Keresés

Részletes keresés

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2022.04.07 0 1 889

Szorít a nagy zakó???? Ja, mert sokan vagytok benne:DDDD Okosak vagytok, de nem tanultok, mantrátokkal mindig ez lesz, mert Mo. a VIDÉK!!!!!!!

Előzmény: Omar Khajjám (887)
Omar Khajjám Creative Commons License 2022.04.07 -1 1 888

Tényleg érdekes párhuzamok... csak egy igazán infantilis ember von párhuzamot egy ócska Bud Spencer vagyis egy 44 éves olasz vígjáték és az aktuális magyar választás között.

 

Mivel én is tudtam volna arra fogadni, hogy úgy tolok ki Johnny Firpoval a film végén, ahogy ő a bátyjával, illetve én még sokkal jobban, hogy egész hátralévő életében megemlegette volna! 

(nem ilyen olcsó trükk mint a sirállyal)

Előzmény: Hírfigyelő (886)
Omar Khajjám Creative Commons License 2022.04.07 -1 1 887

"Amíg ez, a legdemokratikusabb szavazási rendszer él és egyéni képviselővélasztásokon dől el a választás sorsa"

 

LOL

 

ez a legáldemokratikusabb szavazási rendszer és Fideszre szabott egyéni választási körzetekben dől a választás sorsa, ezt mindenki tudja már legalább 2013 óta

mindenki, aki nem egy olyan undorító troll, mint nagyanyó5:0 vagy nem a Fidesz propagandáját issza

Előzmény: nagyanyo5:0 (871)
Hírfigyelő Creative Commons License 2022.04.07 -1 0 886

Karácsony Gergely fogadott rá, hogy 2022-ben az ellenzék fogja nyerni a választást, mérhetően jó előnnyel, mivel a FIDESZ sokkal gyengébben áll most, mint korábban, pl. akár 2018-ban.

 

Karácsony Gergely:

"[...] Amikor két ilyen nagy tömb áll szemben egymással ennyire kiélezett helyzetben, nem az kérdés, hogy valamelyik át tud-e csábítani szavazókat a másiktól, hanem hogy a saját választói közül el tud-e vinni mindenkit. Karácsony szerint az ellenzék mozgósítási képessége 2022-ben a 2018-ashoz képest leírhatatlanul jobb. [...]"

https://rtl.hu/valasztas-2022/2022/03/28/karacsony-gergely-elarulta-szerinte-hany-mandatumot-kap-az-ellenzek

 

Hát, én nem tudom, de a 2022-es választás eredményei nem éppen ezt igazolják. Szóval én Karácsony Gergelynek nem javaslom a jós szakmát, mert nincsen hozzá sok jóstehetsége... .

 

Mert mint Bud Spencer Charlie Firpo szerepében -- a kedves nővérnek egy megszívlelendő igaz jó tanácsot adva megállapította az "...és megint dühbe jövünk" című filmben:

"A fogadásokon csak veszíteni lehet. Mert aki fogad, veszít... .. ! Én pedig nyerni szeretek! Megfogadtam, hogy többet nem fogadok!"

 

Aztán utána mégis kivételt tett Johnny Firpo kedvvért,... és persze elveszítette ezt a fogadást is... akár a többit, amikor korábban még szokása volt fogadni... .. .

 

Hát,... milyen érdekes párhuzamok!... .. Karigeri is fogadott -- igaz hogy egy "kicsivel" nagyobb tétben -- , és mégis veszített... ! :-O :-)))

Hírfigyelő Creative Commons License 2022.04.07 0 1 885

Bármit magyarázkodjon is, őneki politikailag vége van... :-)))   -- Sőt, mivel a saját körzetében, a Hódmezővásárhelyien is legyőzte Lázár János, így gyakorlatilag a fél év múlva esedékes önkormányzati választásokon se lesz már semmi esélye sem.  - Ő a süllyesztőbe kerül, oda, ahová való... .. ! :-)))

Előzmény: Polisiker (881)
püfffneki Creative Commons License 2022.04.06 0 0 884

valszeg oktatási és egészségügyi miniszter lett volna a teljes mondat, de kit érdekel ha egy szó lemarad?

Az csak csalás.

