK BÜN,SEBÜNK -ZSEBÜNK? VAGY A BŐRÜNK ALLATT,IS VASUK? (FITA EZ AZ FAZONUK ALAK, EGY ROBOTUK! -ÉS ŐŐK A BÜNTETŐK, TETÜK? (NANŐ NA NŐ MEG AL TATÓ, ALTATÓ) Zitt az aki drága pénzen -véren vasÁRoll? Rock kend roll? -na ugy nézne ki, te nem gondolkodol, mert most fita,ha nem a benső emberrel lettem volna apuénknak, VAGY EMBER LESZ BELŐLED VAGYMEGDÖGLESZ? nem értettem volna semmit, és most te semmi, vagy anti semmi senkiházi COORONA ORGONA SEHONAI BITTANGÓAIK vagy? NA AZ VAN,HA MAGAMBULL IDULATOSZKODOK KI,AKKOR EZ FIX, KRUXZIFIX, HOGY MAGBÓL LETT E TESTEM, ÉS ÉL MERT NÖ-VÉNY? FA, LU LU FA? Zna most, zitt ugy néz ki, hogy csak beszélni lehet, és pitim, de most is figyelmeztetnek, magyar RULL roll, roller lehuzva?-tekinek, kinek nyitod ki? Innenn...zitt amit föld anyaga? -nincsak az nekik se enegedelmeskedik, és itt az ami élő? -halál anya -god? Fita, az amit felÖltöttünk,az a fekete...(halál) anti anya -god? Zitt akik jobban jártasak vagytok, most ezt,ládd a c2c-on, vannak akik részletezni tudják,de minden, anyag anya god? -dog god dög? -fita itt olyan hogy értelem? -elem,lelem, elem lámpa?-de nekik,akik anyagiasak,semmiták,muták? -kelenek hozzá anti semmiták? Ha van van (Heaven -aven?) nem tudunk semmit, ha mise tise hamis-e? - a bika?-te -hen?-ész? Oááá... AIááá...
UFOzzuummm... miEeee... Száraz tónak nedves partján, döglőtt béka kutykurutty...Békát a népenk, békát (bikát) kiván... 1.: 6/8. A KÉP? FA KÉP, VAS AVAS GÉP? Csak örök élet van, ha van? -mi semmit se tudunk, és azt $$$...Fiteljuk, sagaz-ok Isten-ét? -se semmi se senki $$$...?- látta -tudja aki látta az meg nem mondhatja 666... fenked pattoghat? MI A PÉNZ ÉS PENÉSZ? PÉNZ NEM? Most az. hogy én NEM UFO-T LÁTTAM, HANEM TÉNLEG AZ VAGYOK? Itt ami van, az ONEWORLD WARIÁCZIONUKUK? -EGY SZÓ XÓL, XEXÓL -ÓL? Fita, tökeesdjetek jetekmentek bredeljetek -vedeljtek, ami el kell jutnunk arra a tökélyre -tökéletességre hogy semmi se BOSSant semmis faj, csak vissza jönna a róna táj? Börtönéljből szabadul sas lelkem, leltem, meg leltem magam mag ad? Mindenkinek minden zitt saját megÉLhetése (ha nem bánt senkid hadd beszÉljen, jenky dudol dandy? -a semmyta meg anti semyta tata?) azaz minden ember kertÉSZ? MIndenkimnek van keze -lába, saját maga el fen tartása földje edény -édenkerete, és örök teljes tejes egész önnállósága, nagysága? Zitt most azt figyeltem meg,hogy végülis mi marad meg,amiitt csak az EREDETI MAGOD, ÉS MAGOD MEGTARTÁSA -ÖRÖKTEJES-E (FÉNY LÁDD MAGYARÉDESANYA FÉNYE (ÉRTED???) NYELVE??? VAN CICID) ELMÉNK ELEM -ELLEM -ERŐNKKEL, SZERET ETET? Naz teljesen el vagyok szigetelve,azaz az a fekete anyag -od,amit leirtam egy pár -szásszor? -szászok? -srácok, ugyi fiuk,(lányok?) gyöngy (jewelricsaj) ez az élet, erdőkmezők sejehaj haj hajja, hegyek völgyek integetnek felétek,jaja ezt álmodnád? Egyszer volt egy ember, szakálla volt kender, leéget a szakálla elszald a nádvilágba, azóta is ég, ég a város, és a ház is, jajj demessze, a kanális? 