Keresés

Részletes keresés

TonyBrasco Creative Commons License 2019.10.10 -1 4 1117

De te nő vagy, ez férfitől akkor sem megengedhető.. már ha férfi... Azért itt abban a stádiumban még csak időről volt szó. A csajokra sokszor várni kell, ez egy ilyen sztori... Mi férfiak ezt kihasználjuk arra, hogy mondjuk beverjünk még pár felest a haverokkal.. :)) Legalább ajándék idő.. :)) Viccet félretéve, türelmet kell tanulni még.

(Az megint egy más kérdés, ahogy Karo paraszt módon rikácsolt és obszcén volt, azt senkinek nem kell tűrnie, de az már időben egy későbbi történés.)

Előzmény: szuszetti (1115)
szuszetti Creative Commons License 2019.10.10 -3 3 1116

Lemaradtam a műsorról, így egyben néztem meg 5 részt - kissé tömény volt.

A lerosszabb az, hogy nem a műsorra voltam kíváncsi, hanem a topik miatt néztem végig.

Maga a műsor a kialakult párok miatt elfordult egy teljesen érdektelen irányba :/

 

Meglepett Zsófi karakterének legyilkolása. Mindenki nyíltan ellene fordult, nem csoda, ha ezzel még jobban gyanakvóbb lett, még nagyobb kitöréseket produkálva (Luna). Nem lenne szabad ezekbe beleállnia, ugyanakkor piszok nehéz lehet céltáblaként ebben a közösségben lennie, ahol elvonulni sem tud.

 

Karó...nincs róla "nyomdafestéket tűrő" véleményem. De míg Zsófiék kölcsönösen benne vannak a vitáikban együtt játszva azt, ő egyoldalúan tahó.

Ez nagyobb gáz.

szuszetti Creative Commons License 2019.10.10 -4 4 1115

kérdéses jelenetsoron egyébként érződött Erik gyerekessége is, azért az a besértődés tőle sem volt gyenge

 

Nekem sem tetszene, ha végre kapunk egy lehetőséget az édeskettesre (ami ott a legnagyobb kincs), de a párom iparkodás helyett nekiáll tötyörögni és mindenki mással csacsogni. Azokkal, akikkel bármikor beszélgethet.

Erik a sajátjához hasonló lelkesedést várt, de kiderült, Karónak nem olyan fontos az édeskettes mint neki. És ebből azt is leszűrhette, hogy ő maga sem olyan fontos.

Megértem a csalódottságát, Karó további reakciói után pláne.

Előzmény: TonyBrasco (1111)
ga_zsi Creative Commons License 2019.10.10 -4 2 1114

Zsófi is erről beszélt,

 

zsófi azt szerette volna, hogy ha a barinője meg a barija marad bent. esze ágában nem volt Pannát sajnálni, csak most jól jött, hogy MEGINT oszthatta az észt a többieknek. 

zavart benne eddig is, ahogy a szerelmével beszél, ahogy szájzárral beszél, flegmáskodva, de azt nem értettem hogy miért ennyire zavar. tegnap jöttem rá, az zavar legjobban, hogy mindent jobban akar tudni, mint más,  hogy ő a saját maga által kinevezett vezető a nők között, legalábbis azt hiszi magáról, aki mindig mindenkinek (minden körülmények között) megmondja, hogy mit kellene csinálnia. mindenki életébe beleszól. Pl.Zsani. Ha akkor nem hagyja Zsófi által befolyásolni magát, akkor most lehet, hogy még bent van a szeretett(?) Norbija párjaként. Mondjuk azért is teheti ezt Zsófi, mert mindenki ráhagy mindent. egyszer mondták meg a szemébe, hogy milyen, abból is milyen vita lett. bent is, kint is. 

Előzmény: BitterSweetSymphony (1107)
ga_zsi Creative Commons License 2019.10.10 0 1 1113

csak már nincs akit válasszon. tegnap volt az utolsó párválasztó állítólag és minden bennmaradt játékosnak van párja.

 

Előzmény: TonyBrasco (1112)
TonyBrasco Creative Commons License 2019.10.10 0 3 1112

"Itt már senki nem cserélne párt, mert bíznak a győzelemben."