Előzmény: Polisiker (881)
püfffneki Creative Commons License 2022.04.06 0 0 883

Budapestnek sikerült. ez nem vitás.

Előzmény: Milyen volt Böszmesége (880)
Hírfigyelő Creative Commons License 2022.04.06 0 0 882

Komolyan?! Tévedsz!

 

Az újságíró semmit nem írt a választási csalás elkövetőjéről, így a homályban maradt X elkövető helyében -- pártszimpátiától függően -- mindeni azt helyettesít be, akit akar. Ezzel pedig az újságíró csak egymásnak ugrasztja az egymással ellentétes pártszimpatizánsokat. Ha valaki nem nevezi meg a vádja szerinte vélt elkövetői alanyát és úgy vádaskodik, azzal csak sz@rt kever!

 

Itt az újságíró az, aki magát minősíti a rébuszokban írogató kétértelmű, "dódónai" jóslat-jellegű cikkjével!

 

Fogalmazott volna egyértelműen és világosan!!! <--- Akkor nem illetném ezzel a bíráló kritikával... !

Előzmény: wetalk (876)
Polisiker Creative Commons License 2022.04.06 0 0 881

Jancsó Zita:

"Hogy probléma az, hogy nincs se oktatási se egészségügyi"

 

 

Először az volt hogy rossz oktatás és egészségügy.  Ez nem aprózta el - bedobta hogy nincs oktatás és nincs egészségügy.

 

-

 

Ja, így már érthető  Zituka.

Előzmény: wetalk (877)
Milyen volt Böszmesége Creative Commons License 2022.04.06 0 0 880

 

Ő egyedül is nyert volna.

Előzmény: Polisiker (869)
Milyen volt Böszmesége Creative Commons License 2022.04.06 0 0 879

Ez ki ez?

Előzmény: wetalk (877)
Hírfigyelő Creative Commons License 2022.04.06 0 0 878

"Velük biztos nyertek volna"

 

 

Hát velük aztán tényleg nyert volna a Balsiker-Összefogás... .. :-))) :D :D!

Karigerire gondolva, egyenesen a Zuglói kerületi polgármesterként elkövetett bűvészmutatványai jutottak eszemben amit a parkoltatási rendszer körüli visszásságokkal kapcsolatban kiderítettek őróla, aztán az hogy amikor elkerült onnan a Főpolgármesteri székbe, akkor Zuglót egy másik csalásgyanús baloldali "díszfigurára", Horváth Csabára "hagyományozta" rá aki ugyanazt folytatta, amit Karigeri félbehagyott, majd pedig amikor Karigeri mint már Főpolgármesterként "bűvészkedett össze" mindenféle gyanús pénzügyi "tranzakciót", és az ezekkel kapcsolatos magyarázkodást a Széchenyi Lánchíd felújítása körül.

 

Karigerinek ugyanolyan gyenge a felfogóképessége mint Makizajnak, és mindegy hogy Gyurcsány melyiküket bízta volna meg a kampány levezetésével és a miniszterelnök-jelölti pozíció elvállalásával, kettejük közül Karigerivel is ugyanolyan lebőgés lett volna a balbuktás kampány, mint amilyennek Makizaj "koordinálása" és "irányítása"alatt "sikeredett"... !

 

 

Mindegy melyikük kampányolgatott volna, mert úgysem lett volna más az eredmény, sem egyik, sem másik variáció esetében sem... .. . :-)))!

Előzmény: Polisiker (869)
wetalk Creative Commons License 2022.04.06 -1 0 877

Jancsó Zita: A munka nem áll meg, mert vasárnap mégiscsak volt 1.800.000 ember aki szerint a közvagyon ellopása bűn

 

 

hírszerkesztő|2022.04.06 GyőrJancsó Zita

 

 

Jancsó Zita közösségi oldalán összegezte a választás eredményét.

 

"Ezt buktuk. Ezen nincs mit szépíteni. A nagy többség a jelenlegi kormányt választotta és egy demokráciában a választóknak mindig igazuk van" - kezdte nem túl optimista felütessél bejegyzését Jancsó Zita, aki reményt is hozott a győrieknek a gyászmunkán kívül.

