Keresés

Részletes keresés

nemertekafocihoz Creative Commons License 2022.03.03 0 1 151

Valahogy úgy tűnik nekem, hogy Dominik nem igazán találja a helyét a Lipcsében. A csapat a szar szezonkezdet után, kezd egyre jobban feljönni, viszont Szoboszlai meg egyre inkább morzsolódik le. Mutatókban sem olyan erős ez a szezonja, de ami aggasztóbb, hogy egyre kevesebb időt tölt a pályán. Oké a tegnapi kupameccsen pihentették, meg nem is kellett nagyon csinálnia már semmit, mert eldőlt a meccs. De bajnokikon sem játsza végig a meccseket mostanság.

Hátha csak egy kis hullámvölgy és nem az van, hogy innentől csak megy lefele a lejtőn. Nagyon kellene egy jó Szoboszlai a válogatottnak.

Előzmény: Törölt nick (150)
Miller a sör Creative Commons License 2021.12.19 0 0 145

Úgy tűnik erősen edzőfüggő volt a szereplésük. 

Előzmény: nemertekafocihoz (141)
MT90 Creative Commons License 2021.12.19 -2 0 144

Nem láttam ezt a meccset sem, de gondolom Dominik most is flegmán sarkazgatott össze-vissza.

nemertekafocihoz Creative Commons License 2021.12.18 0 0 141

Lipcse topic híján, mi az isten van a Lipcsével?! Nyoma sincs a korábbi évek teljesítményének náluk.

Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.12.06 -1 0 138

Ja és a Lipcse leigazolja a Roger Smidtet, a Hertha meg a Marshot. Mert ugye jónevű tapasztalt edző, aki tuti sikertsikerre halmoz!

Előzmény: Repülőrepülőgép (137)
Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.12.06 0 0 137

Hogy kirúgták? Várható volt. Mondhatni nem talált egymásra a csapat és az edző. De lehet úgy is fogalmazni, hogy Marsch számára túl nagy ez a mellény! Mert se foci, se eredmény!

Előzmény: Repülőrepülőgép (134)
Miller a sör Creative Commons License 2021.12.04 -2 1 135

Mégsem volt olyan tökéletes, hogy a Lipcsébe igazolt. Sajnos az első félév kiesett neki a sérülés miatt, akkor még jó volt a csapat. Szerintem az edzőváltással el is vesztették azt a pluszt amivel kiemelkedtek a középcsapatok közül. 

Előzmény: Repülőrepülőgép (134)
Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.12.04 -1 0 134

Ez a Lipcse már nem az a Lipcse!

A Nagelsmann  keze alatt összeállt egy csapat, a Marsch keze alatt meg szétesett. Se fazon, se stratégia, se eredmény, se látvány. Pedig a játékosállomány alig változott! 

Ami a Szoboszlait illeti, kb 60 perces játékos, aki szépen beleszürkül a középszerbe. Sajnálom.

Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.11.06 -1 0 127

Kezdőként igen sokat tett hozzá a csapat játékához, lendületesen ésszel focizott, bár sok hibával! 
De bárhogy is nézem, azért nélküle, vagy cserebogár poszton kevesek lettek volna a Dortmund ellen.

Amúgy szerintem a 75. percre elfáradt testileg is, agyilag is, és ötből négyszer rossz megoldásra volt csak képes. Le kellett volna cserélni! 

Szerintem a következő meccsen is kezdő lesz.

Egyébként az egész csapat focikázott és nem önfertőzött. Megérdemelt győzelem.

Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.11.04 0 1 125

Nos, azért nem ilyen szimpla a helyzet!

Mert pl a Nagelsmann képes volt csapatot formálni a Lipcséből, ahol valóban csapatjáték folyt! És ahol harmonikus egységet alkottak a különböző alkatú játékosok. 
Most meg? 
Hiba volt szét…szervezni azt, ami jól működött!

Előzmény: ave én (122)
Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.11.04 0 0 124

Nem! Már akkor sem volt szabad, de akkor még nem volt VAR!

Előzmény: setzer (119)
ave én Creative Commons License 2021.11.03 0 2 122

ezt magyarázom 20 éve, hogy a futballpályán igenis helye van a rasszizmusnak, amíg a feketék ilyen bénák a focihoz, és csak a fizikumuk miatt sorozzák be őket (nem érdemes másnak nevezni azt, ami ebben az ügyben zajlik)

Előzmény: Repülőrepülőgép (108)
setzer Creative Commons License 2021.11.03 0 0 120

akkor még, és volt

setzer Creative Commons License 2021.11.03 0 0 119

Bene rúgott egy ilyen gólt a Benficának, hogy a kapus már fedobta a labdát, hogy kirúgja, akkor lopta el  a levegőből. Ezek szerint akkormég szabad volz.

ave én Creative Commons License 2021.11.03 0 0 118

csak a szokásos: a magyar csapat kiesett

Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.11.03 0 0 116

A párizsiak elszórakozták a meccset. 

Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.11.03 0 1 114

Lipcsében tankönyvbe illő módon b@..tak szét egy bajnokaspiráns csapatot.

Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.10.30 0 0 111

Szerintem jóképességű játékosok szar focit játszanak, ami egyértelműen es kizárólag az edzőjük alkalmatlanságának köszönhetnek!

N.21 Creative Commons License 2021.10.27 0 0 110

Kicsit off:

Jól látom, hogy az RB Leipzignek nincs topikja? 

Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.10.25 0 0 108

A fekete fiúk színt hoztak a bundesligába! Labdazsonglőrök, szélvészgyorsak, igyekeznek! De sajna a játékintelligenciájuk többnyire nulla. A csapatjáték a kaputól 25-re megszűnik. Onnantól többnyire marad az önfertőzés. És sajna szerintem ez a gond a Lipcsében is; a Szoboszlai valahogy kimarad a játékból, ha kapuközelbe jut a labda. 