 

A mai nap után esélyes, hogy Erikben motoszkál a gondolat.. :))

Előzmény: gombóc63 (1092)
TonyBrasco Creative Commons License 2019.10.10 0 1 1111

A kérdés, vajon Erik most az 1-től 10-s skálán mennyire bánta meg, hogy a reggelinél lepattintotta Cintiát?! :))

 

Margón: a kérdéses jelenetsoron egyébként érződött Erik gyerekessége is, azért az a besértődés tőle sem volt gyenge, persze egy normálisabb nőnél ez nem vált ki veszekedést, de nagy az esélye, hogy emiatt mással is ugrott volna a kufirc, mert a kedvet és a hangulatot eléggé le tudta lohasztani .. :) Karolán meg nem csodálkozom, ő egy borzalom, csak hozta a szokásosat.. :) 

Előzmény: Volan-te (1108)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2019.10.09 -1 3 1110

Karola meg valóban nem a sárkányok anyja, hanem maga a sárkány :D

 

 

:-))

Azért az is mindent elmond, hogy Erik "kis méregzsákomnak" becézi...:-)

Mindenki álma egy ilyen nő:-))

Előzmény: Volan-te (1108)
Volan-te Creative Commons License 2019.10.09 0 1 1109

Na így jár az ember, ha sokáig írja a kommentjét. Ez sokkal jobb. Így viszont még nagyobb "gratuláció" jár Dávidnak...

Előzmény: BitterSweetSymphony (1107)
Volan-te Creative Commons License 2019.10.09 0 4 1108

Dávidnak gratulálok. Ahogy elnézem Erikéket, egyre nagyobb esélyük lett volna Pannával a fináléra. FB-kommentek alapján Erik is próbálta csapdába csalni, Dávid meg örömmel belesétált...

Karola meg valóban nem a sárkányok anyja, hanem maga a sárkány :D

BitterSweetSymphony Creative Commons License 2019.10.09 -5 4 1107

Én már anno írtam ide, hogy szerintem Dávid szíve szerint nem Pannát választotta volna.

Nekem már az elejétől úgy tűnt, hogy Dávidnak nem igazán jön be Panna. Amiben mondjuk nincs semmi meglepő, valljuk be, Dávid szintekkel jobb srác, mint Panna nőben. Ettől függetlenül persze tetszhetett volna neki, de látszott, hogy nem.

 

Ilyen szempontból Dávid döntése teljesen érthető és helyénvaló. Nyerni úgysem nyerhettek volna Pannával, az újaknak nincs valódi esélyük. Viszont ha úgysem nyerhetnek, miért alibizzen még 5 napot Pannával, akivel úgysem lesz köztük semmi.

A szépségverseny alatt lehetett látni azt is, hogy Dávidnak nagyon bejön Szintia. Most itt a lehetőség, hogy együtt töltsenek még öt napot, ismerkedjenek, hátha lesz belőle valami.

Szerelmet még nyerhetnek, ha mást nem is.

 

Ami viszont problematikus volt ebben, az az, hogy 2 napja Zsaniékat azon a címen baxták ki a Tibi-Helga, Rajmi-Andi, Erik-Karó párosok, hogy Dávid és Panna jajmekkora szerelmespár (lesz).

Persze mi tudjuk, hogy valójában nem ezért, hanem mert tartottak Zsanitól a fináléban, de ugye ezt sütötték el kamuszövegnek.

Ha Dávid korábban beismeri, ami már kívülről is látszott, hogy nem tud továbbmenni Pannával, akkor Zsani és Bence a játékban maradtak volna.

Szóval Dávid igazából nem Pannával volt inkorrekt, hanem Zsanival, Norbival és Bencével cseszett ki. Zsófi is erről beszélt, és joggal.

Előzmény: Tulipántoss (1103)
r.tonyo4 Creative Commons License 2019.10.09 0 3 1106
Biztos láncdohányos, nagyon rekedt a hangja. 19 éves? Jézus! Megnézném azt a környezetet ahol felnőtt
Előzmény: BitterSweetSymphony (1105)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2019.10.09 0 5 1105

És ez a lány csak 19 éves...ha már most ilyen, milyen lesz 10, 20, 30, 40 év múlva...

Előzmény: BitterSweetSymphony (1104)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2019.10.09 0 9 1104

Hú, ez a Karola...erre már szavakat találni is nehéz.

Az a közönséges primitív rikácsolás, amit megint előadott...

És mindezt az akarlakban, szerelmes éjszaka címszó alatt.

 

Hát kedves Erik, jó étvágyat hozzá, te választottad, most edd meg, amit főztél.

Tulipántoss Creative Commons License 2019.10.09 0 9 1103

Vártam a nagy durranást, de lófitty sem volt.

