Hónapokkal ezelőtt azt gondoltam, hogy végre valamelyik ellenzéki pártnak megjön az esze és azt mondja, hogy Budapesten nem indít jelöltet, mert Tarlós jó munkát végez. Ezzel növelhették volna a hitelességüket és az esélyeiket a többi helyen.
Ma már csak a leghülyébbek szavaznak az "összefogás" embereire. Azok, akiknek az ellenzéki pártok hatalmi harca fontosabb, mint a saját sorsuk. Figyeld meg, hogy azok a települések, ahol protest szavazatokkal nyer valamelyik ellenzéki (vagy éppenséggel ellenzéki támogatású ú.n. "független"), azok Zugló sorsára fognak jutni.
Az pedig rettenetes amit az EP képviselő hidvégi mond, nevezetesen, hogy Karácsony migránsokat akar betelepíteni. Azt is mondta a Hidvégi, hogy a Gyurcsány nem engedi, hogy az EU pénzt adjon Magyarországnak, ha nem fogadják be a migránsokat. A mediánnál meg a Karácsony 1 %-ra van Tarlóstól. Jajjajjajj ! Ez nagyon veszélyes. Én nagyon félek, remélek a kicsi vezér megvéd akkor is ha Karácsony győz. A krumplit még nem vettem át.
Nem sokáig!!!!! Salvini jól taktikázott, mert télen azért kevesebben merészkednek vízre:)))) Tavasszal meg már ő kormányoz:))))) Ja, az ngo hajókon is:))))
Az olasz példa járjon mindenki szeme előtt: Amint a balliberálisok veszik át a hatalmat, azonnal megnyitják a kapukat a törvénytelenség (ILLEGÁLIS bevándorlás) előtt.