Keresés

Részletes keresés

attila2022 Creative Commons License 2022.05.03 0 0 249

Sandor a szerződéseket nézesse meg egy ügyvéddel,kérje ki a véleményét, és olvassa el a hozzászolásokat ,sokat segit ,ingatlanosokra ne halgasson ,mert átverik. Saját űgyvéd!

 

TBence666 Creative Commons License 2022.05.02 0 0 246

Ebből is az látszik, ami már régóta nyilvánvalóvá vált (remélem) mindenki számára, hogy nincs semmiféle ingatlan, csak beszednek egy vagon pénzt, amit egy évig, vagy még akár tovább is (kit meddig lehet szopatni) a saját hasznukra befektetnek. A frissen beszedett pénzből elégítik ki a régi panaszosokat. Tiszta piramis. Azt mondja Vavrik, hogy most nincs pénze, hogy visszaadja. Kérdem én, hová tűnt az általam befizetett előleg, amit a lakás megvásárlására (kikezelésére) kellet volna fordítani, és amiből egy év után kiderült, hogy nincs semmi. Azt a pénzt nem fordíthatta másra, ezért azonnal vissza kellene adnia. Tehát? Rábízom a fantáziátokra.

Előzmény: Imre Markó (244)
hoppááhopp Creative Commons License 2022.05.02 0 0 245

Hát te nagyon szerencsés vagy. Mástól még nem hallottam, hogy  visszakapta volna a pénzét. 

Előzmény: Imre Markó (244)
Imre Markó Creative Commons License 2022.05.02 0 0 244

Jó napot mindenkinek,

én a VP BUSINESS LTD- vel szerződtem több mint egy éve, először egy Budapesti lakást akartam megvenni, de fél év után kiderült, hogy már más valaki megvette. Utána a befizetett előleget átcsoportosítottuk egy keszthelyi házra ahol újabb fél év után sem sikerült az üzlet. Az időpontfoglalón keresztül foglaltam időpontot és az irodában megszüntettük a megbízási szerződést, itt ért a meglepetés, hogy  a szerződésben foglalt 8 munkanap helyett 30 munkanap fizetési határidővel  vállalták az előleg visszautalását és ez kb 35 munkanap után teljesült is. Én az előlegemet visszakaptam. Lakásom, házam piaci ár alatt nem lett. Ez van, megpróbáltam, nem sikerült. 

 

attila2022 Creative Commons License 2022.04.30 0 0 242

igy legyen

 

hoppááhopp Creative Commons License 2022.04.27 0 0 236

Kérlek, világosíts fel, hadd lássak a dolgok mögé.

 

De unom már ezt a szöveget 🙄

Biztos kell provokálni?? De tudod mit, ha neked jó hazudozni, téged. Kutya nem hiszi már el ezen a fórumon. Tudod, sok itt a rosszindulatú 🙄🙄

Előzmény: Törölt nick (235)
Törölt nick Creative Commons License 2022.04.27 0 0 235

Sokszor gondolkoztam írjak ide vagy sem.

Sok rosszindulatú ember van itt, aki nem lát a dolgok mögé.

Tavaly májusban kötöttem velük szerződést és most sikerült átvennem 2 ingatlant, egyet csepelen és egyet a 3.kerületben. Ez nekem befektetés volt és ha most azt nézem nálam vannak a kulcsok, akkor igen is jól jártam. Meg kellene érteni az ő oldalukat is , hiszen a covidot, moratoriumot és a jogszabály változásokat nekik is figyelembe kellett venni. Hosszú távon megéri és megtérül a befektetés, főleg ha közvetlen a VP-vel kötsz szerződést, akkor gyorsabban mennek az ügyek.

 

hoppááhopp Creative Commons License 2022.04.26 0 0 234

Én is ezt gondolom. 

Rezeg az a léc. Azért is figyelik ezt a fórumot is, mert infókat akarnak megtudni, hogy áll a szénájuk a rendőrségen. Másrészt, ha még van olyan majom, aki hisz nekik, annak sugallják, hogy mindent megoldanak, csak menjen be az irodába. Na, mintha ott történne valami!! 😡.

Kérem, könyörgöm, ne higgyetek már nekik!! Nincs lakás, Nincs lóvé. Ha nem tesztek feljelentést, akkor még az esélye sem lesz még annak, hogy lesitteljek ezeket a... hát embernek nem nevezném őket.

Érdekes, újabban nincs olyan poszt, hogy jajdejó, megvan a kecóm!

Csőrike és (bűn) tarsai. Nem mintha hiányozna. 

