Hegyek, hegyláncok kisebb-nagyobb dombok nevei szóláncban. A különleges hegyekről kép is felrakható. A kevésbé ismert hegyek helyét kérem megjelölni.Pl. Sarapo (Peru) A dombok-hegyek nevei ABC-s sorrendben kövessék egymást.
Most fedeztem fel ezt az új topikot és sajnálattal látom, hogy már megint vita van. Szerény véleményem szerint varsányii kérdőjele most jogos, hiszen ő utoljára a "Sólyom-bérc" megoldást adta, amire vagy az m-mel, vagy a c-vel kellett volna kezdened valamit. Viszont Te ez helyett j-vel kezdted a válaszodat. Bocsi, hogy beleszóltam, anélkül, hogy ezidáig játszottam volna.
De ha már itt vagyok:
Reventador - egy úgymond félgőzzel működő vulkán Ecuadorban, ugyanis mérsékelt gáz- ill. hamukibocsátás történik és tiszta
időben folyamatos gőzölgés figyelhető meg a kráter fölött.
Kedves varsányii! Azért jelöltem meg az r betűt, mert majdnem mindenütt szerepel a hegység elnevezés és ezért mindig G betűvel kellene kezdeni a következő feladványt.
Hegyek, hegységek, hegyláncok, kisebb nagyobb dombok nevei szóláncban. Ha lakóhelyeteken van egyedi elnevezésű domb, hegy írjátok ide. A kevésbé ismert hegyek megtalálási helyét kérem feltüntetni. Sarapo (Peru).Képek felrakása kivánatos, de anélkül is jó.