Vártam ezt a műsort is, mert kedveltem az efféle játékokat, tájakat. Kedvencem lett az elején Tibi, majd Szilvia, aki kiesett, Tibi leírta magát menetközben, a végére meg teljesen. Aztán jött a szimpatikus Gábor, aki sajnos feladta a játékot. Sok szimpatikus játékos jött, ment, maradt. Karola volt a mumusom! Nem tudtam megkedvelni.

Nagyon szimpatikus lett most a végén Dávid és Panna is. Azt írtam lentebb valahol, hogy "milyen őszinte szeme van Dávidnak!".  Hát, Dávid egy őszinte szemű tajparaszt. Kedvencem volt Erik is. Ma ő is kiesett a pixisből, mert félre hívta Dávidot és Cinti felé írányította. Igaz, hogy Dávid már tegnap úgy nézte az ezredév szépségversenyén az új lányt, hogy beleégett a retinájába amit látott.

Hát sajnos csalódtam a műsor elején, csalódtam a végén. Erikben is! Dávidban is!  Mindig rossz lóra teszek!  :(

Panna kiesése nekem Szilvit juttatta eszembe, megalázó volt. Szerintem.

Dávid lecserélte Pannát erre a pár napra, de vajon mit remélt?! (Tudom ez játék, tudom ez a lávájlend és keresem a szerelmet, hát persze.)

Elhallgatom most is ezt a piaci kofa Karolát, ahogy ordít a rózsaszirmok között Erikkel. És  naná, hogy zabál, bögöf, zabál, ordítva teleszájjal, böfög, piszkál, turkál, kár, hogy nincs maszk rajta, undorító!.

Nekem itt véget ért a műsor! El is köszönök! Jó volt itt lenni, fórumozni. Remélem nem bántottam meg senkit, akár akaratlanul is?!

További jó fórumozást kívánok Mindenkinek!

r.tonyo4 Creative Commons License 2019.10.09 0 4 1102

Erik és Karola mindketten idióták, csak egészen máshogy. Most Erikből megint kijött a félelmetes pszichopata. Egyszerűen nem képes elfogadni, hogy ha valami nem úgy történik, ahogy ő azt korábban elképzelte. Karola meg nem olyan, aki ezt szó nélkül tűri. Nem is értem, hogy mit keresnek ezek egymás mellett. Ezt még a fődíj sem magyarázza meg. 

ga_zsi Creative Commons License 2019.10.09 -5 2 1101

Zsófi miért érzi úgy,  hogy mindenkinek meg kell mondania a tutit?  Úgy viselkedik,  mintha mindenki fölött állna,  csak az lenne jó,  amit ő mond. .  Tetszett,  hogy Dávid kicsit helyrerakta. 

Tulipántoss Creative Commons License 2019.10.09 0 5 1100

" Tibi persze most sem hazudtolta meg magát, beszólt Zsófinak még a szépségversenyen is, ami amúgy tök békében, kedvesen-lelkesen zajlott....."

Igen, ez nekem is szemet szúrt! Tibor rosszkor és rosszul szólalt meg, nem kellett volna. 

Nem egy bőbeszédű, csak ha flegmáskodni kell. Egyébként meg Zsófi olyan amilyen, de tegnap el kell ismerni szép volt, alakja is rendben volt.

(Csak ne szólaljon meg. No de, Zsani kiesésekor meglepően értelmesen beszélt.) 

Tegnap éreztem úgy, hogy Tibi pedig tényleg olyan már, mintha egy másik csapatban focizna. A flegma oldala üzemel, a beszólogatás az megy neki.

Azonban Helga felé lefagy mindig. ( Igaz, Helga sem könnyíti meg a dolgát, úgy áll előtte, mint Titanic előtt a jéghegy.)


Tudom, hogy minden relatív, meg nézőpont kérdése, meg nem vagyunk egyformák blablabla. Egyikünknek az egyik játékos,  másikunknak a másik játékos tetszik. Érdekes Helgáról, mintha egyre többet látnám azt a véleményt, hogy "Helga arca nem  is olyan szép, de nem is csúnya." Én is így látom.  (Most azt, hogy Helgáé a legjobb poppoló, kihagyom, mert zömében az arccal találkozik az ember. :D)

De azzal is azonosulni tudok, hogy végül is nincs objektíve szép, mert a szépség teljesen szubjektív.  Avval meg pláne egyetértek, hogy olyanról meg ne mondjunk véleményt, amiről az emberek nem tehetnek!

Egyébként, nagyon kíváncsi vagyok miért mondta az előzetesben Norbi, hogy nehéz helyzetben van, mert három játékos sorsáról kell döntenie?!

Csak nem Helgát fogja választani és ezzel  borítani fog pár elképzelést??!!