Előzmény: Törölt nick (233)
attila2022 Creative Commons License 2022.04.25 0 0 231

Szerintem megusszák, sajnos ,pénzt nem kapsz vissza mert már más számlákon vannak! Mit mond majd a biroság ,azt mág a legjobb ügyvéd se tudja megjosolni. A minisztereink milliárdokat lopnak,mégse csukják le öket. Lehet a rendörség se fog vele foglalkozni,mert ugye aláirt szerzödések vannak!Erre fognak hivatkozni.A többit leirtam már ,de egy ügyvéd felvilágosit majd,a biroság nem azt nézi mi a korrekt vagy becsapás ,valahogy dönt és kész !Volt már ügyem amit ott mondtak ,hazudtak azt normál emberi fül nem birja! Szerencsémre volt egy jo ügyvédem ,de igy is jo anyagi kárt okoztak,de mentálisan jobban kell birni! Évek lehetnek szerintem 3  4 is mert a rendörség se sieti el ,addig lehet költeni böven valaki meg hadja az ügyet ,mert pénzbe kerül meg kell elölegezni a biroságot. A rendszer nem jo magyarországon. Meg segiti öket több ügyvéd is ! Sokat leszakitanak belöle ezért is csinálják ,ezért usszák meg. Ha az állampt csapták volna be ülnének ,de mi egy senkik vagyunk, az ügyvédeink nem sikerügyvédek ,nekik is a pénz kell,csak az ügyvédek járnak jol a perekkel meg a szar szerzödésekkel!

attila2022 Creative Commons License 2022.04.24 0 0 229

Kedves hoppááhopp nagyon sajnálom ,hogy albérletben vagy valakinek ez volt az utolso reménye a lakáshozjutáshoz,nemhogy még a pénzét is megcsapolták. Az irodában hazudoznak mint a vizfolyás szerintem csak a telefonokat veszik fel nem is kell nekik lakással foglalkozni. Gondold el ha 100 ember befizetet csak 5 milliot,de szerintem joval tobbet,a másik amikor a szerzödést aláirtad akkor már elbuktad a pénzt 1.5 millio az csak repült a többit elosztották maguk közt. Amugy ha nem akartál volna vásárolni akkor látod,hogy beszedik a pénzt ,irsz egy együttmüködési szerzödést,nem adásvételit irsz alá,nem a te ügyvéded irja.Nem a saját lakását árulja,nincs megbizási szerzödése,csak tesz egy ajánlatot,és kész.A lakást amiben benne laknak a végrehajto nem árverezi el csa a 90 százalékáért ezt törvény irja elö! Halott az ügy meg egy 30 millios lakást ki ad el 20 millioért,kérheti maga is az árverezést.Vagy árulhatja a lakást maga is ha van rá vevö,persze ha az adoságot kifizetik.Nemkell más csak elmenni a végrehajtohoz ,ha a tulaj nem megy bele az eladásba ugyis árverezik 90 % ért és meg igy is megéri megvenni! Amikor belevágtak ebbe boritékolni lehetett a sikert,sajnos az ember hiszékeny,nem rohanunk ügyvédhez,a szegény ember ilyen olcson nem jut lakáshoz. A csalokat mindig segiti egy ügyvéd ,most is igy van ez . Sajnos olcso lakás nincs,vagy rossz helyen van vagy leélt. Az ingatlanosok jutalékért dolgoznak álltalában ,elörre nem kérnek pénzt. A problémádon az iroda nem segit V P semmi képpen sem mert ebböl él ,nagyon jol! Sok mindenki leirta ,ki tudja lessz e nyomozás belöle. Péter felválalja magát,mert Te ugy is aláirtad a szerzödést,ami Öt védi.Söt még belenevet a szemedbe ,röhögnek milyen sok naiv ember van. Pénzt vissza nem fog adni ! Azt se hiszem el amit kérdez!Mindenki az irodában rutinnal hazudik ,soha nem küldenek vissza semmit nem üzennek csak ha szabadságra mennek ,szerintem 1 2 honap alatt meg lehet venni egy lakást.Tegyél feljelentést te is !

attila2022 Creative Commons License 2022.04.24 0 0 228

Szerintem senki ne várjon vissza pénzt, a szerzödéseken nincs ügyvéd neve ,az a bau kamu cég ,vpb klub csak kapcsolattarto volt,mindenki küldte a pénzt egy bankszámlára azt se lehetet tudni hova ment ki jutott hozzá,onnan hova utalták.A youtubon van erröl video feltéve 2019 ben ugyan igy vágták át az embereket ,hir tv. Ha foglalkozik is a rendörség vele 2  3 évig akár tovább is elhuzodik a nyomozás,a perek meg ki tudja mit hoznak,ha nincs pénz nincs mi megtérüljön ! Nem olyan hülyék ezek,hogy csak ugy fizetgessenek! Meg ha valaki kiirja a nevét akkor bepereli becsületsértésért,igaz Péter! A rendörségen is ismeretlen tettes ellen kell feljelentést tenni! Ott már igy vállalhato a név,mindenkép kérdezzenek meg ügyvédet mit tanácsol ,a szerzödésböl megmondja ,hogy érdemes e pereskedni!

