Keresés

Részletes keresés

nemkelltabu Creative Commons License 2021.08.21 0 0 4340

Szép napot!

Hozzászólásodra itt reagáltam, már csak, hogy helyükön kezeljük a dolgokat! :-)

Előzmény: polária (4334)
nemkelltabu Creative Commons License 2021.08.21 0 0 4339

OK, köszi, akkor a közeli jövőben valamikor megkereslek majd emailben...

Előzmény: Jávorfácska (4331)
Jávorfácska Creative Commons License 2021.08.21 -1 0 4338
ErkölcsTan Creative Commons License 2021.08.21 0 0 4337

Amíg naponta több tucatnyi imát nyomsz ide fel a fórumra, addig te biztosan hiszékeny vagy.

Előzmény: polária (4336)
polária Creative Commons License 2021.08.21 0 0 4336

Hitről azután beszélhetünk ha elhatároljuk a hiszékenységtől.

Szegény lump és pazarlo három külön fogalom.

Más a menekülő és más a bevándorló.

A fekete lyuk nem fekete és nem lyuk.

A vérfertőzésnek nincs köze sem a vérhez sem a fertőzéshez.

Az apokalipszis szó jelentése nem világpusztulás hanem kinyilatkoztatás közzététel.

Üldözési mániára példa : káplán a szentveszédben kérem mink keresztesek tiszteljük a rendet a társadalomban,bezzeg a liberálisok szerint mindenki csináljon amit akar :)) Mise után szaladt a kijárathoz fogadni a gratulációkat imádta a hizelkedést. Én azt mondtam neki : VAN olyan irányzat hogy mindenki csináljon bármit de az az ANARCHIZMUS ! Tudod atya ki a rendészet / belügy / minisztere éppen ? Hát kuncze gábor a liberális szdsz elnöke :))) Elsáppadt a szerencsétlen és elfutott azután pedig sokáig nem köszönt vissza :)))

Dicsértessék Jézus Biddha Zaratusztra és isten ÖSSZES SZENTJE !

ErkölcsTan Creative Commons License 2021.08.21 0 0 4335

Lásd pölö: Elkárhozás, Pokol, JahveIsten, ZombiJézuska stb...

Előzmény: polária (4334)
polária Creative Commons License 2021.08.21 0 0 4334

"A veszélyt ábrázolni ugyanis már annyi, mint felülemelkedni rajta."

----------------------

"Nemlétező veszélyt emlegetni betegség a neve paranoia !" utobbi mondatot bárki felhasználhatja szabadon mert KÖZKINCS !

Jávorfácska Creative Commons License 2021.08.21 0 1 4333

Olvastam, és köszi, hogy felhívtad rá a figyelmedet. Értelmetlenségek Értelmetlenségein Felül állók Egyháza. Majd alkalomadtán létrehívok egy ilyen topikot is:) Majd ha már kellően felülemelkedett leszek én is:) De addig még szerintem nőnie kell sok-sok zsengezöld hajtásnak.

Zsengezöldek virágos Napfényréten, déli órán szépen növekedjetek, ezt kívánom szívből Néktek:) Növekedésetekhez a tiszta források vizeit gyűjtsétek gyökereitekbe, és a gyökereitek egymást táplálva érjenek össze:)  

Előzmény: ErkölcsTan (4332)
ErkölcsTan Creative Commons License 2021.08.21 0 0 4332

A ZsengeZöldek is megbetegedhetnek ....

Javasolnék neked egy tegnapi nagyon rövidke, itten TABU jellegű dolgot érintő netes naplóbejegyzésemet a Világnézet blogomban. Nem is linkelem, mert lehet az is TABU lenne itt. Pedig egy filozófiai kérdést feszegetek benne.

Jómagam meg átmentem az itt tabu és valamennyire jogosan tiltott témán való agy-alással, oda, ahol nem az . A politika rovatba... mert a tudomány rovat szaktopikja meg behalt. 