Biztosak lehetünk benne, hogy a következő hetek a miértekről fognak szólni, ki mennyiben és miért hibás. Elemzések, következtetések, újratervezés.

 

A munka nem áll meg, mert vasárnap mégiscsak volt 1.800.000 ember aki szerint a közvagyon ellopása bűn, és a mai Magyarországon sérül a demokrácia, a sajtószabadság.

Hogy probléma az, hogy nincs se oktatási se egészségügyi minisztérium van viszont propagandaminiszter... hosszasan sorolhatnám, de Ti akik az ellenzékre szavaztatok pontosan tudjátok.

 

Köszönöm annak a 17.142 győrinek, aki rám szavazott, köszönöm az aktivistáknak akik hónapok óta kísérnek, köszönöm a szavazatszámlálóknak akik a szavazókörökben felügyelték a választást!

Meg persze a családomnak akik kibírták ezt az egy évet!

Szóval mindenkinek aki támogatott KÖSZÖNÖM" - írja sorait Jancsó.

wetalk Creative Commons License 2022.04.06 -1 0 876

A magadat minősíted ezzel a hozzászólással!

Előzmény: Hírfigyelő (875)
Hírfigyelő Creative Commons License 2022.04.06 -1 0 875

Ki ez a senki??!! Ki ez a Zubor Zalán??!!

 

Firkászunk ugyanis egyébről sem ír, mint országszerte elkövetett választási csalások és szavazatvásárlások többszörös, sokszoros, és főképpen sorozatos* gyanújáról (*pl.: láncszavazás). A szavazatvásárlások célcsoportjáról ugyan rébuszokban írogat valamit (hogy szerinte: "romák szavazatait vették meg"), de nem ír semmilyen konkrétumot arról, hogy melyik városokban és falvakban történt is volna meg ez.

 

Legfőképpen viszont azt hallgatja agyon firkászunk, hogy mely politikai pártokat és/vagy politikai csoportosulásokat gyanúsítja a szavazatvásárlásokkal elkövetett választási csalással. Ez pedig így nem egyéb mint sz@rkeverés, mert enélkül az infó nélkül a választáson szavazatot leadott emberek közül a kormányoldali szavazók automatikusan az ellenzéki pártokat képzelik csalóknak, míg az ellenzéki összefogás pártjaira szavazók pedig automatikusan a kormányoldal pártjait fogják csalóknak gondolni.

 

Így nem szabad "híreket" (=? álhíreket!) tálalni, mert így ezzel csak a két szemben álló tábor szimpatizánsait ugraszthatja össze egymásnak -- csakhogy minden alap, és bizonyíték nélkül!!!

Előzmény: NoNickNo (872)
kilógó lóláb Creative Commons License 2022.04.06 -1 2 874

Schiffer: Nem arról van szó, hogy ennyien szeretik a narancsot, hanem, hogy ennyien utálják a moslékot. :P

 

https://www.youtube.com/watch?v=rPdduAm1WCE            

Előzmény: nagyanyo5:0 (871)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2022.04.06 0 1 873

Az 1millió külső smsről volt szó, vagy azt már elfelejtették????

Előzmény: NoNickNo (872)
NoNickNo Creative Commons License 2022.04.06 -2 0 872

Ételért és borért vásárolt szavazatok, szegények buszoztatása, láncszavazás – országszerte előfordult választási csalás

2022. április 5. 15 perc Zubor Zalán

 

Országszerte több, választási csalás gyanúját felvető történést rögzítettek külső megfigyelők a vasárnapi országgyűlési választásokon. A legtöbb esetben szavazatvásárlás gyanúja merült fel, érkeztek hírek szegény, általában roma szavazók utaztatásáról és kifizetéséről. Komolyabb, rendszerszintű rendőrségi vagy ügyészségi nyomozás nélkül azonban nem valószínű, hogy bármilyen törvényi következménye lehet a szavazóhelyiségen kívül történt csalásoknak.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2022.04.06 -1 2 871

Aki figyeli a választásokat 2010 óta, annak rá kell jönni, hogy a választások nem 

- Márki hihetetlen mondatai

- Nem a háború

- Nem a külhoni magyarok elutasítása

- Nem a közmédia, amit úgysem figyel senki

stb. miatt dől el a fidesz javára, hanem azért, mert a vidéknek elege van a 48 óta tartó magyarellenességből és másodjára Gyurcsányból!!!!!!