2.: Az első gondol át lát? -hogy magam át át át ...csinálom, a körülmennyekNek meg felelően, és vagyok? -ezt HONnan HON? -tudhatom atom batom meg? -gondolhatom 666...atom? Fita, ezeket mind érintettem, és amit -akit keservesen keresek, ládd 28(29,) itti élet évembem Évi? -elhagytam (volna) végleg a porhüvelyemet, de mi magyarok, nem azok vagyunk! -vagyunk? Zna én a MTK kaka sokk -okosok ho ho hrrr... nem jöttem, hanem az vagyok! -punktum -tun, tünj fel már az ég övén? -jaja Mi is ufo-k vagyunk, és azokat soha nem hagyhatom el,mert akkor voltunk?-voltunk?-volt? -de amper? Watt, Wata fel kelt, -per, perelj Isten porlőimmel? Naz ugy 1947 -53? Föld osztás és minden épkázlábnak adtak (KIK MIK?) kis házatáját, volt háza? -haza? -csak ottvan,(pink Floy város és falu lifa?) hogy jog is van,és a népnek (PÉN PÉN zzz...) nincs joga? Zitt vissza szent is van, Isten van? IzsákSOWNUKINUK? -XOXONUKINUK? Zitt hogy semmi csicska kubicska ne ütközzünk,meg lett nektek mondva, gondolátbank se ölj,és gondolátbank se xexölj! zitt az hogy minek a fegyver, sehol egy kégli? Az Ur ad, ŐŐK felruház és táplál, ŐŐK rád rud -rudalnak,gondod visel? Dicső. Király,ég és a föld Ura? Fita,itt vannak a szent $$$...irás ásók, ami MA -GOD, ÁBRA HAM HAM HAM? -NEKED ADÓM A FÖLDET? Ezt Alföldi Gézenguzunk,ha 1918 -KUN BELLÁMIÉK *nincsak ma is baltázzák a leg jobjaink, ládd nemcsak az ács mestereinket, bloondi* FÖLDET OSZTONAK, MA AZ EGÉSZ FÖLD, MAGYAR OK SZABAD AZ ÉG KINYILLOT, ITT VAN sitipitim? Fita,itt csak ÖRÖK ÉLET VAN, ÉS HA VAN, AKKOR MOST MI VAN? Ezt gyerekek, fita akik jó gyerekek,már akkor ezeket bészéltük,és a seggünk ki van? Fita, borzalom nyomort, ami előbb szellemi mi? -vannak a semmiták (AItákó AIdácok) és az anti semiták? -fita van ma is olyan hogy szülő szól szólló suly? Ha az AtyJUHUK...gatya, bundájajajajjj... 3.: TALLPRA MAGYAR! AZ TELJES TEJES UT, TEJ UT, ami most nekünk csak ÖRÖK ÉLETÜNK JUT-OTT? -ESZÜNK, ESZÜNBE,AMI FITA AZ A FEKETE ANYA -GOD,amibe most akik he nem is tudják a MAGYAR -OK HIM NUSA DRUSZA -MUSA RIMEMBŐR RITMUSA, CSAK DÖNNYÖGTEK, ÉS MOST TALLPRA MAGYARAGYAM -MAGYARAGYAREM LÁDD NEM EZ A FÖLD AZ ANYAGOD MÜNYAGOD MÜ TRÁGYA DOOMSDAJ -DOMBOOK -KOSOK FOSOK UUU...KKK...?