Előzmény: Jávorfácska (4331)
Jávorfácska Creative Commons License 2021.08.21 0 0 4331

"A veszélyt ábrázolni ugyanis már annyi, mint felülemelkedni rajta." A neten találtam ezt az üzenetet, nem tudom, kinek a mondása, de megtetszett. Mailben lehet megtudni tőlem, hol olvasható, amit kérdeztél. 

Előzmény: nemkelltabu (4330)
nemkelltabu Creative Commons License 2021.08.19 0 0 4330

Szép estét, 'Jávorfácska'!

És akkor jelen állás szerint hol olvashatóak az újabb és újabb részletek?

Előzmény: Jávorfácska (4325)
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.19 0 0 4329

Szia Lan Dorr! 

Köszönöm, igen. 

Előzmény: Lan Dorr Dalai (4328)
Lan Dorr Dalai Creative Commons License 2021.08.19 0 0 4328

Ez neked való! :)

https://m.youtube.com/watch?v=Fhea3JoB0E4

Előzmény: Törölt nick (4311)
Tiszta tudat Creative Commons License 2021.08.19 0 1 4327

Fertőzött vagy! Ideje lenne megszabadulnod. De ahhoz ismerned kell a fertőzés okát. Szóval nézz magadba,...

... 

Előzmény: polária (4321)
Jávorfácska Creative Commons License 2021.08.19 0 0 4326

Ha egy vallás megfakul, a tanításai elhalnak, és nem vernek gyökeret az emberek szívében, vagy megújítják, vagy valóban egy vadi újat kell alkotni helyette. A Zsengezöld Egyház voltaképpen egy ilyen természetes kezdeményezés. Keressük meg a még rügyezőképes ágakat és ültessünk új fákat is, mielőtt még kipusztul az életteret adó erdő. 

Előzmény: MemetikaTan (4310)
Jávorfácska Creative Commons License 2021.08.19 0 0 4325

Hát én a mutáns szentjánosbogarakkal vagyok épp elfoglalva a könyvben, amit épp írok. Azt taglalom benne, hogy amikor az ember már nem a maga harmonikus természete szerint él, akinek őt Esten megteremtette, akkor sajnos előfordulhat, hogy az elfajzott emberiség váratlanul egy világégés közepén találja magát. 

Előzmény: nemkelltabu (4316)
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.19 0 0 4324

szerintem is bűn, de inkább jó nagy hiba a nők részéről. tiltanám. ez elmélet, amit érteni kell egészen pontosan, hogy tudd mikor szegheted meg. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.19 0 1 4323

furusztlált vagy.

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.19 0 0 4322

Egyetertek. 2021-et írunk! Sok fiatal 13 évesen nem szűz. Azzal kéne kezdeni vmit, hogy ebben a szerelmi érésben, ami mondjuk tartós kapcsolatba vagy hazasságba torkollik, milyen etapok vannak. 

polária Creative Commons License 2021.08.19 0 1 4321

https://index.hu/belfold/2021/08/18/bojte-csaba-melegjogi-kerdesek/

Nesze neked zsengezöld !

A nőiesen magas hangu szerzetes szerint bün a házasság elötti szex :)))

Ilyent a Biblia  nem  ir.

A liberálisokrol sem beszélt Jézus :)))

Hogy mi az én nézetem ? Köszönöm hogy kórusban kérdezitek !

A szüzesség ha nem is bün de ETIKÁTLAN mert az ellenkező nemüek választékát csökkenti olyan TERMÉSZETES életterületen mint flört udvarlás romantika erotika családalapitás. Tessék MEGÉLNI szépen az isten teremtette nemi szerepet !

Kötelező olvasmány Biblia ÉNEKEK ÉNEKE !

Várom a pirospozsgás reagálásokat ellenvéleményekért is köszönetet mondok !

nemkelltabu Creative Commons License 2021.08.18 0 0 4320

Aztán mos' má' télleg tücsökpirregéses, denevér röptű jó éjszakát Mindenkinek! :-)

nemkelltabu Creative Commons License 2021.08.18 0 1 4319

"...nem bosszankodni, hanem nevetni..."