Persze ez a gólja meg pont másként született; egy remek beadást követően. 
És hogy rosszul látom? Lehetséges.  Ami szerintem tény; a Szoboszlai  góllövő is és csapatjátékos is. Lenne.

Már ha a többiek is úgy akarják!

Pedig ha mindenki azt tesz, amihez ért és egyfelé húz, úgy könnyebb is, eredményesebb is. Lehetne.

Eziscsak1velemenyazenyém Creative Commons License 2021.10.22 0 1 106

Egyrészt nem volt kényelmetlen a pad, amíg vegignezted rola Messiéket?

Ha meg elütés volt: hallottál mar rotálásrol, taktikárol?
Nyilván nem mert különben nem írnál ilyen baromságokat...

Egyebkent tenyleg beárazta magát: 20m Euró. Ennyi az ára!

Előzmény: Törölt nick (105)
Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.10.03 0 0 103

Tudod, ez jobbára mindenkivel így van.

De azon a bizonyos első meccsen csak az  a két lövése volt, ami beakadt.

Előzmény: Törölt nick (102)
Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.10.03 -1 0 101

Hogy a Szoboszlai milyen típus, azt a vevő pontosan tudta, hiszen volt rá bőven lehetősége, hogy megnézze a játékát.
A jó rugótechnika egyébként ritka adottság. Amúgy pedig képzett, lát a pályán és nem önfertőző, ami a játékostársainak többségéről  bizony nem mondható el! Akik rúgni ugyan képtelenek, de bátran vállalkoznak huszonötről. Évente egyszer talán beakad.

Vagy sem.

Előzmény: tex66 (100)
tex66 Creative Commons License 2021.10.03 -1 0 100

Szoboszlai nem egy "banyalo" tipus n er m Bundesliga tipus. Nem egy Dardai vagy Lisztes , vagy Szalai. Nem egy fejelogep , nem nyer fizikallis 1az1-eket. Ot a rugotechnikaja repitette idaig. 

Előzmény: Repülőrepülőgép (99)
Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.10.03 0 0 99

Számomra úgy tűnik, hogy a Szoboszlai a Lipcsében outsider. Lő gólokat pontrúgásból. Ad gólpasszt pontrúgásból.  A játéknak meg valahogy nem részese, csak ott van. Abból inkább kihagyják! Pláne  a tizenhatos környékén. 

Pedig képes lenne focizni is, hiszen láthattuk többször is! Persze nem a Lipcsében! Szerintem diszkréten fagyasztják!

Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.09.18 0 0 95

Szerintem is jól játszott a Szoboszlai, sőt, de ez a Lipcse sajnos már nem az a Lipcse! 
Valamint –szerintem – az új edző nem nagy szám. Nem látszik, hogy valamit is hozzátett volna. 
Valahogy nincs fazonja a csapatnak, hiányzik az összhang.

Egyelőre messze nem bajnokaspiráns!

agymosott09 Creative Commons License 2021.09.18 0 1 93

Végre jól játszott, nem a gólpassza miatt írom, hanem mert odatette magát a mezőnyben is. Ha a végén bement volna a helyzete, akkor a forduló gólja. Nagyon szépen összekapta magát. 

Afrikaans8 Creative Commons License 2021.09.16 -1 0 91

"Aki"? 500 éve még elment.

Előzmény: Törölt nick (90)
agymosott09 Creative Commons License 2021.09.12 0 0 89

Szoboszlai szörnyen súlytalan volt. Szoknia kell még ezt az iramot és keménységet, mert amikor a második félidőben Goretzka bodicsekje után 4 métert repült-gurult, akkor azért látszott, hogy ez nem az osztrák liga. A technikai képességei megvannak, de itt most mentálisan-fizikálisan kell ugrania egy újabb szintet, vagy elfelejtheti a kezdőcsapatot. A Spox egyébként a mecccs legrosszabjának válaszotta. Kicsit szigorúak talán, de tény, hogy az egyetlen emlékezetes megoldása a Silva lesgólja előtti pre-assist volt, pech, hogy belógott a portugál keze. 

Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.09.12 0 0 88

Hát nem volt benne! Simának látszó zakó!

Ez a Lipcse már nem az a Lipcse!

Pedig van egy jó kapus és egy jó középhátvéd és mégis harmatgyenge a védelem, mert a széle lyukas.

Szerintem a Szoboszlai jól játszott, a labdái jó helyre mentek, de valahogy nincs harmónia a csapatjátékban. Valami nagyon hiányzik! És erről legkevésbé a Szoboszlai tehet. Ez az edzőcsere nagyon megviselte a csapatot! 

A Müller kezezésére visszatérve; ha nincs leszorítva, akkor az a tizenhatoson belül büntető. Akkor is, ha háttal áll és nem is látja a labdát. Legfeljebb nem sárga lap, hiszen nem volt szándékos. Ugyanis az.      “ ügyetlenség“ nem mentség. És a véletlen sem! Ez esetben pedig erről van szó, ugyanis a Müller keze – vétlenül bár- de egy gólszerzési lehetőséget akasztott meg!  És mint azt korábban írtam; a mezőnyben ezt gondolkodás nélkül fújják! De a Bayer és a Müller más elbírálás alá esik!

Emlékezzünk pl a Hertha elleni  hosszabbításra! Addig játszatta a meccset a jv spori, amíg a bajorok végre kiegyenlítettek! És ez nem egyszeri eset! Erre meglehetősen sokan emlékeztettek már!

Előzmény: Repülőrepülőgép (86)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!