attila2022 Creative Commons License 2022.04.24 0 0 227

Mindegy milyen néven irogatok ha a saját nevemen irok sem segitenek senkin ,mert olyan szerzödéseket irattak alá az emberekkel ,amiböl kimoshatják magukat. Ha foglalkozik a rendörség vele se biztos ,hogy jön valami pénz vissza szerintem nem . Ha figyelmesen elolvassa valaki a szerzödéseket már a passaréttel se kellett volna foglalkozni,mert nem kell közvetitö cég a végrehajtásos lakásokhoz,nemhogy  1.5 millioért .A másik csak segitségröl ir ,segit hozzájutni,ez lehet ugy is,hogy elküldte a vételi szándéknyilatkozatot vagy besegit a kocsiba,hogy gyorsabban eljussak a bankba a beviszetésre váró pénzért,ja meg ajánlana másik lakást! V Péter hazudozik, a dolgozok is csak hazudoznak! Azt lehet mindenkinek Magyarországon ! Ja TE vagy a hibás,hogy elötte kellett volna elmenni ügyvédhez mielött szerzödtél volna velük! Senki nem mondta ,hogy irjátok alá a kamu szerzödéseket! Ök teljesitették a szerzödésben foglaltakat ,a semmit. Neveket nem irok de van még más ügyvéd is aki segiti Öket. Elöleget nem szabad adni lakás vásárlás elött,föleg ha nem a saját ügyvéded irja a papirokat!Ne menj be hozzájuk ,mert még rábeszélnek valami más szemétségre,inkább jelentsd fel öket,nem segitenek. Ennyi negativ komment után ne hidj nekik. DE ha Péter nem egy csalo lenne akkor már utalgatna vissza pénzt,és ez a forum arrol szolna ,hogy tisztességes. Amig eröl nem ir attila2022 addig egy CSALO marad a tobbi céget is Ö irényitja a jogászokkal,szerintem már milliárdra rug a beszedett pénz. Ez a forum tökéletes ,minden probléma megbeszéléséhez mert nyilvános, mindenki látja! Péter csak magán segit,hogy tobb pénze legyen! Sajnos sokan esnek ebbe a hibába ,hogy olcson lakáshoz lehet jutni.A csaló azért csaló mert nincs lelkiismerete ,neki arrol szól ,hogy jöjjön a pénz be . Mindegy melyik cégröl beszélünk kapcsolatba van velük,mégha a károsultakkal nem is áll szerzödésben!Szerintem ebböl ki lehet találni ki irta a hozzászolást ! Aki negativ kommentet irt annak minden szava igaz,ezért fordultak sokan a rendörséghez,sajnos a törvény nem a becsületes embereket védi. Aki nem hisz nekem , szerzödjön velük bizalommal tudom öket ajállani,ha van felesleges pénze valakinek elherdálni. Nyitva áll a lehetöség visszaküldeni a pénzemet Péter, mivel minden károsultrol tud ,benne van a számitogépépen,kitöl mennyit nyult le. Ön volt a kapcsolattartó, minden szál az irodájába futott be. Lehet nem a teljes összeg ,de egy része ott van. Ja most azzal jön mi betartottuk a szerzödésben foglaltakat ,mi tisztességesen jártunk el mindenkivel.Tisztességesen meg lopott mindenkit a társaival,ha nem igy lenne nem lenne ügy belöle .Még több forum kellene ,hogy az emberek ne essenek ilyen helyzetbe,vagy inkább válltoztatni kellene a jogrendszeren .Az ilyen lakásmaffiát megszüntetni,mert ez az.Tisztességesen is lehetne komoly haszonra szert tenni !Vagy kevesebb haszonnal de lakáshoz juttatni az embereket,JA IGEN EZ NEM ERRÖL SZÓL!MINDENT BE SEMMIT VISSZA.Felesleges hivni az irodát mindenki azt hajtja ,még nem tudunk a lakásrol semmit stb vagy letiltanak,de semmi érdemlegeset nem mondanak,mert nincs is mit!! Mert a tulaj se hülye ,hogy féláron odaadja a lakását,többet kap ha elárverezik,addig tud hol lakni sött albérletet se kell neki addig fizetni. Amig moratorium van nem árvereznek,de a szerzödések csak arrol szólnak ,hogy kisemmiztek. A forum jo minden benne van ,megoldás ügyvéd, rendörség!