Na még annyit, hogy úgy érzem, azok a rajzok nem is elsősorban Jézust gúnyolják, hanem a fafejű embereket. Talán ezért fér össze nálam a nevetés a hittel...

(Fafejű, mint "általános alany": Akinek nem inge, ne vegye magára!)

Előzmény: ErkölcsTan (4317)
ErkölcsTan Creative Commons License 2021.08.18 0 1 4318

ErkölcsTan Creative Commons License 2021.08.18 0 1 4317

Nos pont ez az amit írsz... ezeket régebben mind kihagytam, válogattam és nem kerültek oda, mert nekem meg más alapján tetszettek a dolgok. Most kirakom legalább a két Z.J albumot válogatások nélkül teljes egészében. Látom ez most egyeseknek  trauma, imádkoznak még sűrübben, mint egyébként szokásos volt, pedig ... az a helyes amit te teszel ... nem bosszankodni, hanem nevetni...

Előzmény: nemkelltabu (4315)
nemkelltabu Creative Commons License 2021.08.18 0 0 4316

Hogy legyen egy kis zsengezöld hsz.-om is: Esténként már az "őszibogarak" pirregése búcsúztatja a nyarat. Te is hallod őket, 'Jávorfácska'?

Sarlósfecskéket már nem látok a megszokott helyeken. "Az ő naptárukban lejárt a nyár..." -mondja Matula bácsi a Tüskevárban. Hát, csakugyan!

nemkelltabu Creative Commons License 2021.08.18 0 0 4315

OK.

Még visszanéztem a mémképeidhez, és némelyiktől a könnyem potyogott röhögtömben!

Pl. a csokinyuszison... Vagy az "...ez lesz egy darabig az utolsó posztom..." -on. :-))

Ettől még -valamilyen szinten- továbbra is hívő vagyok, de nálam összefér a kettő.

Előzmény: ErkölcsTan (4314)
ErkölcsTan Creative Commons License 2021.08.18 0 0 4314

Persze, hogy nem itt kell, van is rá hely, csak írtam Jávorkának, hogy a jövőben irányt fogok váltani... és lehet nem érti miért nem egyből....

Hanyagolni tervezem a judeokeresztény valláskritikát és az ateizmus kritikáját meg erősíteni.

Egy fokozatos folyamat lesz és nem hirtelen. Például még van egy rakás mémkép, ami nem került ki abba a topikba sem, így azt még oda akarom rakni, hogy elérhető legyen egyben mind. Tehát csak le akarom zárni azt a folyamatot.

Előzmény: nemkelltabu (4312)
nemkelltabu Creative Commons License 2021.08.18 0 2 4313

És szerinted az mennyire "építő kritika", ha valaki a moderátorhoz rohan abból a célból, hogy töröltessék ki az "építendő" személy valamely hozzászólása?

Szerinted az így viselkedő (árulkodó) személy bármiféle kritikáját miként kell kezelni a továbbiakban? Mint feltétlenül építő jellegűt, "igaz"..? ;-/

Bocsi, de ezt nem bírtam magamban tartani!

Előzmény: polária (4307)
nemkelltabu Creative Commons License 2021.08.18 0 0 4312

Üdv!

Bár nem követem módszeresen a mémképes topicodat, de ma éppen benéztem, és azon a repülőgépes poénon halálra röhögtem magam!

- "Jézus a másodpilótám!" -valahogy így szólt a szöveg. Qrva jó..!!! (;-D)

...

Mindettől függetlenül nem hiszem, hogy el fog halni ez a vallás, ill. hit. De, szerintem, biztos nem ez az a topic, ahol erről vitatkozni kéne.

Előzmény: MemetikaTan (4310)
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.18 0 0 4311

Nagyon szép! 

.

https://youtu.be/CPr9s9PN30Y

Előzmény: Lan Dorr Dalai (4308)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!