Nem mindig. Az SZDSZ a rendszerváltás után elég hamar elkezdte az ingát egy irányba tolni. Az lengett vissza 2010-ben. Én azt vártam volna akkor Orbántól és a Fidesztől, hogy ne engedje nagyon túllendülni. De ő épp azt akarta. Ő a "Most mi jövünk" politikát folytatta. Ami gyökeresen ellentéte a polgári gondolkodásnak. Magyar Péter elég bölcs ahhoz, hogy úgy gondolja, hogy ezt most el kell kerülni. Már a választás előtt hirdette, hogy nem lesz inga-visszalengés, és azóta is ezt a politikát folytatja.
Korábban is mondtam, inkább írd ide, hogy mit láthatnék. :-)
Amúgy ma az abszplút filmszínházban az utókor számára rögzítették azt a stílust, amikor a nép forradalom) áldatlan gyermekei felállva tapsolnak egy diktátornak. Utoljára ilyet a Rákosi korban rögzítettek kamerák, szerencsére azt csak archív felvételeken láthattam, de most már tudom, milyen érzés lehetett.
27-16-10-? millió múlt idő/jelen idő állandó tévesztése.
53-47
Aztán, egy kicsit a pitiánerekről. Figyelted, hogy mikor és hogyan jelennek meg a betározott harci nikkek? (Isten nyugosztalja kedves öregasszonyt, tőle tanulták.) Nos ugyanazok pitiánerkednek ilyenekkel. Érdekes, hétvégén szünnap. Soha az életben ne legyen ennél nagyobb örömük! :D