Előzmény: BitterSweetSymphony (1094)
SuoK_ Creative Commons License 2019.10.09 0 2 1099

bizony, Tibi nem valami nagy májer. :D

mintha bizonyos értelemben egy frusztrált kiskamasz szintjét ragadt volna, valszeg ezt is kompenzálandó pumpálta fel magát ennyire.

Előzmény: szuszetti (914)
sharkxxx Creative Commons License 2019.10.09 0 0 1098
TonyBrasco Creative Commons License 2019.10.09 -1 1 1097

Megnéztem, nem említettek szabályt, de ez lehet csak a szerkesztők hibája. Mondjuk az is lehet nem volt kitétel, de egymás közt ebben a srácok megegyeztek. Az biztos, azok a lányok, akiknek nem volt párja némi előnyben voltak pontozás terén... Persze ez Heninél nem számított viszont esetleg Cintiánál igen. Ettől független vélhetőleg akkor is megnyerte volna, csak esetleg szorosabb eredménnyel...

TonyBrasco Creative Commons License 2019.10.09 0 1 1096

Én azon is csodálkozom, hogy a kifutóra az estélyihez nem a nagy fehér csótányroppantóját vette fel... lehet Erik időben kapcsolt, és még jó korán eldugta?! :) 

Előzmény: r.tonyo4 (1088)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2019.10.09 0 2 1095

Eriket nem értem.(...) Ha nem lenne ilyen közel a finálé, tuti lecserélné Karolát más lányra.

 

Megválaszoltad a kérdést magad: közel a finálé.

Már nem cserélheti le. Sajnos.

Majd odakint...

Előzmény: sharkxxx (1091)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2019.10.09 -3 7 1094

Egyértelmű volt, hogy senki nem szavazhatott a saját párjára.

Egyik fiú sem adott egyetlen dobogós helyet sem a saját párjának, ez nyilván nem véletlen.

 

A végeredmény szerintem teljesen reális lett. Zsófinak van a legszebb arca, Helgának a legjobb alakja, az új lány (Szintia?) pedig mindkét téren kiemelkedő.

Remélem tartanak majd ilyet a fiúknak is, és akkor nekik kell a kifutón majomkodni, és a lányok pontozgatnak.

 

Tibi persze most sem hazudtolta meg magát, beszólt Zsófinak még a szépségversenyen is, ami amúgy tök békében, kedvesen-lelkesen zajlott volna. Igazi pitiáner rohadék ez a Tibi.

Krekri Creative Commons License 2019.10.09 0 2 1093

Szeretném tudni, hogy milyen "faiskolát" végzett hangmérnökök dolgoznak az RTL Klubban?   Sok szereplő beszéde amúgy is érthetetlen-legjobb lenne legtöbbjükét feliratozni- Karola és Zsófi ráadásul valami rejtélyes okból nem tud a szájával artikulálni, próbálnak zárt szájjal beszélni (botox lenne a ludas?)  és akkor még  alákevernek zenét, a kisebb érhetőség kedvéért...

 

gombóc63 Creative Commons License 2019.10.09 -2 1 1092

Itt már senki nem cserélne párt, mert bíznak a győzelemben.

Előzmény: sharkxxx (1091)
sharkxxx Creative Commons License 2019.10.09 0 4 1091

Eriket nem értem. Ott van neki aranytálcán Heni és Szinti. Mind a kettő rendes lánynak tünik. De Eriknek csak a házisárkány Karola kell, aki csak állandóan hisztizik. Ha nem lenne ilyen közel a finálé, tuti lecserélné Karolát más lányra.

d.Honey30 Creative Commons License 2019.10.09 0 2 1090

Erik Karolával szerintem puszta szeretethianybol van!!! És ez valahol elég szánalmas hogy minden mindegy, mindent elnézek a hülye szöke libának csak legyen valaki velem. Belul ö is tudja hogy az a hülye tyúk sehol nem ér fel hozzá meg a szintjéhez,aki passzol hozzá...

Volan-te Creative Commons License 2019.10.09 -2 3 1089

Egyéb érdemi hozzáfűznivaló a tőled megszokott személyeskedő beböfögésen kívül?

Előzmény: Gerilla01 (1083)
r.tonyo4 Creative Commons License 2019.10.09 0 10 1088

állandóan zabál, amivel nem lenne gond, de közben beszél is. A végén pedig a körmét használja fogpiszkálónak. Ritka undorító, faragatlan egy csaj. Erik a kinti életben soha észre sem vette volna.

Előzmény: ga_zsi (1086)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!