-Fita,vissza oda,hogy csak NAPTENGEREK NAPTENGERE TENGERIBE ELMENÜNK MI CSNGERIBE,fita apuénk ténleg BÁ BÁ BELL DE BEL? ÖV GATYARKORC ALATT VAGY FELETT FEL ET, LE LETT,MINDENT BELE BÉL -E? Zna ezt ugy, hogy az az ANYA -GOD AZ A HANGOD? MOST EZT AZ, HOGY IGENIGEN CSAK ÖRÖK VENDÉGESKEDÜNK, AMI MOST ÉN AZ HOGY ENNÉL JOBB NINCS! Mkor most becsengettek nem hanem ding danggg... bimm bamm blama bumm sakalaka...salaka kaka szent is van, AZAZ AZ ISTENEK ISTEN MEG TE HENE? BIKA BU? Fita, te nem lennél kivanzsi, na innen az JÓZSI -DOM, NA MEG VAN NEM JÓ? -ZSIDOM? Zitt most, azoSkótok akik tanultak,és kinyultak,azaz allÁtok, PÁL A NYÁLÁVAL? -NYÁLAZZA A VONTŐT, VONTATÓT,VAGY BIZERÉKULLA? RÉKA RÁKA RÉPA? Fita, most MI FELVETTÜK,miután én magyarokra okra találtam felfele a Tejuton ahol el ágazik, és azonnal vissza jöttünk, na ez lehetetlen lett volna,ha itt!!!-Mi is ufo-k vagyunk! -voltunk??? -és most az hogy idő? -örök,rok, magyaROK?-kor, korhadt, vagy ARANY KOR? -fita bloondit,aki egy jó gyerek,mert én ufó-k pufóka vagyók,és lát engem? Naz az az anyag ami fényanyaggal,az most gondolátunkra -óhajunkra haja hajja hajja ...az égnek áll? -azonnel meg jelenik és formállódik,és miden örök jelen, repcsepit? Zitt előbb,MAG -AD? -DC DE DUSZI? -PUSZI? FORRO A KÁSA? -SPÁLHELL? Innenn... zitt főleg eleinte, hogy ha mégis akiknek neki szegecizem,bitta nem értik, és nem is érdekli őket, láng a fiaiamat, a idöcsém, 1999december hazamentem, legelőbb hogy kiváltunk egy MAGYAR NEMZETI EGYHÁZ engedély,és most magunknak gondolkódunk és dolgozunk, mert amit te mag ad, csak az van!!! -de jó pénz -ért? -rosz,rozsdás, el veszhet? -arany pengő penny tallér? Jha, látta az uőnkat, és letagja,sőtt hogy összehozom a MTK kaka sokk, gyerekéiniket, 3prc se kiinnen! Fita,miEeee...pénz beszÉL, süvit a szél, qut-ya? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Oááá... AIááá...
UFOzzuummm... miEeee... G G G... gőgicsélek, gondolkodom -vagyok, magam ÉT-át csinálom, vagy mi ki csinált husikajájájájjjj... 4.: Kávézzuumm... viz visz, élettó -tavak vak vak vak... Ma beszéltem apuénkkal, megnéztem az órát itt, 11-42. Ami megkisértett, hogy lehet hogy Jézus? --maga a történet?- ami igy : NEM! Ezt én akaném tudatni, át, hogy ez nem az igazság ellentéte se forditotta,de ki forditotta? Ime ima im ma? -mama? Mert ugy szerette Isten a világot? -hogy egy szülött fiát adta érte, sha valaki hiszen benne, el ne vesszen, hanem örrök élete legyen, és van? Zett torrr...most ott vagyunk, hogy előb-butóbb akik ezek? -kazáká fő, elődei és utódaik, ha azt hogy repturázzák őket, akkor itt van, vak vezeti a világtalant, és ha ők nem látnak? Fita,most azt hogy lenne bennem olyan, hogy ezeket bántani kell, ezt ők kiváltják A MEGVÁLTÁSRÓL OH ZENGJETEK... a a aaa...bennünk? Na ezeket kell láttatnom, ugynis ebbe bele szólni nem lehet, ezt az Égieink mondják, na most apuénk ma,ezek soha se fényt, se vizet, de ecetet? -ember nem látták, és KÉP-mását $$$... ha vakok,vezetik a világtalan ok át?