Senki nem veszít! Ha a kaszinóban mindenki egységesen a pirosra tesz és kipörög a piros, akkor az sem furcsa, hogy mindenki nyer és senki nem veszít..
Te olyan MLM-et ismersz, ahol bárki is veszít? Ne az itt párotoknak beidegződött monológot mondd fel újra, hanem gondold végig, hogy miért kell bárkinek is veszítenie ahhoz, hogy a másik nyerjen?
ha én jó áron veszek tőled bármit, akkor valamelyikünk veszít? Ha egy MLM-ben valaki pénzt keres, a másik meg nem, akkor valaki veszít?
Neked elnézhető, hogy nem igazán érted az összefüggéseket! Segítek: itt mindenki jó oldalon áll és pénzt keres. A hasonlatod annyira gyenge, hogy ezt még tőled is rossz néven veszem, mert tuti csak trollkodni szerettél volna.
Na egy kis helyzetjelentés: a szponzorom 4-es szintet ért el, ezzel azonnal kapott 800$-t.
Innentől kezdve elsején és 16.-án 600-600$-t kap a normál növekményén felül. Mivel ő üzemelteti a tulajdonos által minden költséget fizető irodát, ezért havonta 500$ fizetést kap...
Elérte azt is, hogy naponta nem 2-szer, hanem 3-szor kap időpontot, tehát 1,5-szörös lett a napi hozama... Mindezt úgy, hogy 5 csatlakoztatott emberének is megvan az 5-5 csatlakoztatja...
Azért az jól hangzik, hogy havonta alapból kap 500+1.200$-t, ami több, mint 500.000 Ft havonta. A napi növekmény csak hab a tortán.
Az viszont már pofátlanság, hogy száguldó taxisunk, akarom mondani személyi utasszállítónk, az utasaira sóz rá MLM kripto szélhámosságot. Valahogy így lehet? "Szia Uram! Kripto MLM üzlet érdekel? Adok mellé pluxban Rain csodaitalt is."
Érdekes a logikád; ha én már nyertem az egészen, akkor hogyan lehetnék balek? Ha a hölgynek azt tanácsoltam, hogy a 3.000 befektetett pénze 2 hónap múlva 6.000, akkor utaljon ki magának 5.000-et-12%, tehát 4.400$-t, akkor hogyan lehet balek? Konkrétan 3.000$ befektetéssel nyer 1.400$-t és visszakapja a befektetett pénzét is. 430.000Ft nyereség 2 hónap alatt nem hiszem, hogy a balek kategóriába sorolná..
A "csaló" az egyszerűen értelmezhetetlen....
Szerintem keress egy harmadik kategóriát, ahova besorolhatsz minket!