Gyöngyöspata jobbikos polgármestere kampányfőnökével és Szebb jövős polgárőrökkel gondolta végig egy előbb-utóbb bekövetkező polgárháború kimenetelét. Választási győzelme esetén jelentős változásokat és a Jobbik külföldi kapcsolataiból származó hihetetlen mennyiségű pénzt ígért Juhász Oszkár, derül ki az atv.hu birtokába jutott hangfelvételből.
"A bizottsági ülésen elhangzottakkal kapcsolatban jelezte, kértek információt a jobbikos politikusok esetleges lehallgatásáról, és kaptak is választ, de az ülés jegyzőkönyvét 15 évre titkosították, így konkrétumokról nem beszélhet."
egyáltalán nem vagyok nyugtalan. Csak nem szeretnék egy percet sem egy oylan országban élni, ahol lőnek. Fiatal koromban voltam a romániai forradalomban is, meg a szerb-horvát háboruban is. Azóta áldom az eget hogy nem a rokonaimat, szomszédaimat, barátaimat láttam ott... és nem si akarom úgy látni őket!
Ezért ha a tisztelt honfitársak úgy döntenek hogy lemészárolják egymást (vagy csak egyik a máskat aztán fordítva) abban se részt venni nem akarok, se pedig látni nem akarom, és a családom is távol tartom tőle.
Szerintem a véderő a polgárháború elindításához szükséges csapat magja volt van vagy mittom én mi lett velük, de nem hiszem hogy az elszánt embereket egy jogszabály elválaszthatja egymástól..
TAlán a világnak kellene inkább változni hozzá amiben élnek. Nem???
Gyűlölködő, baloldali nézőpont. Pinochetnek köszönhetően Chile az egyik leggazdagabb latin-amerikai ország. Allande egy pöcs volt, majdnem kommunista állam lett Chiléből. Olvassál csak róla, olyan gazdasági csődtömeget sikerült a hülye szocális programja miatt előidézni, hogy évekbe tellt a szakértőknek rendbehozni. Pedig nem kis koponyák segédkeztek Chilében.
Hát ebbe nem tom hogy fog beleférni az, hogy . csak akkor szabad lépnünk ha biztosan győzhetünk, de most nem ez a helyzet .. . ha felkészültek vagyunk emberben, technikában...hétezer állandóan felfegyverzett rendőrük van és ez mind hű a zsideszhez... stb
Attól tartok hogy Oszi ugyan azt mondta akkor mint amit anno nekem a Jobbikos mufti..
Ez a polgárháborús készülődés szerintem tuti nem vicc lehet.
Hogy ma is készülnek-e azt nem tudom, de akkor tuti hogy készültek. Két ember ugyan azt, nagyjából egy időben miért mondaná??
A hegyi indiánok azt se tudják hogy ki az a Pinochet...
ezért inkább a történeészekre hagytakozom... azok szépen leírták, hogy Alliende elkövetett egy hibát: zárolt egy 200 milió dolláros vagyont.
Az ITT meg adott 50-et hogy a CIA keressen egy tagot aki visszaszerzi.
Azok meg felbérelték Pinochetet - nemzetközi politikai botrány lett belőlle, de mire az interpolt lehetetet volna riasztani, hogy elfogják és lecsukják, addigra kikáltotta magát államfőnek..
Sok kis pöcs diktátor gyilkos gazember úszta meg hasonlóképp a térségben..