-tokát birtokát -kat? -katona (karad) bácsi haptákba,bele tojt a nadrágba... Fita, most az összes iratok, amit ők szent iarataik, azt most ha az ember szabásu robotok, ami ha magadbull buktak le, akkor vissza, hogy lehetséges az, hogy az Isten? Vissza, én apummal Bábelen olyakat vitáztunk, hogy kért két hét tüzszünet? -akkora el felejtettem az egészet! Vannak a magyarok, akik értik egymást, és most honnan vannak akik semmit, egymást se? 5.: Zitt hogy mi akik az itti nagyok, azok nagy emberek, és nagyságok, és most (fita ha DiviD legyóze az legnagyobb Óriást, most nem vágod hasra vagy hanyatt, na mosit itt kik vannak a DiviD trNUKINUKUK kin a pina?- itt ezt gyerekkoromba,(álomba láttam) hogy a gyerekek kutyák, és ki a kutyább? -kutya (gyaur) magyarok? Naz amiket leirtam, hogy először mikor itt EGY NAGY NAGY VILÁGRA SZÓLÓ DRAGOS BANKDA, KÁRTEREK, LETÁMADNAK, EGY FOLTOS BŐRÖ KIGYÓ EMBER JELENIK MEG. fita ezeket leirtam a Mi is ufo-k vagyunk...közbe, valami van a másik...ez az hogy eleinte, teljesen töröltek mint ilyen lehetőség, és most próbálkoztunk, (fita ez apuéknk nelkül? -győrtelek?) aztán van egy másik vonal,(AOL) amivel mindig baj vala, de onnan, azzal rá tudta menni,a magyarorszégi számitógép...jaja ahol lehet beszÉlni, ládd most csak egy ami zzz... az ufokrol komolyan, nem tudok sehogy, mert ezen is, most rájött hogy ez is számit? Naz most itt vannak A GONMDOL ÁT LÁT-VILÁGOK,Zna egy kigyó ember,és igy, térde kutya, én vagyok az apád, és most azt csinálod,amit én mondok, ez az ami a Bbliában is, hogy neked adom a fél -birod mi birnád, ládd a szarka? -ha ha ha...igy: leborulsz térdre kutya, ezt az itti, MH papja, igy,szószerint térdre kutya, a MH papjával beszélsz! Azt én indiványoztam, mert te itt (történelmi kutyató társaság?-Oláh Imre is a tagja vala) )nem Istenkedel, ami akkor nyitok egy Magyar Hit közssögeg, csak a pénz miatt akartam...már kész a La Budepet repcse? Ládd a Persza, na azok seggitt ettek volna,a diákok (egyetemisták)csiináták (Rll Robi élsz még?) és ők orvul kiváltották az engedélyt, és ma is megvan? Na a papuk, kimondottan csak pénz szempontból magyarkodnak (de jó könyveket. máshol nem lehett meg szerezni, terjesztettek) meg most csak ezzel meg ha bank-not árus vagy, lehet gyorsan nagy pánz csinlni, na igy bucsuztunk el, hogy ők ateisták!