Nem sokan leszünk most, nagyjából 10-12 fő jelentkezett. 1 fő kivételével már mindenki volt. De írtam hogy kérdés esetén lehet nekem mailt küldeni, aki kérdezett én válaszoltam. Ööö, amit vártál azt elfelejtettem! :-)
Ja, egyébként egy várható létszámot mondhatnál. Meg azoknak az email címére írd meg ha eddig nem tetted meg, hogy hova kell menni akik még nem voltak. Mert hiába vártam ezen a héten bármilyen levelet tőled :P
Hozzak egy 2kw olajradiátort? Nem nagy, még szalonban is használtuk, ill. én tavaly a műhelyben :D Garantáltan működik oszt majd visszahozod egyszer csak :)
Nincs konkrét kezdési időpont, 7-től fogadóképes vagyok, de eddig úgy tudom, hogy az első fecskék 9 óra körül érkeznek! :-)
A kaja maradt a babgulyás, főzés megint Rolandra maradt, megveszek hozzá mindent, a végén szétdobjuk a költségeket. Innivalót mindenki hoz magának amit szeretne, illetve az éjszakára maradóknak majd megbeszéljük a vacsorát, reggelit.
Az idő tényleg pocsék lesz, de legalább lesz mire fognunk, hogy miért iszunk! :-)
Sátrazóknak meleg hálózsák ajánlott, bár van egy pici elektromos kandallóm, hóesés esetére! :-)
14-én reggel indulok a Velencei-tó mellől kocsival, és másnap jövök vissza. Ha valakinek ez útba esik (M7-Velence-Pusztaszabolcs-M6-Solt-Izsák útvonalon), akkor tudom vinni/hozni.
Jelentkezzen az adatlapomon lévő e-mail címen, és egyeztetünk.
Nehéz körbeírni a hubát, de nem lehetetlen. Ha ép rámtör a jókedv, akkor rock@roll, basszunk oda neki. De ez nem dátum, hanem hangulatfüggő. Meg elég sok negatív tapasztalatom van az 'egyedi humorommal' kapcsolatban, ami többnyire szituációs humor* és ha eleget ittam akkor az csak úgy kibuggyan a számból. Burnout, ha úgy tetszik.
*Aznap megismert kollégának:
-Hallod, te egy kicsit bogaras vagy azt ugye tudod?
-Arra célzol hogy valami baj van az emeleten?!!!
-Nem, én arra célzok, hogy egy büdösbogár mászkál a gallérodon...