Amíg ez, a legdemokratikusabb szavazási rendszer él és egyéni képviselővélasztásokon dől el a választás sorsa, addig a fidesz fog győzni és nem Bp.

SOHA TÖBBÉ BALLIBERÁLIS KORMÁNYT MO.-ON, mondta volt a Hóbagoly és ki, ha nem ő ismeri legjobban Mo. sorsának alakulását:))))

Előzmény: Törölt nick (870)
Törölt nick Creative Commons License 2022.04.05 -1 0 870

2034-ben majd egy tisztességes, hazaszerető szocdem párt győzhet. Esetleg.

Előzmény: nagyanyo5:0 (867)
Polisiker Creative Commons License 2022.04.05 0 0 869

Nem értem hogy a Hiperpasszív miért nem vetette be a nagyágyú 99-eket...!

 

Velük biztos nyertek volna

 

selektor Creative Commons License 2022.04.05 0 0 868

Megérkeztek az átjelentkezéssel szavazók borítékjai a Nemzeti Választási Irodához HírKlikk | 2022. április 5. 10:20

 

Valamennyi országgyűlési egyéni választókerületből megérkeztek az átjelentkezéssel szavazók borítékjai a Nemzeti Választási Irodához (NVI), amely már meg is kezdte választókerületenkénti szétválogatásásukat.

A vasárnapi voksoláson lehetőség volt arra, hogy a választópolgár, aki nem a lakóhelyén tartózkodott, egy másik magyarországi településen adhassa le voksát. Mintegy 158 ezren jelezték a választás előtt, hogy így kívánnak szavazni.

Mivel az átjelentkezéssel szavazók is a saját lakóhelyük szerinti képviselőkre voksoltak, ezeket eljuttatták a választók lakóhelye szerinti választókerület meghatározott szavazókörébe.



Az átjelentkezők szavazatait tartalmazó zöld színű borítékokat a szavazatszámláló bizottság a voksolás napján különválogatta a sima fehér, a szavazókörben lakók szavazatit tartalmazó borítékoktól, azokat kötegelték, szállítóborítékba tették, és eljuttatták a Nemzeti Választási Irodába.

Az NVI kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy mind a 106 egyéni választókerületéből megérkeztek az átjelentkezők szavazatai, és meg is kezdték a szétválogatásukat.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2022.04.05 0 2 867

A magyarok megint jól választottak:)))) És főleg a békét!!!!

Előzmény: püfffneki (866)
püfffneki Creative Commons License 2022.04.04 -1 0 866

Az birálat , hogy ki mit főzött egye meg?

 

Még a családi erőszakos topikban is olvashatsz ilyeneket, hogy jól kell választani (társat, barátot)

Előzmény: Törölt nick (864)
havaz Creative Commons License 2022.04.04 0 0 865

Azért azt majd vezesd le kérlek, hogyan jutott az ellenzék véleményed szerint ezekhez a szavazólapokhoz.

Előzmény: Carina_S (723)
Milyen volt Böszmesége Creative Commons License 2022.04.04 0 2 863

Törölt nick Creative Commons License 2022.04.04 0 1 862

budapesten is bőven van fideszes, ahogy a nagyobb vidéki városokban is, nem áll meg hogy csak a szegény vidéki bunkók szavaznak rájuk, ez önáltatás volt

Előzmény: gerg0 (861)
gerg0 Creative Commons License 2022.04.04 0 0 861

Az ugye világos, hogy több budapesti győzelem is elég szoros. Pl. 6db. 50% feletti eredményük van (egy kimagasló) a 16-ból, míg a Fidesz a győzelmei túlnyomó többségét 50% feletti eredménnyel érte el vidéken.

Előzmény: Polisiker (858)
Zöldár Creative Commons License 2022.04.04 0 0 860

  A 'bűnös város'  !

Előzmény: Polisiker (858)
Polisiker Creative Commons License 2022.04.04 0 0 859

...Ha a férjeura megkomolyodott és emberül fogja kritizálni a kormányt.

Előzmény: nagyanyo5:0 (845)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!