- és csak pénz érdek? 6.: Naz azután, megjelent a NAGY ÓRIÁS AKKOR EZÜST -EMER ÉS MOST A MEGKÉRDEZTE, HOGY AKARSZ TŐLLE AKÁRMIT? -KAPCSOLATOT: (ZITT KÉRDÉS NÉLKÜL IS, FITA,HOGY ELGHAGYOM APUÉNKAT??? OLYAT ÉN NEM DUDTODMASE GONDLNI,SE EL KÉPZELNI,ÉS SITT VAN,HOGY HOL VAGY HALÁL, FITA AZOK SALAK ROBOTOK GÉPEK -KÉPEK? MONDOM NEM! TÖBBET A KIGYÓ FAJTAJAIK MEG SE KÖZELITHETNEK! (LÁTOD,ITT SSS...SEHONAI BITANG EMBER,KORNÁS BITANGOK,AKIK HA KELL HALNI NEM MER...) Na most, zitt az hogy ugy ahogy mondom, most OROSZLÁN TESTÜ É-ALKATU MAGYAR -OK? Na láttam őket, hogy nincs ellenségük, azaz a falon függőlegesen (plafon?) is tudnak mászni, erejük hrrr...ládd az Angló filmekeben a az nyitó oroszlán hrrr...? Na a kigyó -ember alaku, ÓRIÁSI NAGY KUTYA? - BESTIA DÖG MEGETT...FITA MIDNEN AMI BESTIA DÖG, AZ KUTYA ALAKZATRA, ÉS MINT A BORNYUK,(BIKA?) OLYAN NAGYOK VOLTAK! Nincsak ezeket NEM TUDOD HINNI, MERT VALÓSÁG!!! Na a következő.mikor Gatyafit elkapják, most egy ÓRIÁS ELEFÁNTMAMUT FÉLE, na ez az,mint Roni vala,meg most bloondi, és meg tudtam volna védeni,(de meg kellene hogy ismerjen?-fita Szadam?) de ez az ÓRIÁS ELEFÁNT MAMUT VALAMI, MEGDERMESZTETT, és ezeknek, csak menenkülni tudok előlük? -kivéve, ha aki seggitségére, ezt most legutóbb bloondival, megismersz? Nem tudom, mert nem válaszolt, de ő is... ezt nem tudom, hogy ufo-s lennének? Fita, ufok nélkül is lehet tér-ugrás, AZAZ MILYEN GYORS A GONDOL LÁT, SEBESSEGGED? Zitt a sziv visz tisztaság számit tana? Bloondi, igy ...jó gyerek!(Viktor is!) Zna még hogy Geller Gyurink, kérdezték honnan van ez az ereje, és nem tudja? Fita, most én abzullu ultikukula, leirtam akkor, hogy neki is, EGY NAGY KUTYÁJA VAN, ládd itt akik parancsalók, na mi az amit Gyrunk pinál,meg az összes szeményfesztőAIk? - nagyok és hiresek? Fita, ezt most ugy, hogy mégis maradjunk abba, hogy ez egy álom, és most mi nem? Innenn...Zitt az, hogy itt...na a BbLila iratokat, ami sehol máshol,kivéve ez,ami a gnoszstik, de most azt, eltudják mizmázolni, mégis,A VIZ VISZ HA VAN BENNE FÉNY? AZ UR, DE NEM ÜR, ÉS AZ ÜRBEN AZ ÜRÜLÉKEK LEL KÉIK LELKESS....EZ NEKEM,AZ ÁLMOM, KINCS KERES Ő KIS KÖDMÖN, NA MEG ARANY BÁNYA, BANYA,MAJD MEG BÁNJA? Fita, rögtön minden kivnsáGOD ha van hangod, teljesitve!!! Ez 2002 .20-22! -és igaz! MAG AD?- BC? ...Nemtudtad? -hogy az ami ami? -mi a FÉNY -VILÁGAINK, azok akik még élnek, meg nem halnak ha hallnak? -szállnak vagy szarnak a darvak vak vak vak... Oááá...Iááá... ---fita akik élnek, meg nem halnak, akik hallanak? -nincs csiri bi bili, bá ba? -elment a vized?-eszed?