Érdeklődök08 Creative Commons License 2022.04.23 0 0 224

Üdv.

Segiteni sem igazán akar hajlandóságot sem látunk rá csak mellé beszélést meg leràzást azt rendesen. Korábban azt irta igazolni tudja a befizetett pénzünkből mennyi kerűlt a cégéhez, erre az orrunk alá dug egy maguk által szerkeztett Exel táblázatot, ez komolytalan számomra én is gyártok ilyet ha gondolja. A kollégái is össze vissza beszélnek, ígérnek lakás cím listát,hogy pár napon belül küldik, na ez a pár nap négy hete volt lista nuku, telefont ha nem veszik fel igaz visszahivnak de sorry nincs most egyetlen egy lakás sem nem is tudják mikor lesz, ezt két különböző személy mondta.Egyik szerint lesz lakás lista a másik szerint nem. Legalább egy szöveget hazudnának ne össze vissza, és ne jöjjön azzal,hogy menjünk be,segíteni fog mert ez nem igaz. Voltunk bent többször és csak a hülyités megy előrelépés nulla.

Kezdem azt hinni szépen összejátszottak Zelei Péter bandájával.

Előzmény: lakasok (210)
hoppááhopp Creative Commons License 2022.04.23 0 0 223

Nem tudom, hogy képzelték ezek. Beszedik a pénzt, és nem adnak érte semmit. És nem ezres tételekről van szó, hanem milliókról, tízmillióról!! Mi meg majd évekig elhisszük, hogy rajta vannak az ügyön. Évekig tűrjük, hogy tologatják a megbeszélt időpontot, nem reagálnak a megkeresesre, vagy ha igen, ordas és átlátszó hazugságokkal, amit még csak nem is szégyellnek.

Menjetek a rendőrségre, ne várjatok csodára. Vagy... Ukrán behajtokkal menjünk rájuk, most úgyis sokan vannak itt😁😎

Előzmény: Törölt nick (222)
hoppááhopp Creative Commons License 2022.04.22 0 0 221

Lehet. De enyhén szólva is ellentmondásos volt, hogy jóban van velük X éve, üzleti kapcsolatban. De kitálal. 

Előzmény: TBence666 (220)
TBence666 Creative Commons License 2022.04.22 0 0 220

Ez "tulalydonosàval" mindent elmond. :-)

 

vpkurvakirályvagyok bizniszelitklub és a vezető béci biztos belőtték, hogy kiről van szó, és rendre utasították. Gyorsan a nevére került egy lakás. :-)

Előzmény: hoppááhopp (219)
hoppááhopp Creative Commons License 2022.04.22 0 0 219

Hmmm. Pont ezt gondolom én is. Maga a bejegyzés is elég fura volt, sejtettem, hogy nagy borítás nem lesz. 

Előzmény: Érdeklődök08 (218)
Érdeklődök08 Creative Commons License 2022.04.21 0 0 218

Ebből sem lesz semmi mint ahogy a lakásokból sem. A felhasználó màr törölte is magát.

Előzmény: hoppááhopp (217)
hoppááhopp Creative Commons License 2022.04.21 0 0 217

Várom a híreket. 

Előzmény: Törölt nick (215)
Törölt nick Creative Commons License 2022.04.21 0 0 216

Idő kèrdèse volt,hogy valaki felbukkan ès kitàlal.

3 kerületi rendőrség foglalkozik az üggyel a legintenzívebben.

Odamenjen mimden kàrosult aki teheti eredmènyt szeretne,ès felakarja gyorsítani az ügyèt vagy annak lefolyàsàt.

Nàluk elèg komoly mennyisègű ada gyült össze az aljas csaló tàrsaságról.

 

Engem igazàból címek èrdekelnènek.

Nevek cègnevek, 

Pl ugyan arra a lakasra kötöttek e màsokkal is szerződèst?

Mi az oka az informàció megosztàsodnak?

Kiváncsian várom az infoközlèst kedves Leslie83

 

kasey Creative Commons License 2022.04.20 0 0 214

Tud valaki olyat, hogy a cég több helyre, névre befektetőre is szerződött volna, egy-egy ingatlanra?

Olyat, hogy olyanra szerződött volna, vagy kiküldte volna ügyfelekhez, amire köze se volt?

Kérdezném, utolsó, nagyszerű, örömmel nyilatkozók, mire szerződtek? elárulható?

