Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Anál kúpok, plugokrol van szó...
Nyílt titok, hogy sokan használják ezeket nem csak előjáték közben...
De hordanak magukban akkor is, ha mennek sétálni, bevásárolni, munkáhelyen... Szóval, élményeket, véleményeket, tapasztalatokat, praktikákat - itt lehet megosztani.
Offtoppal- máshova...
Tudom javítani az írásomat? Mert telorol elég nehéz írni és sok a hiba benne. Kicsik a betűk, és nem is látom amit írok. Ráadásként ha elfelejtem magyarra álítani az istenért nem azt írja amit akarok.
Miután írtam ide, kedvet kaptam egy kis jácadozásra. . Elővettem a plugokat, és a szelfibotot majd mindenről videó készült. És arrol is hogy először bemegy a 7,5 plug. Kb 10 perc tágítás. Nagyon jó érzés volt, fájdalom nem is volt. Előtte persze játszottam a kicsikkel.
Jó lenne egy Baranyai csaj akivel lehetne jácadozni.Ithon ezt csak dugva lehet mikor egyedül vagyok ithon.
Sorban 5,5 aztán 6 majd a 7,5 cm átmérő. A kólásüveg az 6,5cm
Sajnos az ismerőseim közt nincs vagy nem tudok rolla hogy lenne olyan aki hadznál plugot.
Én már gyerek koromban is haználtam ezt azt ami akkoriban épp fel lelhető volt.
Ma már könnyen be szerezhető.
Van is egy pár darab. Van egy fém ami 3,2cm átmérőjű, és van gélmassza rózsaszín az 5,5cm, van fekete gumi ez elég kemény ez 6cm átmérő, a van belöle géles is. Ez kényelmesebb. A legujabb viszont egy 7,5 cm átmérőjű ezzel már el juttottam a 6,7 cm ig. Itt már fel megy teljesen egy fél literes kólás úveg. Van egy vibrim a prosztata orgazmus véget, de ezt még nem sikerült össze hozni. Tulajdon kép a vibri véget kezdtem a tágításba mert mig a kis plugog simán bementek a vibri 4,5 cm volt az meg nem fért be, de pár napos gyakorlás után az is fel ment ma már a teljes husz centis hossza befér. Aztán men volt megállás élveztem a nagyobb méreteket és izgatott a koláspalack. Nekem olyan fél centi pár óra alatt meg volt. Rá ültem a kúpra amig befért addig toltam majd ott kicsit rugoztam rajta ott tartottam aztán lasacskán egyre bejebb ment néha kicsit fájt ott kicsit meg kell álni de nagy öröm mikor befér az egész.
Na mostmár van egy szelfibotom a telefonnak hogy tudjak videót készíteni rolla meg képeket is
Volt egy barátnőm aki egy karácsonykor meglepte magát és engem egy-egy kicsi pluggal. Sajátmagának pirosat, nekem feketét vett. Én szkeptikusan fogattam a dolgot annak ellenére, hogy mikor a szájába vette a szerszámomat előszeretettel játszott a fenekemmel egy ujjával. Nagyon szépen beadta, hogy ez nem bu.is, hanem csak kiszélesíti a szexuális életünket. És igaz, így is lett. Emlékszem nagyon élveztem. Elsőnek megujjazott majd kérte tegyem én is vele. Ezután betettem neki az ő kis piros plugját. Mivel láttam, nagyon élvezi ezért minden félelmem elmúlt és ő következett. Szinte azonnal elmentem. Sajnos már szét mentünk, de néha elö veszem az én kis plugomat és játszok vele vagy egyszerűen felteszem és így vagyok akár órákig is.
Szívesen feszegetem ezt a témát. Heteró létemre szeretem a plugom. Van, hogy hetekig nem használom, van mikor egy egy órára, van mikor fél napig. Egyszer volt 24 óra is, csak mikor szükséges volt akkor vettem ki.