Nehezen hinném, hogy nem, mert esetleg mások nem kapták meg, ugyanazt az ingatlant!

Válasz?

Attila? vagy más? esetleg érintett?

kasey Creative Commons License 2022.04.18 0 0 213

hali, érdekelnek  a történetek!

Van már pertársaság?

Vagy mi történik?

 

lakasok Creative Commons License 2022.04.18 0 0 212

Kedves Hoppaahopp!

 

Köszönöm, hogy jelezted, bár sokat segítene, ha tudnám kit tisztelhetek Benned, nehéz elképzelnem, hogy 5 asszisztens közül senkit nem tudsz elérni, és az időpont foglaló sem működik…. Kérlek vagy vállald fel a személyedet, hogy fel tudjalak keresni, vagy bármikor munkaidőben várunk személyesen az irodában.

hoppááhopp Creative Commons License 2022.04.18 0 1 211

Kedves Vavrik Péter! 

Publikus telefonszámon hivogattalak, ezerszer is. Ami nem vettél fel sem Te, sem a munkatarsaid. Publikus email címről irogattam, amire nem válaszoltak.

Igergettek lakás címeket, amiből egy sem volt valós.

A portán be sem engednek, ha menni szeretnék hozzátok ügyet intézni.

Igen, ide irogatunk a többi karosulttal együtt, mert mérhetetlenül szomorúak és kétségbe esettek vagyunk. ELÚSZOTT A PÉNZÜNK!!

Milliós tetelrol van szó, gondolom, érthető, hogy nem vagyunk boldogok. 

Előzmény: lakasok (210)
lakasok Creative Commons License 2022.04.18 -1 0 210

Kedves Hoppaahopp, attila 2002 felhasználó!

 

Már többször leírtam, nem tudok nicknam felhasználók ügyein segíteni, sem utána nézni.

Amennyiben valós a felhasználó, és a probléma kérlek annyit tegyetek meg csak amennyit én neveteket, ügyeteket felvállalva a publikus telefonszámomon hívjatok, ne itt irogassatok.

Úgy gondolom, minden ügy kizárólag így oldódhat meg. Továbbá kérlek, valótlan, tényeken semmiképp nem alapuló rágalmazásokat fejezzétek be, ha valós emberek vagytok valós problémával, akkor van megoldás, ha nem akkor meg keressetek más elfoglaltságot.

 

Köszönöm: Vavrik Péter

 

ui.: Tény!: soha senkit nem kértem, és nem motiváltam, hogy ide irogasson! 

hoppááhopp Creative Commons License 2022.04.17 0 1 209

Sajnos igen. Az a leggusztustalanabb, ahogy hitegetnek. Jövő héten adunk címeket... Aztán mégse, mert közbejött valami. Mindig közbejön valami. Ha adnak címet, az se valós. Hazudnak a szemedbe. Hazudnak éjjel - nappal, még ide is irogatjak a kamu sztorikat, hogy a hiszékenyebbek ne rohanjanak rögtön a Yardra. Pedig ott tudnak róluk. De hogy visszakapjuk-e valaha a pénzünket..? Azt nem tudni. Úgyhogy fizetem az albérletet, próbálom visszaadni a rokonoknak a kölcsön milliókat, amit lenyeltek a gazemberek.

Vavrik, ha olvasod, mert olvasod: ne tudj nyugodtan aludni soha. Ahogy én se tudok, miattatok. 

Előzmény: attila2022 (208)
buckeye Creative Commons License 2022.04.12 0 0 207

Én annyit tudok, hogy a rendőrségen már több vastag dosszié van tele feljelentésekkel, és behívják a feljelentőket jegyzőkönyvet készíteni.

Előzmény: Érdeklődök08 (206)
Érdeklődök08 Creative Commons License 2022.04.12 0 0 206

Sziasztok!

Akik tettek fejlentést a Passarét és Vincze ellen  kaptak már valamilyen visszajelzést a rendőrségtől?

hoppááhopp Creative Commons License 2022.04.04 0 1 205

Vannak néhányan. A stílusról fel lehet ismerni őket. Először megpróbálják előadni a pozitív kis történetüket, aztán, ha szembesited őket, jön a tahó stílus. 

Előzmény: TBence666 (204)
TBence666 Creative Commons License 2022.04.02 0 1 204

Csőrike!

 

Te tényleg egy beépített tahó vagy!

3 hónapja szerződtél és a jövő héten átveszed. Ha-ha-ha. Mikor 6-8 hónapot mondanak ők maguk.

Legalább tanulnál helyesen írni! Felhívnám a figyelmed az igekötők helyes használatára! Már ha tudod mi az.

Előzmény: Törölt nick (195)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!